Canim almancada ayni inhibin b.
Yanliz bu testi krankasse karsilamiyor ucretiii 55euroya yakin bisey.
Turkiyede de asagi yukari esdeger fiyat.
Eger izniniz uzun ise Turkiyede yaptirabilirsiniz.
Yada burdan elinizde hazir alipta gidersiniz.
Yok canim diger testlerden farkli bu.
Zaten Tuncay bey size ayrintilariyla anlatir canim neler gerektigini..
Canim internete yaz inhibin b fur mann diye ayrintili yaziyor.
Ben almanca bilmedigim icin anlayamiyorum.
kızlar Allaha sükür ameliyatımızı(varikosel) olduk geldik esim iyi rabbime sükürler olsun.prof ameliyatın iyi gectigini söledi.umutlu oldugunu söledi rabbime sükürler olsun.amaaaaaaaaaaa dediki normal yoldan cok zor bebek sahibi olmanız dedi olsun içimden dedimki ben rabbimi biliyorum rabbimde benim gönlümü biliyor dedim ondan gelen herseye razıyım dedim.ve fsh degeriniz güzel dedi olurda sperm cıkısı olmaz ise dedi mikrotesede bulunma oranı yüksekmiş yumurtalıklar iyi dedi .bizden böyle güzel hanımlar rabbim hepinizdem güzel haberler almam dilegiyle
nasılsın canım ,bakıyorum heyecan iyice sarmış seni Rabbim boş cevirmesin .bir kaç kez özelden sana yazmaya çalıştım benim pcde sorun oldu fazlada giremiyorum zaten.artık benimde son 8 haftam hem seviniyorum hemde korkuyorum Rabbm sağlıkla kuçağıma aldırsın.
s.a. kızlar nasılsnız
ben çalıştığım için çok sık giremiyorum siteye ama güzel haberleride okudum özellikle pıtırcığa çok sevindim inşallah çok çok daha güzel haberler alır bizim durumumuzda aynı bize bir umut ışığı oldu
zaten bu siteyide negatif 2 tese ameliyatının ardından umutlarımın bittiği bir anda bulduminş. bir vesiledir bizde celalettin hocaya gitmeyi düşünüyoruz rabbim hepimize yardım etsin.Lütfen banada dua edin hepiniz dualarımdasınız
İnş.ALLAHIN izniyle birgün bizde bebişlerimize kavuşucaz
cnm kaç gündür girip yazamadım çookkkk sevindim sizin adınıza inş devamıda gelir ve hücreler kaliteli spermlere dönüşür rabbim emeklerinizin karsılığını versin inş
merhaba demeden daldım konuya
uzun süredir okuyorum ama yazamadım hiç. bu hafta doğum iznine ayrılıyorum, evde netim yok haber veremem muhtemelen. büyük gün 10 nisan :)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istedim. derdimi dinlediniz bana yol gösterdiniz, kullandığımız kürleri, gittiğimiz doktorları hep buradan sizin tavsiyelerinizle buldum. Eşime içimi dökemezken sizinle paylaştım.
Allah hepinizden razı olsun, hepinize en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
herzaman duamdasınız.
bahar, flzask, askbebek, vck, cansunida, enfal adını yazamadığım herkese tekrar teşekkür ederim.
Selam kizlar, nasilsiniz,
bir haftadir yoktum belki hatirlarsiniz akciger nakli olacak amcami nakil sonrasi kalp yetmezliginden kaybettik gecen hafta. Bugun döndüm türkiyeden. O yüzden dualarimi okuyamadim. Insallah en kisa zamanda tamamlayacagim.
Ayrica baharcigim ben denizbulutun duasini okumustum canim . Sanada zahmet oluyor takip etmekte zorlaniyorsun kusura bakma canim.
