Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze merhabaaa;
kızlarrr öncelikler geçmişii okuyayım dedim ama maşallahınız varr yine çok kaynatmışsınızz
öncelikle hamişş olan enfal adaşımıı tebrik ederimm ,rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasi eder umarım..
baharcığımmm görümcenin durumuna üzüldümm ,çoktan pişman olmuştur ama iş işten geçti malesef..
ne yapalım onun kaderi de böyleymişş allah utandırmasınn ,mutlu mesut etsin..
nursen canım seninde opun pazarr günümüşş hadi hakkında hayırlısı olsun .güzel haberlerle geri dönersin umarım..

ben nete girme konusunda sıkıntı yaşıyordumm,evimde değilim ist dayımm..
sağolsun flzsk'dan rica ettim duruumum hakkında size bilgi vermesi için.oda sağolsun bilgi vermiş sizee..
yarın sabah 11 de eşimii mikroteseye ...13.00 da beni opuya alacaklar kısmetsee..:18::18:
bu arada flzskk ve eşi yanımızda olacaklarrr .allah onlardan razı olsunn bizi yanlız bırakmıyacaklarrr ..rabbin onların iyi niyetleri hürmetineeee gönüllerinden geçen tüm dilekleri kabul ederrr umarım..
inşallah hayırlı haberlerle geri dönebilirimm..:26:
dularınızı bekliyorumm..
hayırlı geceler...

Son düzenleme:

enfal hakkınızda hayırlısı neyse o olsun eşininde seninde Allahım yardımcınız olsun Allah kocaman bir aile olmayı nasip etsin hepimize A.e.ol dualarımdasın

cnm ben senin yazını umut tüp bebek sayfasında gördüm neresi olduğuna bile bakmadan sana cvp yazdım
burdan da yazayım bari cnm
evet cnm flzask ve eşi gerçekten çok cana yakın ve çok ii insanlar bende yakından tanıdığım için biliyorum bunu
tatlım dualarımız seninleeee
inş yarından sonra senin için çok farklı olacak
eşinin de de sağlığına kavuşmasını ı ve bol bol spermlerin çıkmasını nasip etsin yaradan
yarın güzel haberler alırız senden hadi a.e.o hakkına heppp hayırlar olsun cnm benim

canım gözün aydın maşallah Allahım tamamına erdirsin bebeğin ve evin hayırlı olsun dualarında bizleri unutma A.E.OL

nursenciğim hadi hayırlısı sonuca yaklaşıyorsun hakkınızda hayırlısı neyse olsun inş.herşey yolunda gider ve sonuç olumlu olur ,ben henüz beklemedeğim 15 gün sonra patoloji tahlil sonucum çıkacak sonra ilaç tedavisi sonra transfer galiba yani benimkisi nisan sonu gibi netleşecek hayılısı inş.beni dualarında unutma A.e.ol hayırlı haberlerini bekliyoruz

canıım allah razı olsun ınsallah sag salım alırım kucagıma 3 yılın acısıgoz yası korkusu bıter darısı en kısa zamanda basına ınsallah rabbım en kısa zamanda hayırlı bır sekılde nasıb etsın...

canım benım her seyın bır vaktı zamanı vardır muhakkak
daraltma gonlunu zekerıyya aleyhısselamın duasını oku hergun ; rabbı heblı mın ledunke zurrıyeten dayyıbeh ınneke semıuddua , rabbı la tezernı ferden ve ente hayrul varısın ; ben hıc dılımden dusurmedın bu duayı hala da soyluyorum ınan oyle guzel tesellı ettıkı gonlumu sonunda rabbım zekerrıyya aleyhıselamın duasına ıcabet ettıgı gıbı banada ıcabet ettı elhamdulıllah ... Allahın ıznı ıle olucak ınsallah
saol allah razı olsun nıck dasım darısı basına ınsallah pesımden hemen gelırsın rabbım sanada hayırlı saglıklı akıllı guzel evlatlar versın

canım gözün aydın maşallah Allahım tamamına erdirsin bebeğin ve evin hayırlı olsun dualarında bizleri unutma a.e.ol

[quote=
canım allah razı olsun ınsallah dualarım hep sızlerle ınsallah rabbım sag salım kucagıma almaı nasıb eder darısı basına en kısa zamanda rabbım senın ve tum arkadaslarımın yuzunu guldursun

canım kardeşim çok sağol inş bu sefer olur ama olmamasına hazırlıklıyım ben Rabbime havale ettim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 7 yıldır çoçuğum yok çok zor günler geçirdim canımı yakan çok oldu ama ben hep Allaha havale ettim ve bu hastalık bana çok şey öğretti beni büyüttü olgunlaştırdı imtihanım hayırlı zamanda kazanarak bitsin ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende ümidini ve azmini bırakma inş.herşey yolunda gider kocaman aile olursunuz bolbol dua et bizleride unutma gelişmeleri yazarım sendende güzel haberler bekliyoruz sabır ve duayla aşacağız Allahın izniyle

