amin cnm amin inşlh hepimize inşlh
evt cnm dün gece hastaneye görmeye gittik
çok tatlı minicik çok tuhaf olduk eşimde bende
içimden hep dua ettim inşlh sen bize dayına uğur getirirsin dedim
tatlım dua listesine geciktim diye topikten görürsün görmezsin listeye ekle diye aramıştım
ne kusuru aşk olsun uygun bi zamanda konuşuruz cnm
gündüzleri iş yerine hep patronun eşi geliyor pek yalnız olamıyorum akşamda evde iş bitmiyor benimde kimseyi arama fırsatım olmuyor pek flaskcım aradı geçen müsait değğildim hala dönemedim daha inşlh oda kusuruma bakmamıştır...:26::26::26:
aman cnm drnuzun verdiği ilaçları düzenli olarak kullanın inşlh faydalı olur...
offf baharcığımm yaa yazdıklarına çok üzüldüm bu kız bu kadarmı cahil sözü kesilmiş sözlüsü askere gidecek
canım eşlerimiz ailenin büyüğü olduğu için babalarıda olmadığı için bütün sorumluluğun kendilerinde hissediyorlar ve ailenin bütün problemmelri eşlerimiz buluyor sıkıntıya sokuyor
seninle aynı kaderi paylaşıyoruz biz ne yapsak boş eşlerimizin üzüntüsüne engel olamıyoruz dediğin gibi zaten bizim dertlerimiz bize yetiyor birde ailenin problemleri eşlerimizi daha çok üzüyor...
kızlar bende çıkıyorum iyi geceler hepinize.
bahar sizinde allah yardımcınız olsun takmayın kafaya desekte takılmadan olmuyor işte kardeş nede olsa Allah eşine güç kuvvet sabır versin. gerçekten çok zor sınavlardan geçiyor.herkes kendi sınavından geçicek buda görümcenin sınavıymış Allah utandırmasın inş.
baharcım
herşeyin hayırlısı olacağın önune geçme şansınız yok
sende eşinde kendinizi üzmeyin sağlığınıza dikkat edin
görümceninde Allah hakkında hayırlısını versin
cnm gene 0 çıkmış olsun inş bu 3 ay dan sonra görürsünüz spermleri
bu sayılar neymiş peki hepsi mi lokosit göstergesiymiş bu test sonucuna hoca ne demiş yani:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?