Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Arkadaşlar biraz tekrar olacak diğer arkadaşlar için gene yazayım...
Yeni tedaviye başlıyacak arkadaşlar teseci ürologlardan uzak durun tese ameliyatı son kozunuz olmalı önce yapılabilecek çok şey var...
Tesede sperm çıkacak iş bitecek diye düşünmeyin...
İlk aşamada tüp bebek merkezleri ve bunlarla birlikte çalışan ürologlardan uzak durun...
Cumartesi günü daha evvel tese olmuş (alman hastanesinde) geç indirilmiş testis durumu olan ve Celalettin hocaya sonradan gelen eşimin bir arkadaşındada ilk defa spermiyogramda çıkış oldu inşallah sayı artacak hoca tese olmasan süreç çok daha hızlı işlerdi diyormuş kendisine..
Bu durumun çoğunlukla tedavi edilebildiğini bir kez daha görmüş olduk...

İlk yapılması gereken üretim hormonları olan lh,fsh,total ve serbest testosteron,prolaktin,inhibin b bakılması olabilir...Bunlar büyük ölçüde fikir verir...Durumunuz beyinden hormonal kaynaklımı (seconder hipogonadizm) yoksa testis kaynaklı üretim bozukluğumu(primer hipogonadizm) ilk yol ayrımınız bu.
Bunun haricinde fiziksel muayene, hasta hikayesi,testis ulrasonu,gerekirse hipofiz mr ı,gene gerekirse genetik testleri önemli...
Bizim doktorlarımız sizin çocuğunuz olmaz demeye çok meraklı nedense bunlara kulağınızı tıkayın moral çok önemli bu tip rahatsızlıklarda her şekilde sonuç alanlar var..
Basit tetkiklerden başlayarak ilerleyin ilk etapta sakın ameliyat olmayın....
Bu işlerle uğraşan tedavi ettiği hastaları olan doktorlarla başlamanızı öneririm...

Son düzenleme:
Biliyorsunuz 28 şubatta dogum yapacaktım ama benim ogluş sabredemedi 1 hafta erken geldi dün dogum yaptım sezeryan ile bebişte bende iyiyiz cok şükür ameliyata girerken hepinize dua ettim rabbim hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu insallah

Son düzenleme:

hoşgelmiş sefa getirmiş.hayırlı uğurlu olsun.rabbim sağlıklı sihatlı uzun bir ömür nasip etsin inş.mutluluğunuzu daim etsin.
bizlere yaptığın dualara AMİN yarabbim.

Sevgili Peygamberimiz bir CUMA günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''CUMA GÜNÜ EN AZ ON MÜMIN KARDESINE HAYIRLI CUMALAR DEMEK SIZE CENNET KAPISINI ARALAYACAKTIR'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve EFENDIMIZ'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. HAYIRLI CUMALAR..
Güzel ALLAH'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insALLAH Canlar... ♥ ♥

hayırlı olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütmenizi nasip etsin inşallah
Rabbim bebişinize ve sizlere sağlıklı ömürler versin amin

Son düzenleme:

nurdahcığım sağlıkla büyük oğluşunu cnm
iyi olmanıza sevindim allah sağlıklı uzun ömürler versin inşlh darısıda bizlere olsun inşlh amin...

maşlallh cnm evet senin ki sabredemedi erken geldi
olsun sağlıklı olsunda sorun olmasında varsın erken gelsin
şükür kavuştun bebeğine adı ne cnm izmiyle ailesiyle sağlıklı ve huzurlu yaşasın inşşş
darısı bizlere olsun cnm benim

sana da hayırlı cumalarrrrrrrrr
bu cumalar hürmetine hep hayırlar bulsun bizi hep hayırlar işleyelim hepimiz hepp hayırlar olsun hayatımızda

ben de aynı senin durumundayım tüp bebek merkezine yönlerdiler.ne yapılmalı bilmiyorum

teşekkür edrim arkadaşım.inşallah sonuç alırız.doktor ameliyat dedi eşime ama dedğin gibi önce başka yöntemler araştırılmalı.RABBİM yardım etsin hepimize

iyi akşamlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz

canımm avatarınn çokk güzel olmuşşşşş...
çokk tatlııııııı
sen değiştirmezdimmm ama iyi olmuşşş bu değişiklik benceee
inş..istediğin gibi hayırlı sağlıklı böyle tatlış bi kızın olur..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
bende önceden hep kız bebek istiyodum hatta çevremdekiler bilir ismide "pelin" olucaktı .
ama nedense geçtiğimiz yaz tedavideyken erkek bebeklere bi sempati duymaya başladım.
seninlede konuşuyoruz zaten hep bunlarıı..
rüyamda hep erkek bebek görüyorumm..olursa adını kaç ay önceden belirlemiştim zatenn
İsmi "Kayra Umut "olucak. inş..bilmiyorum içimden hep benimde oğlum olucak gibi geliyo ama
hepimizinde istediği gibi en başta hayırlı sağlıklı bi evlat olsunn..:26::26:
aminn ...

