Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARUNA--------------------------------------------------278=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------278
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------278
BAHAR85-----------------------------------------------278=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------278
BANU_K-------------------------------------------------278
BENGUSUU---------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------278
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------278
ENFAL33------------------------------------------------278=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------278
HASRET------------------------------------------------278
HMTNZL------------------------------------------------278=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------278
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------278
MİXER07------------------------------------------------278
NİLDA015----------------------------------------------278
NURSEN------------------------------------------------278
NZLYLN-------------------------------------------------277
SAGANAK-----------------------------------------------277
SEVAL0817---------------------------------------------277
SONSUZ-------------------------------------------------277
TULAY20------------------------------------------------277=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------277=OKUDU
VCK------------------------------------------------------278
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
ARUNA--------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ASBELOVE----------------------------------------------303
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------303
BAHAR85-----------------------------------------------303
BAHAR247----------------------------------------------303
BANU_K-------------------------------------------------303
BENGUSUU---------------------------------------------303
BİRUMUT99---------------------------------------------303
DENİZBULUT-------------------------------------------303
ECRİN23------------------------------------------------303
ENFAL33------------------------------------------------303
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------303
HASRET------------------------------------------------303
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------303
KADER_NL----------------------------------------------OKUYAMIYOR
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------OKUYAMIYOR
MİXER07------------------------------------------------303
NİLDA015----------------------------------------------303
NURSEN------------------------------------------------303
SAGANAK-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
SEVAL0817---------------------------------------------OKUYAMIYOR
SONSUZ-------------------------------------------------303
TULAY20------------------------------------------------303
UMUT99-------------------------------------------------303
VCK------------------------------------------------------303
YASEMENSU--------------------------------------------303
ZAMBAK06----------------------------------------------303

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
arkadaşlar ayetel kürsileri 3 günde okuyorduk ama sanırım zorlanılıyor liste çok geriden geliyor bi önceki liste için okuyan çok çok az...
onun için kimse zorlanmasın süreyi 4 güne çıkaralım...
hem ben bisürü listeyle uğraşmak zorunda kalmam hem herkes rahat rahat okur...
ama lütfen bundan sonra düzenli okuyalım zamanımız baya olacak çünkü...
hepinizi öpüyorum

aşkbebek,ayyüzlüm ve senin için ayetel kürsileri okudum allahım kabul etsin hepinizin yüzünü güldürsün insallahhh

s.a arkadaşlar nasılsınız benim int sorun vardı çoktandır giremiyodum şükür olsun bugün düzeldi okunanan dualardan haberim yoktu hemde adet dönemimdeydin hepinizi öpüyorummm

arkadaşım ilgin için teşekkür ederim biz şu an nebido kullanıyoruz 45 gün aralıkla 3 ay sonra tekrar gidiceğiz celaleddin hocaya büyük ihtimal preygliye başlıyacağız zor bulunduğunu duyunca hazırlıyalım dedik ama sadece eskisehirde 2 tane bulduk birde senin söylediğin yere bakalım çok sağol ...

baharcım asbelove için duayı okuttum allh kabul etsin amin

Arkadaşlar ben de okuyabiliirim ayetel kürsiyi, nasıl yapılıyor listeler nasıl oluşuyor ve sıralama nasıl oluyor biriniz açıklayabilir mi ?

Kusura bakmayın yeniyim henüz ilk günüm alışmam gerekiyor :)

canım bahar 247 arkadaşımız için ayetel kürsi duasını okudum ,
rabbim hayırlısı ile evladığını kucağına almayı nasip etsin.
sağlıklı hamilelik geçirsin inşallah.

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza canım.düzenli okuyacağını düşünüyorsann tabi ki katılabilirsin.
şu an ayetel kürsi okunuyor,
listeye adın eklendikten sonra adının karşınındaaki sayı kadar ayetel kürsi okuyacaksın.
4 gün süre veriliyorr.
4 günde bir kişiye okunuyor,sıra sana gelince sana da okunuyor.
rabbim inşallah dualarımı kabul eder..

iyi akşamlarr canımmmm..
iyiyim ben asıll sen nasılsınnn nasıl gidiyo
maaşallah az kalmışş

Vallah canim ne olsun bende cok sükür iyim fakat agirlarim oluyor ara sira oda tatli agrilar. Suanda tek aklima takilan sey burda cogu hamisimiz sezeryan oldular. Tüp bebek olan bebekler sezeryanlami aliniyor yoksa nasilmis anlamadimki?

Vallah canim ne olsun bende cok sükür iyim fakat agirlarim oluyor ara sira oda tatli agrilar. Suanda tek aklima takilan sey burda cogu hamisimiz sezeryan oldular. Tüp bebek olan bebekler sezeryanlami aliniyor yoksa nasilmis anlamadimki?

tabi cnm artık az günün kalmışş ağrıların olurr..
ama dediğin gibi tatlı ağrılardırr..
az kaldı inş. sende bebeğine kavuşacaksın
topiğimizin bi bebişi daha olduu...hatgokun kızı olmuşşşş
cnm bende tam bilmiyorum ama illa sezeryan diye bişey yok sanırımm..
sen sezeryan olmak istemiyomusunn
doktorun ne diyo doğumla ilgili pekiii

Evet canim allah anali babali büyütsün insallah cok sevindim. Allahim hepimize yasatsin bu duyguyu insallah. Canim doktor hersey younda diyor bebegin kafasida simdlikden asagdaymis ama sezeryanmi normalmi diye birsey demedi hatgokda sezeryanla olmus okudugumda aklima takildi merak ettim. Sezeryanla olmak istememde ama olucaksada mecbur yeterki bebegime sag salim kavusim kurban oldugum allahim hepinize tatdirsin bu duyguyu insallah

Teşekkür ederim hoşbulduk.. Tabiki oyuyabililirim, listeye beni de ekleyebilirsiniz. hepimizin dualara ihtiyacı var . Kimin için olacak onu çözemedim ?