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim bebişimde çok iyi cuma günü kontrolüm vardı kocişimle beraber bebişimizi izledik maşallah kocaman olmuş ilk gördüşümüzde küçücük nokta kadardı:) doktorumuz kalp sesini duymamız için seside açtı o kadar heyecan verici ki...yine ağladık kocişle gözlerimiz doldu doktorumuz bebeğiniz çok sağlıklı herşey yolunda günlük hayatınıza devam ederbilirsiniz ama ağır yorucu işler yapma dedi 3 hafta sonra kontrole çağırdı umut tüp bebeğide aradım süleyman bey bu bebek bizim için çok önemli devamlı arayın bizede bilgi verin demişti.kızlar biliyorum bazen umutlarınız tükeniyor hiçolmayacak gibi geliyor bende öyleydim hiçumudum yoktu eşi,m tese olduktan sonra beni opuya alacaklardı bize yanınızda birini getirin ikinizde narkozlu olacaksınız demişlerdi ama biz hiç kimseyi götürmedik çünkü hiç sperm bulunacağı ve beni opuya alacakları aklımın ucundan bile geçmedi.hemşire geldi gözünüzaydın sperm bulundu sizi opuya alıcaz hazırlanın deyince o an ki halimi anlatamam o kadar utandım ki rabbime karşı..o kadar asi umutsuz olduğum için...lütfen hiç umudunuzu kaybetmeyin ben bu kadar umutsuzken anne olma yolundayım eşime çoğu doktor sen baba olamazsın boşuna paranı yedirme dedi ayrıca ben umutta tedavideyken yapılması gereken tahliller vardı yaşadığım şehirde yaptırmaya gittiğim doktora söledim tüp bebek tedavisi için istdeiler eşim 47 xxy li tese olcak falan bana doktor kızım hiç boşuna eşinin canını yaktırtma sizin işiniz çok zor bunu bil umutlanma paranızı da boşa alacaklar falan gibi konuştu eve geldim koca gece ağladım şimdi gidip o doktora bebeğimin ultrason resinlerini gösteresim var..ben bu kadar umutsuzken şimdi bebeğim benimle onu hissediyorum bulantılarımla ben burdayım anne diyor bana...hep dualarım sizinle heran dua ediyorum çünkü bende sizlerden biriyim en iyi ben anlarım bu arada bebeğim artık 2 aylık :) çok büyümüş dimi teyzeleri :)
iyi akşamlar arkadaşlar
nasılsınız ?
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm
İyi akşamlar kızlarPazar günü İstanbula gittik,sabah ilk otobüsle yollara düştük,Tuncay bey o kadar güzel tarif etmiş ki bize elimizle koymuş gibi bulduk vakfı.Celalettin hocayı aradım hemen geliyorum dedi vakfa,aynı anda vardık,olumlu konuştu ve güzel şeyler söyledi.Eşim ve bende çok mutlu ayrıldık yanından.Baba adam diye boşuna demiyorum hatta bize dönüş yolunu tarif etti ,aynı anda çıktık yine eve gidecekti,Allah razı olsun bizi Zeytinburnu metro durağına da bıraktı .Mükemmel,babacan,vicdanlı çokkk iyi bir insanmış.Çok ilgilendi derdimizi dinledi,sıkılmadan anlattı ve herşeyden önemlisi inandık sabırla olacak inşallah.Dün eşim nebido iğnesini yaptı,yarın da bitkisel ilaçlarımız gelecek,1Haziranda da eşim tahliller için yanında gidecek tekrar.Ben hala rüyama inanıyorum dertlerimize derman olacak Celalettin hocamız...
aynen canım dediklerine katılıyorum milletin zevkle sahip olduğuna bizler senelerdir gözyaşı dökerek bile sahip olamıyoruzcanım yaa ne olur üzülme
bak bizim her şeyimizmücadele ile oluyor
tam işte şimdi oldu herşey yolunda dediğimiz anda bişey çıkıyo
moralini bozma rabbim seni beni hepimizi sınıyo herşey çok güzel olacak çocuklarımız bu kadar olumsuzluğa rağmen bize gelecek
onunda çaresi vardır araştır her doktorun lafını kafaya takma
inşaallah daha iyi doktorları rabbim karşımıza çıkarır
bak canım nerdeydin dsen bilmiyorum ama bi kurban kestir hayrına sadaka ver ...
eminim önün açılır
bizim yavrularımız kolayla gelmiycek bunu biliyoruz yıllardır neler yaşıyoruz
milletin zevkle sahip olduğuna biz gözyaşları dökerek ulaşmaya çalışıyoruz
inan artık hiç bi şeye yorum yapıp hayal kurmuyorum yada niye olmuyoo diye düşünmek istemiyorum çünki kısmette varsa her lşşeye rağmen gelecek buna inanıyorum
benimde eşimde geçen yıl güüüya sperm çıkmıştı kaan hoca son ana kadar bize onların elonge olduğunu söylemedi o arada bende polikistik over çıktı dr.işimiz zor dedi hiç bişeye tam sevinemedim neye sevindimse arkasından bişey çıktı eşimi 3 ay içinde 2 kere ameliyat etti tese .sonra tabi ameliyatın yan etkileri eşim hala sıkıntılı ve bidaha kesinlikle tese olmak istemiyo bense sadece onun sağlığını düşünüyorum çocuk inan şu an 2.planda onun huzuru herşeyden önemli
rabbim bu kadar negatifliğin içinde verirse mucize olucak 12 yıl geçtii daha dün gibi ...
bi 12 yıl daha yşıycakmıyız acaba kendini çokta bunaltma herşey olACAĞINA VARIR GÜÇLÜ OL İNANCINI KAYBETMEBU KADARA ULAŞTIRAN RABBİM SPERMLERİ VEREN RABBİM İNANKİ KARNINADA ONLARI DÜŞÜRECEKTİR ....SADECE SABIRRR SABIIR SABIIIR.....YAVRULARIN SANA GELECEK BİZDE ONLARI BUZLUK BEBELERİ DİYE SEVİCEZZZ
Cok sagol canim, ben aksama bi arastirayim, bir haftaligina gitmeyi düsünüyoruz, kismetse.
