a.s.canım hoşgeldin maşallah bebeişinde sende çok iyisiniz demek Rabbim nazarlardan korusun sizi inşallah kucağına almanıda nasip etsin sağlıkla sıhhatle amin.canım yazdıklarını pür dikkat okudum sanki beni anlatıyordun doktorların hep olumsuz konuşmaları ameliyat masasında eşim ameliyat olunca hissettiklerim sonra şoka girmem falan o anlarım canlandı birden aklımda.benim sevincim ne yazıkki kısa sürdü transferimde olmadı maalesefselam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bebişimde çok iyi cuma günü kontrolüm vardı kocişimle beraber bebişimizi izledik maşallah kocaman olmuş ilk gördüşümüzde küçücük nokta kadardı:) doktorumuz kalp sesini duymamız için seside açtı o kadar heyecan verici ki...yine ağladık kocişle gözlerimiz doldu doktorumuz bebeğiniz çok sağlıklı herşey yolunda günlük hayatınıza devam ederbilirsiniz ama ağır yorucu işler yapma dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı umut tüp bebeğide aradım süleyman bey bu bebek bizim için çok önemli devamlı arayın bizede bilgi verin demişti.kızlar biliyorum bazen umutlarınız tükeniyor hiçolmayacak gibi geliyor bende öyleydim hiçumudum yoktu eşi,m tese olduktan sonra beni opuya alacaklardı bize yanınızda birini getirin ikinizde narkozlu olacaksınız demişlerdi ama biz hiç kimseyi götürmedik çünkü hiç sperm bulunacağı ve beni opuya alacakları aklımın ucundan bile geçmedi.hemşire geldi gözünüzaydın sperm bulundu sizi opuya alıcaz hazırlanın deyince o an ki halimi anlatamam o kadar utandım ki rabbime karşı..o kadar asi umutsuz olduğum için...lütfen hiç umudunuzu kaybetmeyin ben bu kadar umutsuzken anne olma yolundayım eşime çoğu doktor sen baba olamazsın boşuna paranı yedirme dedi ayrıca ben umutta tedavideyken yapılması gereken tahliller vardı yaşadığım şehirde yaptırmaya gittiğim doktora söledim tüp bebek tedavisi için istdeiler eşim 47 xxy li tese olcak falan bana doktor kızım hiç boşuna eşinin canını yaktırtma sizin işiniz çok zor bunu bil umutlanma paranızı da boşa alacaklar falan gibi konuştu eve geldim koca gece ağladım şimdi gidip o doktora bebeğimin ultrason resinlerini gösteresim var..ben bu kadar umutsuzken şimdi bebeğim benimle onu hissediyorum bulantılarımla ben burdayım anne diyor bana...hep dualarım sizinle heran dua ediyorum çünkü bende sizlerden biriyim en iyi ben anlarım bu arada bebeğim artık 2 aylık :) çok büyümüş dimi teyzeleri :)
a.s.canım hoşgeldin maşallah bebeişinde sende çok iyisiniz demek Rabbim nazarlardan korusun sizi inşallah kucağına almanıda nasip etsin sağlıkla sıhhatle amin.canım yazdıklarını pür dikkat okudum sanki beni anlatıyordun doktorların hep olumsuz konuşmaları ameliyat masasında eşim ameliyat olunca hissettiklerim sonra şoka girmem falan o anlarım canlandı birden aklımda.benim sevincim ne yazıkki kısa sürdü transferimde olmadı maalesefbende miyom vardı eşimde sperm çıkacağına inanmadığımız için ben öncesinde ameliyat olmamıştım.şimdi daha çok büyümüş riskli hale gelmiş ve Allah korusun ameliyat esnasında rahimi bile almamız gerekebilir dedi prof doktor . ne yazıkki bebişlerim beni buzlukta bekliyorlar .belki hiç bir zaman onları alamıycam ama yine de Rabbime şükürler olsun ki eşimde sperm çıktı ve bu mutluluğu yaşadık darısı tüm arkadaşlarımın başına.
canım zaten günledir topiğe girip yazmak bile içimden gelmiyordu size o kadar umut olmuşken benim yüzümden üzülmenizi istemedimCanım ya neden yine böyle olumsuz düşünüp kendini bizleri de üzüyorsun.Bak kızıyorum ama
Sen bu günleride atlatacaksın merak etme az daha sabır.Sen yine bizden çok şanslısın bak eşimde bir sperm bile bulunamadı henüz.
Sen rabbime tevekkül et yeter ki.Rabbim en iyisini bilir.Bak rabbim bizleri doğru doktorlarla karşılaştırdı ne mutlu bize.
