cnm geçmiş olsun çok sevindim sperm bulunmuş ve döllenmeye alınmış inş. hepsi döllenir cnm.. miyomunuda inş. sorunsuz bi şekilde aldırıp atlatırsanda tranfer ve hamiş haberlerini alırız inş.
sen bana bugün tekrardan umut oldun açıkcasıtekrardan tedaviye başlamaya karar verdim tabi eşimde kabul ederse akşam konuşucam bakalım ne dicek...bugün çocuk esirgeme kurumunu aramıştım evlat edinmek için eşimide tam ikna etmişken bu konuyu tekrardan açmama kızıcak ama napayım
bahardan ve flzaşktan Allah razı olsun haberi hemen uçurdular valla ayaklı ajanlarım benim))seviyorum sizi
vck için halay çekiyorum işte) 64: 64:
inşallahhhh canımm inşallahhdr. beyde varikolselden şüphelenıyorum diyordu yarını sabırsızlıkla beklıyoruz canım yaa :))
işte bu yaaaa canım arkadaşımmmmmm senin umutlarının tekrar yeşermesi beni çok mutlu etti
hiçbişey bitmiş değil çok şükür sizde sperm var yumoşta var...
elbet sorunlar çözülecektir pes etmek yok
sen konuş eşinle sizin yerinizde olmak isteyen kaç tane arkadaşımız var...
kolay değil onca tedaviyi atlatmak ama varılmak istenen çok güzel çok tatlı
onun için siz devam edin tedavinize inş senin içinde halaylar çekicez burada
allah senden de razı olsun canımmmmm
bizde seni çok seviyoruz tatlımmmmmmmmmmm ajanından öpücükler sana[/QUOTE
sağol arkadaşım öpücüklerinide aldım ajanımevt bizim yerimizde olmak isteyen çok arkadaş vardır ama bizim sorunlarda bizi aşmışdı açıkcası hastaneye her gidiş gelişim yıkımdı yorulmuştuk...bu seferde olcağına emin olmasamda son kalan spermleride kullanmak istiyorum arkamda sperm falan kalmasınki evlat edindiğimde gözüm arkada kalmasın...denesemiydim demiyim pişmanlık yaşamayım.
bende doğurmanın,emzirmenin zevkini yaşamak istiyorum, kimseye hesap vermeden bu benim bebeğim diyebileyim istiyorum,elimden alınma korkusunu yaşamak istemiyorum bunun için varımı yokumu döküp sonkez denicem eşimde kabul ederse...bi umut benimkisi
işte bu yaaaa canım arkadaşımmmmmm senin umutlarının tekrar yeşermesi beni çok mutlu etti
hiçbişey bitmiş değil çok şükür sizde sperm var yumoşta var...
elbet sorunlar çözülecektir pes etmek yok
sen konuş eşinle sizin yerinizde olmak isteyen kaç tane arkadaşımız var...
kolay değil onca tedaviyi atlatmak ama varılmak istenen çok güzel çok tatlı
onun için siz devam edin tedavinize inş senin içinde halaylar çekicez burada
allah senden de razı olsun canımmmmm
bizde seni çok seviyoruz tatlımmmmmmmmmmm ajanından öpücükler sana[/QUOTE
sağol arkadaşım öpücüklerinide aldım ajanımevt bizim yerimizde olmak isteyen çok arkadaş vardır ama bizim sorunlarda bizi aşmışdı açıkcası hastaneye her gidiş gelişim yıkımdı yorulmuştuk...bu seferde olcağına emin olmasamda son kalan spermleride kullanmak istiyorum arkamda sperm falan kalmasınki evlat edindiğimde gözüm arkada kalmasın...denesemiydim demiyim pişmanlık yaşamayım.
bende doğurmanın,emzirmenin zevkini yaşamak istiyorum, kimseye hesap vermeden bu benim bebeğim diyebileyim istiyorum,elimden alınma korkusunu yaşamak istemiyorum bunun için varımı yokumu döküp sonkez denicem eşimde kabul ederse...bi umut benimkisi
AY KIYAMAM BEN SANA.İÇİMİ ACITTIN.
