Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tabiki telefon acin göndersinler hemen. sonucta neden sperm olmadigini ögrenmek hakiniz.
Frankfurtun neresinden canim?

Bizim ameliyat Eylüldeydi, sasirdik kaldik. Ama zaten kemoterapi yapmisdi esim.
Bilmiyorum, kendimce bi umut, kafam cok karisik ve bu konu beni cok üzüyor.

Merak ettim, biraz özel olacak ama esin bu durumu nasil karsiliyor, tepkisi nasil?

a.s.canım hoşgeldin maşallah bebeişinde sende çok iyisiniz demek Rabbim nazarlardan korusun sizi inşallah kucağına almanıda nasip etsin sağlıkla sıhhatle amin.canım yazdıklarını pür dikkat okudum sanki beni anlatıyordun doktorların hep olumsuz konuşmaları ameliyat masasında eşim ameliyat olunca hissettiklerim sonra şoka girmem falan o anlarım canlandı birden aklımda.benim sevincim ne yazıkki kısa sürdü transferimde olmadı maalesefbende miyom vardı eşimde sperm çıkacağına inanmadığımız için ben öncesinde ameliyat olmamıştım.şimdi daha çok büyümüş riskli hale gelmiş ve Allah korusun ameliyat esnasında rahimi bile almamız gerekebilir dedi prof doktor. ne yazıkki bebişlerim beni buzlukta bekliyorlar .belki hiç bir zaman onları alamıycam ama yine de Rabbime şükürler olsun ki eşimde sperm çıktı ve bu mutluluğu yaşadık darısı tüm arkadaşlarımın başına.

Canım ya neden yine böyle olumsuz düşünüp kendini bizleri de üzüyorsun.Bak kızıyorum ama
Sen bu günleride atlatacaksın merak etme az daha sabır.Sen yine bizden çok şanslısın bak eşimde bir sperm bile bulunamadı henüz.
Sen rabbime tevekkül et yeter ki.Rabbim en iyisini bilir.Bak rabbim bizleri doğru doktorlarla karşılaştırdı ne mutlu bize.
Ne olur öyle kötü düşünme rabbim senin dermanını da vermiştir mutlaka.....

canım zaten günledir topiğe girip yazmak bile içimden gelmiyordu size o kadar umut olmuşken benim yüzümden üzülmenizi istemedim
ama günlerdir çok üzgünüm ağlamak istemiyorum artık Rabbime binlerce kere şükürler olsun eşimde sperm çıktı bu kadarı bile benim için bir mucize
sakın benim şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin .ama doktorların söyledikleri beni çok korkutuyor bana göre mşyom basit birşeydi
önemli olan eşimde sperm çıkmasıydı bende ki sorunda hemencecik halledilirdi ne vardıki miyomda her bayanda olabilen birşeydi
ama ne yazıkki böyle değilmiş bendeki durum çok vahimmiş Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi doktor inan kaç gündür gözümde yaş kalmadı
sevincimi bile tam yaşayamadım evet beni bekleyen mucizelerim bebişlerim var ama onlara kavuşmamda benim için ikinci bir mucize olacakmış
çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum eşimde evde onu üzmemek için dayanıklı olmam lazım
senelerdir azoyla savaştım demekkki sınavım bitmemiş inşallah bu derttende hayırlısıyla kurtulurum sıkıntı yaşamadan dualarınızı eksik etmeyin

canım yaa ne olur üzülme
bak bizim her şeyimizmücadele ile oluyor
tam işte şimdi oldu herşey yolunda dediğimiz anda bişey çıkıyo
moralini bozma rabbim seni beni hepimizi sınıyo herşey çok güzel olacak çocuklarımız bu kadar olumsuzluğa rağmen bize gelecek
onunda çaresi vardır araştır her doktorun lafını kafaya takma
inşaallah daha iyi doktorları rabbim karşımıza çıkarır
bak canım nerdeydin dsen bilmiyorum ama bi kurban kestir hayrına sadaka ver ...
eminim önün açılır
bizim yavrularımız kolayla gelmiycek bunu biliyoruz yıllardır neler yaşıyoruz
milletin zevkle sahip olduğuna biz gözyaşları dökerek ulaşmaya çalışıyoruz
inan artık hiç bi şeye yorum yapıp hayal kurmuyorum yada niye olmuyoo diye düşünmek istemiyorum çünki kısmette varsa her lşşeye rağmen gelecek buna inanıyorum
benimde eşimde geçen yıl güüüya sperm çıkmıştı kaan hoca son ana kadar bize onların elonge olduğunu söylemedi o arada bende polikistik over çıktı dr.işimiz zor dedi hiç bişeye tam sevinemedim neye sevindimse arkasından bişey çıktı eşimi 3 ay içinde 2 kere ameliyat etti tese .sonra tabi ameliyatın yan etkileri eşim hala sıkıntılı ve bidaha kesinlikle tese olmak istemiyo bense sadece onun sağlığını düşünüyorum çocuk inan şu an 2.planda onun huzuru herşeyden önemli
rabbim bu kadar negatifliğin içinde verirse mucize olucak 12 yıl geçtii daha dün gibi ...
bi 12 yıl daha yşıycakmıyız acaba kendini çokta bunaltma herşey olACAĞINA VARIR GÜÇLÜ OL İNANCINI KAYBETMEBU KADARA ULAŞTIRAN RABBİM SPERMLERİ VEREN RABBİM İNANKİ KARNINADA ONLARI DÜŞÜRECEKTİR ....SADECE SABIRRR SABIIR SABIIIR.....YAVRULARIN SANA GELECEK BİZDE ONLARI BUZLUK BEBELERİ DİYE SEVİCEZZZ

iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm

geçmiş olsun canım rabbim şifda versin
değişik hiç duymamıştım böyle bi hastalık inşaallah tez zamanda geçer canım yaa
yasini şerif suresini oku bir bardak su al eline her mübine gelince ya şafi huu deyip sıcak nefesle üfle hem gözüne sür eşinin hemde içir inşaallah rabbim şifa verir

saol canımm bende yeni duydum
int araştırıyım dedimm ne diye yazılanlar çok korkuttu beniii
inş kronikleşmez ilk defa böyle olduu
tekrar ederse çok zor iyileşirmişş
tamam canımm yapayım inş şifa olurr yaa stresten mi acabaa

geçmiş olsun cnm offf bi an önce geçer inş
:26:

geçmiş olsun cnm offf bi an önce geçer inş
:26:

çokk saol canımm benimmm
yaa stresten neler geliyor başımıza
ben celalettin beye gidelim dedimm oda stres yaptı heralde nasıl olcak nerde kalcaz diyip duruyorduu
ne bileyimm artıkk sağlığımız yerinde olsunda diyorum çocuk olmasada olur korktunm açıkçasıı
herşeyin en iyisini Rabbim bilirr. daha kötü dert vermesinn inşş
bugünde bi komşum doğum yaptı bebeği görmeye gittikk
nasıl güzel kız daha bir günlükk dün dünyaya geldi
evlerinde huzur mutluluk var bizim evler sessiz sedasız hep böylemi kalacak
içim kan ağlıyor bide eşim hastalandı.. ne zormuş yaşamak her anı acı keder yarabbim herşeyin en iyisini bilirsin

enfal 33 için okudum allah kabul etsin amin

Sadecik arkadasim iletisime gecebilirmiyiz?Benim de esim 47xxy sendromlu Bu konu hakkinda konusmak istiyorum messenger adresini yazar misin lutfen?

iyi aksamlar esma
gecmis olsun ALLAH SAFI ISMIYLE SIFA VERSIN canim yaa.
ins korktugun gibi olmaz

iyi aksamlar esma
gecmis olsun ALLAH SAFI ISMIYLE SIFA VERSIN canim yaa.
ins korktugun gibi olmaz

iyi akşamlar canımm
canımm çokk korktum bugün dün nöbetteydi sabah geldii
doktora gitmiş damla vermiş evdeyken gözde hafif kanlanma vardı sabah bi geldi hem kanlanma hem de gözbebeği büyümüş
internetten araştırdımm çokk zor bi hastalıkmışş görme kaybına neden oluyormuşş
hatta körlüğe bile sebep oluyormuşş
şuan damla kullanıyoruzz inşş geçer..

Canım benim çokkk geçmiş olsunn..
Rabbim şifa versinn..
inşallah geçerr bi an önceeee:26::26:

İyi akşamlar kızlar Pazar günü İstanbula gittik,sabah ilk otobüsle yollara düştük,Tuncay bey o kadar güzel tarif etmiş ki bize elimizle koymuş gibi bulduk vakfı.Celalettin hocayı aradım hemen geliyorum dedi vakfa,aynı anda vardık,olumlu konuştu ve güzel şeyler söyledi.Eşim ve bende çok mutlu ayrıldık yanından.Baba adam diye boşuna demiyorum hatta bize dönüş yolunu tarif etti ,aynı anda çıktık yine eve gidecekti,Allah razı olsun bizi Zeytinburnu metro durağına da bıraktı .Mükemmel,babacan,vicdanlı çokkk iyi bir insanmış.Çok ilgilendi derdimizi dinledi,sıkılmadan anlattı ve herşeyden önemlisi inandık sabırla olacak inşallah.Dün eşim nebido iğnesini yaptı,yarın da bitkisel ilaçlarımız gelecek,1Haziranda da eşim tahliller için yanında gidecek tekrar.Ben hala rüyama inanıyorum dertlerimize derman olacak Celalettin hocamız...

Son düzenleme:

başın sağolsun Allah sizlere sabır versin

Şahin beyin tlf:05052115040 arayınca probleminizi söylersiniz,Celalettin hocanın yönlendirdiğini söyleyin size bitkisel önerecektir.Bende aynı şekilde arayıp söylediğimde kürleri yazdırdı bana spariş tlfnu verdi.

geçmiş olsun canımm yaa nasıl bi hastalıkmış bu ilk defa duydum rabbim şifasını versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…