- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
flzaşk canım mesajını aldım aşkbebekle oturuyorduk sağolsun tedavi öncesi destek olmaya gelmiş
bende seni arayacaktım sonra geç olunca aramadım
ne yazıkki görüşemedim bugün başımdan çok meceralar geçti ilaçlar ve eczacımla ilgili
hasta hasta yollara düştüm çatlamaya önleyici iğnemi hiç bir eczanede bulamadım depolarda yoktu
ağlaya ağlaya umuttüpbebeği aradım ne yapıcam ben tedavim iptal bile olabilir
kendi iğnem yerine orgalutran yaptım inşallah işe yaramıştır hemşire hiç yoktan iyidir dedi
ama tedavimde bir sorun olursa eczaneyi dava edicem çok sıkıntı çektim moralimi daha fazla bozmak istemiyorum inşallah bundan sonra herşey güzel olur
canımm şuan sadece sen ,ben , nurusima varr bide ziyaretçilerrrrrr
S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9DA eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim birtanem allah razı olsuncanımm ben alarım bi tane
Seni takip ediyodum bende nerde bu dua topiği diyee
Iyi olmuş burayada yazmışsınn.
Bu gece tüm dualarım seninle olucakkkk cnmm..rabbim kabul eder inş.. :26::26::26::26:
Yarındaa gelmek istiyorummm bakalımm..söz vermiyorumm süpriz olsunnnnn
S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9DA eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim birtanem allah razı olsun
benim için herkesin dua edeceğinden şüphem yok zaten
ama yinede hep beraber okumalıyız diye düşündüm.
Gelirsen çok mutlu olurum ama gelemezsende dualarınla destek olursun canım benim
ben anneme falan söylemedim benim opumun olduğunu
eşim ameliyat olacak sizin gelmeniz uygun değil sonucu güzel çıkmazsa üzülür dedim
ama dün aşkbebek geldi eşim beni ona şikayet ediyor dertlerimiz aynı olduğu için ona içini döktü
Günlerdir tek kelime etmiyordu konuşturmak istiyoruz ne düşündüğünü falan soruyoruz konuyu değiştiriyordu
dün arkadaşıma diyor ki eğer bende sperm çıkmazsa söyle ona üzülmesin
birde bende sperm çıkmazsa kesin beni terk eder babasının evine gider demezmi ikimizde şok olduk
ben eşimin üzerine titredikçe ona değer verdikçe onun korkuları daha çok artmış
nerden çıkarmış bu fikri anlamadım.ben sadece ona şöyle demiştim sigarayı bırak
oda halen içmeye devam edince sen beni düşünmüyorsun bebeğim olmazsa bende seni düşünmiycem dedim
ama onu kızdırmak ve sigarayı bırakması için söylemiştim oda sperm çıkmazsa onu terk edeceğimi düşünmüş herhalde
amin canım allah razı olsun tamam canım ben seni okudu sayıyorum ne kusuru canım çok teşekkür ederimgünaydın kızlar bende kahvaltı yapıyorum gelin hep birilikte yapalım
afiyet olsun canım şifa olsun bu arada derslerinden geçmişsin gözün aydın bebişlerin annelerinin nekadar azimli olduklarını görsünler
kaçacak yerleri yok artık anneleri bu azimle onları yakalayıp gelecek allah'ın izniyle inşallah
tatlım yarın hep mutlu ol fetih süresini okurum 1 tane kaynanamlara gitmesem dah açok okurdum kusura bakma
günaydın kızlar bende kahvaltı yapıyorum gelin hep birilikte yapalım
tatlım yarın hep mutlu ol fetih süresini okurum 1 tane kaynanamlara gitmesem dah açok okurdum kusura bakma
tamam canım allah razı olsun eksik kalırsa haber veririmcnm ben o 1 taneyi okurum sonra eksik kalırsa yine alırımm ..daha çok kişi okusunn:26::26:
Inş cnm bi mani çıkmazsa gelmek isterimmm..
Ah cnm ya eşin neden öyle dedi şimdii..sen halbuki üstüne titrediğini söylüyosunn..
Sen ona moral verr o şimdi çokk streslidir..olurmu cnm sperm çıkmadı diye terkmi edilirr..:26:
Ben eşimee neler söylüyodumm tese öncesi ama onun sinirinden yanına yaklaşılmıyodu
Aahh bana neler etti o varyaaa hainn koçişşşşşş
Olsun ama çoçuğum olmasa bilee eşim yanımda olsunnnnnn yeterkiiiii
Ben bizimkine geçen diyorum bebeğim olsun o sigarayı içtiğin müddetçe bebeğe seni yaklaştırmam..
