Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz
oyyyy tatlımmmmm yerim kızınıııııııııı
o ne öle pembiş pembiş elbise offfff ye beni ısır diyo bak
senin gibi çıtı ğıtı bi kız cnm
bakıyorum da hepimiz kız bebek koyuyoruz erkek bebişler bize küscek valla
nasılsın cnm
sukur tatlim evvet yaptim tarihlerin arasina ayrac koymayinca olmuyormus.
insaallh sizde yapacaksiniz inan buna. bana nasip eden RABBIM sizede lutfedecek. amin.

inşllahhh cnm benim inşllhhhhhhhhhh
demekki kolaymış oohhh artık ordan bakarız bebişine tabii biz teyzeleri meraklıyız da birazz

kaçamazsın artık sende bıktın çünkü kaçmaktan
canım zaten yavaş yavaş tedaviye başlayanlar artacaktır artık...
ilkbaharla birlikte güzel haberler alırız inş herkesten

ohhhh çok iyi olmuş bidenem gönlünce vakit geçirmişsin ailenle
devamıda gelir hep böyle inş...
sende ailenle ol mutlu ol biz seni özlemeye razıyız bitanemmmmmm benim

hosgeldin kk nin bahari
bu guzelleri nerden buluyorsunuz. bendaha onu yapmayida beceremedim (beceriksizz)
insaallah seninde oyle bir prensesin olacak.

hoşbuldukkkkk canımın içi güzeller güzeli hamişimizzzzzzzzzz
ahhh ahh sorma canım bende ne fotolar var
ama ben biraz takıntılıyımdır kk ya ilk üye olduğum zamanlar hep kullandığm o avatarımı eklemiştim bidaha da hiç ama hiç değiştirmedim
nerdeyse 2 sene olacaktı
hep bi hamiş olayım hayırlısıyla bebişlerimi öğreneyim ona göre sonra değiştireyim avatarımı diyordum...
ama baktım gelen giden yok dayanamadım ve koydum prensesimiiiiiiiiiii
çokkk tatlı maşallah
allahım bana da nasip eder inş böyle bi prensessssssss
biz yardımcı oluruz canım nedemek beceriksiz bak hamilelik takviminide yapamadım dedin ama negüzel ekledin

iyi akşamlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz

sanada iyiy akşamlar sen nasılsınnnnn ben sabah birazcık duydusala bağlamıştım yine yanlızlığımı hatırladım kahvaltı yapacaktım ama tek başına canım istemedii yanıma arkadaş bulamadım sonra camdan dışarı baktımki okul saati herkez çocuklarını okula götürüyooo siz sonrasını tahmin etmiştirsiniz heralde kahvaltı yapmadan masayı geriye topladım ama çok şükür şimdi iyiyimm

ye teyzesi yeee
çok tatlı canım yaaa resim küçük burda tam belli olmuyor ama orjinal resmine bakıp bakıp iç çekiyorum
saol canım benimmmmmmm
sağlıklı hayırlı olsun önceliğimiz bu tabi ama nebileyim ilk bebişim hep kız olsun diye geçiyor içimden
küsmesin yakışıklılarımızzzzzzzzzzzz
iyiyim canım baktım sohbet ediyorsunuz gireyim dedim...

ii yapmışsın cnm bende ilk değiştirdim fotomu ama iiiki değiştirdim
evet o yakışıklılar zaten unutulmuyo da genelde ilk kız isteniyo bende kız istiyorum zaten
gel güzelim sohbet sensiz olmaz

iyiyim canım şükür bi değişiklik yok hayatımızda...
canım üzülüyor insan tabi elinde değil ama kendine zarar verme böyle...
inş seninde elinden tutup okula götürdüğün bebişlerin olacak
sen bide beni düşün ben okul öncesi öğretmeniyim...
hergün birbirinden tatlı miniklerle uğraşıyorum onların sevgisine boğuluyorum hepsini öpüp okşuyorum...
zaman zaman aileleriyle geçirdikleri anları hayal edip duygulanıyorum...
zor ama elden bişey gelmiyor...
inş daha fazla çekmeyiz bu hasreti en kısa zamanda kavuşuruz meleklerimize

ii yapmışsın cnm bende ilk değiştirdim fotomu ama iiiki değiştirdim
evet o yakışıklılar zaten unutulmuyo da genelde ilk kız isteniyo bende kız istiyorum zaten
gel güzelim sohbet sensiz olmaz

bende iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi çok tatlı bi bebiş inş benimde olurda giydiririm böyle süslü süslü
evet canım genelde kız bebiş isteniyor...
ama bak flzask erkek istiyor
allahım hepimize nasip eder inş

