çok sağol canım Allah razı olsun amin inşallah hepimiz hamişliği yaşarız biran evvel.çok teşekkür ederim tatlım ameliyattan sonra düzelir inşallah.canım ya aslında haklısın ama paradan kaçayım derken daha büyük sıkıntı yaşamak istemiyorum keşke dediğin gibi 2000 falan olsa onada razıyım biraz daha araştırıcam inşallah hakkımda hayırlısı neresiyse Rabbim oraya gitmemi nasip etsin amin
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun
hayırlı uykular olsun hepinize
cnm ben beyaz kızı seçtim o hoşuma gitti senin kara olsun
allh iiliğini versin emi yok koş koş aynı cins bunlarrr
gözünüzaydın cnm pazar günü de hep olumlu şeyler duy inşşş
güle güle gel cnm hayırlı haberler alıp gitmek nassip olsun size
canım Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberler duyarak memleketten ayrılmak nasip olur.
:
Kan tahlillerini hastaneden yaptırıyorsunuz. İnhibin b yi özel bir laboratuar yapıyor, Mecidiyeköy profilo avm nin orda düzen laboratuarı bunu önceden yaptırabilirsiniz...Birde genelde testis ultrasonu istiyor hoca diğerleri hastanede yapılabiliyor....
slm kızlar biraz önce geldim eve bugün görümcemle eminönüne gittik bebek için alışverişe
görümcemin kızı 3 haftaya kadar doğum yapacak
araba aldık, araba koltuğu aldık, bornoz, mevlüt kıyafeti ( oda smokin oluyomuş )patik
neler neler aldık aldıkça içim yandı da yandı,gözlerim sulandı
ya insan nasıl garip oluyo nasıl boynu bükük oluyo anlatılamaz ben beğendim hepsini
içimden de diyorum kızzs benin bebişime alsanm olsa da offf efkarlandım gene
inanın neler çıkmış şok oldumyaradan bizlere de almayı nasip edecek inşşşlhhhh kendi evlatlarımız için
sa. canlarım nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe çok ağrılarım var miyom ameliyatı olucam kısmetse para bulmaya çalışıyorum 5milyarmış histereskopi yöntemiyle ameliyat olacakmışım hastane ve doktor araştırıyorum çok yoğunum.bu arada teyzeleri 6 tane bebişimi dondurdular sizlere müjde vereyim dedim
Gözdemmmin esi bizim icin Hoca ile görüsmüs normal yoldan bile cikis olabilir bunlarda demis...
Allahim nasip ederse Hocamizin tedavisiyle belki bizde kavusuruz yavrularimiza..
iyiyim canım nolsun işte evdeydim bugün misafirim vardı
ayrıca adetime de çok az kaldı 4-5 gün falan
kısmetse bir aksilik çıkmazsa başlıcam 3. tedavime
Rabbim hayırlı etsin inşallah
bende bugün bebek mevlidindeydim güzel geçti dua ettim hepimiz için...cemremin dediği gibi geçen günde bebeği görmeye gitmiştim annesi bebeğine bebek arabası almış,bebek pusedi almış onları gösterdi bize hepsi güzeldide maşşallah bebeği çok tatlıydı ama ellemedim hiç hiç kimse ellemiyo diye bende elliyemedim sevesim gelmişdi o kadardainş. bizlerede nasip olur.
Günaydınn canımm
ne kadarda tatlıymışş bu bebişşşşşşşşş.
yerimm onuu
günaydınnnn tatlımmmmm ye tabi teyzesi sizleri mutlu etsin diye ekledim bu resmi
nasılsın canım dün kontrole gitmişsin başka güne randevu vermişler galiba
çokk tatlılar yaa avatarındaki resimm hele daha bii tatlıı..pembiş pembişş
insanın baktıkça ısırası geliyooo
iyiyim canımm..netten dizi izliyorumm..Evt cnm giddim cumaya verdiler randevuyu.bakalım ogün gidicemm .
sen nasılsınnnn
aaaa avatarımdaki bebiş bitane tatlımmmmm kızımız o bizim
pcde masa üstü resmimiz o sürekli konuşuyoruz kızımızla
pc hep açık resmen evde bebek varmış gibi sürekli onu seviyoruz onunla konuşuyoruz
kocişte benle birlikte kırdı kafayı ne olacak sonumuz bilmem
iyi bakalım canım inş iyi haberler alırsın sonunda...
bende iyiyim canım kahvaltı yapıcaz şimdi
kızındaa pek tatlıymışş senin giibiiiiiiiiiii
ayy bendemii masaüstüne bi bebiş koysam biizmki koymuş bi araba resmi değiştirmek lazımm onu
inş cnmm sağoll..
ben yaptım kahvaltımı tek başımaa
bizimki uyuyoo her zamanki gibiiiii
size afiyet olsun o zaman şekerimmmmmm
saol bitanemmmmmmmm
koy tatlım sende kaldır araba resmini sende bebişinin resmini koy
bak eniştede nasıl hevesleniyor ozaman...
biz sürekli bebekten konuşuyoruz bazen kötü oluyor ama yinede avutuyoruz kendimizi resimdeki bebişimizle
siz mayısta tedaviye başlayacaksınız zaten koyda eniştemiz daha da heveslensin bian evvel bebişine kavuşmak için
kıyamam ben sana yine tek başına yaptın desene...
olsun canım kocişin kalkınca biraz atıştırırsın onunla...
saol tatlımmmm benim
ayyy kıyamam ben size yaaa nasıl da içimiz gidiyor herşeye değil mi
allah bizlerede yaşatsın inş
bende sürekli kuzularımla ilgilenirken çok duygulanıyorum...
çok cimcime bi öğrencim var geçen gün ders bitti okuldan çıktık...
babası kapıda bekliyormuş motorla almaya gelmiş kızını...
benim kuzu geçti babasının arkasına birbirlerine bi gülümseyişleri var içim gitti arkalarından bakaka kaldım
allahım benim aşkımda böyle evlatlarıyla ilgilenebilecek mi diye bi duygu seli geldi aldı götürdü beni
hemen arabaya bindim toparladım kendimi...
inş hiç bi hevesimiz kursağımızda kalmaz
senin işinde zor cnm o kadar kuzucukların içinde evlat hasretin iyce depreşir.onların her hareketi sende farklı duygular uyandırır benimde olsaydı oda yaparmıydı vs gibi.baba kızın birbirlerine gülümsiyirek bakışmaları benide etkilerdi
inş. dediğin gibi hevesimiz kursağımızda kalmaz bizlerinde olur bebeimiz...
biz yeni kararlar aldık hem evlat edinmeye başvurucaz hemde tedavi olmaya karar verdik..bugün eski merkezime gidip ultrasona girdim rahim kalınlığı 5.2 iyi 3 folikül gözküyor polip,kist,miyom yok herşey yolunda folikülüm az olmasına rahman bunada şükür 2 tüp dondurulmuş sperm varmş ...embriyoloğun yardımcısıyla görüşdüm spermi başka merkeze taşımak istediğimi söyledim sorun çıkarmı dedim sorun yok istediğin zmn yardımcı oluruz dediler.önümüzdeki ay nasipse tedaviye başlıcam duygu ve düşüncelerim değişmezse...yeni merkezim eurofertile bağlı çalışan bi dr olucak...
yanlız ben tedaviye başlama fikrini aklıma koyduğumdan beri stres içindeyim geceleri uyku sorunu yaşamaya başladım yine bu tedavi beni gerio baya bi(( kafayı yicem yine ((
hakkımızdan hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?