merhaba gözdemm,
Bir kaç gün önce topikte, yaklaşık iki saat online randevu yolunu denedikten sonra, celalettin beye daha kolay ulaşmam için bir telefon numarası istedim. Buradan bir arkadaş da, bana yardımcı olmaya çalıştı. Eşinin randevu aldığı numarayı verdi.
Dün sabah işe gelir gelmez, bana verilen numarayı aradım.
Karşıma çıkan ses çok sinirliydi.
bir bey çıktı telefona, ben randevu için aradığımı söyledim.durumumu izah etmeye çalıştım.
Kimden aldınız numaramı , kim verdi telimi, benim randevu yetkim falan yok, siteye girin alın bir daha da bu numaradan aramayın dedi.
kapatırken de ben celalettin bey dedi, şoka girdim.
Özür dileyip kapattım.
İş yerinde masamda olmasam, ağlayacaktım , kendimi zor tuttum. Kendimle ilglili bir durum olsa randevu almaktan vazgeçecektim ancak eşim için hastanenin sitesinden randevu aldım.
Hatta eşimle doktor randevusuna gitmeyi planlıyordum fakat henüz karar vermedim.
Bilemiyorum, burada iyi niyetle bir telefon verildi, doktor bu durumdan bunalıp bana patladı.
Eşime de durumdan bahsetmedim ki gitmekten vazgeçmesin. Ama emin olun benim ayaklarım geri geri gidiyor bu durumdan...
Topikte bu durumu paylaşmayacaktım ancak sizden böyle bir uyarı geldğii için yazma gereği duydum.
arkadaşlar celalettin hocayı en eski tanıyan olarak bırakın hastalığı doktorluğu onu tanımanın oturup konuşmanın şans olduğunu düşünüyorum.
Tabiki bu benim kişisel görüşüm.
Bakın ilk sizlerle durumumu tedavi sürecimizi paylaştığım günden beri anlatmaya çalışıyorum.
Hocanın hastaları olarak durumunu yaşadıklarını iyi bilenlerdeniz.
Bu forumu yaşananları,sıkıntıları,üzüntüleri, hocaya aktararak nasıl bir yardımımız olabilir diye konuştuk yaklaşık bir sene evvel.
Daha öncede yazdığım gibi hoca bu rahatsızlık konusunda hassas ve elinden geleni yapmaya çalışan bir insan.
Sizlerin arasında olmayan fakat durumu benzerlik gösteren testis kaynaklı üretim bozuklukları konusunda tedavi ettiği olumlu sonuçlar aldığı vakalarıda bildiğimiz için bizzat rica ederek ilgilenip ilgilenemeyeceğini sorduk; çünkü gerçekten yoğun bir doktor.
O da zaman sıkıntısını aşarsak olur dedi ve bunun aşılması için siz yardımcı olmalısınız dedi.
Ilk pıtırcıklar için sorduk hocaya ve bir pazar günü nöbetçiken vakit ayırıp ilgilendi. Durumu inceledi, yapılması gerekenleri anlattı ve devamındaki bir kaç gün hastaneden ve dışarıdan yapılması gereken işler için bizzat uğraştı.
Gerektiğinde kişisel ilişkilerini kullanarak aylarca randevu alamayacağınız doktorlara bu süre zarfında muayene ettirdi ve bunları minimum masraf ederek yaptırdı.
Yeri gelmişken bizlerde aynı yoldan geçtik maalesef seçenekleri eleyebilmek için yapılması gereken tetkikler ve araştırmaların hepsi devlet hastanesinden yapılmıyor en basiti bir ultrason için aylarca sonrasına randevu veriliyor.
Bu bir iki dışarıdan istenen tahlil ve görüntüleme gibi işlemler dışarıda para ile yaptırılıyor.gene hoca bunlarıda en uygun ve düzgün yapan yerlerle çalışmaya özen gösteriyor ve ilaç teminine kadar uğraşıyor.
Daha sonra mesai saatleri içerisinde randevu sistemi ile gelip hocaya durumunu anlatıp tedavi olmak isteyen arkadaşların bu vakit sıkıntısından bahsettiklerini duymuşsuzdur.
Hoca yaklaşık bir hastaya 6 dakika bakabilir hastanedeki sistem gereği ve siz gidip benimle sadece yarımsaat ilgilendi eşime baktı bana bakmadı derseniz hastanedeki çıkan sıkıntıyıda adamın üstüne yıkmış olursunuz, bu durumda sizden sonra siteden gidecek hastalara karşı haksızlık olur.
Bu tip rahatsızlıklar çeşitli kimyasal ve bitkisel ilaçların kullanıldığı süreklilik ve düzenli takip gerektiren rahatsızlıklar olduğunu söymeme gerek yok heralde bir doktora yaşattığı yoğunluğuda düşünürsek....
