canımm bizdede oluyor o ısınma biz hatta fan aldık laptop a şimdi olmuyor
çok faydası var
bıraktığın gibiyiz canımm dün herkesin bi işi çıkmış anlaşaılan bende yazamadımm fazla
bu gün telafi edersinn artık
oyyyyyy kıyamam gelemedi diyee çatlamışş
oo sende iyi yürümüşsünn ..iyi olmuşta hemen etki etmez cnm
bende gitmeden tartıldım geldim yine tartıldım aynıyımm ya:44::44::44:
hem sen kalori filanda hesaplamışsınn bitanemm sen bu azimle verirsinn kesinnnnnn
eeeeeee merak ettim şimdiiiiiii amaaaaaaa acilennn öğrenmem lazımm..
cnm rabbim yardımcın olsun ya peki ameliyat sonrası ne kadar zamanda düzelirmişsinsorma canım ya gün geçtikçe daha çok ağrım oluyor bugün doktora gittik
eşimi bahçeci fulyaya götürdük muayene için emre bey görmek istedi ameliyat yerini
bende hsg çektirdiğim doktorun muayehanesi oraya yakın diye randevu aldım miyom için görüştük
malesef 8 cm olmuş hormon ilaçları 2cm daha büyütmüş rahim dışındaymış hamileliğe engel değil
ama çok ağrı yapar belkide hamilelikle birlikte oda büyür 15 -20cm olabilir o zaman kesinlikle dayanamazsın
hatta bebeği bile aldırmak zorunda kalabilirsin dedi amaeliyatı dışarıdan hasta olarak yaptırırsan amerikan hastanesinde 15milyara yapıyoruz dedi çok pahallı elimde avucumda ne varsa harcadım kredi kartınada 5 milyar borç yaptık iyice stres yaptım
Rabbim feraha çıkarsın inşallah.evet flzaskcığım 6 tane dondurmuşar neden 5. güne bırakmadınız sağlıklı değillermiydi yoksa diye sordum dondurduğumuz için beklemedik çözdüğümüzde 5. güne bırakabiliriz dedi inşallah ondada sorun çıkmamıştır
Allah razı olsun canım darısı başına inşallah Rabbim size daha çoğunu nasip etsin
sende bebişine alış veriş yapacaksın canım üzme kendini onunda zamanı gelir
Rabbim sabrının ve güzel kalbinin mükafatını vericektir inşallah dualarım sizinle
çok teşekkür ederim birtanem darısı başına amin canım inşallah Rabbim daha fazla bekletmeden bebişimi gönderir
demekki benim sınavım da henüz bitmiş değil hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun inşallah
ağrılarım çok var canım bilirsiniz ben sizsiz kalamıyorum ama pc başında oturamıyorum bile ağrıdan
ama dayanamıyorum arada birde olsa gelip sizinle konuşmak iyi geliyor bana
hadi hayırlarla gelsin bu tedavinin sonucua.s canım ben iyiyim şükür canım sen de iyisin çok şükür
normal canım ağrın olması bir de miyomun var ya o da sıkıntı yapıyodur
canım o ne öyle ya 5000tl ben de hatırlarsan histereskopi olmuştum
polip vardı bende de ve 1500tl ödemiştik hadi şimdi olsun 2000 tl
Allah yardımcınız olsun canım
maşallah demek 6 embriyon oldu ve donduruldu inşallah bundan sonrası da güzel olur canım.
selam canım iyiyim elhamdülillah sen nasılsın canım?
