Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sgl canım .insallah canım simdilik tek dilegim esim ameliyattan en iyi şekilde cıkması gerisini yüce mevlama bırakıyorum cünkü o bize bizden daha cok deger verendir hep dedim birtanem derdimi seviyorum rabbim verdigi için. ah ah o spermler bi çıksın hemen hizaya cekecem nerelerdeydiniz die:) duanı eksik etme canım

hayrılısıyla kurtulur inş şu ameliyattan cnm
eşim ameliayat girerken yanına bile almıyolar hemen odadan alıp gidiyolar cnm
biz sabah gittik akşam geldik dr. yatırmadı eşimi zaten belirli bi saatte kadar ne su ne bişey yemiyo
sonra serum bitince dr. gelip bakıyo uygun görürüse taburcu ediyo cnm
inş sizde çabucak atlatırsınız vee sonrasında spermler dolar taşar hep öle diyolar da bakalım benim eşimde varikose oldu görücez o hain spermler gelecek mi bize :26:
sen de iiki varsın cnm burda acılar paylaşıldıkça azalıyo gerçekten aman boşver o boş boğazlı insanları bak ben 31 yaşıma gircem bende okuyorum
ve benimde idealim var allah razı olsun eşimde bana destek
benim idealim imam hatipli olup üniv. bitirip kuran kursu hocası ollmak inş rabbim nasip eder bana
sen de kimseyi kafana takma sall gitsin onları:76::76:
eşinin desteğiyle oku idealine kavuş sonra geçip onların karşısına .....
nihayet bugün evlat edinmek için başvuruda bulunduk inş. herşey güzel olur bizim için hakkımızdan hayırlısı...

cnm başvurun hayırlar getirsin sana ve eşine inş istediğin şeyler seni bulsun inş cnm benim

sgl canım Allah razı olsun bilgilendirdigin için canım eşin acık ameliyat mı oldu mikrocerrahimi oldu.bizimki acık ameliyat olacak galiba .insallah canım benim eşim pek nazlıdır .insallah canım siz de bizde ve bizim gibi olan arkadaslarımızın hepsi kurtulur .mevlam neylerse güzel eyler dualarınızı eksik etmeyin ne oluuuuuuuuuuur

benim eşim microcerrahi ile oldu ameliyatını ama siz niye açık oluyorsunuz cnm micro daha gelişmiş teknoloji değil mi siz dediniz mi dr. biz micro istiyoruz diye
off o zaman allh yardımcın olsun ben ne çektim eşimden her dakka cnm bak geçiyo galiba cnm iğne battı niye diye beni deli etti
desene sen de eşinin nazını çekicen sonu spermli olsun

olur canım herşey sırasıyla Allahın izniyle
Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş inşallah biz de sevdiği kullarından oluruz Rabbimizin
inşallah çıkar canım ümidini kaybetme
dualarım sizinle canım

nihayet bugün evlat edinmek için başvuruda bulunduk inş. herşey güzel olur bizim için hakkımızdan hayırlısı...
hakında hayırlısı olsun YA GEÇEN GÜN BİR ARKADAŞIM DEDİKİ BU EVLATLIK ALMA KONUSUNDA YASALARDA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPILMIŞ EVLATIK ALAN AİLE HER ŞARTA VE KOŞULDA EĞERKİ BEBEĞİN BİYOLOJİK AİLESİ BEBEĞİ (ve ya çocuğu)GÖRMEK GÖRMEK GERİ ALMAK İSTERSE ÜZERİNDEN NE KADAR ZAMAN GEÇERSE GEÇSİN AİLEYE ÇOCUĞU GERİ VERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR DİYE BİR MADDE VAR DEDİ BU DOĞRU OLABİLİRMİ:44::44::44::44::44::44::44:

sağol canımmmm bir rahatlasydımmm

canım biz boludayız .esim üniversitede olcak. esime sordunmu nasıl olacak diye doktora sormamış .beni götürmedi sen cok soru sorarsın diye .zaten prof cok zor razı ettik.vallamı desene cekecemiz var .ama ben kıyamam ben ona simdi bir görsen halini gözleri korkarak bakıyo.ah canım ah anlattım esime bak böyle söle olur diye.hayırlısı deyip geciyo.ama doktor sey demiş kasıkdan yapacakmış ünlü bir hacettepenin eski proflarından insallah ömikrocerrahi ile yaparlar insallah canım sonu hareketli güçlü spermli olsun:)

olsun canım bakarsın liste çok uzarsaa kalanları aramızda pay edersin eksikleri tamamlarız sorun olmaz .ama yine tabi sen bilirsinn uzun süredir severek yapıyorsun bu dua listesini.emek veriyorsun çaba sarfediyorsunn inşallah rabbim görüyordur yaptıklarını.ne kadar iyi niyetli olduğun her halinden belli.çok sabırlısınn tebrik ediyorummben olsam yapamazdımm..

