biz azosperm sebebini bilmiyoruz sadece küçükken ağır ateşli kabakulak hastalığı geçirmiş eşim bından olabilirmi diye düşünüyorum.kaan hocada bişey söylemedi arkadaşım inş.en yakın zmanda eşinde şifa bulur kullandığınız ilaçlardan inş.kaç yıldır çocuk istiyosunuz bize 2 yıllık evliliğimizde 2 defa tese yapıldı
Nasılsınız arkadaşlar beni sorarsanız biraz moralim bozuk dün bebişimle doktor kontrolümüz wardı bebişimin sol testisi kanaldaymış inmemiş torbaya doktor inebilir kendindende ama 2 aya kadar inmezse ameliyat olcakmış cok üzgünüm inş.iner dua edin arkadaslar
Nasılsınız arkadaşlar beni sorarsanız biraz moralim bozuk dün bebişimle doktor kontrolümüz wardı bebişimin sol testisi kanaldaymış inmemiş torbaya doktor inebilir kendindende ama 2 aya kadar inmezse ameliyat olcakmış cok üzgünüm inş.iner dua edin arkadaslar
Hepinize slmlar can yoldaslarim nasilsiniz??
slm yarenciğim ben iyiyim cnımcım sen nasılsın görünmüyorsun sende
sen neler yapıyorsun cnm...
hoşgeldin canım benim seni görmek ne güzelbende iyiyim canim sagol buna sükür allah bu günlerimizi aratmasin.
Gecen hafta tamamen bunalimdaydim canim.
ınhibin b ile ilgili bi kagit geldi bende afalladim almanca bilmedigim icin degeri yanlis anlamisim cok üzüldüm.
Aslinda takmiyordum fsh tam sinirda iken 12 idi 15 e yükselmis bende inhibin b ye odaklanmistim.
Gelen kagit ödeme kagidiymis faktor 1.15 yaziyodu dedim fsh uctu inhibin de böyle tamamen cöktüm.
Megerse ilk gelen kagit ödeme kagidiymis inhibin b degerimiz sali günü geldi 68 mis dedim ohhh fsh yükseldi bu bari iyi.
Ama hala atlatamadim stres yapmisim kafamin heryerinde yara cikti..
Benden böyle canim..
Sen nasilsin hastaligin nasil bayagi atlatabildin mi canim.
Sanada cok büyük gecmis olsun bitanem..
Hepinize slmlar can yoldaslarim nasilsiniz??
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin bebişine hiç korkma canım erken fark edilmesi iyi olmuş inşallah kendiliğinden iner doktorlar herşeyi en iyi şekilde yaparlar bebeğin bence çok şanslı çünkü senin gibi bilgili annesi var.keşke bu sıkıntıdan muzdarip bütüm herkesin anneleri bu denli bilgili ve özverili olsaydı belki şimdi çoğu arkadaşımız bu azoyla uğraşmamış olacaktı canını fazla sıkma ve bebişinle güzel günler geçirmeye baknasılsınız arkadaşlar beni sorarsanız biraz moralim bozuk dün bebişimle doktor kontrolümüz wardı bebişimin sol testisi kanaldaymış inmemiş torbaya doktor inebilir kendindende ama 2 aya kadar inmezse ameliyat olcakmış cok üzgünüm inş.iner dua edin arkadaslar
iyiyim birtanem iyiyim şükürler olsuncanımm nasılsınn nasıl giidiyooo
Yumoşlar büyüyooooo
hoşgeldin canım benim seni görmek ne güzel
canım inhibin b değeri yüksek çıkmış gözün aydın
ama lütfen hiç birşeyi kafana takma olan yine sana oluyor
çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Selammmm canımmmm..benimmmmmm
ben çokkkkkk yorgunummmm bitanemmmm
yarın misafirlrim var kalabalık hazırlık yapıtım biraz bugünden şimdide her yerimm ağrıyoo
asıl yarın daha çok yorulucammmmm
sen nasılsınnnnn
canım forum ayarlarından yapıyorsun evlilik tarihini yaz sonra istediğin resmi seç o otomatik olarak ekranda çıkacakarkadaşlar yaa bişey merak ediyorum birz konumuz dışı ama :) hani altta kocaman yazı çıkıyo ya kaç yıllık evli olduğunuzla ilgili onu nasıl yapıyoruz :):)
Cok sagol canim.Hakkimizda hayirlisi canim ya Allahtan gelene boynumuz kildan ince.
Insan ister istemez üzülüyor fsh degerimiz normalde kalsaydi yine üzülmezdimde o da yükselinde hüsrana ugradim..
Sen beni bosver canim sen neler yapiyorsun??
Yarin insallah bir sürü yumurtan olur.
Ameliyat gününüzde de insallah Allahim yüzünüzü güldürür ve yumurtalarin can bulur canim dualarim seninle..
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN ÖYLE TABİKİ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN
ÖYLE CANIM BENİM EŞİMİN DEĞERLERİ KÖTÜ ÇIKINCA HER DEFASINDA ÜZÜLÜYORUM
BENDE İYİYİM CANIM YARIN YİNE KONTROLÜM VAR SIKINTISIZ ATLATIRIZ İNŞALLAH
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BENDE İSTEYEN HERKESTE BEBEĞİNE KAVUŞUR AMİN
iyiyim birtanem iyiyim şükürler olsun
yumoşlar iyi gidiyormuş ulun bey şimdilik 11tane yumoş var dedi
bizim için bu yeterli bir sayı dedi eşinde sperm çıkması önemli dedi
yarın yine randevum var ameliyatada az kaldı sanırım siz daha iyi bilirsiniz
aslında bence perşembeye falan olur herhalde çok heyecanlıyım:18::18::18::18:
Seninde misafirlerin gelecekmiş kolya gelsin canımcım
Cok sagol canim.Hakkimizda hayirlisi canim ya Allahtan gelene boynumuz kildan ince.
Insan ister istemez üzülüyor fsh degerimiz normalde kalsaydi yine üzülmezdimde o da yükselinde hüsrana ugradim..
Sen beni bosver canim sen neler yapiyorsun??
Yarin insallah bir sürü yumurtan olur.
Ameliyat gününüzde de insallah Allahim yüzünüzü güldürür ve yumurtalarin can bulur canim dualarim seninle..
Bugün seni arayacaktim tatlim ama uyumusum.
Gecem gündüzüme karisti benimde..
Ayy canim kiyamam ya sana..
Hayirdi kimler geliyor yine agir toplar mi
Dikkat et canim kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?