iyiyim canım nolsun işte evdeydim bugün misafirim vardı
ayrıca adetime de çok az kaldı 4-5 gün falan
kısmetse bir aksilik çıkmazsa başlıcam 3. tedavime
Rabbim hayırlı etsin inşallah
kızlarrr nasılsınız canlar netten sınav sorusu indirdimde bi bakayım dedim vck den güzel haberler var çok şükür 6 tane dondurmuşlar inş ameliyatıda sorunsuz gecer biran önce bebişini önce göbüşüne sonra kucagına alır darısı burdaki diğer arkadaşlara cemrem slm verdim bak çanta atma tamammıhepinizi çok öpüyorum aeolun inş güzel haberlerin devamı gelir
heee para almıyolar yaaa
hakkaten yaaa var bizde bi şey ya neyse:44:
inş cnm o günler hayırlısıyla gelsin de bu günler hatıra olarak kalsın
aa ben seni göremiyorum amaakısmetse seni de görürüz cnm malesef bende face yok
kociş yasak dedi bizde okey dedik ne yapalım:26:
ooo sende pamuksun yaniinş sseninkilerde sana benzer
ayyy ne güzel inş hadi normal yolla çıksın çıkmışken de normal yolla döllensin aaa
sonrada yaz kızlar benim günüm geçti de hamiş olasın inşşş
kavuşacaksın sen de bizler de amin ( ecmain )
a.s canım ben iyiyim şükür canım sen de iyisin çok şükür
maşallah demek 6 embriyon oldu ve donduruldu inşallah bundan sonrası da güzel olur canım.
kızlarrr nasılsınız canlar netten sınav sorusu indirdimde bi bakayım dedim vck den güzel haberler var çok şükür 6 tane dondurmuşlar inş ameliyatıda sorunsuz gecer biran önce bebişini önce göbüşüne sonra kucagına alır darısı burdaki diğer arkadaşlara cemrem slm verdim bak çanta atma tamammıhepinizi çok öpüyorum aeolun inş güzel haberlerin devamı gelir
canımm nasılsınn ?
yaaa cemremde sende çeşmeleri açcaksınız bugünn ne bu duygusallık böyleee
ben evden dışarı çıkmadım kimsede canımı yakmadı en iyisi evden hiç çıkmamak
bi gün bizde yaşıyacağız inşş Rabbim bize güç kuvvet versin herşeyin üstesinden geliriz evellallahazoda neymişş ki
bakınn nurusimaya senelerce mücadele verdi ve 6 tane dondirik bebişi varr
yapabileceğimiz çok şey varr pes etmek yokk
bu mücadeleyii bizzz kazanacağızzzzzzzzzz
ah canım ah ben arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorumcanımm nasılsınn ?
yaaa cemremde sende çeşmeleri açcaksınız bugünn ne bu duygusallık böyleee
ben evden dışarı çıkmadım kimsede canımı yakmadı en iyisi evden hiç çıkmamak
bi gün bizde yaşıyacağız inşş Rabbim bize güç kuvvet versin herşeyin üstesinden geliriz evellallahazoda neymişş ki
bakınn nurusimaya senelerce mücadele verdi ve 6 tane dondirik bebişi varr
yapabileceğimiz çok şey varr pes etmek yokk
bu mücadeleyii bizzz kazanacağızzzzzzzzzz
evet canım ya çok ağrım var dayanamıyorum ağrı kesicilerle ayakta duruyorum
inşallah buda geçecektir Rabbimin izniyle
canım ya ben şimdi sen söylerken hatırladım peki neden benden bu kadar çok istediler
ulun beyin hemşiresi 5bin yada7bin tutar dedi seçeceğiniz hastaneye göre değişir dedi
bende başka doktor araştırdım oda 5bin dedi peki sen nerde yaptırdın bende belki sorabilirim oraya
evet canım büyümüş ve doktor daha çok büyümesinden korktu bende gerçekten çok ağrım olduğu için ameliyat olmam gerektiği kararını verdim eğer ameliyat olmazsan hamilelikte ağrıdan dayanamasam hergün doktora gidip gelicem hem bebğim tehlikde olacak hem ben o yüzden biran evvel çaresini bulmam lazım .ahh cnm hemde büyümüşş miyomunn..ondanda ağrın oluyoo demekkii..
cnm gerçekten seni bu kadar rahatsız edecekse hamile kalınca bile bu ameliyatı olman tabiki en iyisi.
bebişin için en iyi ortamı hazırlayıp sonra göbüşüne almakkkkkkkk
da işte gerçekten pahalı bi ameliyat rabbim yardım etsin..
ama inş bu sıkıntıların sonuu güzel olucak ben inanıyorumm..
cnm biizm embriyolarıda öyle yapmışlardı benim 4 tane kalmıştı..