aramıza hoşgeldin ama keşke bu şekilde tanışmasaydık ama her şerde bir hayır vardır ALLAH yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağınaa

benn özellikle paçalı külot hastasıyım kızlarda
ona paçalı külot giydiricem üstünede miniş mini minnacık etek oyyyy
öyle gezicek bayılıyorummmmmmmmm erkekte de gömlek minnacık papyon ve kravat delisiyim
ayyy adam sadece onların eşyaları için çalışacak yazıkkk ben nasıl alırım deli gibi
olsun da ben giymem onlar giysin
aaa flzask cnm erkek istiyo demek o zaman onun erkek bizim kız olsun
amin cnm benim inş artık bu sayfalar da hasret değil de yaramazlıklar uykusuz gecelerle ilgili yazlar yazılsa........

bende hani bezini bağlayıp üzerine kilotu giydiriyorlar minicikte bi etek yada elbise giydirirp alttan kocaman poposu görünüyorya bayılıyorum yaaaaaaa
hatta kocişle hayal kuruyoruz bazen diyorki nezaman bebişimizi düşünsem aynı senin söylediğin halinle kızımı koştururken görüyorum diyor
kocişimin bile hayallerine işlemişim
evet yaaa nasıl tatlı oluyor erkek bebişler takımla
sen esma16nın yakışıklısını görecektin allahım ne tatlı o öyle allah nazarlardan saklasın
mevlüdünü yapmışlar bizim kız nasıl giydirmiş oğluşunu bi görsennnn siyah takım, beyaz gömlek ve kırmızı bi papyonnnnn
çok çok tatlıydı
sorma bende aynen dediğin gibi olurum neler alırım bebişlerime gitsin paracıklarrrrr
inş tüm hayallerimiz gerçekleşir en kısa zamanda

Son düzenleme:

ben bengusuu arkadaşımızın duasını okudm mevlam gönlünden geçen bütün dileklerini kabul eder insallah

ayy cnm hayalleriniz olacak en kısa zaman da inş görürsün bak
bu topikten herkes hamile olarak yazıcak en kısa zamanlarda....
ayyy ne tatlı olmuştur cnm sen faceden mi gördün ne tatlıdır
tam benim dediğim gibi giydirmiş ee allahım mutluluklarını daim etsin inşş darısı bizlere olsun

hepimizin gerçekleşecek inş canımmmmmmm
evet canım faceye ekledi esma ordan gördüm...
çok yakışıklı olmuş kuzucum büyüyor hızla
aminnnnnnnnn canım inş hep böyle mutlu olurlar...
ben çıkıyorum canım hepinize iyi geceler kocaman öpüyorum sizi

amin cnm
tmm ii geceler sana bende birazdan çıkıcam

ayyy kızlar insallah o günleri hepimiz görürüz benden çok eşim hayal ediyo nazlımızı hmm siz biliyomusunuz bizim kızımızın adı nazlı olacak biz nişanlıyken koymuştuk adını ben kızımın adının nazlı olmasını istiyorum demiştim eşimde çok iyii olur dedii benim aklımdan geçen isim dedi çünkü anannesinin adıymışş :) inşallah gerçek olacak birgün bu hayallerimiz... şimdi eltimin bebeği var 8 aylık eltim bir buçuk yıl oldu evleneli ama çok tatlı bebek çokk seviyorum bir gün görmesem hemen özlüyorum eltimle kaynım bizim yanımızda çocuğun adını bile söylemiyolar bizim yanımızda kucalarını almıyolar ama bu bizim çok zorumuza gidiyo yaa onlarda kendilerince saygı ediyolar göyaa bizim yokta onların var diyee ama bu ALLAHın vergisi benim onlarla bi zorum yokkii bu akşam onlardaydık yine hemm bebeği çok özlüyorum hemde gitmek istemiyorumm çok yapmacık hareketleri varr bunlar benii çok yıpratıyoo inşallah onlara veren mevlam bizede verecekk

amin aminn aminn

eltine çok görme cnm size karşı duyarlı davranıyorlar ne güzel...birde tamresine düşünsene kızmı oğlanmı bilmiyorum ama güzel kızım tatlı kızım,paşam oğluşum diye yanınızda imrendirecek derece sevdiklerini inan o daha da iç acıtır..bugün arkadaşım oğluna tavşanım diye bir sevgi selinde bulundu ben gözlerimi tv ye kaçırdım oğluda gidiyor annesinin kolunun altına giriyor ya nasıl imreniyorum annesini biliyor işte diyorum içimden ah ah( çocuğumuz olsa bunlar gözümüze batmaz işte olmadığı için batıyor bazen...
sabah kahvaltısındanda olmuşsun üzüldüm yaşadıklarına sabah sabah...sabah ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…