Canım tedavın hayırlı olsun dıkkat ettıysen senl hemen hemen aynı donemlere denk geldı tedavımız hadı hayırlı olsun ınsallah sende 3 denemende hamıs kalırsın Topıge bahar gelsın artı pes ¨pese verın hamıs haberlerını zı

Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Bu topik iyilik melekleri ile dolu.
İnşallah sizinde son denemeniz olur ve sende meleğine kavuşanlardan olursun.

cnm ben okudum Allah kabul etsin hayırlısıyla hamiş olsun

Günaydınnnnn herkeseeeee
beni uyku tutmadıı bu gece :18:
erkenden kalktımm..yağmurlu ve soğuk bi hava var burdaa
birazdan kahvaltımızı yapıp eşimle enfall33' lerin yanına gidiceğiz..
içim bi tuhaf sanki bizim ameliyat günümüz opu günümüz...
Allahım bugün inşallah herşey iyi geçerr güzel şeyler duyarız..
dualarım onlarla..:26::26::26:

nursenimm seninde yarınmış opun
yumoşun azlığına takılma tatlım sende biliyosun kaliteli bitanecik bile olsa ...yeterlii.
rabbim nasip ettikten sonra olurr..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kaç gündür yorgunum inan topiğe giriyorum ama yazamadım bi türlü sana
aklımdasın ve dualarımdasınnnn :26::26:
hadiiiiiiii topiği şenlendirin şöyle hamişş adaylarıııııııııı

Canım günaydın,
müsait olunca bana özelden numaranı yazssana sana sormak istediğim tedaviyle ilgili birkaç şey var.
Hem tanışmış oluruz.

GÜNAYDIN CANIM.
rabbim o güzel kalbinin hürmetine en kısa zamanda bebişlerini versin sana.
o günlerin aklına geldiği için heycanlandın tabi.
rabbim enfal33 arkadaşımızın eşine de kendisine de yardımcısı olsun.
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.şenlendirin gene topiği.

cnm ben okudum Allah kabul etsin hayırlısıyla hamiş olsun

canım sen okudum demişsin ama kim için okudun alıntıladığın listede zaten okumuşsun...
sanırım listeye yanlış alıntıladın...
2 listede eksiğin var enfal33 ve nursen...
kim için okuduğunu yazda ona göre ekleyeyim bende canım...

canım 1 saat önce sana mesaj attım ama burdan da yazayım dedim...
inş güzel günlerin başlangıcı olacak bugün sizin için
allah yardımcınız olsun canım heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum
valla pişman oldu mu bilmiyorum ama pişman olacağı kesin...
allah mutlu etsin bundan sonra inş...

ah canım kendilerine yazık ediyolar ayrı size ediyolar ayrı
Allah akıl fikir versin yaptıklarının yanlış olduğunu farkedip bir an evvel dönsünler inşallah.

canım dün babasının evine döndüler...
salı günü nikah var kaçar kaçmaz işlemleri başlatmışlar gün almışlar...
bizde pazartesi günü bana rapor alıp gidicez bakalım...
allah haklarında hayırlısını versin...

canımmmmmmm allahın izniyle inş yarın kaliteli yumoşların toplanacak ve kaliteli spermciklerle buluşacaklar inş
inş bebişlerin göbüşüne konacak ve sağlıcakla doğuma kadar seninle kalacaklarrrrrrrrr
dualarım seninle bitanemmmmmmm allah yardımcınız olsun

canım inş en kısa zamanda sizin içinde halaylara başlarız
hoca güzel konuşunca sen bian evvel ameliyat olsun istiyorsun için içine sinmiyor ama en mantıklısı kürlerini kullanması yine m.tese olacaksa da ozaman olması canım...
inş hocanın dediği gibi kullandıkları şifa olur kocişine ve oluşan spermcikler 3 ay sonraki testte teşrif ederler aranıza
allahın izniyle inş herşey dilediğinizden daha güzel olur canım...
kocişinin umutları yeşerdi bundan sonra daha çok konuşursunuz bebişlerinizden

canım sevgili çiftimiz beklemek istemiyor askerden önce evlenmek istiyorlarmış onun için böyle bişey yapmışlar...
alkışlıyorum onları çok yerinde bi karar olmuş
madem böyle bi düşünceniz vardı istemede dile getirseydiniz herkes konuşsaydı durumu...
baktılar bunlar kafaya koymuş istediklerini yapacak belki ozaman ikna olur aileler düğün için hazırlanılırdı...
yani çocuk gibi iki tarafı ikna edebilmek için böyle bi oyun olur mu allah aşkına...
neyseki nikah günlerini almışlar salı gününe...
bizde gidicez pazartesi inş bi tatsızlık yaşanmadan döneriz hayırlısıyla evimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…