ŞU AZİM,ŞU KARARLILIK,ÇIRPINMA,MÜCADELE YERYÜZÜNDE HİÇ BİR CANLI DA YOK.GÜZEL RABBİM DOĞURGANLIK ÖZELLİĞİNİ ERKEKLERE VERSEYDİ 1 TANEYİ ZOR DOĞURURLARDI.
NE KADAR YIPRANSAK TA SONUNA KADAR DEVAM.
Kızlar aklım bugün hep burda.
Keşke karşılıklı konuşabilsek.
Gerçi benden size konuşma sırası gelmez ama
öyle doluyum,öyle karışığı ki.gerçi hepimiz öyleyiz ya
vck nın yanında olmak isterdim.yüzündeki tebessümünü görmek için.
Allahım utandırmasın,hiç birimizi mahçup etmesin.
Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
inşallahhhh canımm inşallahhdr. beyde varikolselden şüphelenıyorum diyordu yarını sabırsızlıkla beklıyoruz canım yaa :))
amin cnm...
bence hepimizin çenesi düşük) kimseye sıra gelmez birbirinden herkes konuşur içini dökmek için ) telefon görüşmeleri bile böyle yoğun geçiyorken...vck bence bugün havalarda uçuyor bir yandanda korku duyuyor kaç tn döllencek diye Allah yardımcıları olsun.
sen şimdi çıkan iinhibinin sonucunu merak ediyorsun ya Allah iyi yazılar yazsın cnm inş. iyidir sonucunuz...yorumlara görede iyi gözküyor.
maaşallah canım.çok güzel çıkmış değeriniz.normal değerler16-225 arası yazıyor.benim eşiminde bugün belli oldu 24 çıktı bizimkide.bende umutlandım ama tabi taktir allahın.
yarın Celalettin Hoca bakalım ne diyecek.allahım yardımcınız olsun.
cümlemizin olsun inş.
buluşuyormuşuz hepimiz hepbir ağızdan sıkıntılarımızı anlatıyormuşuz.ama kimse kimseyi duymuyormuş falan.:))
şaka bir yanada hakikaten çok ihtiyacımız var aslında.
çok merak ediyorum canım bende ya inhibin b testimizi celalettin hoca nasıl yorumlayacak.bende umutlandım işte kendi çapımda.bu bile çok güzel biliyomusun.bugün hep havalarda gezindim anlamsız belki ama ne bileyim bir umut işte.
allahım hepimize mutlu son yazssın inşallah.
canım varikosel varsa zaten ameliyattan sonra herşey yoluna girer
inş sende çok beklemez hemen kavuşursun meleğine
evet canım inşallahh hocadan da ıyı seyler duyarız bende bugun cok mutluyum :) sızınkıde kötu cıkmamıs canım bızde varıkosel sorunu çıktı ultrasyonda buyuk ıhtımal amelıyat olcak eşim rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallahh
biz de ilk öğrendiğimizde dr. çizik atmış kağıda çocuğun olmaz diyeAllah razı olsun
evet azospremi teşhisi konuldu ve doktor dediki senin tedavin çok zor : (
celalttin peru nerde tam olarak muayehanesi ve bu ameliyat ne kadara mal oluyor acaba?
çok teşekkrüler ilgilendiniz için Allah hepimize acil şifalar versin .
değeriniz güzel canım inşallah tedaviyle de normal yoldan spermleri görürsünüz.kızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.
maşallah berakallahcanlar sperm bulunduğunu öğrenmiştik ama nekadar olduğunu bilmiyorduk...
tekrar konuştum nurusimayla
emre hoca güzel haberler vermiş...
yumoşlara fazlasıyla yetecek kadar sperm bulunmuş ve yumoşlar işlem görmüş (11 yumoşu vardı )
yarın kaç yumoşu döllenmiş haber verecekler
ayrıcaaaa 2 tüp spermde dondurulmuşşşşşşşşşşşş
spermler kaliteliymiş çok şükür
aksi olsaymış zaten dondurmayacaklarmış...
