Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm nasılsın ben yoğunum diye anneme dedim 1 tane yasin okudu inş yine okunursa söylerim sana cnm inş rabbim gönlündekini versin aeol

denizbuluttan ve bengusudan iyi haberler okuyamıyınca benimde cnm sıkıldı kızlar sabır biraz daha inş. zmnla herşey hallolur.Allah şifa versin size ve eşlerinize.

Kızlar celalettin beyle 2 aydır gördüğümüz
tedavinin hormon sonuçlarını bugün yaptırdık

fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77

sperm 0

:14::14::14::14:
Kızlar inanılmaz derecede kötüyüm
bizim hormonlarımız hiç bu kadar düşmemişti
hormonlar çok düşük çıktı
sperm de her zamanki bulunamadı:43::43::43::43:

Belki daha çok erken ama eşim 2011 yılından beridir sürekli iğne ilaç kullanıyor
adama bişey olacak diye korkmaya başladım artık:43::43:
Bizde spermleri görebilecekmiyiz acaba:14::14::14::43::43::43:
cnm benim ne olur üzülme o değerler değişiklik gösteriyor sürekli eşim 1.5 yıldır fsh,lh iğnesi olduğu hallde bile değerler yükselmiyor :ssz::ssz:inş zamanla hersey daha iyi olacak sadece sabır inş o sıfırın yerinde bisürüüüü rakam yazdığı günleride görürüz kib cnm

Rabbim bu mübarek günde edilen dualarımızı kabul etsin inşallah
canlarım iki gündür yazamadım dinleneyim dedim çok şükür iyiyim
bu transferimde farklı olarak transfer gününün akşamı karın ağrılarım oldu
hala devam ediyo ara ara oluyo tabi
aslında bu beni mutlu ediyo bebişlerim yerleşiyo galiba diyorum :)
tam tersi ağrım hiç olmayınca huzursuz oluyorum
bu sefer içimde bir his olacak diyo inşallah
hakkımda hayırlısı hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun

bu arada baharcım kendim için ayetel kürsiyi okudum
cemrem canım eşin için yasini de okudum Rabbim spermleri göstersin inşallah bu testinizde.

cnm benim inşallah dediğin gibi bebişler sana sımsıkı tutunuyordur ve hiç bırakmazlar seni rabbim hakkında en hayırlı olanı versin inş sende aeol :16::16:

durumumuz aynı eşimin testisleri 14-15 yaşında indirilmiş fsh yüksek çıkıyor total testosteron normal sınırlarda 4 yıldır uğraşıyoruz sonuç yok henüz

Merhaba canlarım bizim de sorunumuz aynı bizim de FSH yüksek ve geç indirilmiş testis . Bizim mikroteseden hiçbişey çıkmadı şimdi yeni bir tedaviye başlıyoruz kısmetse. Tedaviye başladığımızda sizinle de paylaşırım canlarım.

Canım ben de okurum senin için 1 tane Yasin temizlenince inşallah . Okuduğumda haber veririm tamam mı tatlım. Nasılsın bu arada ?

Bengusuuuu

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın. Rabbim şifa versin . Tedaviyle kurtulursun hemen inş.

Denizbulut

Canım üzülme bu kadar kızların dediği gibi değerler sürekli değişken olduğu için doktor sizi ona göre yönlendirecektir. Allah şifa versin inşallah.

cemrem canım eşin için yasini de okudum Rabbim spermleri göstersin inşallah bu testinizde.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz. Bebişlerin sana sımsıkı tutunsun bu sefer hiç bırakmasınlar sende hamile kervanına katıl da ayağını sürü arkandan biz de gelelim olur mu :) Allah'a emanet ol canım . Kendine iyi bak.

Canım eğer eksiğin varsa eşime okutayım.Benim işlerimden dolayı okumaya fırsatım olmuyor.
sağol cnm evet eksiğim var şuan adetli olduğu için okuyamıyorum
allah razı olsun cnm benim:16:

cnm ağrı olması iiye delaletse oh hep ağrısın :9::9:
inş cnm ya bu sefer nazlı bebeğin sana tutunmuştur
10 gün sonra hayırlı haberler alallım sendennnnn:49::16::16:
alalh razı olsun cnm inş ya bakalım nisan sonu na doğru yapılacak testte çıkacakmı
ölü yada diri çıksa 1 tane bile çıksa şükredicem :26::26:
Kızlar celalettin beyle 2 aydır gördüğümüz
tedavinin hormon sonuçlarını bugün yaptırdık

fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77

sperm 0

:14::14::14::14:
Kızlar inanılmaz derecede kötüyüm
bizim hormonlarımız hiç bu kadar düşmemişti
hormonlar çok düşük çıktı
sperm de her zamanki bulunamadı:43::43::43::43:

Belki daha çok erken ama eşim 2011 yılından beridir sürekli iğne ilaç kullanıyor
adama bişey olacak diye korkmaya başladım artık:43::43:
Bizde spermleri görebilecekmiyiz acaba:14::14::14::43::43::43:
tatlım inan ki okuyunca üzüldüm ne yazacağımı şaşırdım
haklısın hormon testleri çok fazla düşük çıkmış:44::44:
cnm sizde lokosit falan çıkıyodu oda mı çıkmadı sperm testtinde
cnm celallettin beyle konuştunuzmu o ne dedi olsun cnm
inş bi daha ki testte çıkar dualarımız hepimiz için:34:
hayırlı cumalar arkadaşlar çok canım sıkkın rabbim sanki bizi imtihan ediyor biraz rahatsızlıklarım vardı bugün kadın doğum doktoruna gittim ve çok kötü oldum bende 4-5 adet myom varmış daha önceden olduğunu biliyordum ama çok hızlı büyümüş dedi doktor 5 cm olmuş en büyüğü rahimin dışında olduğu için ameliyat şimdi gerekmez dedi,zaten tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaptırın hiç zaman kaybetmeyin dedi myomlarını tüp bebekten önce aldırırsan belki tüplerde yada rahimde yapışıklık olur bide o sizi uğraştırı dedi ve moralim çok bozuldu geldiğimden beri ağlıyorum bi taraftan azo bi traftan myom ne yapcaz bilmiyorum..
bengu cnm geçmiş olsun sen de demi miyom çıktı cnm nurusima arkadaştada var miyom o soğan suyu bide başka bitkiseller kullanıyo gelince yazar sana cnını sıkmammaya çalış olmaz ama sen ferah tut kalbini inş tüp bebek zamanı olan adek düzelir
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

eşimin inhibin b testi çıktı .12 nasıl pek anlamıyorum düşük mü yüksek mi ? fsh değeri 19 idi bu arada.

hocaya yazdık cevabını bekliyoruz bakalım
cnm inhibin sonucu çok önemli değil çünki
dr. bey onu tedavinin gidişatı için istiyor
burda nurusimaların çok düşük çıkmıştı eşi ameliyat oldu sperm bulundu mesela
anlıcan onu kafana takma cnm:34:
cnm nasılsın ben yoğunum diye anneme dedim 1 tane yasin okudu inş yine okunursa söylerim sana cnm inş rabbim gönlündekini versin aeol
cnm benim annenden ve senden allah razı olsun
annenin ellerinden öperim inş cnm ya hepimizin gönlndeki muradı olsun inş en kısa zamanda:49::16:
bende okurum senin için
1 tane yaz bana
daha fazla okuyabilir miyim yaz

güzelim sağol eğer bi tane daha okursan sevinirim
cnm benim alalh razı olsun senden de seninde duaların kabul olsun cnm benim:16:

canım benım cok gecmıs olsun dur bakalım hala tedavı surecı ıcındesınız celaleddın hocayla gorustunuzmu ? Hemen moralını bozma belkı sonucu guzel olur bı konusun doktorunuzla durumu o degerlendırsın , ınsallah esıne bısıy olmaz , ınsallah goreceksınız sıpermlerı allah buyuk sızın spermcıklerınız sadece cok nazlı :9:

canım ya niye böyle hemen kötü düşünüyorsun.
bak bizleride üzüyorsun.:20:
yapma böyle ne olur.:50:
hormonlar tedavinin gereği böyle değişebiliyor.
hemen karamsarlığa düşme böyle.eşlerimiz rabbimize emanet artık.
olacak olacak yeter ki sabır lazım canım benim.
şu testi bide pıtırcıklar gibi istanbulda yaptırın derim ben.
çünkü orda daha güzel inceliyorlar.

denizbuluttan ve bengusudan iyi haberler okuyamıyınca benimde cnm sıkıldı kızlar sabır biraz daha inş. zmnla herşey hallolur.Allah şifa versin size ve eşlerinize.

cnm benim ne olur üzülme o değerler değişiklik gösteriyor sürekli eşim 1.5 yıldır fsh,lh iğnesi olduğu hallde bile değerler yükselmiyor :ssz::ssz:inş zamanla hersey daha iyi olacak sadece sabır inş o sıfırın yerinde bisürüüüü rakam yazdığı günleride görürüz kib cnm

kızlar kusura bakmayın
sizlerinde canını sıkıp üzdüm
ne bileyim 1-2 sperm bari görseydik
üzülmemek elde değil
2011 yılından beridri iğne ilaç artık eşime bişey olmasından korkuyorum
bu hormon iğneleri yüzünden:14::14::43::43:
celalettin beyle görüştüm e 2 testini sordu
e2 testini ant.dev.hastanesi
bu ne böyle bi test yok dedi
hocada estradiol diğer adı dedi
pazartesi eşim onu yaptrıp göndereceğiz
ona görede menegona geçicez galiba
ermiş aktardan g2 macunu istememizi söyledi
hala daha bizim için spermleri görmenin vakti gelmemiş demekki
hayırlısı bakalım inşlh bundan sonraki testlerde görebiliriz:25::25::25:

