- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
ay ne terbiyesiz arkadaşların varmışHiç insan arkadaşına senin çocuğun olmaz gelinliği saklama boşuna dermi ayıp vallahi cnm senin durumunda ben olsaydım o kişilerden baya bi uzak dururdum hatalarını anlıyıp özür dileseler bile içimde onlara karşı bi kırıklık hep olurdu muhakkak sen anladığım kadarıyla hamile olduğunu söylememişsin boşver söyleme böylelerinin nazarıda deyer senin bebek sahibi olmanı isteselerdi öyle konuşmazlardı.ya varya insanın içinden böylelerine b..dua etmek geliyor.allahından bulsunlar.
canım daha okuyabilirim nasıl olsa bi işim yok koca gün yatıyorum :) 5 tane daha okuyabilirim canım daha vakit var nasılsatatlım allah razı olsun cnmya topiğe yazdım ama pek kimse okumadı zaten açığım var ama olsun 1 tane yeter güzelim
demen yeterli inş hepimiz spermlerle dolu günleri görürüz güzelim
Kızlar kac gundur canımı sıkan bır sey var sızle paylasmak ıstedım belcıkada yasıyorum burda hem benım hem esımın hıc akrabası yok gorustugumuz ıkı aıle var , ve ıkı aılenınde 3 er tane kızları var , bu arkadaslardan bırısı ayse dıyım dıgerı fatma olsun ; fatma olan hamıleymıs 2 aylık hamıleymıs dıger arkadasa enfale soyleme sakın demıs bende bırgun zıyaretıne gıttım nerelerdesın gozukmuyosun hıc dedım bıraz rahatsızım dedı hayırdır noldu dedım yarım agızla guldu onemlı degıl dedı grıpmı dıye sordum yok hamıleyım dedı aaa dedım gozun aydıın cok sevındım dedım ya dedı ayse abla bılıyor sana soylememesını ıstemıstım dedı neden dedım kıskanırsın dedı sok oldum neye ugradıgımı sasırdım o an dılım tutuldu kekelemeye basladım ne dıyosun sen dedım neden kıskanayım rabbım banada bu ımtıhanı vermıs ben sabredıyorum ınsallah nasıb eder cocugum yok dıye sen benı hasetcımı sandın dedım sok oldum neyse bos bulunmustur dıye unuttum ıyı dusunmeye calıstım , neyse aradan 7 ay gectı yıne oturmus sohbet edıyoruz bu ıkı arkadasla konu hatıralardan acıldı ayse olan arkadas dedıkı kızımın uzerınde gordugun etek var ya kucukluk etegım sakladım kızım ıcın sımdı gıyıyor bende aa bende severım boyle seylerı dedım bende gelınlıgımı saklıyorum hatıra kalsın kızıma dedım fatma olan donup senın cocugun olmıycak bosuna saklama ınanın ogunden berı kendımı toparlıyamıyorum artık bu arkadasla gorusmeyı kesme kararı aldım ama ayse olan arkadas abartıyosun ne var bunda cabuk darılanın dostlugu olmaz falan dedı ben nezaman yanlarına gıtsem buruk ayrılıyorum boyle arkadas dostmu olur yoksa benmı cok hassasım cok sukur rabbım nasıb ettı boynumu bukuk bırakmadı ama hıcıcımden onlara hamıleyım demek gelmıyor gorusmek bıle ıstemıyorum hakıkatten cokmu hassaslastım yoksa dogrumu dusunuyorm bılmıyorum ,
Arkadaslar sizce celalettin beyden randevu almak icin once kendisine durumu anlatan bi mail gönderelim mi yoksa direk randevu mu alalim?nebilim dahiliye doktoruna azosperm icin geldik mi dicez? Bugün yoğunum kendi hastalarım var demez mi mesela? Bir de tüp tedavisine başlayınca raporu aldık diyelim 1yıl süresi var sanırım,peki ilacları hemen almak mı zorundayız? eşim tedaviye başlasa mesela doktor 1yıl sürecek dese, o ilaclar bir yıl dayancakmı?esim celalettin beye giderken ben de diger yandan raporu alayım diyorum ne dersiniz? Biz tam kaan beye gidecekken hakkında elestiriler çikti soguduk erteledik,emre bey de ilac islerine yanaşmiyo git gel baya zamanimiz gitti.
canım mesaj kutunu boşaltır mısın mesaj gönderdim ama doluymuş
selam arkadaslar
gecen iki gun karnim agridi nerdeyse dayanamiyordum.bebegime birsey olacak diye cok korktum. ilk gun esim gelince acile gittik.dr bebek gayet iyi sorun gorunmuyor dinlen dedi.oyle deyince butun agrimi unuttum.sonra birgun daha devam etti,simdi cok sukur iyiyim.
netten baktimda rahmin buyumesiyle olabilrmis boyle agrilar.
hafif grip ve bogaz agrim var ins artmaz.:18:
kimsecikler yok gezmelerdeyiz herhalde ohhh
ENFALcim nasilsin hamilelik belirtileri basladimi,?