Arkadaşlar Celalettin Hocayı en eski tanıyan olarak bırakın hastalığı doktorluğu onu tanımanın oturup konuşmanın şans olduğunu düşünüyorum.
Tabiki bu benim kişisel görüşüm.

Bakın ilk sizlerle durumumu tedavi sürecimizi paylaştığım günden beri anlatmaya çalışıyorum.
Hocanın hastaları olarak durumunu yaşadıklarını iyi bilenlerdeniz.
Bu forumu yaşananları,sıkıntıları,üzüntüleri, hocaya aktararak nasıl bir yardımımız olabilir diye konuştuk yaklaşık bir sene evvel.
Daha öncede yazdığım gibi hoca bu rahatsızlık konusunda hassas ve elinden geleni yapmaya çalışan bir insan.
Sizlerin arasında olmayan fakat durumu benzerlik gösteren testis kaynaklı üretim bozuklukları konusunda tedavi ettiği olumlu sonuçlar aldığı vakalarıda bildiğimiz için bizzat rica ederek ilgilenip ilgilenemeyeceğini sorduk; çünkü gerçekten yoğun bir doktor.
O da zaman sıkıntısını aşarsak olur dedi ve bunun aşılması için siz yardımcı olmalısınız dedi.

İlk pıtırcıklar için sorduk hocaya ve bir pazar günü nöbetçiken vakit ayırıp ilgilendi. Durumu inceledi, yapılması gerekenleri anlattı ve devamındaki bir kaç gün hastaneden ve dışarıdan yapılması gereken işler için bizzat uğraştı.
Gerektiğinde kişisel ilişkilerini kullanarak aylarca randevu alamayacağınız doktorlara bu süre zarfında muayene ettirdi ve bunları minimum masraf ederek yaptırdı.
Yeri gelmişken bizlerde aynı yoldan geçtik maalesef seçenekleri eleyebilmek için yapılması gereken tetkikler ve araştırmaların hepsi devlet hastanesinden yapılmıyor en basiti bir ultrason için aylarca sonrasına randevu veriliyor.
Bu bir iki dışarıdan istenen tahlil ve görüntüleme gibi işlemler dışarıda para ile yaptırılıyor.Gene hoca bunlarıda en uygun ve düzgün yapan yerlerle çalışmaya özen gösteriyor ve İlaç teminine kadar uğraşıyor.

Daha sonra mesai saatleri içerisinde randevu sistemi ile gelip hocaya durumunu anlatıp tedavi olmak isteyen arkadaşların bu vakit sıkıntısından bahsettiklerini duymuşsuzdur.
Hoca yaklaşık bir hastaya 6 dakika bakabilir hastanedeki sistem gereği ve siz gidip benimle sadece yarımsaat ilgilendi eşime baktı bana bakmadı derseniz hastanedeki çıkan sıkıntıyıda adamın üstüne yıkmış olursunuz, bu durumda sizden sonra siteden gidecek hastalara karşı haksızlık olur.
Bu tip rahatsızlıklar çeşitli kimyasal ve bitkisel ilaçların kullanıldığı süreklilik ve düzenli takip gerektiren rahatsızlıklar olduğunu söymeme gerek yok heralde bir doktora yaşattığı yoğunluğuda düşünürsek....
Süreci en başından anlatıyorum ki yanlış anlaşılma olmasın diye. Bu durumdan sonra eşim devreye girip, gelecek arkadaşlarla ve eşleri ile görüşerek hocayada danışarak özellikle şehir dışından gelenler için bir iki gün içinde işlerini halledip dönebilmeleri için beraber program yapmaya başladılar.Akşam mesai sonrası bir başka çözüm arayışı oldu.Bunların dışında da çok sayıda gelen olmuş bizim duymadığımız bilmediğimiz.En çokda eşim uğraşıyor yardımcı olabilmek için dediğim gibi hoca hastanedemi, hangi günler daha müsait,ulaşım,konaklama ,ilaç temini gibi konularda.
Benim sizden ricam hocayla hastane randevu sisteminden randevu alıp gidip tanışarak durumunuzu anlatın.Eğer şehir dışından geliyorsanız ve zaman problemi yaşamak istemiyorsanız biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.

Gelelim hocanın telefonlarına ve arkadaşlardan birine çıkışmasına;
Hoca mümkün olduğunca şahit olmunuşsunuzdur telefonunu hiçbir doktoru arayamayacağınız şekilde açar ve yardımcı olmaya çalışır.
Böyle birşey nasıl oldu bilmiyorum sormak istiyorum kendisinede ben hocayı hiç sinirli görmediğim için yakıştıramadım bu durumu.
Ayrıca hocanın telefonunu arayıpta bir kadın çıktı demişsiniz bu numarayı nereden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…