Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım demek ameliyat olcak eşin
Allah yardımcınız olsun canım şifalar versin kocişine
inşallah ondan sonra da gelsin spermler :46::46:
canım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana:34:

niye ceza aldın ki canım yaa
evet canım her geçen gün malesef aramıza katılanlar artıyo
Rabbim hepimize şifalar versin evlatlarımıza kavuştursun bizleri
dediğin gibi iyi ki burası var
kocişin de ne güzel destekçinmiş canım
amin canım inşallah.

sgl canım .insallah canım simdilik tek dilegim esim ameliyattan en iyi şekilde cıkması gerisini yüce mevlama bırakıyorum cünkü o bize bizden daha cok deger verendir hep dedim birtanem derdimi seviyorum rabbim verdigi için. ah ah o spermler bi çıksın hemen hizaya cekecem nerelerdeydiniz die:) duanı eksik etme canım

canlar yarın esim sabah 7.30 da varikosel ameliyatı olacak kızlar duanızı eksik etmeyin ne olur namazlanızda bizede dua edin .insallah bu ameliyat basarılı gecer yüce rabbim yüzümüzü güldürür.nasıl yapacaz bilemiyoruz burda kimseyi tanımıyoruz sadece ben esimin yanında olacam hastaneye götürmeme gereken bir sey varmı tecrübeli bataNLAR YARIN HEMEN CIKAR DEMİ HASTANEDEN
hayrılısıyla kurtulur inş şu ameliyattan cnm
eşim ameliayat girerken yanına bile almıyolar hemen odadan alıp gidiyolar cnm
biz sabah gittik akşam geldik dr. yatırmadı eşimi zaten belirli bi saatte kadar ne su ne bişey yemiyo
sonra serum bitince dr. gelip bakıyo uygun görürüse taburcu ediyo cnm
inş sizde çabucak atlatırsınız vee sonrasında spermler dolar taşar hep öle diyolar da bakalım benim eşimde varikose oldu görücez o hain spermler :47: gelecek mi bize :26:
ben ceza aldığım için topiğe giremedim :26:
yeni katılan arkadaşlarımız var inşş en kısa zamanda meleklerine kavuşurlar
biz bu dertle yanarken etrafımızda herkes mutlu zannediyoruz ama öyle değil malesef insanlar nelerle uğraşıyormuşş
bugünlerimize çok şükür
benim melek arkadaşlarımm siz herşeyin en iyisini hakediyorsunuz karakterinizle sabrınızla hayata bakışınızla mükemmel insanlarsınız sizden çok şey öğrendimm
ben bu topiği bulmadan evvel ne yapacağımı bilmiyordum belki bu durumu kaldıramayıp evliliğim bitecektii
içinde bulunduğum piskoloji çok zorr
bir yandan okumaya çalışıyorumm sınavlarım varr Eşim destek o benim okumam için elinden geleni yapıyorr
başka biriyle evlenseydim bu kadar şevkat ve sevgi bulamazdın türkiye şartlarında
Alllah ondan razı olsunnn hep söylüyorumm
Allahım bizi sınıyor evet ama öyle güzel bi varlıkla sınıyor inşş hepimiz mis kokulu meleklerimize kavuşacağızz
Allahın izniyle iyiki varsınızzzz:70:
sen de iiki varsın cnm burda acılar paylaşıldıkça azalıyo gerçekten aman boşver o boş boğazlı insanları bak ben 31 yaşıma gircem bende okuyorum
ve benimde idealim var allah razı olsun eşimde bana destek
benim idealim imam hatipli olup üniv. bitirip kuran kursu hocası ollmak inş rabbim nasip eder bana
sen de kimseyi kafana takma sall gitsin onları:33::36::76::76:
eşinin desteğiyle oku idealine kavuş sonra geçip onların karşısına .....:1:
nihayet bugün evlat edinmek için başvuruda bulunduk ;) inş. herşey güzel olur bizim için hakkımızdan hayırlısı...

