- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Evet canim Turkiyede ailem.
Insallah canim bigun bende calisirim.
Ev hanimi olsan ne olur cocukta olmayinca bos bos oturuyosun.
Temizlik yapiyodum hergun o da slkti bitek yemek yapiyorum o da pek zaman almiyor.
Sen buradami dogdun canim?
Tuncay bey Gozdemin esi onunla irtibata geciyoruz canim.
Daha sonra doktor beyle gorusup o bizi yonlendiriyor canim.
Siz hangi hastanede m.tese oldunuz canim?
Birde inhibin b testi yaptirdinizmi burda?
selam canımm.
eşin varikosel ameliyatı olucaktıı..oldumu..
çok takip edemiyorumm sayfalarıı
Allah razı olsun canım güzel duaların için .insallah normal gelecek spermler ben inanıyorum Allahın izniyle peşinizden gelecem ALLAHIN İZNİYLE ayyy düşünsene bu topikde herkes aynı gecede hamile kaldıgını ögrense ne güzel olur tam bayram olur gene ben sacmalamayamı basladım ne uykusuzlukdan geberiyorum sabaha kadar ayaktaydımcanım hadi geçmiş olsun Allahım şifalar versin eşine
dr. da güzel şeyler söylemiş inşallah bundan sonrasında normal çıkış olur canım
rica ederim canım
Eşin için çok geçmiş olsun canım.
Boşver sen o doktorun dediklerine...
Rabbim ol dediğinde her şey bahane....
Bunun nice habelerini bizlerde duyduk.
Profosörlerin inatla doğal yoldan olmaz dedikleri kişiler hamile kaldı...
O yüzden sen inancını kaybettme rabbime havale et artık.
Ama baktın gördün olmuyor.Tese en son çare tabikide...
canımmmmmmmm şu kilo çizelgeni değiştirseneeeeeee
şimdiki kilonuu yazzzzzzzzzz
69.8 kalmışşşşşş
iyi ama cnm bugün daha iyimişsin yarına dahada iyi olursun inşallahhh:26::26:
opuya kadar daha iyi olursunn..
bende iyiyim canımm..yorgunumm ve bu ara çok yoğun geçiyo günler pc başına oturamıyorum bile bugün evdeyim sabahdan
temizlik yaptınn anca rahat rahat oturuyorumm cnmm..
bende özlüyorum sizlerrri..ama zamanım olmuyooo..iyide oluyo akşam nasıl oluyo anlamıyorumm....
tedavime biraz daha yaklaşıyorummmmmm
inşallah bu seferrrrr bebişlerin seni bırakmazzz hamileyimm diyee yazarsınnnnnnn..
sabırsızlıkla bekliyorumm.
enfal sen,başlıycak olan durudenizderyaa...olun inş...
bi kaç gün önce yazdığını gördüm ama bi türlü yazamadımm valla ..
ama aklımdaydın şimdide seni gördünce sorayım dedimm...
ama sende yazmışsınnnnn ameliyat olduğunuu
çokkkkkkk geçmiş olsun cnmmmmmmmmm...rabbim şifa versin..
ne güzel ameliyatta iyi geçmiş inşallah bundan sonra herşeyyyyyyyyy daah güzellll olur cnmm..
seninde hamileyimm dediğin günler yakındır inş.:26:
ben iyi cnm çok şükürr günler geçiyo valla yoğun bi şekildeeeeee
inşallah cnmm bi sorun olmazsa başlıycammm 2 ay içindeee
Bende isten cikmak istiyordum, bebegim olunca. Oda olmadi neyazik ki.
Burda dogdum canim. Aslen nerelisin?
Isden cikayim, Tuncay beyi aricam, bakalim ne diyecek bize. Icim kipir kipir oldu, yeniden ümitlendim.
Stuttgart cevresinde bi hastanede tese oldu esim, inhibin b testinide ilk defa kadinlar kulübünde okudum canim.
Hic burda doktorlar öyle birsey sormadi söylemedi. Siz yaptiniz mi bu testi? Nicin yapiliyor bu test?
cok soru sordum canim, kusuruma bakma.