kızz cemremmmmm sen ne çabuk unuttun benim erkek istediğimi hatta senin kız olursaa
konuşmuştukyaaa
eşinde söylemiştiiiii bişeylerrrrrrr
bilmem hatırladınmııııııı cicimmmmm
eeee iki kızın arasında bi erkek olsun dimiiiii
oyyyyyyy olsun benimm erkekim koçişin papuucnu dama atıcak küçük bi erkek

Gözün aydınn canımmmmmmmm
Hayırlı olsunn demek oğluşun dayanamadı erkenden geldiiiii
Hoşgelmişşşşşşş sefalar getirmiş. minik paşamızzzzzzzzz
topiğimizin bi bebişi daha olduuuu
sanada geçmiş olsun cnmm..hayırlısla aldın bebeğini kucağınaa..
Rabbim analı babalı büyütsün..hayırlı sağlıkllı bi evlat olsun inş.
Amin cnm rabbim bizlerede nasip eder inş.
bize gelişmelerden haber ver yine merak ederizz..
kendine ve oğluşuna iyi bakkkkkkk cnmm

ayyy haklısın cnm nasıl unutuyorum bak gör işte:44:
evet hatta benimki neler demişti yaaaaaaaaa
olsun bakalım kayra umut bey gelsin de bahar ve beniim kızımla başedebilecek mi hıhhhh
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize

hepinize cok tsk.ederim arkadaslar rabbim sizlerede nasib etsin tez wakitte bebişimin ismi BERAT cemrem teyzesi :)

hepinize cok tsk.ederim arkadaslar rabbim sizlerede nasib etsin tez wakitte bebişimin ismi BERAT cemrem teyzesi :)

ismiyle yaşasın güzelmiş ismi cnm
sen nasılsı ağrın sızın varmı oyyy o nasıl kokuyodur o süt gibi mis kokulu
rabbim mutluluğunu daim etsin cnm
aminnn bizlerde bu günleri görürmüyüz acaba kimbilir....:26:

yaa hatırladın dimi eşin neler söylemiştiiiiiii
amannnn iki tane cimcimenin arasında ne yapcak benimm oğluşummm:18::18::18::18:
aminnnnnnn:26::26::26::26:

yaa hatırladın dimi eşin neler söylemiştiiiiiii
amannnn iki tane cimcimenin arasında ne yapcak benimm oğluşummm:18::18::18::18:
aminnnnnnn:26::26::26::26:

hatırladım cnm zaten nörolojiye gidicem bu unutkanlık için bakalım :26:
eee bizim kızlar hep şirin hemde cazgır olur hee senin oğlunda bu arada paylaşılmaz tek yaaa
ahh cnm ne güzel olur bebişlerimizle gelip gitsek inş olur ne diyelim ya sabır ya sabır

o cnm unutkanlık dersen bende çokkkkk
herşeyi unutuyorum yaaaa
inş olur cnm biz hayal kuruyoruz iştee inş gerçek olurrrr..:26::26::26:
sabah sabah nasıl bi başağrısı tuttu yaaaa
bugün çok uyudum ondan herhaldee
sıkıştırıyolar iki taraftannn

inş olur hayaller gerçekleşir
cnm dün yorgundun ya ondan bence bugünde başın ağrıyo
dinlen cnm başda tutumu tutuyo
bende çıkıcam şşimdi cumadan sonra kay. gidicez eee kaç gün gitmedik olmaz gitmeliyiz
bari ortalığı topluyum da eve gelince iş güç kalmasın a.e.o cnm benim
kendine dikkat et bugün kendini yorma rahat bırak dinşlen cnm

Belkide cnm dün yoruldum ondandırr..
tamam cnmm .hayırlı cumalarrrr..
git bakalımm kayınvalidene
sende cnm dikkat ett görüşmek üzereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…