cnm benim ne olur üzülme o değerler değişiklik gösteriyor sürekli eşim 1.5 yıldır fsh,lh iğnesi olduğu hallde bile değerler yükselmiyorKızlar celalettin beyle 2 aydır gördüğümüz
tedavinin hormon sonuçlarını bugün yaptırdık
fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77
sperm 0
Kızlar inanılmaz derecede kötüyüm
bizim hormonlarımız hiç bu kadar düşmemişti
hormonlar çok düşük çıktı
sperm de her zamanki bulunamadı
Belki daha çok erken ama eşim 2011 yılından beridir sürekli iğne ilaç kullanıyor
adama bişey olacak diye korkmaya başladım artık
Bizde spermleri görebilecekmiyiz acaba
Rabbim bu mübarek günde edilen dualarımızı kabul etsin inşallah
canlarım iki gündür yazamadım dinleneyim dedim çok şükür iyiyim
bu transferimde farklı olarak transfer gününün akşamı karın ağrılarım oldu
hala devam ediyo ara ara oluyo tabi
aslında bu beni mutlu ediyo bebişlerim yerleşiyo galiba diyorum :)
tam tersi ağrım hiç olmayınca huzursuz oluyorum
bu sefer içimde bir his olacak diyo inşallah
hakkımda hayırlısı hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun
bu arada baharcım kendim için ayetel kürsiyi okudum
cemrem canım eşin için yasini de okudum Rabbim spermleri göstersin inşallah bu testinizde.
canım msn ne bakarmısın :)
durumumuz aynı eşimin testisleri 14-15 yaşında indirilmiş fsh yüksek çıkıyor total testosteron normal sınırlarda 4 yıldır uğraşıyoruz sonuç yok henüz
Rabbim bu mübarek günde edilen dualarımızı kabul etsin inşallah
cemrem canım eşin için yasini de okudum Rabbim spermleri göstersin inşallah bu testinizde.
sağol cnm evet eksiğim var şuan adetli olduğu için okuyamıyorumCanım eğer eksiğin varsa eşime okutayım.Benim işlerimden dolayı okumaya fırsatım olmuyor.
cnm ağrı olması iiye delaletse oh hep ağrısınRabbim bu mübarek günde edilen dualarımızı kabul etsin inşallah
tatlım inan ki okuyunca üzüldüm ne yazacağımı şaşırdımKızlar celalettin beyle 2 aydır gördüğümüz
tedavinin hormon sonuçlarını bugün yaptırdık
fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77
sperm 0
Kızlar inanılmaz derecede kötüyüm
bizim hormonlarımız hiç bu kadar düşmemişti
hormonlar çok düşük çıktı
sperm de her zamanki bulunamadı
Belki daha çok erken ama eşim 2011 yılından beridir sürekli iğne ilaç kullanıyor
adama bişey olacak diye korkmaya başladım artık
Bizde spermleri görebilecekmiyiz acaba
bengu cnm geçmiş olsun sen de demi miyom çıktı cnm nurusima arkadaştada var miyom o soğan suyu bide başka bitkiseller kullanıyo gelince yazar sana cnını sıkmammaya çalış olmaz ama sen ferah tut kalbini inş tüp bebek zamanı olan adek düzelirhayırlı cumalar arkadaşlar çok canım sıkkın rabbim sanki bizi imtihan ediyor biraz rahatsızlıklarım vardı bugün kadın doğum doktoruna gittim ve çok kötü oldum bende 4-5 adet myom varmış daha önceden olduğunu biliyordum ama çok hızlı büyümüş dedi doktor 5 cm olmuş en büyüğü rahimin dışında olduğu için ameliyat şimdi gerekmez dedi,zaten tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaptırın hiç zaman kaybetmeyin dedi myomlarını tüp bebekten önce aldırırsan belki tüplerde yada rahimde yapışıklık olur bide o sizi uğraştırı dedi ve moralim çok bozuldu geldiğimden beri ağlıyorum bi taraftan azo bi traftan myom ne yapcaz bilmiyorum..
cnm inhibin sonucu çok önemli değil çünkiherkese hayırlı cumalar arkadaşlar
eşimin inhibin b testi çıktı .12 nasıl pek anlamıyorum düşük mü yüksek mi ? fsh değeri 19 idi bu arada.