cnm başvurun hayırlar getirsin sana ve eşine inş istediğin şeyler seni bulsun inş cnm benim:16:

hayrılısıyla kurtulur inş şu ameliyattan cnm
eşim ameliayat girerken yanına bile almıyolar hemen odadan alıp gidiyolar cnm
biz sabah gittik akşam geldik dr. yatırmadı eşimi zaten belirli bi saatte kadar ne su ne bişey yemiyo
sonra serum bitince dr. gelip bakıyo uygun görürüse taburcu ediyo cnm
inş sizde çabucak atlatırsınız vee sonrasında spermler dolar taşar hep öle diyolar da bakalım benim eşimde varikose oldu görücez o hain spermler :47: gelecek mi bize :26:

sen de iiki varsın cnm burda acılar paylaşıldıkça azalıyo gerçekten aman boşver o boş boğazlı insanları bak ben 31 yaşıma gircem bende okuyorum
ve benimde idealim var allah razı olsun eşimde bana destek
benim idealim imam hatipli olup üniv. bitirip kuran kursu hocası ollmak inş rabbim nasip eder bana
sen de kimseyi kafana takma sall gitsin onları:33::36::76::76:
eşinin desteğiyle oku idealine kavuş sonra geçip onların karşısına .....:1:

cnm başvurun hayırlar getirsin sana ve eşine inş istediğin şeyler seni bulsun inş cnm benim:16:
sgl canım Allah razı olsun bilgilendirdigin için canım eşin acık ameliyat mı oldu mikrocerrahimi oldu.bizimki acık ameliyat olacak galiba .insallah canım benim eşim pek nazlıdır .insallah canım siz de bizde ve bizim gibi olan arkadaslarımızın hepsi kurtulur .mevlam neylerse güzel eyler dualarınızı eksik etmeyin ne oluuuuuuuuuuur

sgl canım Allah razı olsun bilgilendirdigin için canım eşin acık ameliyat mı oldu mikrocerrahimi oldu.bizimki acık ameliyat olacak galiba .insallah canım benim eşim pek nazlıdır .insallah canım siz de bizde ve bizim gibi olan arkadaslarımızın hepsi kurtulur .mevlam neylerse güzel eyler dualarınızı eksik etmeyin ne oluuuuuuuuuuur

benim eşim microcerrahi ile oldu ameliyatını ama siz niye açık oluyorsunuz cnm micro daha gelişmiş teknoloji değil mi siz dediniz mi dr. biz micro istiyoruz diye
off o zaman allh yardımcın olsun ben ne çektim eşimden her dakka cnm bak geçiyo galiba cnm iğne battı niye diye beni deli etti :9::9:
desene sen de eşinin nazını çekicen sonu spermli olsun

sgl canım .insallah canım simdilik tek dilegim esim ameliyattan en iyi şekilde cıkması gerisini yüce mevlama bırakıyorum cünkü o bize bizden daha cok deger verendir hep dedim birtanem derdimi seviyorum rabbim verdigi için. ah ah o spermler bi çıksın hemen hizaya cekecem nerelerdeydiniz die:) duanı eksik etme canım

olur canım herşey sırasıyla Allahın izniyle
Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş inşallah biz de sevdiği kullarından oluruz Rabbimizin
inşallah çıkar canım ümidini kaybetme
dualarım sizinle canım :16:

nihayet bugün evlat edinmek için başvuruda bulunduk ;) inş. herşey güzel olur bizim için hakkımızdan hayırlısı...
hakında hayırlısı olsun YA GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIM DEDİKİ BU EVLATLIK ALMA KONUSUNDA YASALARDA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞ EVLATIK ALAN AİLE HER ŞARTA VE KOŞULDA EĞERKİ BEBEĞİN BİYOLOJİK AİLESİ BEBEĞİ (ve ya çocuğu)GÖRMEK GÖRMEK GERİ ALMAK İSTERSE ÜZERİNDEN NE KADAR ZAMAN GEÇERSE GEÇSİN AİLEYE ÇOCUĞU GERİ VERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR DİYE BİR MADDE VAR DEDİ BU DOĞRU OLABİLİRMİ:44::44::44::44::44::44::44:

ah ah ağlattın beni :14::14:
Sen de bizlere dua etmeye devam et canım herşey için tekrar sağolun.

Rüyan gerçek olsun inşallah canım güzel haberlerle dönenlerden olursunuz inşallah

çok sevindim canım güzel şeyler duymanıza inşallah tedaviyle herşey yoluna girecek:16:

Tedaviniz hayırlı olsun canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz:34:

Canım allah işinizi rast getirsin iyi dr.larla karşılaştırsın inşallah.

Canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin üzüntün de iyileşmene engel olmuş olabilir iyi bak kendine canım.

Merhaba arkadaşım inşallah siz de pıtırcıklar gibi olumlu sonuç alanlardan olursunuz
canım önce hocaya mail atın durumunuzla ilgili cevap gelecektir gelmezse tel.le ararsınız hocayı.