3. günde dondurdular sonra tedavide çözdürüp 5. güne kalanları transfer ettiler...
inşallah canım inşallah sonucu bebişli olur şükürler olsun bugünleri gördük Rabbim herkese yaşatsın
sağol canım Allah razı olsun inşallah şu ameliyatta geçsin hayırlısıyla derin bir oh çekicem inşallah darısı herkesin başınakızlarrr nasılsınız canlar netten sınav sorusu indirdimde bi bakayım dedim vck den güzel haberler var çok şükür 6 tane dondurmuşlar inş ameliyatıda sorunsuz gecer biran önce bebişini önce göbüşüne sonra kucagına alır darısı burdaki diğer arkadaşlara cemrem slm verdim bak çanta atma tamammıhepinizi çok öpüyorum aeolun inş güzel haberlerin devamı gelir
inşallah canım sonu güzel olur tedavimincnm rabbim yardımcın olsun ya peki ameliyat sonrası ne kadar zamanda düzelirmişsin
offf ya sabır çek cnm inş olacaksın amelişyatını da
tabiiki hamiş değilken yaptırman en iisi ii dileklerin için sağol güzelim
hadi hayırlarla gelsin bu tedavinin sonucuinş
sıra sende demek hadi bir bir sıradan gidiyo herkes siz gidin de sıra bizede gelsin ayol
amin canım inşallahNeyse canimcim o konuya hic girmeyelim hazir kizlar unutmusken
Canim bizde de yasak facebook..
Bende googledan yazip bakabiliyorum..
Ayy bitanem normalden olmasa da olur olsunda her türlü kabulüm...
Allahim insallah tez vakitte nasip eder hepimize...
Gec olsunda güc olmasin bitanem..
Iyiyim canim bende sagol..
Yeni tedavinde insallah hayirli ugurlu olur bebislerine kavusursun güzelim..
canımm tedaviye başlıyormuşsun bu son tedavin olur inşş
hayırlısı olsunn
iyiyimm canımm benim sen nasılsınn
yok cnm iyiyim aslında ama arkadaşımm öyle olunca bende biraz hüzünlendimm. işte
kendimi ne kadar güçlüü tutmaya çalışsamda bazen olmuyoo işte ..
inşallah cnm tabiki geliceğiz üstesinden rabbim yardım etsin..
hiç bi zaman pes etmedim..ben negatifi aldığım zaman bile burda kendimi avuttum
kendimi toparlayıp yine başlıycam diyee..
elimden geldiğince yapıcam herşeyii sonuna kadar..rabbim verirse olucak inş..
benimde hepimizdeeeeeeee şu bıcırıktann olucak inş..
görüşmek üzere canımBenim laptoptan kokular geliyor kaybolmayin biyere..
Saglicakla kalin simdilik canlarim...
ah canım ah ben arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
evet eşimde sperm bulundu şükürler olsun ama inanın beni tanıyanlar bilirler içim hep buruk
arkadaşlarımla konuşunca sizdede inşallah sperm çıkar dedikçe bile içim acıyor
inşallah ya Rabbim inşallah hepiniz birgün bu azodan kurtulursunuz
ben halen inanamıyorum bu azo kemiklerime kadar işlemiş durumda
bir köşeye koyamadım halen evet bebişlerim beni bekliyor belki ama inanın bana her zaman dualarımda olacaksınız
evet canım ya çok ağrım var dayanamıyorum ağrı kesicilerle ayakta duruyorum
inşallah buda geçecektir Rabbimin izniyle
canım ya ben şimdi sen söylerken hatırladım peki neden benden bu kadar çok istediler
ulun beyin hemşiresi 5bin yada7bin tutar dedi seçeceğiniz hastaneye göre değişir dedi
bende başka doktor araştırdım oda 5bin dedi peki sen nerde yaptırdın bende belki sorabilirim oraya
canım ben bursada yaptırdım bulunduğum şehirde yani tedavimi olduğum dr yaptı
yani 15 dk.lık bi işlem hadi en fazla yarım saat ne yapıyolarmış bu kadar insaf yani
yani bursaya gidip gelsen yine sen karlı olacaksın :)
evet canım büyümüş ve doktor daha çok büyümesinden korktu bende gerçekten çok ağrım olduğu için ameliyat olmam gerektiği kararını verdim eğer ameliyat olmazsan hamilelikte ağrıdan dayanamasam hergün doktora gidip gelicem hem bebğim tehlikde olacak hem ben o yüzden biran evvel çaresini bulmam lazım .