hocaya yazdık cevabını bekliyoruz bakalım
cnm benim annenden ve senden allah razı olsuncnm nasılsın ben yoğunum diye anneme dedim 1 tane yasin okudu inş yine okunursa söylerim sana cnm inş rabbim gönlündekini versin aeol
bende okurum senin için
1 tane yaz bana
daha fazla okuyabilir miyim yaz
canım benım cok gecmıs olsun dur bakalım hala tedavı surecı ıcındesınız celaleddın hocayla gorustunuzmu ? Hemen moralını bozma belkı sonucu guzel olur bı konusun doktorunuzla durumu o degerlendırsın , ınsallah esıne bısıy olmaz , ınsallah goreceksınız sıpermlerı allah buyuk sızın spermcıklerınız sadece cok nazlı
canım ya niye böyle hemen kötü düşünüyorsun.
bak bizleride üzüyorsun.
yapma böyle ne olur.
hormonlar tedavinin gereği böyle değişebiliyor.
hemen karamsarlığa düşme böyle.eşlerimiz rabbimize emanet artık.
olacak olacak yeter ki sabır lazım canım benim.
şu testi bide pıtırcıklar gibi istanbulda yaptırın derim ben.
çünkü orda daha güzel inceliyorlar.
denizbuluttan ve bengusudan iyi haberler okuyamıyınca benimde cnm sıkıldı kızlar sabır biraz daha inş. zmnla herşey hallolur.Allah şifa versin size ve eşlerinize.
cnm benim ne olur üzülme o değerler değişiklik gösteriyor sürekli eşim 1.5 yıldır fsh,lh iğnesi olduğu hallde bile değerler yükselmiyorinş zamanla hersey daha iyi olacak sadece sabır inş o sıfırın yerinde bisürüüüü rakam yazdığı günleride görürüz kib cnm
Canım ben de okurum senin için 1 tane Yasin temizlenince inşallah . Okuduğumda haber veririm tamam mı tatlım. Nasılsın bu arada ?
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin yüzü güler birgün..
cnm sağol iim adet ağrısı ile uğraşıyorum bu aralar tatlım
denizbulut ve bengunun yazısını okuyunca biraz üzüldüm ama ne yapalım elimizden bişe gelmiyo duadan başka:26:
haftaya perşembe gününe kadaar okursan sevinirim cnm
kızlar kusura bakmayın
sizlerinde canını sıkıp üzdüm
ne bileyim 1-2 sperm bari görseydik
üzülmemek elde değil
2011 yılından beridri iğne ilaç artık eşime bişey olmasından korkuyorum
bu hormon iğneleri yüzünden
celalettin beyle görüştüm e 2 testini sordu
e2 testini ant.dev.hastanesi
bu ne böyle bi test yok dedi
hocada estradiol diğer adı dedi
pazartesi eşim onu yaptrıp göndereceğiz
ona görede menegona geçicez galiba
ermiş aktardan g2 macunu istememizi söyledi
hala daha bizim için spermleri görmenin vakti gelmemiş demekki
hayırlısı bakalım inşlh bundan sonraki testlerde görebiliriz
Bende de vardı o ağrılardan bu sefer üşüttüm herhalde ağrıdı bayahaftaya kadar okurum canım Allah izin verirse istersen 2 tane okuyayım.
Bende işten moralim sıfır gelmiştim yazıları okuyunca daha da kötü oldum canımbi hevesle iyi haberler alırım diye açmıştım ama malesef aynen canım elimizden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor keşke gelse de bişeyleri değiştirebilsek dimi . Rabbim zamanı gelince herşeyi çok güzel yapacak inşallah bizim için. Allah sabrımızı mükafatlandıracak inş
inş cnm güzel günler görürüz hepimiz
evet okuyunca insan çok üzülüyo ne yapalım hep böle hayat olmaz elbet yaradan sevindirecek bu kullalrını
cnm ya benim adetim hep sancılıdır hep yatarım 2 gün boyunca
herşey bizim içi,n bu günlerin ii günleride olacakk inşhhhhhhh.......
Canım nasıl oldun biraz daha iyimisin ? Toparlanabildin mi canım işlerini . Allah bi daha yaşatmasın. Rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?