Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin kızlar ben annemde kaldım opu dan beri annemdeyim ve orada bilg yok bugünde hastanedejnh çıkınca arkadaşa getirttim kendimi babama size arkadaşımdan yazıyorum hemen sizinle paylaşmak istedim gerçekten mucizem benim bebeğim arkadaşlar sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbim ol dedikten sonra oluyor çok çok sürpriz oldu banada.bende çok ümitsizdim ama çok şükür rabbim güldürdü yüzümüzü

Son düzenleme:

tebrik ederim cnm maşallah Nazar Nazar Nazar

canım senin haberini aldım çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı tüm arkadaşlarımızın başına...

baharcım bahar arkadaşımız için ayetel kürsileri okudum canım Rabbim dualarını kabul etsin gönlünün muradını versin inşallah...

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeer.... Allah sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin..

Darısı hepimizin başına...

Baharcım, ben kendi dualarımı okudum.. okuyan herkesten allah razı olsun, inşallah tez zamanda hepimiz peşpeşe güzel haberlerimizi paylaşır ardından bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Canım gözün aydın hayırlı olsun bebişin rabbim kucagına almayıda nasib etsin darısı tüm isteyenlere inşallahhh

arkadaşım ben payıma düşeni okudum mevlam dileklerini kabul etsin

CANIM YA AKLIM HEP SENDEYDİ SPERM ÇIKMA HABERİNİ BEKLERKEN SEN BİZE DAHA GÜZEL HABER VERDİN BEBİŞ HABERİNİ FLZAŞK CANIM HABER VERDİ ÇOK MUTLU OLDUM GERÇEKTENDE TEDAVİ ÖNCESİ BANA UMUT OLDUN İNŞALLAH BENİMDE YÜZÜM GÜLER BENİM EŞİMDE DE SPERM ÇIKAR BENDE HAMİLEYİM DİYE İLAN EDERİM rABBİM KALP ATIŞLARINI DUYMANI VE KUCAĞINA SAĞLIKLA SIHHATLE ALMANI NASİP ETSİN BİZE DE DUA ET BİZDE SENİN YAŞADIĞIN MUCİZEYİ YAŞAYALIM İNŞALLAH

canım ya aklım hep sendeydi sperm çıkma haberini beklerken sen bize daha güzel haber verdin bebiş haberini flzaşk canım haber verdi çok mutlu oldum gerçektende tedavi öncesi bana umut oldun inşallah benimde yüzüm güler benim eşimde de sperm çıkar bende hamileyim diye ilan ederim rabbim kalp atışlarını duymanı ve kucağına sağlıkla sıhhatle almanı nasip etsin bize de dua et bizde senin yaşadığın mucizeyi yaşayalım inşallah

bahar247 arkadaşımızın 303 tane ayetel kürsi okudum rabbim kabul eder inşallah hepimizin dualarını

evet yaa bende çokk sevindim ama bu arkadasımızdan beni hiç haberim yoktu bunlar tedaviyi nerde gördüler fsh ıh nasıldı onlarda senin bilgin varmı lütfenn banada anlatırmısınn 47xxy mişş bir umudumuz daha oldu darısı başımızaa

Maaşallah güzel haberler gelmeye başladı sırada sanırım yeter var darısı önce onun sonra hepiniz başına olsun inşallah

evet canım sadeceği tanıyorum mayıs ayında 6 senelik evlilikleri olacakmış.ilk tedavileriydi Emre beyde tedavi oldular azolu olduklarını öğrendikten sonra emre beyde tedaviye başlayınca yapılan testlerle 47xxyli olduklarını öğrenmişler fakat fsh ve lh değerlerini bilmiyormuş testleri umut tüpbebekte yaptırmışlar bütün sonuçları dosyalarındaymış arkadaşımızın değerler hakkında bir bilgisi yokmuş bildiği tek şey 47xxy li oldukları.evet canım banada umut oldular zaten arkadaştan haber bekliyordum gelip sonucu haber vermeyince umutsuzluğa kapılmıştım şükürler olsun hem onların yüzü güldü hem bize umut oldular darısı hepimizin başına.sağolsun flzaşk bana umut olsun diye sevineceğimi düşünüp hemen haber verdi tahmin et bakalım biri hamile dedi bende baharmı hamile dedim tek umudumuz bahar sendende biran evvel güzel haberler alırız inşallah

canımm ne zamandır seni merak ediyordukk..umutun sayfasınada bakıyordum yazıyormusun diye .
sen harika haberlerle geldinnn tebrik ederimmm,rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn inşallah..

bizim içinde dua et olurmuu? eşimde nisanda tese olacak emre beydee..
kızlarrrrrr yaaa bu rabbimin mucizesii değilde neee..
[h=5]"Şüphesiz ki güldüren de O’dur, ağlatan da...[/h]
inşallah rabbim bizede mucizesini yaşatırr..hamişlerrr kervanına bizlerde katılırız..halay için geç kaldım ama sonuna yetiştimm galibaa..

baharcığım bahar247 ve banu _k için duamı okudum Rabbim kabul etsin

Son düzenleme:

sadecikkk kız sen bizi öldürdün meraktan aslında cezayı hakettin ama öyle güzel haberlerle geldik ki affettirdin kendini
senden haber alamayınca inan ben çok üzüldüm heralde sperm bulunamadı yoksa bizi haberdar ederdi dedim...
ama şükürler olsun korktuğumuz gii olmamış sperm bulunmuşşşş dondurulmuş
veeeee hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn
gözün aydın canım benim hayırlısıyla bebişini kucağına aldığınıda görürsün inşşşşş
inş aynı güzel haberi vckmızdan da alırızzzzzzzzz
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…