Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,2 yıl evlilikten sonra vajinusmusu yendim tam eşimle ilişkimiz düzene girdi derken bebek düşünmeye başladık ve tedbir olsun diye dün eşim sperm testi yaptırdı ama menide sperm bulunamamış,ikimizde yıkıldık hiçbirşey bilmiyoruz napıcağımızı bilmiyoruz bu test herşeyi bitiriyormu napmammız gerek tekrar başka bir hastaneye görünmek istiyoruz tavsiyeleriniz neler,dün göründüğü doktor özelde olduğu için hemen bu test sonucundan sonra haftasonu gel tüp bebek tedavisine başlayalım demiş sizce napalım bunlar para tuzağımı bana bir akıl verin..karar vermek için üzülmek için çok erken değilmi ?

ah cnm çok çektirdi bize adam neyseki sonunda çıktı
evet harab etmiş dükkanı adam pek bakmamış tamirat ii olucak
inş bende onunla hoppp babmlaraaaa

cnm vajinusmusu yenmişsin nş bunu da yenersiniz
sana tavsiyem asla hemen eşin ameliyat falan olmasın
bence bi başka dr görünün hormon testleri falan hepsine baktırın ve ondan sonra neler yapılabilir yolunuzu çizin derim
dr. celalettin peruya gidin derim bizde onda yeni tedaviy ebaşladık cnm dr. istanbul vakfı bezmi alemde....

canım öncelikle hoşgeldin aramıza.geçmiş olsun bir dertten kurtulmuşsuznu başka derte yakalanmışsınız inşallah bunuda hayırlısıyla atlatırsınız.canım azospermin çeşitleri var size hormon testleri yapılacaktır ona .ondan sonra az çok hormonlarınızla ilgili bilginiz olduktan sonra kannalara bakılacak tıkanıklık varmı diye azospermin en iyilerinden çünkü içeride sperm var ve dışarıya çıkmıyor.yada hormonal düşüklük varsa hormon tedavisiyle yine sperm çıkışı sağlanabiliyor,başka bir neden geçirilmiş ateşli hastalıklar buda azospermiye sebep oluyor.daha sonra inmemiş testis sorunu olanlar var yada genetik problemli azolular öncelikle sizin azosperm sorununuz bulunmalı ve bir tedaviye başlamalısınız direkt tüpbebeğe başlamanız çok yanlış
yinede aklına takılan bir sorun olursa bizler sana seve seve yardımcı oluruz

Bende iyiyimm kızlarrrr
annemdeydimm öğlende geldim ama çok yorgundumm.
gelince uyumuşumm dinlendim birazz
nurusimacıklaa yazıştık zaten msn dee
cemremmmmmmm hep böyle ol cnmm süperrrrr olllllll
kıyamam ya çok mu yoruldun neyseki dinlenmişsin
benimde üstümde bir halsizlik var dün ablam geldi kızları falan büyüğü okula gidiyor yüzünde kızarıklıklar vardı
bugün hastaneye götürmüş az önce aradı suçiçeği çıkarıyormuş
oda bana geçmesinden korkmuş annem çıkarıp çıkarmadığımı hatırlayamamış bende korktuk
inşallah tedavi öncesi bir azizliğe uğramam
gerçi ablam doktora sormuş hamile değilse birşey olmaz demiş ama yinede canım sıkıldı

Yoruldum cnm ya yollardaa
ama geldimm dinlendim..
hadi ya demek demek suçiçeği geçiriyo yiğenin...geçmiş olsun cnm..
ben geçirdiğimi hatılıyorum meselaa
.sen hatırlamıyosun annende hatırlamıyoomuşş.
inş.öylee bi sorun olmaz cnmm şimdii
dediği gibi hamilelikte tehlikeli sanırımm..

cemrem nereye kayboldun

burdayım cnm bazı yerlere bakıyodum buralardayım benim ki uyudu üstünü örttüm de
senin yeğen su çiçeği olmuş heee aman sana inş geçmez çünki geçirmediysen yandın
bende geçirmemiştim yaşım 21 di yeğenim geçirdi bize geldi oturup gitti ertesi gün bende çıkardım hemde 21 yaşında
az daha dursam evlenirken çıkaracaktım yavvvvv

evet canım ya suçiçeği geçiriyor teşekkür ederim canımcım
aslında çıkardın diyor ama yinede tam hatırlayamadığı için korkuyorum
aslında 3 sene önce eşimin yiğeni geçirmişti bana bulaşmamıştı
10gün sonra abisindede çıkmıştı benden bulaşsaydı ondan bulaşırdı diye düşündüm
ama eltim kuluçka dönemimde benim onunla görüşmediğimi halen tehlikede olduğumu söyledi
inşallah sıkıntı olmaz benim için:18::18::18:

hoşgeldin bende bizi terk ettin sandım tamda profiline girip bakacaktım bizi kiminle aldattığına
sanada geçmiş olsun şekerim ucuz atlatmışsın desene benim amcamın kızı nişanında su çiçeği olmuş hemde kızkardeşleri diğer amca kızları hepsi benekli benekli foto çektirmişlerdi
ne gülmüştüm onlara şimdi korkarım onlar bana gülerler

yooo sizi asla aldatmam bennnnn
ayyy ben gene iimişim desene o daha kötü ama gerçekten de komik olmuş yaaa
offf öle özel günde acayip olmuş
inş cnm sende yoktur annen demiş ya olmaz korkmaa kafayı takma ki psikolojik olmasın

canım spermiogramla birlikte kan idrar tahlilide yapıldı doktor :' hormonlarda çok az bir değer yüksek ama bu sorun teşkil etmez,spermin bulunmama sebebine ilişkin olarak; gerçekten üretilip üretilmediğine, üretiliyorda tıkanıklıkmı var bunu anlamamız için cerrahi operasyonla bakmamız gerekiyor" dedi. Sizce bu ameliyatı yaptıralımmı, bir deameliyat sırasında canlı doku bulunursa alıp donduralım sonra tüp bebekte kullanmak isterseniz demiş, çok kararsısız

selam canlar nasilsiniz
gecmise azbirsey baktim OZLEM maalesef olmamis canim ins yakin bir zamanda sevindirir Rabbim.

NURUSIMA haydi bismillah gozun aydin basliyosun ins. guzel olacak hersey.
FLZASK CEMREM hu huuu
yeni gelenler olmus hosgelmisler tez zamanda kurtulurlar insaallh.

iyiyiimm çok şükürr canımm
sen nasılsınn. hu huu .

hoşgeldin cnm nasılsınızzzzzzzz
bak bakk geçen hamilelik takvimini yapamadım dedin bak ne gzel olmuş hastayım zaten bende ona
rabbim bizlerede nasip etsin o takvimi koymayaaaaaaaaaaa

hoşgeldin cnm nasılsınızzzzzzzz
bak bakk geçen hamilelik takvimini yapamadım dedin bak ne gzel olmuş hastayım zaten bende ona
rabbim bizlerede nasip etsin o takvimi koymayaaaaaaaaaaa

sukur tatlim evvet yaptim tarihlerin arasina ayrac koymayinca olmuyormus.
insaallh sizde yapacaksiniz inan buna. bana nasip eden RABBIM sizede lutfedecek. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…