Allah razı olsun canım güzel duaların için .insallah normal gelecek spermler ben inanıyorum Allahın izniyle peşinizden gelecem ALLAHIN İZNİYLE ayyy düşünsene bu topikde herkes aynı gecede hamile kaldıgını ögrense ne güzel olur tam bayram olur gene ben sacmalamayamı basladım ne uykusuzlukdan geberiyorum sabaha kadar ayaktaydım
sgl tatluuuuuuuuum. evet ya proflarda kim oluyo( işim kalmadı ya doktora:) ) rahat rahat konusuyorum:) o ol dedikce kim mani olabilir haklısın canım proflara inat doguracagız:) Allahın izniyle ah tülaycım rabbime inancımızı günden güne arttırsın evet zor ama dedigin gibi imkansız degil insallah dedigin gibi teseye işimiz kalmaz.ameliyatında tekdim içim gitti onu odaya gönderirken kıyamam ben ona sükür gecti rabbime hamd olsun
evet canım hamdolsun daha iyiyim
aman canım kötü bişey olmasın da yoğun ol
senin de yaklaşmış artık tedavin canım
inşallah senin de son tedavin olur canım sen de evladına kavuşursun
inşallah bizler de güzel haberler veririz sizlere
olsun canım sgl canım .ayy simdiden heycan baslamıştır sende. ben inanıyorum yakın zamanda sende güzel haberler paylasacan bizimle veve kocaman göbekli oldugunu yazacan kilolara bile takılmıyacam mevlam insallah bu tedavinde yüzünü güldürür
iyiyim cnm benim ne olsun işteyim fırsat buldukça açıyorum topiğiCanım nasılsın.Test gününüz ne zaman ve nerde yaptıracaksınız belli oldu mu.Dolu dolu canlı canlı bir sperm gününüz olsun inşallah.
CNM GEÇMİŞ OLSUN BU AMELİYATIN ARDINDAN SPERMLER DOLSUN TAŞSIN İNŞLH...oldu canım bir gece kaldık geldik sabaha kadar basındaydım sükür iyi..ameliyatta iyi gecti gerisini rabbime bıraktık:)
sen nasılsın canım tedaviye yakında baslıyacaksın demi
ben çıkıyorum kızlar dinleneyim yatarak yazıyorum ama yoruldum yine de
görüşmek üzere Allaha emanet olun
Herseyde bi hayir vardir sende bebislerin icin yatirim yap..
Ara canim o size soyler ne yapmaniz gerektigini.
Canim Celalettin hoca istiyor inhibin b testini.
Bizde yaptirali 1ay oldu sonuc gelelide bikacc hafta oldu.
Valla canim bu testi net olarak bende bilmiyorum ama fsh ile esit bisey sanirim.
Canim sizin durumu aileleriniz biliyormu?
Canim cok gecmis olsun..
Insallah daha fazla ilerlemeden esin eski sagligina kavusur..
Icini ferah tut kendini üzme..
Rabbim tez vakitte sifa versin..
Allah rahmet etsin amcana canım sabırlar versin sizlere de Rabbim.
hayırlı olsun tedavin arkadaşım sonu güzelolsun inşallah hayırlısıyla 3. muayeneden sonra büyük ihtimal bir aksilik çıkmazsa opu için çağrılırsın.
canım maşallah bebeğine Allahım kucağınıza da almayı nasip etsin darısı ben ve buradaki bütün arkadaşlarıma olsun inşallah.
canım çok geçmiş olsun tekrar Allahım acil şifalar versin eşine
kötü şeyle getirme aklına canım inşallah iyi olacak eşin
canım güzel şeyler duymanıza sevindimeşim de çok sevmişti hocayı inşallah şifalar olur ilaçlarınız canım tez zamanda meyvesini verir kullandıklarınız.
hadi hayırlı canım inşallah senden de güzel haberler duyarız
hayırlı günler canım inşallah güzel şeyler duymak nasip olur.
inşallah izin alabilir de işlerini bir an evvel halleder
hadi canım sizin de hayırlı olsun bakalım tedaviniz şifa olsun kullanacaklarınız inşallah.
merhaba canım
ben rahatsızım canım ya dün hele nasıl kötüydüm anlatamam
ilaç aldım da biraz daha iyiyim bugün ama yine de yatıyorum gezinecek kadar iyi değilim daha
sana da kolay gelsin canım içinden gelmişken temizlik yapmak yap
sonra isteğin gider yapamazsın
teşekkürler canım çiçekler için bunlar da benden sana
kızlar merhaba
bizde cellattin hocaya gttik muayen olduk akşamda muayehanesine çağırdaı saolsun ordada baya ilgilendi çok iyi bir insan
eşimin durumuna zor dedi 1,5 2 yılda ancak tedavisi olur dedi azospermi ve varikosel daha öncede teşhis konulmuştu inhibin testi yapıldı
fsh 26,9
lh 9,02
tsh 1,53
e2 31,42 çıktı değerleri kötü dedi
ve iğneye başlamamızı söyledi nebido die bir iğne yaptırcaz ama ben korktum bu iğneden kötü yorumlar yazıyor
tam tersi bi zarar vermesin sağlığına zararı olmasın bu iğnenin ?
napmalıyım ??
bu inhibin testi nicin yapiliyor??
Bu Testin almancasi ne canim?
Bizde sadece kan aldilar, ordada FSH, Testesteron felan yaziyordu. Aynisi deyil herhalde?
Bizde sadece Annelerimiz ve kardeslerimiz biliyor, Babalara söylemedik. Esimde bilinmesini istemiyor.
Etrafa hep yalan söyliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?