selam bizde de aynı problem vardı eşimin sperm sayısı cok ciddi oranda dusuktu ve hareketliliğinde de problem vardı. doktorlar bize asılama bile onermiyolardı anca tüp bebek demişlerdi ama karar vermeden once bi gün internette gezerken hamile kalmaya yardımcı bir ürün gördüm. normalde ne ben nede esim imkanı yok internetten bisey almayız.ama denize dusen yılana sarılır misali sipariş verdik. ve şu anda 3 buçuk aylık hamileyim!!!!... arkadaşlar bunu hepinize cidden tavsiye ediyorurum daha sonra televizyonda da aynı ürünü gördüm. ismi Actisperm... bilmiyorum sahtesi fln varmı ama ben SpermHareketleri.Com adresinden aldım ve Allah onlardan razı olsun.
şimdi esimle kavgalarımız da bitti cocuk da geliyor herseyimiz düzeldi cok sukur... en azından bir deneyin bende işe yaradı.
selam.. hoşgeldin.
sen yazınca netten baktım.
bilmiyorduum
kullamıyoruz canım
canımm nasılsınn
neler yapıyosunnnnnnn
TANIMADINMI ŞEKERİMNEYSE SONUNDA ANLAMIŞSIN SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN SENDE SIKINTILI GÜNLER GEÇİRDİN İNŞALLAH CELALTTİN BEYLE YOLUNUZA DEVAM EDECEKSİNİZ VE HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE.BİZDE CELALETTİN BEYDE TEDAVİYE BAŞLIYACAKTIK FAKAT 2 SENE TEDAVİ OLMASI LAZIMDI EŞİM ZATEN 40 YAŞINDA 2 SENE DAHA HİÇ BİRŞEY YAPMADA BEKLEMEK İSTEMEDİK İNŞALAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI YAPMIŞIMDIR RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ AMİN
Allah razı olsun canım amin hep beraber inşallah.Cnm ben senin 50 adet salat-ı tefriciyeni okudum allah kabul etsin tez zamanda duaların kabul olsun inşlh amin....
meraba canımcanım arkadaşlarım merhaba,
seviyorum sizleri hemde çok sabah sabah işyerinde bir curcuna çıkarmışım sayenizde hani yüzük çevirme meselesi varya ondan yaptım işte.işyerindeki bütün bayanlara yaptım doğru tahmin çıkanda oldu yanlış ta oldu.herkesin elinde bir ip,yüzük koptuk anlıyacağınız.benimkini ben anlıyamadım ama.neyse
kızlar bu arada sonunda eşim inhibin B testini yaptırdı ama sonucu haftaya pazartesi çıkacakmış.çok heycanlıyım.dualarınıza ihtiyacım var.
Baharım Birumut99 arkadaşımızın süresini okudum allah kabul etsin inşallah.allah utandırmasın. amin.
Allah razı olsun canımcanım duamı bitirdim allah kabul etsin inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz artık :))
kendim için tefriciyeye başladım dün cuma vaktinde
ve önümüzdeki cumaya kadar da bitirmem lazım ama
burada da okumam gereken dualarım var
o yüzden yetiştiremem diye endişe ediyorum
okunacak 1000 adet tefriciyede bana yardım eder misiniz canlarım
son gün 8 Mart Cuma sela vaktine kadar.
flzask2003 = 250
care = 250 okudu
umutt99 = 100
kader60 = 100 okudu
cemrem29 = 200 okudu
tulay_20 = 50
denizbulut = 50 okudu
gegonya = 290 okudu
Toplam = 1290
s.a arkadaşlar ben yeni üyeyim sizinle aynı derdi paylaşıyorum benim eşimde azosperm 4 yıllık evliyim 2 kez tese oldu sonuc sıfır çok üzülüyorum üstelik kimseye anlatamadık patlıycam artık gerçi sadece bu derdi çeken bilir artık ne yapacağımızı şaşırdık rabbim hepimize yardım etsin yar ve yardımcımız olsun bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı
cnm benim ya inş 2 aya kadar kendiliğinden düzelir
düzelecek cnm hakılısın üzgün olmaya ama ne kadar erken bilirsen o kadar ii olur bak daha o minicik kendiliğinden düzelcek inş
cnm ii akşamlar ah tatlım ya desene boşuna üzdün kendini olsun sonrası mutluluk olmuş değerin güzel fsh da ii
bundan sonrası bol bol sperm olsun güzelim
tatlım bugün benim misafirlerim vardı yarın senin
kolay gelsin tatlım
aramıza hoşgeldin cnm..
haklısın kime anlatassan anlamaz sen kendin kendine üzülürsün
buraya gel hepimiz hem ağlıyoruz yeri gelince hem yazışıyoruz hemde dualar ediyoruz
benm önerim dr.celallettin bey var ist vakfı bez mi alemde ona gidin derim dr. bey ilaç veya bitksel kürler veriyo deneyin derim
inş hepimiz burda anneliğimizi yaşayıp yazacağız
canım ben 100 tane alıyorum
mrb ark celalettın peru nun uyguladığı tedavı yontemı nedır..hormon tedavısımı veyada bu tedavı ıcın hangı krıterleri nedır acaba
tavsiyeriniz için Allah razı olsun cnm.
celalettin peru iç hastalıkları doktoru galiba aramızda bu doktorda tedavi olan varmı
tavsiyeriniz için Allah razı olsun cnm.
celalettin peru iç hastalıkları doktoru galiba aramızda bu doktorda tedavi olan varmı
ark benım anlamak ıstedıgım oncelıkle bıtkısel kokenlimi yoksa ilaç takvıyelımı tedavı edıyor..yanı kandakı fsh mı yukseltıyor kaan hoca gıbı yoksa tamamen kendı kısısel bılgılerı ısıgında mı yapıyor ornegın hasta krıterı nedır gıbı tedaylı tedavı oykusu olan varmı acaba ben hocayla gorusmeye calıstım da bu hafta cok mesgulmus bende cok merak ettım :)
ARUNA--------------------------------------------------303=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------303
ASKBEBEK----------------------------------------------303=OKUDU
AYYUZLUM---------------------------------------------303
BAHAR85-----------------------------------------------303=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------303
BANU_K-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BENGUSUU---------------------------------------------303
BEYLEM-------------------------------------------------303
BİRUMUT99---------------------------------------------303
DENİZBULUT-------------------------------------------303=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------303
ENFAL33------------------------------------------------303=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------303
GVNF---------------------------------------------------303=OKUDU
HASRET------------------------------------------------OKUYAMIYOR
HMTNZL------------------------------------------------303
KADER60-----------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER_NL----------------------------------------------303
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------303
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------303
NURSEN------------------------------------------------303=OKUDU
NURUSİMA81------------------------------------------OKUYAMIYOR
SAGANAK-----------------------------------------------303
SEVAL0817---------------------------------------------303
SONSUZ-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------303=OKUDU
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------OKUYAMIYOR
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
ii akşamlar kızlarrr
aa kimseler yok bu akşam herkesler nerdeee:44:
kızlar benim sınav sonuçlarım açıklandı
14 dersten 12 tanesinden geçmişim matematiği 1 puanla kaçırmışımyaaaa
vede geometriden kalmışım olsun genede sevindim 2 taneden fazla kalmamışım diye
bundan sonra daha sıkı çalışıcam derslerimeee sizlerle paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?