Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz bugün celalaeddin hocaya gittik yarın tekrara gideceğiz belki eşin bizi görmüştür:) hocayı tanımama yardımcı olan 5816 bursa rumuzlu arkadaşımdan Allah razı olsun ayrıca tuncay beyden ve burdaki tüm arkadaşlardan.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah

selam kızlar nasılsınızzz? bızde sıl bastan yapmaya karar verdık bu hafta esım spermıyogram verdı 500bınle gebe kalmıstım. suan 600bın cıktı sayısı tabı doktor sayıyı yetersız goruyo... beynım hala pek yerınde degıl ama artık onumuze bakmaktan baska caremız yok.. bılgınız var mı bu sayı asılama ıcın yeterlı mı kı yoksa az mı ?:18:

asılama ıcın ml basına en az 5 mılyon sperm sayınızın olması lazım canım
500 bınlen ne gusel hamıle kalmıssın
rabbım tekrardan yasatsın ınsallah

canım seni üzmek istemem ama bildigim kadarıyla yeterli deil canım en az 3milyon olması lazım die biliyorum.canım nacizane fikrim bence bazı takviyelerle artırırsınız canım sayıyı .bak canım burda ben gidemesemde cogu arkadas celaddin hoca gidiyo bir düşün derim.bir yeniden esine baktırın .benim görümcem ameliyat hemsiresi cogo ameliyatlardan sonra varikosel tekrardan nüks etme ihtimali varmış canım .bu gün bizde ameliyat olduk bunların aynısı doktorda söledi canım hakkında hayırlısı olsun canım

amin insallah canım.birinci asamayı gectik zor razı ettim ameliyata.simdi yavastan yavasa işliyorum istanbula gezmeye gidelim diorum güya kandırıp celaletin hocaya götürecem:) insallah canım o spermler gelsin hepimize gelsin burda öyle bir oldukki vallaha billaha artık tek kişilik dua bile edemiyorum rabbim kabul etsin hepimiz için ediyorum amin canım rabbim hepimizi kavuştursun bebeklerimize
insallah canım .Allah razı olsun amin amin hepimize insallah

nerde canım bu haca... olur mu ole sey bıldıklerımızı paylasıoruzz sagolasınn... amın canımm...

sgl canım acık ameliyat olmuş.estedik dikişler atmışlar.doktor ben hiç yapmadım mikroskopla ameliyat dedi ama sunu biliyorum doktorumuz iyiydi o kelimeleri kullanırken hissettim yani bizden daha fazla üzüldü sanki biz sırtımızı rabbime dayadık demi gerisi onun işi:) kız acıdan deil tuvaleti yüzünden uyutmadı beni elimde sise 3 saniyede bir basındaydım o iyi olsun yeter Allah razı olsun canım

nerde canım bu haca... olur mu ole sey bıldıklerımızı paylasıoruzz sagolasınn... amın canımm...

canım istanbulda .bezmi alem üniversitesinde.gözdem arkadasımız var ya burda ondan bilgi alabilirsin canım o en dogru bilgiyi verecektir şimdiden rabbim yardımcınız olsun ben esimi razı edeyim nasip olursa bende gidecem

sagol canım benım... Allah hepımızın yardımcısı olsun esınde amelıyet olmus Rabbım hayırlı sonuclar almanızı nasıp etsınn...

Arastir canim sen ana dilin almanca.
O zaman inhibin b yi burada yaptirin canim gitmeden 2hafta felan suruyor eline gecmesi.
Canim kismetse nisanin 2.haftasi gidecek esim.
Insallah hakkimizda hayirlisi olur.

Insallah esin hayirli haberlerle döner canim. sen gitmicekmisin?
Okudum biraz, bu inhibin testini kadinlarada yapiyorlarmis dogrumu?

aaumut tatlım rabbim hayırlı güzel bir doğum nasip etsin inş hayırla bebeğine kavuşursun
doğuma giderken bana dua etmeyi unutma allaha emanet ol bebeşinde allaha emanet amin

Insallah esin hayirli haberlerle döner canim. sen gitmicekmisin?
Okudum biraz, bu inhibin testini kadinlarada yapiyorlarmis dogrumu?