evet canım bende duydum o maddeyi
eşimin bi müşterisi evlatlık almış
eğer çocuğun anne babasından biri hayata ise 5 sene içinde isterse çocuğu alabiliyomuş
bende zaman zaman düşünüyorum ama eşim ve ailesi tepki verir diye sesimi çıkaramıyorum
eşim zaten istemiyo.mesuliyetinden krkuyo
aaaaah aaaaah haasret kaldıııım kokusunaaa
:2::2:nerdesin be bebeğiiim gel artık 12 yııl çok olmadımı be anneciiiim
sen ne zaman gelip bana anneeem diyeceksiiin ömüür geçiyoooo geçiyo geçiyo
çok özledim seni sanki seni tanıyorum biyere gönderdimde gelmiyossuun
o kadaar tanıdıkki sana olan hasretiiim
gel artık annen çok ağlıyo dayanamıyoo kuzucuuum ne olur gelde garipler sevinsinnn...........ben ve bütüüün kuzusunu bekleyen anneler siziii çok özledilerrr gelin artık yavrular gelin kucaklarımız dolsun

a.s canım zoru atlattın sayılırrr.inşallah rabbim bu işinizde de kolaylık sağlasın..
dualarımdasınn.üzme kendini bu kadar vardır her şerde bir hayırrr..

canım naptın gittin mi kontrole inşallah herşey yolundadır

canım bende yazacaktımm.herşey iyi çok şükürr.bugun kontrol vardıı.aynı dozda devam et 2 gün dedi..
ek olacak cetrotide iğne başlandı yumuşlarım çatlamasın diye..
çarşamba 3.kontrol varr kısmetsee.galiba opuya karar verilecek o gün..ulun hoca cuma yada cumartesi opu olabilirsin dedi.
senin de kontrol yarın sanırım..güzel haberler bekliyoruz senden de inşallah.

sağol canıminş...bizim testimizde sadece değerler yazıyor başka bişey yok ama testin altına tahlil yapan doktor kendi el yazısı ile şunları yazmış;40 lık büyütme ile 3 4 tane ölü sperm hücresi ,3 4 tane yerinde hareketlive yavaş sperm hücresi 3 4 tane canlı sperm ,ileri hareketli sperm görüldü yazıyor...bilgili olan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim...proxeed plusı doktor önerdi 3 ay kullanın gelin dedi bilmiyorum ne kadar etki eder bu durumda bize...

kaderciğimm şimdiden geçmiş olsunn.sonu bol bol spermli olsun inşallah.tedaviye gerek kalmadan hamiş olursun umarımm..

hayırlı olsun arkadaşımm..çok güzel bir olaya adım atmışsın,aynı zamanda tedaviye başlayacakmışsın ne güzell
rabbim sendeki merhmettt duygusununn hürmetine inşallah 2 bebeğe aynı anda kavuşmayı nasib etsin..

maşallah canım kaç tane yumoşun var peki?inşallah hepsi güzel bir şekilde döllenip göbüşünde yer bulur(tabi çok olursa 2 tane konur en fazla heralde:) )evet canım benim de yarın kontrolüm inşallah ben de güzel haberler veririm.

canım maşallah sizde çıkış var birkaç tane de olsa biz kullanmadık ama dediğim gibi fayda görenler olmuş
inşallah siz de fayda görürsünüz.

inşallah canım öncelikle tesede kaliteli sperm sonrada kaliteli bol bol embriyolarr olur..
benim 4. deneme olacağı için 2 embriyo transferi olacak kısmetse...
senden de güzel haberler bekliyoruz..
mesaj kutuna bak canımm mesaj gönderdimm..

Selam kizlar, nasilsiniz,
bir haftadir yoktum belki hatirlarsiniz akciger nakli olacak amcami nakil sonrasi kalp yetmezliginden kaybettik gecen hafta. Bugun döndüm türkiyeden. O yüzden dualarimi okuyamadim. Insallah en kisa zamanda tamamlayacagim.

Ayrica baharcigim ben denizbulutun duasini okumustum canim . Sanada zahmet oluyor takip etmekte zorlaniyorsun kusura bakma canim.
Baharcigim, beylem ve denizbulutun duasini okudum canim. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin kizlar

denizbulut için okudum Allah ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

başınsağolsun mekanı cennet olsun amcanın cnm ailene sabırlar versin yaradan

Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…