cnm benim ya inş 2 aya kadar kendiliğinden düzelirNasılsınız arkadaşlar beni sorarsanız biraz moralim bozuk dün bebişimle doktor kontrolümüz wardı bebişimin sol testisi kanaldaymış inmemiş torbaya doktor inebilir kendindende ama 2 aya kadar inmezse ameliyat olcakmış cok üzgünüm inş.iner dua edin arkadaslar
cnm ii akşamlar ah tatlım ya desene boşuna üzdün kendini olsun sonrası mutluluk olmuş değerin güzel fsh da iiBende iyiyim canim sagol buna sükür Allah bu günlerimizi aratmasin.
Gecen hafta tamamen bunalimdaydim canim.
Inhibin b ile ilgili bi kagit geldi bende afalladim almanca bilmedigim icin degeri yanlis anlamisim cok üzüldüm.
Aslinda takmiyordum fsh tam sinirda iken 12 idi 15 e yükselmis bende inhibin b ye odaklanmistim.
Gelen kagit ödeme kagidiymis faktor 1.15 yaziyodu dedim fsh uctu inhibin de böyle tamamen cöktüm.
Megerse ilk gelen kagit ödeme kagidiymis inhibin b degerimiz sali günü geldi 68 mis dedim ohhh fsh yükseldi bu bari iyi.
Ama hala atlatamadim stres yapmisim kafamin heryerinde yara cikti..
Benden böyle canim..
Sen nasilsin hastaligin nasil bayagi atlatabildin mi canim.
Sanada cok büyük gecmis olsun bitanem..
tatlım bugün benim misafirlerim vardı yarın seninSelammmm canımmmm..benimmmmmm
ben çokkkkkk yorgunummmm bitanemmmm
yarın misafirlrim var kalabalık hazırlık yapıtım biraz bugünden şimdide her yerimm ağrıyoo
asıl yarın daha çok yorulucammmmm
sen nasılsınnnnn
s.a arkadaşlar ben yeni üyeyim sizinle aynı derdi paylaşıyorum benim eşimde azosperm 4 yıllık evliyim 2 kez tese oldu sonuc sıfır çok üzülüyorum üstelik kimseye anlatamadık patlıycam artık gerçi sadece bu derdi çeken bilir artık ne yapacağımızı şaşırdık rabbim hepimize yardım etsin yar ve yardımcımız olsun bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı
iyiyim birtanem iyiyim şükürler olsun
yumoşlar iyi gidiyormuş ulun bey şimdilik 11tane yumoş var dedi
bizim için bu yeterli bir sayı dedi eşinde sperm çıkması önemli dedi
yarın yine randevum var ameliyatada az kaldı sanırım siz daha iyi bilirsiniz
aslında bence perşembeye falan olur herhalde çok heyecanlıyım:18::18::18::18:
Seninde misafirlerin gelecekmiş kolya gelsin canımcım
Bende iyiyim canim sagol buna sükür Allah bu günlerimizi aratmasin.
Inhibin b ile ilgili bi kagit geldi bende afalladim almanca bilmedigim icin degeri yanlis anlamisim cok üzüldüm.
Aslinda takmiyordum fsh tam sinirda iken 12 idi 15 e yükselmis bende inhibin b ye odaklanmistim.
Gelen kagit ödeme kagidiymis faktor 1.15 yaziyodu dedim fsh uctu inhibin de böyle tamamen cöktüm.
Megerse ilk gelen kagit ödeme kagidiymis inhibin b degerimiz sali günü geldi 68 mis dedim ohhh fsh yükseldi bu bari iyi.
Benden böyle canim..
Selammmm canımmmm..benimmmmmm
ben çokkkkkk yorgunummmm bitanemmmm
yarın misafirlrim var kalabalık hazırlık yapıtım biraz bugünden şimdide her yerimm ağrıyoo
asıl yarın daha çok yorulucammmmm
sen nasılsınnnnn
iyiyim birtanem iyiyim şükürler olsun
ooo süper bir haber valla.inhibin b niz güzel çıkmış canım.fsh de zamanla düzene girer sen merak etme tatlım.artık bu haftanın keyfini çıkar.
kolay gelsin dikkat et kendine.öyle fazla yorma kendini sonra hasta olursun kız.
canım şimdilik tedavinin çok güzel gidiyormuş.Rabbim bundan sonrasını da rast getirsin inşallah.
cnm benim ya inş 2 aya kadar kendiliğinden düzelir
düzelecek cnm hakılısın üzgün olmaya ama ne kadar erken bilirsen o kadar ii olur bak daha o minicik kendiliğinden düzelcek inş
cnm ii akşamlar ah tatlım ya desene boşuna üzdün kendini olsun sonrası mutluluk olmuş değerin güzel fsh da ii
bundan sonrası bol bol sperm olsun güzelim
tatlım bugün benim misafirlerim vardı yarın senin
kolay gelsin tatlım
aramıza hoşgeldin cnm..