Mail : drcperu@yahoo.com
tel no : 0 (532) 605 11 31

sağol canımmmm bir rahatlasydımmm

benim eşim microcerrahi ile oldu ameliyatını ama siz niye açık oluyorsunuz cnm micro daha gelişmiş teknoloji değil mi siz dediniz mi dr. biz micro istiyoruz diye
off o zaman allh yardımcın olsun ben ne çektim eşimden her dakka cnm bak geçiyo galiba cnm iğne battı niye diye beni deli etti :9::9:
desene sen de eşinin nazını çekicen sonu spermli olsun

canım biz boludayız .esim üniversitede olcak. esime sordunmu nasıl olacak diye doktora sormamış .beni götürmedi sen cok soru sorarsın diye .zaten prof cok zor razı ettik.vallamı desene cekecemiz var .ama ben kıyamam ben ona simdi bir görsen halini gözleri korkarak bakıyo.ah canım ah anlattım esime bak böyle söle olur diye.hayırlısı deyip geciyo.ama doktor sey demiş kasıkdan yapacakmış ünlü bir hacettepenin eski proflarından insallah ömikrocerrahi ile yaparlar insallah canım sonu hareketli güçlü spermli olsun:)

ahhh canım yaa ikinizde nasıl duygulanmışsınızdır :16:
allah inş size de kendi evladınızı kucağınıza almayı nasip eder :16::16::16:
inş hayalleriniz gerçek olur etrafınızda beişleriniz olur hep :16:
ben uzun zamandır küçük bi bebiş görmedim yakından yani yenidoğan yada bikaç aylık falan...
ama fotorağları bile yetiyor nasıl içim gidiyor...
kuzenimin kızı oldu buarada kuzenim benden 6 yaş küçük :43:
fotolarına baktıkça içim gitti maşallah çok güzel bi bebek :nazar:
inş hiç bişey içimizde kalmaz bizlerde yaşarız o mutluluğu :16:

ah sorma canımm bebek görmeden geldiğimiz akşamm süreklii hayal kurdummm:1:
bebek şekeri verdiler,kolonyası bile çok güzeldii:1:öyle bir süslemişkiii harikaydıı..hem eve giriş kapısında hemde bebek odasının kapısında hoşgeldin aramıza ışıl duru bebek yaızyorduu:5:öyle bir giydirmişlerkii çok güzeldi maşallah..ama bize hiç aldırmadıı pasooo uyuyorduu bebekk :1:
kokusu zaten herşeye değerdiii.bende eve gelince hayal kurdum hepp .sonrada eşime bende istiyorum onlardan dedimm.oda sen bir doğurdaa hepsi kolayy merak etme hiçbirinden mahrum bırakmam seni dedii:1::1:
inşallah canımm seninde en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız da
kendi bebeğinle bol bol özlem giderirsin..
benim 3 yeğenim var..ben ablayımm yani en büyükleri benimm.benden küçük kızkardeşimin ve erkek kardeşimin çocukları varr..
hem hala hemde teyze oldum..
kız kardeşim diyorki biz seni teyze yaptık şimdi sıra sende inşallah bu kezzz olacak ben inanıyorum diyorrr:5:
umarım bu kezz onları teyzee ve dayı yapabilirimmm :17:

canım senin hiç eksiğin yok herkes kendi eksiğini tamamlayacak...
eğer 4 gün az geliyorsa söyler arkadaşlar süreyi uzatırız 2-3 gün daha...
saol yine de canım benim :54:
olsun canım bakarsın liste çok uzarsaa kalanları aramızda pay edersin eksikleri tamamlarız sorun olmaz .ama yine tabi sen bilirsinn uzun süredir severek yapıyorsun bu dua listesini.emek veriyorsun çaba sarfediyorsunn inşallah rabbim görüyordur yaptıklarını.ne kadar iyi niyetli olduğun her halinden belli.çok sabırlısınn tebrik ediyorumm:46::46:ben olsam yapamazdımm..

hakında hayırlısı olsun YA GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIM DEDİKİ BU EVLATLIK ALMA KONUSUNDA YASALARDA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞ EVLATIK ALAN AİLE HER ŞARTA VE KOŞULDA EĞERKİ BEBEĞİN BİYOLOJİK AİLESİ BEBEĞİ (ve ya çocuğu)GÖRMEK GÖRMEK GERİ ALMAK İSTERSE ÜZERİNDEN NE KADAR ZAMAN GEÇERSE GEÇSİN AİLEYE ÇOCUĞU GERİ VERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR DİYE BİR MADDE VAR DEDİ BU DOĞRU OLABİLİRMİ:44::44::44::44::44::44::44:

evet canım bende duydum o maddeyi
eşimin bi müşterisi evlatlık almış
eğer çocuğun anne babasından biri hayata ise 5 sene içinde isterse çocuğu alabiliyomuş
bende zaman zaman düşünüyorum ama eşim ve ailesi tepki verir diye sesimi çıkaramıyorum
eşim zaten istemiyo.mesuliyetinden krkuyo
aaaaah aaaaah haasret kaldıııım kokusunaaa
:2::2:nerdesin be bebeğiiim gel artık 12 yııl çok olmadımı be anneciiiim
sen ne zaman gelip bana anneeem diyeceksiiin ömüür geçiyoooo geçiyo geçiyo
çok özledim seni sanki seni tanıyorum biyere gönderdimde gelmiyossuun
o kadaar tanıdıkki sana olan hasretiiim
gel artık annen çok ağlıyo dayanamıyoo kuzucuuum ne olur gelde garipler sevinsinnn...........ben ve bütüüün kuzusunu bekleyen anneler siziii çok özledilerrr gelin artık yavrular gelin kucaklarımız dolsun:emir_bebek::emir_bebek:

sa. kılzra nasılsınız ben çok sıkıntılı günler yaşıyorum Rabbim feraha çıkarsın inşallah ameliyat işini henüz halledemedim her gittiğim doktor durumun ciddiyetinden ve zorluğundan bahsediyor kesinlikle rastgele biryerde yapmamam gerektiğini ve zor bir durum olduğunu prof doktorun ameliyat yapması gerektiğini falan söylediler.:14::14::14:

a.s canım zoru atlattın sayılırrr.inşallah rabbim bu işinizde de kolaylık sağlasın..
dualarımdasınn.üzme kendini bu kadar vardır her şerde bir hayırrr..

canım naptın gittin mi kontrole inşallah herşey yolundadır :16::16:

canım bende yazacaktımm.herşey iyi çok şükürr.:nazar::nazar:bugun kontrol vardıı.aynı dozda devam et 2 gün dedi..
ek olacak cetrotide iğne başlandı yumuşlarım çatlamasın diye..
çarşamba 3.kontrol varr kısmetsee.galiba opuya karar verilecek o gün..ulun hoca cuma yada cumartesi opu olabilirsin dedi.
senin de kontrol yarın sanırım..güzel haberler bekliyoruz senden de inşallah.:46:

merhaba arkadaşım geçmiş olsun size de inşallah eşin şifa bulur tez zamanda ve evladına kavuşan çiftlerden olursunuz siz de
azospermde canlı hücre görülemedi diye yazar testlerde sizde nasıl diyo testte?
proxeed plus'dan fayda görenleri çok okudum canım belki fayda eder
ama hepsini dr kontrolünde yapmanız daha iyi olacaktır.

sağol canıminş...bizim testimizde sadece değerler yazıyor başka bişey yok ama testin altına tahlil yapan doktor kendi el yazısı ile şunları yazmış;40 lık büyütme ile 3 4 tane ölü sperm hücresi ,3 4 tane yerinde hareketlive yavaş sperm hücresi 3 4 tane canlı sperm ,ileri hareketli sperm görüldü yazıyor...bilgili olan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim...proxeed plusı doktor önerdi 3 ay kullanın gelin dedi bilmiyorum ne kadar etki eder bu durumda bize...

canlar yarın esim sabah 7.30 da varikosel ameliyatı olacak kızlar duanızı eksik etmeyin ne olur namazlanızda bizede dua edin .insallah bu ameliyat basarılı gecer yüce rabbim yüzümüzü güldürür.nasıl yapacaz bilemiyoruz burda kimseyi tanımıyoruz sadece ben esimin yanında olacam hastaneye götürmeme gereken bir sey varmı tecrübeli bataNLAR YARIN HEMEN CIKAR DEMİ HASTANEDEN

kaderciğimm şimdiden geçmiş olsunn.sonu bol bol spermli olsun inşallah.tedaviye gerek kalmadan hamiş olursun umarımm..:49:

hayırlı olsun arkadaşımm..çok güzel bir olaya adım atmışsın,aynı zamanda tedaviye başlayacakmışsın ne güzell
rabbim sendeki merhmettt duygusununn hürmetine inşallah 2 bebeğe aynı anda kavuşmayı nasib etsin..:46::46:

a.s canım zoru atlattın sayılırrr.inşallah rabbim bu işinizde de kolaylık sağlasın..
dualarımdasınn.üzme kendini bu kadar vardır her şerde bir hayırrr..