Oda söz bebeğim olsun bırakcam dedi..
sağol canım allah razı olsun duaların seni bulsun inşallahnurisima kardeşimiz için ayetel kursileri hemen okudum.
Nurisima canım rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin.hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin.
çok yoğun olduğum için fetih suresini okuyamıyorum.ne olur hakkını helal et.
Rabbim o güzel yüzünü yazın güldürür inşallah canım benim.
Bizleri merakta bırakma iyi yada kötü bizi bilgilendir olur mu.
tamam canım allah razı olsun eksik kalırsa haber veririm
inşallah canım inşallah beni ancak sizler anlarsınız silerin yanımda olmanızı çok istiyorum biliyorsunuz
aşkbebekte haftasonuna denk gelseydi gelecekti ama kısmet çalıştığı için gelemiycek
sizde gelmek istiyorsunuz biliyorum ama gelemezsenizde üzülmem dualarınızla yanımda olun buda benim için önemli
inanın yanımda kim olursa olsun beni anlamıyorlar çünkü ne olduğunu bilmiyorlar ki azonun ve sonuçlarını
inşallah canım gelmen kısmet olur çok sevinirim
Canım ya bende eşime destek oluyorum benim çok sıkıntılarım oldu tedavi esnasında bende miyomda olduğu için acayip canım acıyordu
ulun bey dedi zaten sen hiç duramazsın çok ağrın olur sabret az kaldı diye bu ilaçlarla hem yumoşlar hem miyom büyüyor sonrasını sen düşün artık
birde üstüne eczacımızın yaptığı hatalar eklenince psikolojik olarakta sıkıntı yaşadım
eşime çok fazla destek olamadım zaten benden kaçıyor gözlerimin içine bile bakmıyor.işe gidiyor gelince ya annesi falan geliyor
yada o onlara gidiyor benimle tek başına kalmaktan korkuyor nedense bende birşey söylemiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun ben onun için çok fedakarlıklar yaptım ama o benim için sigarayı bırakmıyor bende biraz isyan etmekte haklıyım sanırım
neyseki sayılı saatler kaldı inşallah korktuklarımız bizden uzak olur bende mucizeme kavuşurum
canım bir tanede ben okuyum simdiden okudu yaz canım ögle namazından önce okurum rabbim muradını verir insallah yine okudum diye yazarımS.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacak benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9DA eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim
beni anladığınızı biliyorum zaten allah razı olsunsende zor zamanlar geçirdinn bu tedavide en başında bi kere raporu çıkarırken bile ne kadar uğraştın cnm biz biliyoruzz..
Sonra miyom çıktı sonrada dediğin gibi iğnelerde soru olunca sende gerildin ama bizlerinde onlardan istediği sigarayı bırakmaları ama maalesef..
Artıkk sona geldiniz cnm bu saatten sonra farketmezz artıkkkkkkk
şimdi eşini anlatınca biizm tese öncesi geldi eşimde aynı öyleydii hele son 1 hafta kala benimle doğru düzgün konuşmuyordu bilee ..
Inşş. Cnmmmm herşey güzell olurrr..rabbim verdikten sonra aslında hiç bişey engel değil ne hormon yüksekliği ne sigara ne başka bişeyy bunu biliyorum cnm.:26::26:
Neler duyuyoruz görüyoruz..
Benim eşim çok erken yaşta başlamış sigaraya stresli olunca dahada çok içiyo hemde
ilk tesesinde doktorlar testis dokusu hiç iyi değil demişti..
Ama çok şükürr korktuğumuz giib olmadı..diğerlerindede
ama işte sigara o bulunan spermlerinde kalitesini düşürüyo ama anlatamıyorumkii :26:
Sen şimdi boşver o sperm bulunanca sen gör bak nasıl olucak nasıl canlanıcak emin ollllllll
Biizimkinden biliyorum yaniiiiii
Hakkında hayırlısı olsun cnm..:26:
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun amin inşallah benim sevincimle sizde sevinirsiniz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahcanım bir tanede ben okuyum simdiden okudu yaz canım ögle namazından önce okurum rabbim muradını verir insallah yine okudum diye yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?