kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur
iyi akşamlarr cnmm
iyiyim benn ..
kimsecikler yokk zzaten topikleri geziyodum bendee
sen nasılsınn
bende iyiyim canım.rabbim bu günümüzü aratmasın.evde biraz sıkılıyorum.ama günler geçmeye devam ediyor.burya yeni taşındık.bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler inşallah.
Hayırlı olsun cnmm ..evinizzz..yeni bi ortam tabi alışana kadar sıkılırsınn..
cnm eşim geldii çıkıyorummmmmm öptümm[/QUO allah razı olsun canım inşallah hayırlı bir ev olur.yaza kadar para biriktirip microtese ve tüp bebek yapabiliriz.bu düşünce ile buraya geldik.umduğumuz gibi olur inşallah.arkadaşlarım ve komşularım yadırgadılar yoksa.böyle bir yerden kücük yere nasıl gidiceksin dediler ama hailimi ne bilsinlerki.ailem bile yadırgadı.yapmayın etmeyin evinizi aldınız oturun içinde ama baktık olmuyor taşındık.tek maaşla kredi öde ilaçlara tedaviye para yetiştir bunaldık.belki yine çalışabilirim.halk eğitimde seneye tekrar kurs açabilirim.
inşallah cnm bundan sonra herşeyy senin için güzel olur artık bu son tedavin olurrr:26::26:
bebeğine kavuşursun..
dilerim rabbimden hem kız hem oğlun olsun.bir defada ikizin olur inşallah.
kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur
maşallah Allahım hayırlı uzun ömürler versin yavrusuna bizden de selam söyle arkadaşımızaHatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun
şifa olsun kullandıklarınız arkadaşımdün ilk kez dr gittik.eşim de t azolu tabiki küçük yasta aldığı kemoterapi yüzünden, doktor kendnden cok emindi prof tu zaten ayrıca üroloji anabilim dalı başkanıymış.america da 2 yıl bu iş için bulunmuş.neyse gecelim bunu, bize armidex gibi testesteron arttrcı bir ilaç verdi.3 ay kullanmamız gerektğini söyledi.muayane de ise sperm hücrelerinin zarar görmüş olduğunu söyledi.bu ilacla testesteron arttırıp sperm oluşumu içinmiş.sonraki aşamanın iğne olduğunu ve son aşamanın microtese olduğunu söyledi.doğal yolla hamilelik imkansz dedi.ama dr çok pozitifti asla olamaz falan demedi hatta 3,4 seneye kadar kök hücrenin geleceğini söyledi.şuan şaşkınım gercekten sevinmeli mi üzülmeli mi anlamadım .... ALLAH yardmcmz olsun
canım az kalmış doğuma kısmetse
Rabbim kazasız belasız atlatmanı nasip etsin inşallah canım.
allah razı olsun canm benim rabbim tez wakitte sanada nasib etsin insallah
s.a arkadaşlar nasılsınız benim int sorun vardı çoktandır giremiyodum şükür olsun bugün düzeldi okunanan dualardan haberim yoktu hemde adet dönemimdeydin hepinizi öpüyorummm
Teşekkür ederim hoşbulduk.. Tabiki oyuyabililirim, listeye beni de ekleyebilirsiniz. hepimizin dualara ihtiyacı var . Kimin için olacak onu çözemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?