Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim bizde öyle bisey alicaz artik..
Aman iyi olalim canim hepimiz..
Kaldigimiz yerden devam..

Hemde ne catlamak suratim düstü bitanem...
Hesapliyorum da ne oluyo ki canim moral bozuklgu haftaya cumaya kadar cikmayacam tartiya..
Bende yazdim hemen merak etme diye bitanem..

kızlarrr nasılsınız canlar netten sınav sorusu indirdimde bi bakayım dedim vck den güzel haberler var çok şükür 6 tane dondurmuşlar inş ameliyatıda sorunsuz gecer biran önce bebişini önce göbüşüne sonra kucagına alır darısı burdaki diğer arkadaşlara cemrem slm verdim bak çanta atma tamammı hepinizi çok öpüyorum aeolun inş güzel haberlerin devamı gelir

cnm rabbim yardımcın olsun ya peki ameliyat sonrası ne kadar zamanda düzelirmişsin
offf ya sabır çek cnm inş olacaksın amelişyatını da
tabiiki hamiş değilken yaptırman en iisi ii dileklerin için sağol güzelim
hadi hayırlarla gelsin bu tedavinin sonucu inş
sıra sende demek hadi bir bir sıradan gidiyo herkes siz gidin de sıra bizede gelsin ayol

oyyy artık atmam cnm özrün belli senin
slm cnm nasılsın
evet ya bu ara güzel haberler aldık darısı bundan sonrasına da olsun inşşşşş

Neyse canimcim o konuya hic girmeyelim hazir kizlar unutmusken
Canim bizde de yasak facebook..
Bende googledan yazip bakabiliyorum..
Ayy bitanem normalden olmasa da olur olsunda her türlü kabulüm...
Allahim insallah tez vakitte nasip eder hepimize...
Gec olsunda güc olmasin bitanem..

Iyiyim canim bende sagol..
Yeni tedavinde insallah hayirli ugurlu olur bebislerine kavusursun güzelim..

canımm tedaviye başlıyormuşsun bu son tedavin olur inşş
hayırlısı olsunn

sağol canım ben iyiyim çok şükür
sen de atlat şu günleri de ceee deyip
güzel güzel sohbet edelim

iyiyimm canımm benim sen nasılsınn
yok cnm iyiyim aslında ama arkadaşımm öyle olunca bende biraz hüzünlendimm. işte
kendimi ne kadar güçlüü tutmaya çalışsamda bazen olmuyoo işte ..
inşallah cnm tabiki geliceğiz üstesinden rabbim yardım etsin..
hiç bi zaman pes etmedim..ben negatifi aldığım zaman bile burda kendimi avuttum
kendimi toparlayıp yine başlıycam diyee..
elimden geldiğince yapıcam herşeyii sonuna kadar..rabbim verirse olucak inş..
benimde hepimizdeeeeeeee şu bıcırıktann olucak inş..

ah canım ah ben arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
evet eşimde sperm bulundu şükürler olsun ama inanın beni tanıyanlar bilirler içim hep buruk
arkadaşlarımla konuşunca sizdede inşallah sperm çıkar dedikçe bile içim acıyor
inşallah ya Rabbim inşallah hepiniz birgün bu azodan kurtulursunuz
ben halen inanamıyorum bu azo kemiklerime kadar işlemiş durumda
bir köşeye koyamadım halen evet bebişlerim beni bekliyor belki ama inanın bana her zaman dualarımda olacaksınız

inşallah canım sonu güzel olur tedavimin
tabi ayolcum hepimiz ardarda hamiş olucaz inşallah
amin canım inşallah
hocanın sizin için söylediklerine de çok sevindim canım
inşallah en yakın zamanda normal çıkış olur sizde de canım
canımm tedaviye başlıyormuşsun bu son tedavin olur inşş
hayırlısı olsunn

kısmetse canım inşallah
amiiiiiiinnnnnn inşallah canım benim

işteee mücadeleci arkadaşım benimm
bilmezmiyim neler yaşadığınıı ne kadar cesur olduğunu bizden çok kendin teselli verdin o zamanlarr
zaman zaman hepimiz yaşıyoruz benn herşeye dayanırımda eşimin şimdi yanımızda bide küçük olsaydı demesine dayanamıyorumm
işteeeee bendeee duygusala bağladımmmm yaaa
innşşş Rabbim nasip edecekk
oyyy o bıcırıkları yerim bennn

Benim laptoptan kokular geliyor kaybolmayin biyere..
Saglicakla kalin simdilik canlarim...
görüşmek üzere canım

ağlama canımm sen bundan sonra hep güll bizde arkandan geleceğiz merak etme
daha çokk annemiz olacakk hepimiz hakediyoruz çünküü
inşşş canımm bizdede çıkacakk
canımm bebişler herşeyi unutturacak eviniz şenleneecekk güzel günler seni bekliyor
bize dua ett bizde kurtulalım bizimde evimize ışık doğsun Rabbim bizede bugünleri yaşamayı nasip etsinn
herşey çokkk güzell olacak senin için çookk hakettin Allahım kalbine göre verdi öyle bi mucizekii yaşattığıı bizede yaşatır inşş

sağol canımcım 2 ay sonra tedaviye başayabilirsin dedi haklsın canım çekicem ya sabır diye
yok canım bu ağrı çok kötü ayağa bile kalkamıyorum hamiş olsam acıdan deliririm herhalde
inşallah aynı zamanda tedaviye başlarız geçen sene gruptan ayrıldık ama herhalde bu sene hep beraber başlarız tedaviye
anca beraber kanca beraber hem teyze hem anne olucaz inşallah

NURUSİMA

gözün aydın olsun cnm Allah tamamına erdirsin inş.bebişlerini.... miyomun rahatsızlık veriomuş onun içinde geçmiş olsun cnm.miyom ameliyatın için çok para söylemişler..ben üniversite hastanesinde polip için için historoskopiyle, laporoskopi olmuştum sigorta karşılıyor hiçbir ücret ödemeden sende araşdırabilirsin ünileri aklında bulunsun. diğer türlü 2000 lira tutuyor diye biliyorum...

çok sağol canım Allah razı olsun amin inşallah hepimiz hamişliği yaşarız biran evvel.çok teşekkür ederim tatlım ameliyattan sonra düzelir inşallah.canım ya aslında haklısın ama paradan kaçayım derken daha büyük sıkıntı yaşamak istemiyorum keşke dediğin gibi 2000 falan olsa onada razıyım biraz daha araştırıcam inşallah hakkımda hayırlısı neresiyse Rabbim oraya gitmemi nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…