Canım ben de okurum senin için 1 tane Yasin temizlenince inşallah . Okuduğumda haber veririm tamam mı tatlım. Nasılsın bu arada ?

cnm sağol iim adet ağrısı ile uğraşıyorum bu aralar tatlım
denizbulut ve bengunun yazısını okuyunca biraz üzüldüm ama ne yapalım elimizden bişe gelmiyo duadan başka:26:
haftaya perşembe gününe kadaar okursan sevinirim cnm

cnm sağol iim adet ağrısı ile uğraşıyorum bu aralar tatlım
denizbulut ve bengunun yazısını okuyunca biraz üzüldüm ama ne yapalım elimizden bişe gelmiyo duadan başka:26:
haftaya perşembe gününe kadaar okursan sevinirim cnm

Bende de vardı o ağrılardan bu sefer üşüttüm herhalde ağrıdı baya :5: haftaya kadar okurum canım Allah izin verirse istersen 2 tane okuyayım.
Bende işten moralim sıfır gelmiştim yazıları okuyunca daha da kötü oldum canım :( bi hevesle iyi haberler alırım diye açmıştım ama malesef :( aynen canım elimizden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor keşke gelse de bişeyleri değiştirebilsek dimi . Rabbim zamanı gelince herşeyi çok güzel yapacak inşallah bizim için. Allah sabrımızı mükafatlandıracak inş

kızlar kusura bakmayın
sizlerinde canını sıkıp üzdüm
ne bileyim 1-2 sperm bari görseydik
üzülmemek elde değil
2011 yılından beridri iğne ilaç artık eşime bişey olmasından korkuyorum
bu hormon iğneleri yüzünden:14::14::43::43:
celalettin beyle görüştüm e 2 testini sordu
e2 testini ant.dev.hastanesi
bu ne böyle bi test yok dedi
hocada estradiol diğer adı dedi
pazartesi eşim onu yaptrıp göndereceğiz
ona görede menegona geçicez galiba
ermiş aktardan g2 macunu istememizi söyledi
hala daha bizim için spermleri görmenin vakti gelmemiş demekki
hayırlısı bakalım inşlh bundan sonraki testlerde görebiliriz:25::25::25:

Canım benim bu kadar üzülme ne olur . Canımızı yeter ki sen sık. Biz birbirimizin hep yanında olmıycaksak niye burdayız ki. E2 testine göre tedaviyi şekillendirir doktor bey . Herşey düzelicek sadece buna İnan olur mu negatif olma tamam mı tatlım. Ah şu spermleri bi görsek neler yapıcaz bak onlara :4:

Bende de vardı o ağrılardan bu sefer üşüttüm herhalde ağrıdı baya :5: haftaya kadar okurum canım Allah izin verirse istersen 2 tane okuyayım.
Bende işten moralim sıfır gelmiştim yazıları okuyunca daha da kötü oldum canım :( bi hevesle iyi haberler alırım diye açmıştım ama malesef :( aynen canım elimizden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor keşke gelse de bişeyleri değiştirebilsek dimi . Rabbim zamanı gelince herşeyi çok güzel yapacak inşallah bizim için. Allah sabrımızı mükafatlandıracak inş

inş cnm güzel günler görürüz hepimiz
evet okuyunca insan çok üzülüyo ne yapalım hep böle hayat olmaz elbet yaradan sevindirecek bu kullalrını
cnm ya benim adetim hep sancılıdır hep yatarım 2 gün boyunca
herşey bizim içi,n bu günlerin ii günleride olacakk inşhhhhhhh.......

inş cnm güzel günler görürüz hepimiz
evet okuyunca insan çok üzülüyo ne yapalım hep böle hayat olmaz elbet yaradan sevindirecek bu kullalrını
cnm ya benim adetim hep sancılıdır hep yatarım 2 gün boyunca
herşey bizim içi,n bu günlerin ii günleride olacakk inşhhhhhhh.......

İnşallah canım Rabbim bizim dualarımızı bigün kabul edecek ve hepimiz teker teker evlat sahibi olacağız inşallah. Bu imtihanı hep beraber geçicez hiçbirimizin kucağı boş kalmayacak. İnşallaahhhh

Canım nasıl oldun biraz daha iyimisin ? Toparlanabildin mi canım işlerini . Allah bi daha yaşatmasın. Rabbim korusun

canım sağol allah razı olsun inşallah bu son olur yaşadığım şoklar.iyi olmaya çalışıyorum şükürr.bir yandan tamirat bir yandan temizlik oluyor gidiyor ama izi kaldı hem bende hem de evde.makina hiç durmadan çalışıyor.çünkü her şey yıkanıyor.

Back
X