- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
merhaba arkadaşlar...deminden beri yazılan yorumları okuyorum hepimizin sorununun ortak olduğunu görüyorum...okuduklarım benim hikayeme o kadar benziyorki hepinizi anlayabiliyorum...biz 3,5 yıllık evliyiz,yaklaşık 2 yıldır korunmayı bıraktık..ilk 4 ay ikimizde doktora gitmedik daha sonra benim içime bi kurt düştü ve doktora gitmemiz gerektiğini düşünerek ilk ben doktora gittim ama bende hiç bi sorun çıkmadı...sonra eşime çok ısrar ettim seninde gitmen lazım dedim ama dinletemedim bi türlü...hep aynı şeyleri duydum "stres" yapıyorsun o yüzden olmuyor...neyse aradan 10 ay falan geçti neyse ikna oldu...doktora gittik doktor tahlil sonuçlarına baktı direkt bu test bozuk falan dedi bizde anlamadık acaba tahlili mi yanlış yaptılar daha sonra spremlerde şekil bozukluğu var dendi...biz ilk test sonuçlarına aldırış etmedik galiba tahlil sonuçları yanlış falan sandık daha doğrusu kendimizi öyle avuttuk..daha sonra aradan 1 ay geçti başka doktora gittik sonuçlara baktı kadın doğuma gidin belki aşılama der dedi...eşim bunun üstüne yok mu ilaç tedavi falan dedi ama doktor durumunuz ilaçlık değil 1 ay sonra tekrar gelin dedi...aradan 1 ay geçti tekrar gittik tabi ikinci testen sonra yavaş yavaş ikimizde yıkılmaya başladık durumun ciddiyetini anladık ve 1 ay geçti tekrar aynı doktora kontrole gittik ilk tahlil istedi neyse 3 test sonucu hemen hemen aynı idi ama tek bi yükselme sperm konsantrasyonu gözüküyordu bu sefer doktor bize ilaç verdi proxeed plus diye 3 ay kullanın gelin dedi...eşimde azosperm var...doktor ilk önce ilaçlık durumunuz yok derken bi sonraki kontrolde ilaç verince bize umut oldu sanki hamile olduğumu öğrenmiş gibi mutlu oldum...benim sizlere sorum şu azosperm sorunu olan biri bu ilacı kullanarak hamile kalır mı ya da kalan var mı?
merhaba arkadaşım geçmiş olsun size de inşallah eşin şifa bulur tez zamanda ve evladına kavuşan çiftlerden olursunuz siz de
azospermde canlı hücre görülemedi diye yazar testlerde sizde nasıl diyo testte?
proxeed plus'dan fayda görenleri çok okudum canım belki fayda eder
ama hepsini dr kontrolünde yapmanız daha iyi olacaktır.