inş yarın ve sonrasında da hep güzel haberler alırız
nurusimada miyom olduğu için transferi olmayacak embriyolar dondurulacak...
miyom ameliyatından sonra gerçekleşecek transferi...
inş bi sürü kaliteli embriyosu olur ve benim 8 dondirik bebişimin yanına arkadaş olarak giderlerrrrrr
hay Allah yaakızlar LEYLAK19 arkadaşta tüp bebeğe hazırlanarak eşi pazartesi kaan beyde mikro tese olmuştu
eşinde olgunlaşmamış spermatidler bulunmuş ve leylaktan yumurtalarını toplamışlar 11 adet ama döllenme olmamış malesef(((
kaç gündür hep aklımdaydı pazartesi tele cevap vermeyince anca şimdi konuşabildim çok zügündü
nurusimaların müjdesini verdim çok sevindi ve yeniden umutlandı
onunla tedavide olan diğer kişide de spermatid çıkmış onunkisi döllenmiş tarnsferi yapılmış
2 adet kaderin önüne geçilmiyor işte herkesin sınavı farklı
inşlh sonunda hepimizin gönlünün muradı gerçek olur
bir yandan seviniyoruz diğer yandan üzülüp ağlıyoruz
kızlarr eşimin inhibin b testı sonucu bellı oldu sonuc 200 çıkmış sizce bu değer nasıl bız bılemedık_? celalettın hocaya da yarın gıtcek meraktan öluyoruzz
Canım türkiyeye gelince bide burada yaptırırsınız sıkma canını
İnş burada da iyi çıkar değer
Kendini çok hırpalama lütfen yalnız oralarda daha kötü olursun sonra kıyamayız biz aradaşımıza
Ben iyiyim canım okulda her şey yolunda kuzucuklarımla geçiriyoruz zamanımızı işte
Kocişin iş durumunda bi değişiklik yok neyazıkki
İyiyiz çok şükür canım kontrole gidicez tekrar
Eğer kocişin tsh ı yine yüksek çıkarsa ilaç tedavisine başlayacak ben başlamıştım zaten
İnş iyiye gider her şey tek tek güzel haberler veririz burada
Kendine iyi bak canım görüşmek üzere
Allah iyiliğinizi versin Sevalcim iş yerinde neler yapmışsınız öyle
İnş değeriniz yüksek çıkar canım
Allah hepimizi kurtarsın evlat hasretinden inş
bidenemmmmmmm gözün aydın 12 dersten geçmişsin
canım bence sonuç çok güzel neden üzüyorsun kendini
matematiği 1 puanla kaçırmışsın diğerinde geçersin zaten
geometriyede daha çok çalışırsın başarırsın sen inanıyorum ben arkadaşıma
onca seneden sonra kolay değil tatlım bence çok güzel bi başarı bu kendini boşuna üzme
canlar sperm bulunduğunu öğrenmiştik ama nekadar olduğunu bilmiyorduk...
tekrar konuştum nurusimayla
emre hoca güzel haberler vermiş...
yumoşlara fazlasıyla yetecek kadar sperm bulunmuş ve yumoşlar işlem görmüş (11 yumoşu vardı )
yarın kaç yumoşu döllenmiş haber verecekler
ayrıcaaaa 2 tüp spermde dondurulmuşşşşşşşşşşşş
spermler kaliteliymiş çok şükür
aksi olsaymış zaten dondurmayacaklarmış...
inş yarın ve sonrasında da hep güzel haberler alırız
nurusimada miyom olduğu için transferi olmayacak embriyolar dondurulacak...
miyom ameliyatından sonra gerçekleşecek transferi...
inş bi sürü kaliteli embriyosu olur ve benim 8 dondirik bebişimin yanına arkadaş olarak giderlerrrrrr
sevalimm
cnm benim gözün aydın sonucunuz çıkmışş değerde iyi bence...
rabbim nasip ettikten sonraa hiç bişey engel değil cnmm nurusimanın bugün yaşadığı mutluluğuu en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız inş..:26::26::26::26:
rabbim hepimize tattırsın anne olmayıı:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?