Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülayım nerdesin yahu.seni göremedim bugün.ara ara girebildim bende.okuya bildin mi yazdıklarımı bilmiyorum ama Dr.eşim için sende sperm olabilir demiş.yani ameliyatta.
panax ve e1 sipariş ettim.yarında aktarları arayacağım inşallah.

iyisin dımı kuzum sen böyle sessiz kalmazdın

görmüşmüdür spermleri dersin.ah bende bir gidebilseydim,Celalettin Hocayı bende bir dinleyebilseydim.şimdi daha net konuşabilirdim.eşim ameliyata karşı ya hemen demedi ameliyat olsam sperm bulunabilirmiş diye.dolambaçlı yollardan söylettirdim adama.3 ay tedavi olacakmışım,ondan sonra sperm çıkarmış dışarı dedi.
bu kocişlerle başedebilmek çok zor.hele benimkiyle.
bi doğurayım diyecem bebeğime seni ben tekbaşıma yaptım diye:))

sana birşey diyimmi denizim şikayet ettiğime bakma.rabbim dünümü,bugünümü yaşattığı için,şuanki yüzümdeki tebessümü verdiğin binlerce şükürler olsun.ben bilerek evlendim.ve budurumu 2 kız kardeşimden başka kimse bilmiyor.aileme karşı çok zorlanıyorum artık.belki sırf bunun için güldürür yüzümüzü ha.
güzel rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım öncelikle aramıza hoşgeldin seni ilk defa gördüm sizin azosperm sebebiniz nedir acaba.fsh değeriniz çok yüksek genelde genetik azolularda hormon değerleri bu şekilde oluyor

hadi hayırlısı canım inşallah herşey gönlünce olsun dualarımız seninle
Rabbim yüzünü güldürsün yumoşların can bulsun ve annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
herşey çok güzel olacak inşallah ben canı gönülden inanıyorum son ve bebişli olacak tedavin inşallah

PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) BUYURDULAR Kİ;

Kim Cuma günü ve gecesi bana salât ü selâm getirirse, Cenâb-ı Hak, onu, yetmişi âhiret, otuzu dünya ihtiyaçlarından olmak üzere, yüz hâcetini giderir. Sonra Allah bir melek vazifelendirir; size nasıl hediyeler gelirse, o melek de kabrime gelir, bana salevat getirenin -adını, nesebini kabilesine kadar- haber verir; Ben de beyaz bir deftere yazarım.

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED (S.A.V)

canım sağol biraz daha iyiyim bugün
evet canım gittim 4 taneden 3'ü iş yapar dedi güzel dedi
kısmetse pazar günü olacak opum.
CNM NE KADAR OLURSA OLSUN FARKETMEZ allahın izniyle bu sefer hamiş yazacaksın cnm benim
pazar günü acısız rahat geçsin inşşş

SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEM

ayyy canım benim ya demek öyle hatırına geliyorum ha
bunu duymak bile çok güzel
inşallah canım ya bu kez beni bırakmaz bebiklerim
amin canım Allah razı olsun dualarımız hep birbirimiz için
inşallah son ve bebişli olur
canım sen de başlıcakmışsın bitkisele miyom için inşallah şifa olur canım
sen de bu sıkıntıdan kolaylıkla kurtulursun inşallah
CNM NE KADAR OLURSA OLSUN FARKETMEZ allahın izniyle bu sefer hamiş yazacaksın cnm benim
pazar günü acısız rahat geçsin inşşş

SALLALLAHÜ ALEYHİ VE SELLEM

tabi ki farketmez canımcım tedavime yetecek miktarda var elhamdülillah
inşallah canım ben de çok istiyorum hamileyim diye yazmayı inşallah nasip olur
amin canım sağolasın.

evet kız okudum hepsini hatta beğendim bile
bugün çok yoğundum buraya pek giremedim gülüm benim.
ama devamlı takibimdesin unutma haaa...
Canım şu anda senin için o kadar çok mutluyum ki anlatamam.
bak gördün mü ne güzel demiş doktor amcası ve rabbimin izni ile 3 ay sonra gelsin spermcikler...
olacak olacaak sen merak etme

cnm nasılsın inş bu son tedavin olur rabbim hakkında hayırlısını versin inş enfalden sonra sıra sizde inş

rabbim her daim yanınızda olsun inşallah.
sevalin dediği gibi bu sefer olacak inşallah.
umarın bu sefer meleğin sana süpriz yapar ve bırakmaz canım.

canımmmmmmm Allah razı olsun
inşallah canım ya sizler böyle söyledikçe daha da umudum artıyo
iyi ki varsınız

sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın
inşallah son tedavim olur canım hayırlısı ile

inşallah cnm inşallah bahar bereketiyle gelir inş topiğimiz şenlenir bizde aynı cnm dershaneden geldim az dinleneyim hemde size bakayım dedim

cnm s.a sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor tedaviniz

allah razı olsun senden yine duygulandım yine gözyaşlarıma hakim olamadım zaten ayakta dualarla rabbime olan inancımla kalıyorum
aslında okadar çaresizimki ama rabbim var diyorum birgün dular kabul olacak ve bende bu sıkıntılarımdan kurtulacağım canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…