Sizin Randevu ne zamandi canim?
yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum canım ne yapalım herşey bizler için Rabbim bu sınavdan da alnımın akıyla geçmemi nasip etsin inşallah bebişlerimi bana yaklaştırır uzaklaştırmaz tedavimnurusima ne olur üzülme yaa rabbim insallah bu imtihandanda hayırlı geçirecek seni bak sadeciğe en güzel günlerinde insallah melegini alacak kucağına yaaaa bende şoka girmek istiyorum banada hemşire desinki sprem bulundu ama ben zaten panikatak sorunu var bana anestesi vermelerine gerek kalmaz herhalde zaten bayılmış olurum RABBİM hepimize gösterir insallah güzel günleri
günaydın güzel arkadaşlarım.
heycanıma ortak edeyim sizi diye işe gelir gelmez topiğe girdim.eşim bugün Celalettin Hocayla görüşmek üzere İstanbul'a gitti.benim işlerim çok yoğun olduğu için gidemedim maalesef ama olsun buna da şükür.
çok heycanlıyım Hoca neler diyecek acaba.öğrenir öğrenmez size yazacağım.inşallah güzel cümleler kurarım sizlere.gerçi benim eşim öyle uzun uzun anlatmaz ama olsun.bana dua edin ne olur güzel geçsin muayenesi.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
kızlar eşimden haber alır almaz hemen koştum topiğe.eşim celalettin Hocaya muayene olmuş.Şirinevlere tahliller için yönlendirmiş.yalnız tahlillerin sonucuna buakşam bakamam Kayınpederim rahatsız burda olmayacağım demiş.yarın sabah görüşelim demiş.eşimde izin alabilirse işyerinden kalacak bu akşam istanbulda.alamaz ise dönecek maalesef daha sonra gene gelirim diyor.çok detaylı anlatmadı ama izin isteyeceğim kalmak için dediğine göre Celalettin hocayı sevmiş olmalı.bakalım kızlar.allah yardımcımız olsun.
herkese merhabaaa
kızlar nasılsınız ben bugün temizlik günündeyim niyeyse içimden her tarafı temizlemek geliyo,
kalkıp işe koyulayım ben içimden gelmişken
bugün de hep güzel haberler alırız inş hayattan
bunlar hepinizee
kızlar Allaha sükür ameliyatımızı(varikosel) olduk geldik esim iyi rabbime sükürler olsun.prof ameliyatın iyi gectigini söledi.umutlu oldugunu söledi rabbime sükürler olsun.amaaaaaaaaaaa dediki normal yoldan cok zor bebek sahibi olmanız dedi olsun içimden dedimki ben rabbimi biliyorum rabbimde benim gönlümü biliyor dedim ondan gelen herseye razıyım dedim.ve fsh degeriniz güzel dedi olurda sperm cıkısı olmaz ise dedi mikrotesede bulunma oranı yüksekmiş yumurtalıklar iyi dedi .bizden böyle güzel hanımlar rabbim hepinizdem güzel haberler almam dilegiyle
yavaş yavaş kendimi toparlamaya başladım canım evet sınavım uzadı inşallah kötü sonuçlar doğurmaz .benim için miyom korkulacak birşey değildi ama her gittiğim doktor daha bir vahimliğinden bahsediyor durumumun buda beni bebeğimden uzaklaştırıyor diye korkmaya başladım.ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş derler bende senelerdir eşim için verdiğim mücadeleyi şimdi kendim için ve bebeğim için vermeye karar verdim.elimden geldiğince güçlü olucam dualarla bitkisel kürlerle inşallah bu miyom illetinide yenicem Rabbim izin verirse.Bitanem nolur üzülme canım inşallah herşey düzelecek,sınavın sadece biraz daha uzadı böyle düşün.Ben inanıyorum Rabbim hayırlısıyla bu sıkıntıdanda kurtaracak seni.Doktorları iyi araştır bir kaç doktora mutlaka git,hemen karar verme ama çokda geç kalma.Rabbim yardımcın olsun.