Kızlar kac gundur canımı sıkan bır sey var sızle paylasmak ıstedım belcıkada yasıyorum burda hem benım hem esımın hıc akrabası yok gorustugumuz ıkı aıle var , ve ıkı aılenınde 3 er tane kızları var , bu arkadaslardan bırısı ayse dıyım dıgerı fatma olsun ; fatma olan hamıleymıs 2 aylık hamıleymıs dıger arkadasa enfale soyleme sakın demıs bende bırgun zıyaretıne gıttım nerelerdesın gozukmuyosun hıc dedım bıraz rahatsızım dedı hayırdır noldu dedım yarım agızla guldu onemlı degıl dedı grıpmı dıye sordum yok hamıleyım dedı aaa dedım gozun aydıın cok sevındım dedım ya dedı ayse abla bılıyor sana soylememesını ıstemıstım dedı neden dedım kıskanırsın dedı sok oldum neye ugradıgımı sasırdım o an dılım tutuldu kekelemeye basladım ne dıyosun sen dedım neden kıskanayım rabbım banada bu ımtıhanı vermıs ben sabredıyorum ınsallah nasıb eder cocugum yok dıye sen benı hasetcımı sandın dedım sok oldum neyse bos bulunmustur dıye unuttum ıyı dusunmeye calıstım , neyse aradan 7 ay gectı yıne oturmus sohbet edıyoruz bu ıkı arkadasla konu hatıralardan acıldı ayse olan arkadas dedıkı kızımın uzerınde gordugun etek var ya kucukluk etegım sakladım kızım ıcın sımdı gıyıyor bende aa bende severım boyle seylerı dedım bende gelınlıgımı saklıyorum hatıra kalsın kızıma dedım fatma olan donup senın cocugun olmıycak bosuna saklama ınanın ogunden berı kendımı toparlıyamıyorum artık bu arkadasla gorusmeyı kesme kararı aldım ama ayse olan arkadas abartıyosun ne var bunda cabuk darılanın dostlugu olmaz falan dedı ben nezaman yanlarına gıtsem buruk ayrılıyorum boyle arkadas dostmu olur yoksa benmı cok hassasım cok sukur rabbım nasıb ettı boynumu bukuk bırakmadı ama hıcıcımden onlara hamıleyım demek gelmıyor gorusmek bıle ıstemıyorum hakıkatten cokmu hassaslastım yoksa dogrumu dusunuyorm bılmıyorum ,
Hormonlarınızın ilaç sonrası düşmesi normal; çünkü hazır alındığında vücut ilacın etkisi ile üretimi kesiyor burda bakılması gereken pregnyl kullanıldığında testosteron(total ve serbest) değeri....
Hocanın e2 dediği östrojen buna heryerde baktırılabilir....Anlatmak istediğim bu değerlere bakıp üzülmeniz yersiz boşuna kendini üzmüşsün....
İnhibin değeri bir veri olarak kalacak şu aşamada...Şimdilik kullanılmayacak tedavi sonrası değişime bakılacak...12 düşük bir değer minimum 15 olmalı diye biliyorum referans aralığı vermedilermi tahlil sonucunda...
sağol cnm evet eksiğim var şuan adetli olduğu için okuyamıyorum
allah razı olsun cnm benim
cnm inhibin sonucu çok önemli değil çünki
dr. bey onu tedavinin gidişatı için istiyor
burda nurusimaların çok düşük çıkmıştı eşi ameliyat oldu sperm bulundu mesela
anlıcan onu kafana takma cnm
sağoasın canım:)
kızlar kuran okurken şu ayet çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.
HİCR RURESİ 53. AYET
-Korkma dediler.
-biz sana bilgin bir oğul/çocuk müjdeledik.
-Dediki;bana ihtiyarlık dokunduktan sonra ,siz beni müjdeliyormusunuz?
Ne tuhaf bir şeyle /neye dayanarak müjdeliyorsunuz!
-Sana gerçeği müjdeledik ,dediler
Sakın umut kesenlerden olma!
-Dediki;
Rabbimin rahmetinden ,sapıklardan başka kim ümit keser?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?