Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

H.LI AKŞAMLAR

BNM EŞİM YAKLAŞIK 1.5AY ÖNCE CELALETTİN PERUDAN NET ÜZERİNDEN RANDEVU ALARAK MUAYENE OLDU.
DR.UN ÇOK İYİ NİYETLİ VE İLGİLİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR. FAKAT HOCA HEM HASTANENİN YOGUNLUGU HEM DE TÜRKİYE GENELNDE AZO. HASTALARI ARADIĞI İÇİN FAZLA VAKİT AYIRAMIYOR.
BİZ BERABERDE GİTTİK İNAN SÜREKLİ TEL.İ ÇALIYOR. YANİ HERŞEYİYLE BU İŞE ADAMIŞ KENDİNİ ADAMIŞ SANKİ. Bİ ŞANSSIZLIK OLMUŞ SİZEDE ÜZÜLDÜM. AMA GİDİP YÜZYÜZE GÖRÜŞTÜĞÜNÜZDE SORUN DİLE GETİRİN. SONUÇTA UMUT BAĞLAYAN NİCE İNSAN VAR BURADA. OLUMSUZ Bİ YARGI KALMASIN AKILLARDA. İNŞALLAH TANIŞINCA ANLAYACAKSIN ZATEN CNM. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. ŞİFA VE DUA İLE...

arkadaşım sana katılıyorum sonuna kadar.

ne güzel cnm doktor herşey yolunda demiş bebiğin kafasıda aşağıdaymışşş...
şimdidlik iyi herşeyy..sonuna kadar bi sorun çıkmzsaa normalde olabilirr doğumm..
dediğin gibi sağ salim bebeiğini kuçağına al en önemlisi...
çoğu kadın normal doğurmak istiyo ama son anda çıkan bi durum mecburen sezeryan yapmak zorunda kalıyolar..
bakalımm hatgok geirse onada soralımm..doğumu nasıl karar vermişler..
bebiş için hazırlıklar tamammı cnmm
Aminnnnnn cnmm bizlerde yaşayalımm..inş
burda sizlerin hamile haberlerini doğum haberlerini aldıkça çokk mutlu oluyorumm..

Canım hayır tüp bebek diye sezeryan dogum olcak diye bişey yok herşey yolundaysa normal yaparsın merak etme ben rahimimde sorun oldugu icin 28 şubatta sezeryanla dogum yapcam kısmetse senin tarih bellimi

Canım hayır tüp bebek diye sezeryan dogum olcak diye bişey yok herşey yolundaysa normal yaparsın merak etme ben rahimimde sorun oldugu icin 28 şubatta sezeryanla dogum yapcam kısmetse senin tarih bellimi

canımm benimm demek tarih belli olduuuuuuuu
bende şimdi sana yazacaktım seninde az kaldı diyee...
daha dün gibi tese gününüz yaa zaman nasıl geçiyoo..
biz hala aynı yerdeyizz...
ayy 16 gün sonraa hayırlısıyla bi meleğimiz daha olucakk
peş peşe geliyo miniklerrrrrrrr
Rabbim kucağına alıp öpüp koklamayıda nasip etsin cnmmm az kaldıı inş..
Allahım bizlerede nasip etttt:26::26::26::26::26:

Valla bu 9 ay bana cok uzun geldi canım ya ama allaha bin şükür bu günlere kadar gelebildim darısı hepinizin başına canım hep dualarımdasınız

Valla bu 9 ay bana cok uzun geldi canım ya ama allaha bin şükür bu günlere kadar gelebildim darısı hepinizin başına canım hep dualarımdasınız

Evt cnm sana uzun gelmiştir yaşayan sensin..
ben dışardan birisi olarakk bana ne kadar çabuk geçti diyorumm..
sayılı gün işte geçtii
aminn cnm sizlerin duasınıda alıyoruzz..inş bizdeeoluruzzz..

Bugünn mehtap2550 nin eşinin m.tese günüydüü..
haberr yokk hala .inşallah güzel haberler verir..:26::26:

Son düzenleme:
tatlım ben asbelove arkadaşın ayetel kürsilerini okudum
allah kabul etsin gönlündeki tez zamanda gerçek olsun bütün sıkıntılarından kurtulup tez zamanda evlat sahibi olsunlar inşlh...
kusura bakmayın ayetel kürsi duası hem uzun hemde sayısı fazla olduğu için gecikiyor kızlar hakkınızı helal edin...:26::26:

GÜLBEN - Doç.Dr.Mustafa Karataş ile Anne Baba ve Çocuk Hakkı ve Evlat Edinme 23.09.11 - Dailymotion video

TOPİKLERİ GEZERKEN BU VİDEO İLE KARŞILAŞTIM ARKADAŞLAR VE ARADIĞIMIN SORUNUN CEVABIN BULDUM..
BAZI ARKADAŞLARIM BİLİR BENİM 2 ELTİMDE EVLAT EDİNDİ.
KAYINPEDERİM VE KAYINVALDEMDE RAHMETLİ OLMADAN ÖNCE BİZİMDE EVLAT EDİNMEMİZ KONUSUNDA ISRARCIYDILAR.
AMA BENİM AKLIMDA HEP SORU İŞARETLERİ VARDI.4. TÜPBEBEK DENEMESİNİ BİLE DÜŞÜNMEZKEN EŞİMİN SON KEZ DENEYELİM ÖNERİSİYLE İNŞALLAH NİSANDA SON DENEMEMİZİ YAPACAĞIZ KISMETSE.

AMA RABBİM NASİP ETMEDİĞİ TAKDİRDEE BİZDE EVLAT EDİNMEK İÇİN BAŞVURU YAPACAĞIZZ..

Teşekkür ederim hoşbulduk.. Tabiki oyuyabililirim, listeye beni de ekleyebilirsiniz. hepimizin dualara ihtiyacı var . Kimin için olacak onu çözemedim ?

canım liste işleriyle bahar 85 arkadaşımız ilgileniyor.o mutlaka bu yazılanları okur ve adını listeye ekler.
şuan bahar247 arkadaşımız için okuyoruz.cumartesi günüdek okunacak..cumartesi akşam 8 de bahar85 yeni liste yayınlayacak ve kime ne kadar okuyacağımız o listede yer alacak..

cnm seni o kadar ii anlıyoruz ki helede bende
cnm bende senin gibi hazırlanıp eşim ameliyata girdi ve hüsran
o anki acı ızdırap zamnla kalmıyo yerine yeni çabalar yeni tedavi istekleri geçiyo
inan bana sen bu acıyı yeni tedavi süreçleriyle yeneceksin
rabbim sabır versin bu günlerde geçecek sende bizlerde inş o meleklerimşze kavuşacağız
Hatgök nickli arkadaşımız bugün sezeryanla kızına kavuştu çok sağlıklı bir bebekmiş ben akşam gidip görücem darısı inşallah hepinizin başına olsun

maşallahhhhh ne güzel yaaaaa
desene kızının kokusunu duya duya yaşayacak bundan sonra
darısı bizler inşşşş
cnm şurda kaç gün kalmış doğuma allh bi avazda kurtarsın seni ve cümlesini
sağlıcakla gelsin bebğin sana

kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur

kızlar sağolun şimdilik her şey yolunda gibi cuma gün opu var inşşşş bundan sonrasıda iyi olur

rabbim kolaylık versin inş sağlıklı ve çok ii gelişmeler olsun döllenmede cnm
hadi rabbim o günlere yaklaştırsın inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…