haklısın kime anlatassan anlamaz sen kendin kendine üzülürsün
buraya gel hepimiz hem ağlıyoruz yeri gelince hem yazışıyoruz hemde dualar ediyoruz
benm önerim dr.celallettin bey var ist vakfı bez mi alemde ona gidin derim dr. bey ilaç veya bitksel kürler veriyo deneyin derim
inş hepimiz burda anneliğimizi yaşayıp yazacağız
ooo süper bir haber valla.inhibin b niz güzel çıkmış canım.fsh de zamanla düzene girer sen merak etme tatlım.artık bu haftanın keyfini çıkar.
kolay gelsin dikkat et kendine.öyle fazla yorma kendini sonra hasta olursun kız.
canım şimdilik tedavinin çok güzel gidiyormuş.Rabbim bundan sonrasını da rast getirsin inşallah.
eşim azosperm hastası malum hastalık.ilk önce kaan aydosa gittik kaan bey mikrotese olmadan olmaz dedi.sonra burdaki bazı olumsuz yorumları okudum kaan beyle ilgili.burdaki herkes emre bakırcıoğlunu tavsiye etti.bu sfer emre beye gittik emre beyin yaklaşımı hiç hoşumuza gitmedi.ben hormon doktoru değilim dedi sonra tekrara görüştük bu seferde tese yapalım dedi .bi dediği bi dediğini tutmuyo ....siz neler diyosunuz nisan da eşim tese olck hangisine gidelim kaan bey hakında ne biliyosunuz söyleyin nlur
eşim azosperm hastası malum hastalık.ilk önce kaan aydosa gittik kaan bey mikrotese olmadan olmaz dedi.sonra burdaki bazı olumsuz yorumları okudum kaan beyle ilgili.burdaki herkes emre bakırcıoğlunu tavsiye etti.bu sfer emre beye gittik emre beyin yaklaşımı hiç hoşumuza gitmedi.ben hormon doktoru değilim dedi sonra tekrara görüştük bu seferde tese yapalım dedi .bi dediği bi dediğini tutmuyo ....siz neler diyosunuz nisan da eşim tese olck hangisine gidelim kaan bey hakında ne biliyosunuz söyleyin nlur
arkadaşlar merhaba ben çatlatma iğnesi olmuştum tüp bebek için ama sperm çıkmayınca kısmet olmadı yumurtalarımın toplanması şimdi ise 1 haftadır çok ağrım war belim düz yürüyemiyorum sizce bunlar normal ağrılar mı
o konular başımdan geçmediği için bilemeyeceğim.ama bir bilen çıkar umuarım.Geçmiş olsun ayrıca.doktora falan sorsaydın ya.
inşallah öyle birşey olmaz canım içini ferah tutewet tek korkum bizim yaşadıklarımızı yaşaması allahm korusun
benim de misafirlerim vardı canım o yüzden gelemedim peksen nasılsın tatlım nerelerdesin senide pek göremiyorum
tedavi nasıl gidiyor cnm yakınlarda test yaptıracakmısınız...
canım inhibin b değeriniz güzel çıkmış maşallahBende iyiyim canim sagol buna sükür Allah bu günlerimizi aratmasin.
Benden böyle canim..
canım maşallah yumoşlarınaiyiyim birtanem iyiyim şükürler olsun
a.s arkadaşım hoşgeldin aramızas.a arkadaşlar ben yeni üyeyim sizinle aynı derdi paylaşıyorum benim eşimde azosperm 4 yıllık evliyim 2 kez tese oldu sonuc sıfır çok üzülüyorum üstelik kimseye anlatamadık patlıycam artık gerçi sadece bu derdi çeken bilir artık ne yapacağımızı şaşırdık rabbim hepimize yardım etsin yar ve yardımcımız olsun bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı
canım eşinin illa nisanda tese olması şart mıeşim azosperm hastası malum hastalık.ilk önce kaan aydosa gittik kaan bey mikrotese olmadan olmaz dedi.sonra burdaki bazı olumsuz yorumları okudum kaan beyle ilgili.burdaki herkes emre bakırcıoğlunu tavsiye etti.bu sfer emre beye gittik emre beyin yaklaşımı hiç hoşumuza gitmedi.ben hormon doktoru değilim dedi sonra tekrara görüştük bu seferde tese yapalım dedi .bi dediği bi dediğini tutmuyo ....siz neler diyosunuz nisan da eşim tese olck hangisine gidelim kaan bey hakında ne biliyosunuz söyleyin nlur
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsınnasılsınız kızlarrrrrrrrrr
merhaba arkadaşımherkese merhaba umarım güzel bir haftasonu geçiririz arkadaşlar
canım senin durumunu yaşayan arkadaşlar cevap verecektir amaarkadaşlar merhaba ben çatlatma iğnesi olmuştum tüp bebek için ama sperm çıkmayınca kısmet olmadı yumurtalarımın toplanması şimdi ise 1 haftadır çok ağrım war belim düz yürüyemiyorum sizce bunlar normal ağrılar mı
kız senin misafirlerin yok muydu bugün ne arıyon bakayım sen bu saatte burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?