Ne olur öyle kötü düşünme rabbim senin dermanını da vermiştir mutlaka.....
canım zaten günledir topiğe girip yazmak bile içimden gelmiyordu size o kadar umut olmuşken benim yüzümden üzülmenizi istemedim
ama günlerdir çok üzgünüm ağlamak istemiyorum artık Rabbime binlerce kere şükürler olsun eşimde sperm çıktı bu kadarı bile benim için bir mucize
sakın benim şımarıklık yaptığımı falan düşünmeyin .ama doktorların söyledikleri beni çok korkutuyor bana göre mşyom basit birşeydi
önemli olan eşimde sperm çıkmasıydı bende ki sorunda hemencecik halledilirdi ne vardıki miyomda her bayanda olabilen birşeydi
ama ne yazıkki böyle değilmiş bendeki durum çok vahimmiş Allah korusun rahmi bile almak zorunda kalabiliriz dedi doktor inan kaç gündür gözümde yaş kalmadı
sevincimi bile tam yaşayamadım evet beni bekleyen mucizelerim bebişlerim var ama onlara kavuşmamda benim için ikinci bir mucize olacakmış
çok moralim bozuk ne yapacağımı bilemiyorum eşimde evde onu üzmemek için dayanıklı olmam lazım
senelerdir azoyla savaştım demekkki sınavım bitmemiş inşallah bu derttende hayırlısıyla kurtulurum sıkıntı yaşamadan dualarınızı eksik etmeyin
iyi akşamlar arkadaşlar
Nasılsınız ?
Eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm
geçmiş olsun canım rabbim şifda versin
değişik hiç duymamıştım böyle bi hastalık inşaallah tez zamanda geçer canım yaa
yasini şerif suresini oku bir bardak su al eline her mübine gelince ya şafi huu deyip sıcak nefesle üfle hem gözüne sür eşinin hemde içir inşaallah rabbim şifa verir
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
ne yapacağımı şaşırdımm
geçmiş olsun cnm offf bi an önce geçer inş
:26:
NOT: Arkadaşlar "enfal33" arkadaşımız 4. tüp bebek tedavisine başladı...
niyetimiz; hayırlısıyla tedavisinin devam etmesi ve sonucunda sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşması
ARUNA--------------------------------------------------290
ASBELOVE----------------------------------------------290
ASKBEBEK----------------------------------------------290
AYYUZLUM---------------------------------------------290
BAHAR85-----------------------------------------------290
BAHAR247----------------------------------------------290
BANU_K-------------------------------------------------290
BENGUSUU---------------------------------------------290
BEYLEM-------------------------------------------------OKUYAMIYOR
BİRUMUT99---------------------------------------------290
DENİZBULUT-------------------------------------------OKUYAMIYOR
ECRİN23------------------------------------------------289
ENFAL33------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ESMA----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
GVNF---------------------------------------------------289
HASRET------------------------------------------------289
HMTNZL------------------------------------------------OKUYAMIYOR
KADER60-----------------------------------------------289
KADER_NL----------------------------------------------290
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------290
MİXER07------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NİLDA015----------------------------------------------290
NURSEN------------------------------------------------OKUYAMIYOR
NURUSİMA81------------------------------------------290
SAGANAK-----------------------------------------------290
SEVAL0817---------------------------------------------290
SONSUZ-------------------------------------------------290
TULAY20------------------------------------------------OKUYAMIYOR
UMUT99-------------------------------------------------290
YASEMENSU--------------------------------------------290
YMEL-----------------------------------------------------OKUYAMIYOR
ZAMBAK06----------------------------------------------290
Ayet'l-Kürsi Okunuşu
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
ne yapacağımı şaşırdımm
iyi aksamlar esma
gecmis olsun ALLAH SAFI ISMIYLE SIFA VERSIN canim yaa.
ins korktugun gibi olmaz
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
ne yapacağımı şaşırdımm
Selam kizlar, nasilsiniz,
bir haftadir yoktum belki hatirlarsiniz akciger nakli olacak amcami nakil sonrasi kalp yetmezliginden kaybettik gecen hafta. Bugun döndüm türkiyeden. O yüzden dualarimi okuyamadim. Insallah en kisa zamanda tamamlayacagim.
Günaydin arkadaslar,
ben dediginiz gibi Dr. Celalattin Peruya Mail gönderdim dün, hemen cevap da yazmis,
ama tam anlamadim, bide size sorayim dedim, belki ayni veya benzeri maili alan biri olmustur.
Söyle yazmis Dr. Peru:
"Gelince bakmam lazım
Bitkisel olarak bir yer söylenecek olursa Şahin beyi arayın geldiğiniz ana kadar onları alın."
Yani biz simdi ilk önce bu Sahin beyi mi aramamiz lazim? Bu Sahin beyi taniyan varmi acaba?
Kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
ne yapacağımı şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?