hoşbulduk canım.sağolasın güzel temennilerin için.içimi korku ve hüzün sardı.bakalım önce sebep neymiş.gerçekten çok zor süreç daha yeni evliyim ben böle bişeyle karşılaşmak heleki en güzel dönemlerimizde çok üzdü beni.Rabbimden umut kesilmez.umarım buradaki herkes biran önce kavuşur bebeğine.
mrb arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,2 yıl evlilikten sonra vajinusmusu yendim tam eşimle ilişkimiz düzene girdi derken bebek düşünmeye başladık ve tedbir olsun diye dün eşim sperm testi yaptırdı ama menide sperm bulunamamış,ikimizde yıkıldık hiçbirşey bilmiyoruz napıcağımızı bilmiyoruz bu test herşeyi bitiriyormu napmammız gerek tekrar başka bir hastaneye görünmek istiyoruz tavsiyeleriniz neler,dün göründüğü doktor özelde olduğu için hemen bu test sonucundan sonra haftasonu gel tüp bebek tedavisine başlayalım demiş sizce napalım bunlar para tuzağımı bana bir akıl verin..karar vermek için üzülmek için çok erken değilmi ?
Biliyorsunuz 28 şubatta dogum yapacaktım ama benim ogluş sabredemedi 1 hafta erken geldi dün dogum yaptım sezeryan ile bebişte bende iyiyiz cok şükür ameliyata girerken hepinize dua ettim rabbim hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu insallah
Biliyorsunuz 28 şubatta dogum yapacaktım ama benim ogluş sabredemedi 1 hafta erken geldi dün dogum yaptım sezeryan ile bebişte bende iyiyiz cok şükür ameliyata girerken hepinize dua ettim rabbim hepinize yaşatsın bu güzel duyguyu insallah
Sevgili Peygamberimiz bir CUMA günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''CUMA GÜNÜ EN AZ ON MÜMIN KARDESINE HAYIRLI CUMALAR DEMEK SIZE CENNET KAPISINI ARALAYACAKTIR'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve EFENDIMIZ'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. HAYIRLI CUMALAR..
Güzel ALLAH'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insALLAH Canlar... ♥ ♥
mrb arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,2 yıl evlilikten sonra vajinusmusu yendim tam eşimle ilişkimiz düzene girdi derken bebek düşünmeye başladık ve tedbir olsun diye dün eşim sperm testi yaptırdı ama menide sperm bulunamamış,ikimizde yıkıldık hiçbirşey bilmiyoruz napıcağımızı bilmiyoruz bu test herşeyi bitiriyormu napmammız gerek tekrar başka bir hastaneye görünmek istiyoruz tavsiyeleriniz neler,dün göründüğü doktor özelde olduğu için hemen bu test sonucundan sonra haftasonu gel tüp bebek tedavisine başlayalım demiş sizce napalım bunlar para tuzağımı bana bir akıl verin..karar vermek için üzülmek için çok erken değilmi ?
Arkadaşlar biraz tekrar olacak diğer arkadaşlar için gene yazayım...
Yeni tedaviye başlıyacak arkadaşlar teseci ürologlardan uzak durun tese ameliyatı son kozunuz olmalı önce yapılabilecek çok şey var...
Tesede sperm çıkacak iş bitecek diye düşünmeyin...
İlk aşamada tüp bebek merkezleri ve bunlarla birlikte çalışan ürologlardan uzak durun...
Cumartesi günü daha evvel tese olmuş (alman hastanesinde) geç indirilmiş testis durumu olan ve Celalettin hocaya sonradan gelen eşimin bir arkadaşındada ilk defa spermiyogramda çıkış oldu inşallah sayı artacak hoca tese olmasan süreç çok daha hızlı işlerdi diyormuş kendisine..
Bu durumun çoğunlukla tedavi edilebildiğini bir kez daha görmüş olduk...
