Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı cumalar cnm
okunan kuranı kerimin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşlh
hepimize nur topu evlatlar versin inşlh amin....

hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim dualrımızı kabul etsin inş

ne desem bilemedim,çok üzüldüm..bende inanmıştım bu sefer olaağına..ama nasip değilmiş

canım yeterim yeniden deneceğiz umutsuzluğa inat daha öncede yazmıştım tüp bebek dr un 20. Denemesinde mutlu son olmuş rabbim hiçbirimizi böyle sınamaz inşallah

üzgünüm yorgunum yeniden denmeyi düşünürmüyüm bilmiyorummmm ama hakımda böylesi hayırlıymış demekki

Hayırlı cumalar canımmm.
canıı gönüldennnnnnn aminnnnnn diyorum
demek bugün kuran sende ne güzellll
Allah kabul etsin..canımm dularınızıııııı:26::26:
Allah razı olsunnnn.
.

allah dualarını kabul etsin arkadaşım allah razı olsun rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı sahatli evlatlar nasip etsin

ben okudum birumut için okudum allah kabul etsin amin

Canım merhaba.Öncelikle çok geçmiş olsun.önce eşin kendisini toparlasın.Ondan sonra soluğu İstanbuldaki Celalettin Hoca nın yanında alın.O bu tür tedavilerde herkese yardımcı olan bir doktor.Belki pregnlyi 1,5 sene falan kullanıpta anca tedavisi olacak.bence 8 ay az.Bize bile en az 1-2 yıl dedi.Yani ondan önce çıkış beklemeyin dedi.En azından sebebini bilirsiniz.
Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

arkadaşım tavsiyen için çok teşekkür ederim ama eşim istanbulda tedavi fikrini kabul etmez sizin eşiniz kaç kez tese olmuştu ben birde bitkisel tedaviye başlamak istiyorum mustafa eraslan hocanın inş.şifa olur

1 biyopsi-sonuç olgunlaşmamış sperm
1 tese sonuç- olgunlaşmamış sperm.:26: hepsi hüsran.

Mustafa Eraslanın bitkisellerini kullanıpta fayda gören de var görmeyen de arkadaşlarımız var.her bünyeye göre değişiyor.
Ama dediğim gibi önce sebebini bilerek bu tedaviye yol almanız gerekecek.Sık yapılan tese ameliyatları testistlere zarar veriyor.eşini bu şekilde razı edebilirsin.en azından azosperm sebebini bilrisiniz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Hangi ilde yaşıyorsunuz.

Azosperm tablosunda bazı değişiklik yapma vakti geldi artık.
yaş 31-35
Azosperm nedeni küçük testist ve hipogonadizm.
1 biyposi ve 1 tese-sonuç olgunlaşmamış sperm
tüp bebek denemesi olmadı hiç.
pregnly ve bitkisel desteklerle celalettin hoca ile tedavilerine devam ediyorlar.
Teşekkürler

benim bir fikrim var.Şu ayetelkursilerimizi bitirdikten sonra eşlerimizin şifa bulması için "YA ŞAFİ" yi okuyalım mı.ne dersin???

hayırlı cumalar canım
Allah kabul etsin Kuranınızı canım dualarınız kabul olsun inşallah
inşallah bizler de tadarız evlat sevgisini canım.
hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim dualrımızı kabul etsin inş
hayırlı cumalar canım amin inşallah.
sohbette kimse vaemı hu huuuuuuuuuuu

hoşgeldin arkadaşım dua topiğinde de gördüm seni
erkek infertilitesiydi başlığın
sorununuz neydi canım?

biz azosperm sebebini bilmiyoruz sadece küçükken ağır ateşli kabakulak hastalığı geçirmiş eşim bından olabilirmi diye düşünüyorum.kaan hocada bişey söylemedi arkadaşım inş.en yakın zmanda eşinde şifa bulur kullandığınız ilaçlardan inş.kaç yıldır çocuk istiyosunuz bize 2 yıllık evliliğimizde 2 defa tese yapıldı

Son düzenleme:

CARE selam
canim gecmis olsun,2. tese acele olmus sanki nasp tabi ama.insaallah bundan sonrasi guzel olur.olmaz diye birsey yok ALLAH dilerse.benim esimde 1 teseden sonuc cikmadi.sonra cok sukur bir iki tane sperm cikti.bitkisellerden ins sifa bulursunuz.

Nasılsınız arkadaşlar beni sorarsanız biraz moralim bozuk dün bebişimle doktor kontrolümüz wardı bebişimin sol testisi kanaldaymış inmemiş torbaya doktor inebilir kendindende ama 2 aya kadar inmezse ameliyat olcakmış cok üzgünüm inş.iner dua edin arkadaslar

hoşgeldin canım ben iyiyim çok şükür
moralini bozma canım ya inşallah kendiliğinden iner
inmezse de ameliyatla düzelir inşallah
zor tabi ufacık bebeğin ameliyat olması ama
en başta çaresine bakılırsa sonradan üzülmezsiniz
biz evlatsızlıkla sınanıyoruz bizim de olursa inşallah evlatlarımız
onlar yaşamasın bizim yaşadıklarımızı.

cnm s.a nasılsın inş iyisindir bi slm vereyim dedim cnm aeol görüşmek üzere

çok sağol canım..kaan hoca tese yapalım deynce bzde bişey demedik ama artk sonucun olumsuz çıkacağından korktuğumuz için uzun süre tese istemiyorum..sizin 1 2 tane sperm teseden mi çıktı yoksa sperm tahliliniz de mi siz hangi ilaçları yada bitkiselleri kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…