inşallah canım inşallah sonucu bebişli olur şükürler olsun bugünleri gördük Rabbim herkese yaşatsın
sağol canım Allah razı olsun inşallah şu ameliyatta geçsin hayırlısıyla derin bir oh çekicem inşallah darısı herkesin başına
yani 15 dk.lık bi işlem hadi en fazla yarım saat ne yapıyolarmış bu kadar insaf yani
ah canım ah ben arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
evet eşimde sperm bulundu şükürler olsun ama inanın beni tanıyanlar bilirler içim hep buruk
bir köşeye koyamadım halen evet bebişlerim beni bekliyor belki ama inanın bana her zaman dualarımda olacaksınız
sağol canımcım 2 ay sonra tedaviye başayabilirsin dedi haklsın canım çekicem ya sabır diyecnm rabbim yardımcın olsun ya peki ameliyat sonrası ne kadar zamanda düzelirmişsin
offf ya sabır çek cnm inş olacaksın amelişyatını da
tabiiki hamiş değilken yaptırman en iisi ii dileklerin için sağol güzelim
hadi hayırlarla gelsin bu tedavinin sonucuinş
sıra sende demek hadi bir bir sıradan gidiyo herkes siz gidin de sıra bizede gelsin ayol
görüşmek üzere canım
bursada mı yaptırdın anladım ben ulun hocada falan yaptırdın diye düşündümah canım ah ben arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
inşallah hayırlısıyla atlatırım bu ameliyatıda
bu arada tedaviye başlıycakmışsın hayırlı olsun inşallah sonucu bebişli olsun amin
sağol canımcım 2 ay sonra tedaviye başayabilirsin dedi haklsın canım çekicem ya sabır diye
yok canım bu ağrı çok kötü ayağa bile kalkamıyorum hamiş olsam acıdan deliririm herhalde
inşallah aynı zamanda tedaviye başlarız geçen sene gruptan ayrıldık ama herhalde bu sene hep beraber başlarız tedaviye
anca beraber kanca beraber hem teyze hem anne olucaz inşallah
görüşmek üzere canım
bursada mı yaptırdın anladım ben ulun hocada falan yaptırdın diye düşündüm
inşallah hayırlısıyla atlatırım bu ameliyatıda
bu arada tedaviye başlıycakmışsın hayırlı olsun inşallah sonucu bebişli olsun amin
evet canım bursada yaptırdım
inşallah canım atlatırsın ağrıların da hafifler inşallah.
inşallah canım kısmet bakalım Yaradan neyi takdir ettiyse o olacak
hakkımızda hayırlısı olsun her zamanki gibi
çok sağol canım Allah razı olsun amin inşallah hepimiz hamişliği yaşarız biran evvel.çok teşekkür ederim tatlım ameliyattan sonra düzelir inşallah.canım ya aslında haklısın ama paradan kaçayım derken daha büyük sıkıntı yaşamak istemiyorum keşke dediğin gibi 2000 falan olsa onada razıyım biraz daha araştırıcam inşallah hakkımda hayırlısı neresiyse Rabbim oraya gitmemi nasip etsin aminNURUSİMA
gözün aydın olsun cnm Allah tamamına erdirsin inş.bebişlerini.... miyomun rahatsızlık veriomuş onun içinde geçmiş olsun cnm.miyom ameliyatın için çok para söylemişler..ben üniversite hastanesinde polip için için historoskopiyle, laporoskopi olmuştum sigorta karşılıyor hiçbir ücret ödemeden sende araşdırabilirsin ünileri aklında bulunsun. diğer türlü 2000 lira tutuyor diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?