inşallah canım inşallah şu miyomlardanda kurtulucam Allah'ın izniyle bugün çok kararlı ve güçlü kalktım kendi kendime söz verdim şimdiye kadar sıfırla mücadele ediyordum sonu ne olacağı bile belli olmayan birşey için senelerce maddi manevi savaş ettim.peki neden bebeğim beni beklerken bu kaçış ,nereye kaçıyordum bilmiyorum.bebeğim beni beklerken şimdi ben bebeğimi terk ediyorum hiç benim gibi birine yakışmıyordu bu yenilgi .bir arkadaşın dediği gibi bize örnek ol ödlek olma sözü kulaklarımdan hiç gitmiyordu.kararımı verdim ve inan midem bulana bulana kendime kürler yapıyorum ve içiyorum inşallah birinden biri işe yarar ve hatta ameliyata bile gerek kalmadan miyomdan kurtulur bebişime kavuşurum pes etmiycem bebişim için herşeye değer.canım ben hangi doktora gittiysem miyomdan bahsetmediler sadece yumurta sayısına odaklanmışlar demek ki.tüpbebek raporu çıkarmak için hsg çektirdiğim doktor fark etti sende kocaman bir miyom var biliyorsun değil mi dedi bende hayır bilmiyorum dedim.zaten ondan sonra hemen saraçoğlunu aradım bana soğan kürü yapmamı söyledi 1 ay kullandım ardından ulun beye gittim oda miyom olduğunu fakat şimdi ameliyat olmamın uygun olmadığını eşimde sperm çıkmazsa boşuna bıçak altına yatmamam gerektiyini söyledi.eşimde sperm çıkacağına inanmadığımız için bende ameliyat olmadım yoksa bu durumda hiç kimsenin hatası falan yok doktorum tamamen beni düşündüğü için böyle bir karar verdicanım ben inanıyorumki senin probleminide aşacaksınız senki RABBİM in izniyle azoyu yenmiş kadınsın inşlh miyonlarıda yeneceksin canım benim üzme kendini umuyorumki seninde hamile haberlerini alıcaz ama şunuda sormak istiyorum miyonları sen tüp bebek hazırlığı yaparken farketmedinizmi yani dr bişe demedimi ki transfer esnasında öğrendiniz kendine iyi bak senin temiz kalbinin mükafatını umuyorumki karşılığını alacaksınız
haklısın canım olumlu düşünücem inşallah korktuğum başıma gelmez .karar verdim Rabbimin izniyle inşallah bu sıkıntıyıda atlatıcam.korkunun ecele faydası yok hem bebişlerim bana bu kadar yaklaşmışken onları terk edememnurusima bu kadar üzülme cnm herşey güzel olucak olumlu düşün ki tedavinde olumlu geçsin...ben de histororskopiyle laporoskopiyi aynı anda oldum bende miyom varmış haberim bile olmadı kağıtta miyom miyomize edildi yazıyorduda öyle anladım polip beklerken miyom aldırmışım haberim yok..rahmin yapışıklığını tersliğini herşeyi duydum ama inan bunlarıda kafama taksaydım hiç bir tedaviye girmezdim yeniden.en sın gittiğim dr. yapışıkığınız daha halen var olabilir dedi ben bunu bbile takmadım kafama yapışıklık varsa var napayım yapışıkığı açdırcam derken rahmi delerler die korkdum bende adam açabildiğini açmış sonuçta. cnm inş. doğru dr.u bulursun..Allah yardımcın olsun inş. hamiş haberlerinide almak nasip olur .
evet canım Rabbim sevdiklerine dert verirmiş inşallah gerçekten Rabbimin sevdiği kullardan oluruzCanim benim yasadiklarina üzüldüm...
Amaaaa Rabbim cok sevdigi kullarina dert verirmis...
Sen koskoca azonun temiz kalbinle inancinla üstesinden gelmis bi kadinsin..
Rabbimin izniyle bu sinavindan da basariyla gececeksin..
Ve sagsalim bebislerine kavusacaksin..
Tüm kalbimle buna inaniyorum ve dualarim seninle güzelim...
canımmmmm nasılsın?
nasıl gidiyor tedavin?
durumun neeee haberdar et bakem......
inş herşey gönlüne göre oluuuuur amin......
aleyküm selam birtanem bugün daha iyiyim şükürler olsunslm tatlım nasılsın?
biraz daha iyimisin?
ah tatlım ahhhh.inş bu son imtihanın olur da kolayca kucağına alırsın bebişlerini.
canım bunlarda geçer inş.
her şerde hayır vardır .hayırlısı böyleymiş . demekki zamanı gelmemiş demekten başka çaremiz yok tatlım.
dualarım inan seninle.
canım ağrıların nasıl oldu bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?