Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlarr cnmm
iyiyim benn ..
kimsecikler yokk zzaten topikleri geziyodum bendee
sen nasılsınn

bende iyiyim canım.rabbim bu günümüzü aratmasın.evde biraz sıkılıyorum.ama günler geçmeye devam ediyor.burya yeni taşındık.bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler inşallah.

bende iyiyim canım.rabbim bu günümüzü aratmasın.evde biraz sıkılıyorum.ama günler geçmeye devam ediyor.burya yeni taşındık.bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler inşallah.

Hayırlı olsun cnmm ..evinizzz..yeni bi ortam tabi alışana kadar sıkılırsınn..
cnm eşim geldii çıkıyorummmmmm öptümm

Baharcım, senin ve bahar247 için ayetel kürsileri okudum. allah kabul etsin..

arkadaşım ben istanbulda oturuyorum yaa biz gücümüz yettiği kadar illerde araştırıyoruz eskişehirde 2 tane bulduk ama neresi olduğunu bilmiyorum biz bu ay nebido kullandık 45 günlük arayla tekrar kullanıcağız pirengliyi büyük ihtimal 2 ay sonra başlıyacağız biz hazırlıyalım dedik zor bulunduğunu duyunca araştırmaya başladık ama istanbulda varmış yerini tam olarak bilmiyorum ben özelden mesaj atamıyorum ben bulursam haber veririm merak etmee arkadaşımm insallah şifamızıı buluruz hepimizz şuuu azo tarihe gömülsünn istiyorum bizim çektiğimizi kimse çekmesin geçen hafta nişana gittim onların yüzükleri takılırken onları hep dua ettim içimden rabbim onları evlatlıksızla imtihan etme dedimmm biz yaşıyoruz kimse yaşamasınn insallahhh

arkadaşım geçmiş olsun biliyorum çok zor insanın içi kavuluyo bende yaşadım o anları rabbim sabır versin bizede 3 yıl oldu o sözleri duyduğumuza bizim sorunumuz 47xxy şimdi celaleddin hocayla tedavideyiz mevlam sonumuzu hayır etsin eşim hiç olmadığı kadar umutlu ama ben uyuşuk gibiyim hiç bir tepki veremiyorum ama biriktirip birden patlıyorum güzel mevlam sabır versin hepimizee

kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur

inşallah hamile haberlerini bize verirsin halay çekeriz canım güzel haberlerini alır hep beraber seviniriz
Rabbim evlatlarına kavuşmanı nasip etsin amin

Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun
maşallah Allahım hayırlı uzun ömürler versin yavrusuna bizden de selam söyle arkadaşımıza
şifa olsun kullandıklarınız arkadaşım
kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur

canım maşallah az kalmış tedavinin sonlanmasına
inşallah bu kez evladına kavuşmak nasip olur.

canım az kalmış doğuma kısmetse
Rabbim kazasız belasız atlatmanı nasip etsin inşallah canım.

senin için okudum canım
Rabbim maddi manevi tüm sıkıntılarınızı giderip
hanenizi tez zamanda evlatlarınızın sesleriyle şenlendirsin inşallah

s.a arkadaşlar nasılsınız benim int sorun vardı çoktandır giremiyodum şükür olsun bugün düzeldi okunanan dualardan haberim yoktu hemde adet dönemimdeydin hepinizi öpüyorummm

selam canım iyiyim şükür sen nasılsın görünmedin uzun zamandır...
canım listeye girmek istediğini söyledin bende ekledim...
daha sonra int sorun olduğundan girememen sebebiyle haberinin olmaması normal...
ama listeye girdikten sonra sana verilen dualar eksik görünüyor...
uygun olduğunda eksiklerini tamamlarsan sevinirim...
aşkbebeke=266
ayyuzlume=278
bahar85e=278
bahar247ye=303

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hoşbulduk.. Tabiki oyuyabililirim, listeye beni de ekleyebilirsiniz. hepimizin dualara ihtiyacı var . Kimin için olacak onu çözemedim ?

merhaba canım sorularının cevaplarını saolsun enfal arkadaşımız gayet güzel cevaplamış...
listeyi ben hazırlıyorum...
enfalin dediği için şuanda herkes için sırayla 6666 tane ayetel kürsi okuyoruz...
sayıyı listedeki arkadaşlara paylaştırıyorum ve herkes payına düşeni 4 gün içinde okuyor ve okuduğunu topiğe geçiyor...
dün akşam yeni bi arkadaşın duasına geçtik cumartesi günü akşam 8 de yeni listeyi paylaşıcam...
o listeye eklerim seni bakarsın ona göre payına düşeni okursun...
sıra sana gelince senin içinde okunacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…