Süreci en başından anlatıyorum ki yanlış anlaşılma olmasın diye. Bu durumdan sonra eşim devreye girip, gelecek arkadaşlarla ve eşleri ile görüşerek hocayada danışarak özellikle şehir dışından gelenler için bir iki gün içinde işlerini halledip dönebilmeleri için beraber program yapmaya başladılar.akşam mesai sonrası bir başka çözüm arayışı oldu.bunların dışında da çok sayıda gelen olmuş bizim duymadığımız bilmediğimiz.en çokda eşim uğraşıyor yardımcı olabilmek için dediğim gibi hoca hastanedemi, hangi günler daha müsait,ulaşım,konaklama ,ilaç temini gibi konularda.
Benim sizden ricam hocayla hastane randevu sisteminden randevu alıp gidip tanışarak durumunuzu anlatın.eğer şehir dışından geliyorsanız ve zaman problemi yaşamak istemiyorsanız biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.
Gelelim hocanın telefonlarına ve arkadaşlardan birine çıkışmasına;
hoca mümkün olduğunca şahit olmunuşsunuzdur telefonunu hiçbir doktoru arayamayacağınız şekilde açar ve yardımcı olmaya çalışır.
Böyle birşey nasıl oldu bilmiyorum sormak istiyorum kendisinede ben hocayı hiç sinirli görmediğim için yakıştıramadım bu durumu.
Ayrıca hocanın telefonunu arayıpta bir kadın çıktı demişsiniz bu numarayı nereden aldınız?
Evet canim allah anali babali büyütsün insallah cok sevindim. Allahim hepimize yasatsin bu duyguyu insallah. Canim doktor hersey younda diyor bebegin kafasida simdlikden asagdaymis ama sezeryanmi normalmi diye birsey demedi hatgokda sezeryanla olmus okudugumda aklima takildi merak ettim. Sezeryanla olmak istememde ama olucaksada mecbur yeterki bebegime sag salim kavusim kurban oldugum allahim hepinize tatdirsin bu duyguyu insallah
Canım hayır tüp bebek diye sezeryan dogum olcak diye bişey yok herşey yolundaysa normal yaparsın merak etme ben rahimimde sorun oldugu icin 28 şubatta sezeryanla dogum yapcam kısmetse senin tarih bellimi
Valla bu 9 ay bana cok uzun geldi canım ya ama allaha bin şükür bu günlere kadar gelebildim darısı hepinizin başına canım hep dualarımdasınız
Bugünn mehtap2550 nin eşinin m.tese günüydüü..
haberr yokk hala .inşallah güzel haberler verir..:26::26:
evt cnm hala haber yok inşlh sperm bulunmuştur emekleri yer bulsun inşlh
numarası felan yokmu arkadaşın ....
Teşekkür ederim hoşbulduk.. Tabiki oyuyabililirim, listeye beni de ekleyebilirsiniz. hepimizin dualara ihtiyacı var . Kimin için olacak onu çözemedim ?
cnm seni o kadar ii anlıyoruz ki helede bendeKötü sonuçlarla geldim,inanılmaz kötüyüm ve kendimi bir türlü toparlayamıyorum,sanki dün hastane üstüme yıkıldı ve ben hala o enkazın altındayım...Doktor sperm bulamadı ve sperm hücresi bile yok dedi artık boşuna uğraşmayın,belki 4-5 sene sonra kök hücre gelir,çalışmaları devam ediyor,tek çareniz bu dedi...Ama benim kulaklarımda tek çınlayan ses^ anne olamayaksın^.İşyerini aradım bu hafta gelmiycem dedim,beni hastanede arayanlara bile cevap veremedim,sesim sanki elimden alınmış gibiydi...Ben bu sabah kalktığımda acıyla uyandım,beynimi,yüreğimi yakan bir acı vardı,anladımki rüya değildi v e ben hala o enkazın altındayım...Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama gönlüne anlatamıyosunki....Ben nasıl atlatacağım bunu bilmiyorum,hiç bilmiyorum...Çok umutluydum hatta Ayşegül ve flazsk le telefonda akşam konuşurken söyledim içim çok rahat dedim...Ama olmayınca olmuyor işte..tEK istediğim şuan beni yakan bu acının hafiflemesi,Allahın acımı hafifletmesi için dua ediyorum.Bana dua edin Rabbim sabır versin.
Sizleri üzmek istemezdim ama hepiniz benim zor günümde yanımda olan canım arkadaşlarımsınız,bir süre giremem sanırım.Tedavide olan arkadaşlarımın Allah yardmcısı olsun,Rabbim evlat hasretiyle yananların dermanı olsun inşallah.
Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun
cnm şurda kaç gün kalmış doğuma allh bi avazda kurtarsın seni ve cümlesiniCanım hayır tüp bebek diye sezeryan dogum olcak diye bişey yok herşey yolundaysa normal yaparsın merak etme ben rahimimde sorun oldugu icin 28 şubatta sezeryanla dogum yapcam kısmetse senin tarih bellimi
kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur
rabbim kolaylık versin inş sağlıklı ve çok ii gelişmeler olsun döllenmede cnm
hadi rabbim o günlere yaklaştırsıninşşş
kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur
iyi akşamlar.nasılsınız kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?