canım bende yazacaktımm.herşey iyi çok şükürr.:nazar::nazar:bugun kontrol vardıı.aynı dozda devam et 2 gün dedi..
ek olacak cetrotide iğne başlandı yumuşlarım çatlamasın diye..
çarşamba 3.kontrol varr kısmetsee.galiba opuya karar verilecek o gün..ulun hoca cuma yada cumartesi opu olabilirsin dedi.
senin de kontrol yarın sanırım..güzel haberler bekliyoruz senden de inşallah.:46:
maşallah canım kaç tane yumoşun var peki?inşallah hepsi güzel bir şekilde döllenip göbüşünde yer bulur(tabi çok olursa 2 tane konur en fazla heralde:) )evet canım benim de yarın kontrolüm inşallah ben de güzel haberler veririm.
sağol canıminş...bizim testimizde sadece değerler yazıyor başka bişey yok ama testin altına tahlil yapan doktor kendi el yazısı ile şunları yazmış;40 lık büyütme ile 3 4 tane ölü sperm hücresi ,3 4 tane yerinde hareketlive yavaş sperm hücresi 3 4 tane canlı sperm ,ileri hareketli sperm görüldü yazıyor...bilgili olan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim...proxeed plusı doktor önerdi 3 ay kullanın gelin dedi bilmiyorum ne kadar etki eder bu durumda bize...

canım maşallah sizde çıkış var birkaç tane de olsa biz kullanmadık ama dediğim gibi fayda görenler olmuş
inşallah siz de fayda görürsünüz.

maşallah canım kaç tane yumoşun var peki?inşallah hepsi güzel bir şekilde döllenip göbüşünde yer bulur(tabi çok olursa 2 tane konur en fazla heralde:) )evet canım benim de yarın kontrolüm inşallah ben de güzel haberler veririm.
inşallah canım öncelikle tesede kaliteli sperm sonrada kaliteli bol bol embriyolarr olur..:46::46:
benim 4. deneme olacağı için 2 embriyo transferi olacak kısmetse...
senden de güzel haberler bekliyoruz..
mesaj kutuna bak canımm mesaj gönderdimm..:34::34:

Selam kizlar, nasilsiniz,
bir haftadir yoktum belki hatirlarsiniz akciger nakli olacak amcami nakil sonrasi kalp yetmezliginden kaybettik gecen hafta. Bugun döndüm türkiyeden. O yüzden dualarimi okuyamadim. Insallah en kisa zamanda tamamlayacagim.

Ayrica baharcigim ben denizbulutun duasini okumustum canim . Sanada zahmet oluyor takip etmekte zorlaniyorsun kusura bakma canim.
Baharcigim, beylem ve denizbulutun duasini okudum canim. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin kizlar:34:

ARUNA--------------------------------------------------238=OKUDU
ASBELOVE----------------------------------------------238
ASKBEBEK----------------------------------------------OKUYAMIYOR
AYYUZLUM---------------------------------------------238
BAHAR85-----------------------------------------------238=OKUDU
BAHAR247----------------------------------------------238
BANU_K-------------------------------------------------238=OKUDU
BENGUSUU---------------------------------------------238
BEYLEM-------------------------------------------------238
BİRUMUT99---------------------------------------------238=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------238=OKUDU
ECRİN23------------------------------------------------238
ENFAL33------------------------------------------------238=OKUDU
ESMA----------------------------------------------------238
GVNF---------------------------------------------------238=OKUDU
HASRET------------------------------------------------238
HMTNZL------------------------------------------------238=OKUDU
KADER60-----------------------------------------------238=OKUDU
KADER_NL----------------------------------------------238
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------238
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------238
NURSEN------------------------------------------------238=OKUDU
NURUSİMA81------------------------------------------238
SAGANAK-----------------------------------------------239
SEVAL0817---------------------------------------------239
SONSUZ-------------------------------------------------238
TULAY20------------------------------------------------238=OKUDU
UMUT99-------------------------------------------------238
YASEMENSU--------------------------------------------OKUYAMIYOR
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------238=OKUDU

Ayet'l-Kürsi Okunuşu

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

denizbulut için okudum Allah ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

Selam kizlar, nasilsiniz,
bir haftadir yoktum belki hatirlarsiniz akciger nakli olacak amcami nakil sonrasi kalp yetmezliginden kaybettik gecen hafta. Bugun döndüm türkiyeden. O yüzden dualarimi okuyamadim. Insallah en kisa zamanda tamamlayacagim.

Ayrica baharcigim ben denizbulutun duasini okumustum canim . Sanada zahmet oluyor takip etmekte zorlaniyorsun kusura bakma canim.

başınsağolsun mekanı cennet olsun amcanın cnm ailene sabırlar versin yaradan

Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında

Back
X