İlk yapılması gereken üretim hormonları olan lh,fsh,total ve serbest testosteron,prolaktin,inhibin b bakılması olabilir...Bunlar büyük ölçüde fikir verir...Durumunuz beyinden hormonal kaynaklımı (seconder hipogonadizm) yoksa testis kaynaklı üretim bozukluğumu(primer hipogonadizm) ilk yol ayrımınız bu.
Bunun haricinde fiziksel muayene, hasta hikayesi,testis ulrasonu,gerekirse hipofiz mr ı,gene gerekirse genetik testleri önemli...
Bizim doktorlarımız sizin çocuğunuz olmaz demeye çok meraklı nedense bunlara kulağınızı tıkayın moral çok önemli bu tip rahatsızlıklarda her şekilde sonuç alanlar var..
Basit tetkiklerden başlayarak ilerleyin ilk etapta sakın ameliyat olmayın....
Bu işlerle uğraşan tedavi ettiği hastaları olan doktorlarla başlamanızı öneririm...
iyi akşamlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz
bende iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi çok tatlı bi bebiş inş benimde olurda giydiririm böyle süslü süslü
evet canım genelde kız bebiş isteniyor...
ama bak flzask erkek istiyor
allahım hepimize nasip eder inş
benn özellikle paçalı külot hastasıyım kızlarda
ona paçalı külot giydiricem üstünede miniş mini minnacık etek oyyyy
öyle gezicek bayılıyorummmmmmmmm erkekte de gömlek minnacık papyon ve kravat delisiyim
ayyy adam sadece onların eşyaları için çalışacak yazıkkk ben nasıl alırım deli gibi
olsun da ben giymem onlar giysin
aaa flzask cnm erkek istiyo demek o zaman onun erkek bizim kız olsun
amin cnm benim inş artık bu sayfalar da hasret değil de yaramazlıklar uykusuz gecelerle ilgili yazlar yazılsa........
kızz cemremmmmm sen ne çabuk unuttun benim erkek istediğimi hatta senin kız olursaa
konuşmuştukyaaa
eşinde söylemiştiiiii bişeylerrrrrrr
bilmem hatırladınmııııııı cicimmmmm
eeee iki kızın arasında bi erkek olsun dimiiiii
oyyyyyyy olsun benimm erkekim koçişin papuucnu dama atıcak küçük bi erkek
hepinize cok tsk.ederim arkadaslar rabbim sizlerede nasib etsin tez wakitte bebişimin ismi BERAT cemrem teyzesi :)
ayyy haklısın cnm nasıl unutuyorum bak gör işte:44:
evet hatta benimki neler demişti yaaaaaaaaa
olsun bakalım kayra umut bey gelsin de bahar ve beniim kızımla başedebilecek mi hıhhhh
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize
yaa hatırladın dimi eşin neler söylemiştiiiiiii
amannnn iki tane cimcimenin arasında ne yapcak benimm oğluşummm:18::18::18::18:
aminnnnnnn:26::26::26::26:
hatırladım cnm zaten nörolojiye gidicem bu unutkanlık için bakalım :26:
eee bizim kızlar hep şirin hemde cazgır olur hee senin oğlunda bu arada paylaşılmaz tek yaaa
ahh cnm ne güzel olur bebişlerimizle gelip gitsek inş olur ne diyelim ya sabır ya sabır
o cnm unutkanlık dersen bende çokkkkk
herşeyi unutuyorum yaaaa
inş olur cnm biz hayal kuruyoruz iştee inş gerçek olurrrr..:26::26::26:
sabah sabah nasıl bi başağrısı tuttu yaaaa
bugün çok uyudum ondan herhaldee
sıkıştırıyolar iki taraftannn
inş olur hayaller gerçekleşir
cnm dün yorgundun ya ondan bence bugünde başın ağrıyo
dinlen cnm başda tutumu tutuyo
bende çıkıcam şşimdi cumadan sonra kay. gidicez eee kaç gün gitmedik olmaz gitmeliyiz
bari ortalığı topluyum da eve gelince iş güç kalmasın a.e.o cnm benim
kendine dikkat et bugün kendini yorma rahat bırak dinşlen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?