Amin canim insallah hayirlisi olur.
Canim ben 2012 de mayista gittim temmuzda geldim sonra agustos sonu gittim ekimde geldim.
Bu sene de eylul gibi gitmeyi dusunuyorum kismetse.
Esim cok kalmayacak zaten 3-4gun ancak kalacak bosuna gitmeye degmez.
Evet canim kadinlarada yapiliyormus.

Herkese hayırlı geceler ,canlarım ben evime geldim 18 martta başladım bazı tahliller verdim birazı bir ikigün sonra birazıda 15 gün sonra çıkacak tahlilerin sonucuna göre ilaç tedavisine başlıyacaklar 15 gün sonra Allah kısmet ederse tekrar yollar düşüceğim artık herşeyin hayırlısı benim için çok yorucu oluyor ama Rabbim gücünü veriyor Allah bu imtihanda hepimizin yardımcısı olsun .(yol boyonca ismi aklıma gelen kardeşlerime hep dua ettim benim için de dua eden tüm kardeşlerimin Allahım dünya ahiret yardımcıları olsun bize ettikleri duaların bin bin katıyla mukafatlandırsın rabbim )A.E.OLUN

canım merhaba dondurulmuş bebişlerin varmış maşallah çok sevindim ,bu çok güzel bir haber diğer konuyuda okudum miyom meselesi ama güzel olanla başlamak istedim ,tatlım bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum ve o yavrularının senin göbüşünde hayat bulacağına inanıyorum biraz daha sabır ve azim miyom kirst her kadınada olurmuş benim acizane küçük bir fikrim var birde başka bir kadın hastalıkları uzmanına görün ,her doktor konulara farklı yaklaşıyor biliyorsun,bu sorunu Allahın izniyle aşacaksın kocaman bir aile olacaksınız A.E.OL kendine ve eşine çok iyi bak

Ooohh masallah baya gitmisin sen. Bizde haziranda gitmeyi düsünüyoruz, bide eylülde.
Gerci eylülde tatil icin gitmek istiyoruz ama nasip artik.
Benim esim hayatta tek gitmez herhalde :) gerci meraktan bende duramam

cnm dualarımız enfalle inş bu sefer hayırlısıyla bebiği tutunur ve sonunda evladını kucağına almayı nasip eder yaradan
benden slm söyle cnm dualarım onunla inş bu tedavi çokkkk hayırlı olacakk onlar için
anladım cnm olsun açık veya mıcro sonuçta sağlığı yerine gelsin de
ah cnm şişeyle arkadaş oldun demek
olsun ii olsun eşinde rabbim sperm çıktığı günleri de göstersin güzelim

cnm başladın demek hadi hayırlısı yol boyunca dua etmişsin allah ( c.c ) razı olsun tatlım
tahliller ii tedavin sorunsuz çabucak geçsin veeee hamileyim kızlar diye yazasın buraya cnm dualarımdasın

kaderciğim eşin amaliyat olmuş geçmiş olsun maşarılı geçmiş maşallah varikosel azoya göre bi nemze daha hafif Allahın izniyle sen doğal yoldan bebişine kavuşursun inşanllah gerçek ismini bilmiyorum ama dua ederken kader60 arkadaşımıza diye dua ettim Rabbim kabul eder inşanlah Allah kalbineze gönlünüze göre yavrularınızı nasip etsin canım Allah razı olsun Allaha emanet ol

Ooohh masallah baya gitmisin sen. Bizde haziranda gitmeyi düsünüyoruz, bide eylülde.
Gerci eylülde tatil icin gitmek istiyoruz ama nasip artik.
Benim esim hayatta tek gitmez herhalde :) gerci meraktan bende duramam

Evet canim gecen sene cok oldu.
Ilk esimle gittim 5hafta sonra tek gittim 6hafta.
Canim belli olmaz bana gitmiycem diyorum ama ansizin bakarsin karar degistiririm.
Insallah canim gider gelirsiniz sagsalim tatilinizide eylulde yaparsiniz.
Canim kac yillik evlisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…