Okumam mi canimcim ya Allahim kabul etsin insallahhh...
Namazdan sonra okunursa daha hayirli diye duymustum bende namazlardandan sonra okudum..
Senden de Allah razi olsun tatlimm..
Eksigin varsa daha okuyabilirim.
Ben biraz daha iyiyim tatlim yavas yavas iyilesiyorumm..
Insallah bu hafta tamamen atarim hastaligi üzerimden..
Sen nasilsin tatlim neler yapiyosun dersler nasil gidiyor??
mrb kızlar günümüzün hayırlı geçmesini diliyorum,geçen hafta söylemiştim eşim celaleddin beye gitti dün geldi size ondan bahsedeyim yapmam gereken eksik bişey varsa siz de söyleyin lütfen,dediğim gibi eşimin fshyüksek ıh düşük çıkmış celalleddin bey g5 macun,böğürtlen kökü, kişniş ve panax kullanmasını söylemiş birde havuç suyuna zeytinyağı döküp iç akşamları demiş şalgam suyu da olabilir demiş işte bakalım 3 ay kullancaz bunları inş. birinden biri sebep olsun hepimize,biz gitmeden önce çakşır kökü suyu ve nohut kürü uyguluyorduk,çakşıra gerek yok içme demiş nohuta devam edebilrsin kendin bilrsin demiş.muayene sonucu bizim gibi olan varmı kızlar bir de böğürtlen kökünü nasıl yapıcam ha bide bu g5 macunu nerde saklıcam dün dolaba koymuştum bozulurmuki die ama sertleşmiş siz nasıl yapıosunuz
Yeni tedaviniz yolunuz hayırla sonuçlanır inşallah.
demek havuç suyu da iyi önermiş.şalgam da olabilir demiş valla eşim şalgama bayılıyor.bugün hemen ilk işim şalgam almak olacak.
macun serin ve kapalı yerde saklanacak buzdolabında gerek yok ve tahta kaşık kullan hep.
Böğürtlen kökünün tarfi paketin üzerinde yazıyor ordan bakabilirsin.ben unuttum.
sağolasın canım bende şalgam içircem annem kendi yapmıştı hatta,havalar ısınınca dışarda bozulurmu acaba macun bilemedimki,böğürtlen kökünü sordum çünkü eşim önce kaynatıp ilk suyunu döküceksin falan dedide yanlış bişey yapmayım die.sen de konyalısın galiba tülay öylemi
canım adetliydim dün bittim .eşin için bir tane yasin okudum rabbim kabul etsin dilerim mevlamdan ameliyattan sonraki ilk testinizde istediginiz sonuçları alıp mutluluktan ucarsınız ve bize umut olursunuz canım tamalıyamazsan söle yine okurum .daha engelim kalmadı adet bitti kocayıda savdım bugün basımdan raporu bitti ise basladı artık bilgisayar bana kaldı:)
Suyunu dökerek yaparsan daha iyi olur.çünkü kök çok kumlu oluyor.süzdüğüm halde gitmedi kumu.ama dibine çöküyor.
Yok canım ben denizliliyim.
2 tanede nebido iğne vurulcakmış eşim.
kızlar daha önce konuşuldu bu konu burda biliyorum,bu iğneyle ilgili duyduğum bir şey değil bu ama tedirgin olduğum için anlatıorum size : benim yengemin komşusunun eşi tedaviyle 2 çocukları olmuş bi iğneden bahsetmiş tedavi sonrasında artık ilişkiye giremez olmuş şu an cinsel hayatları yokmuş kadın daha geçen hafta anlatmış bunları iğneden dolayı oldu faln demiş çocuklarımın hatrına sürdürüyorum evliliğimi falan demiş,ama tekrar söylüyorum nasıl bir tedavi uygulandı ne iğnesi vurundu da böyle olmuş bilmiyorum korktum açıkcası bunları duyunca inşallah böyle bir şey yaşamayız Allahım eşinede kendinede sabırlar versin
herkese hayırlı günler olsunnnnnnnnnn
Kızlar eşime yasin okumak istediğimde yetişmez diye arkadaşlarıma yazayım bana yardım ederler dedim
ve topiğe yazdım sonra bikaç sayfa bakıpta fazla kimse topikte olmayınca kendimce dedim ki
aaa bu aralar topiğe giren yok benim yasinler kaldı dedim:26::26:beni utandırdınız kızlarr
Veeeeeeee sonra sizler bana ben okurum deyip bana yardım ettiniz sizin sayenizde yasinlerimi tamamladım
hepinizden allah binlerce kez razı olsun o benim için dua eden dilleriniz hep güzellikler söylesin
ne muradlarınız varsa tez zamanda nasip etsin hemde çifter çifter:13::13:
Inşllhhhhhhhhh hepinizi çokkkkkkk seviyorrrrrrrr veeeeeeeeee
doktor eşime de 2 tane nebido verdi.1 tanesini yaptırdı.2.si 15 gün sonra yapılacak.
şu andan öyle bir proplem yok.hatta performansında değişiklikler var.
sen şu karamsarlığı bir kenara at.
belki bu bahsettiğin iğneden olmamıştır.sonuçta bir çok iğne çeşidi var.
eşlerimiz rabbimize emanet.
bu mebido hormonları sıfırlatıp dışarıdan tekrar testosteron ilavi yapmak diye biliyorum ben.
sağol canım öyle zaten neyse gereken tedavimiz yapıcaz inşallah siz nerden aldınız nebidoyu pahalı die duydum
sağol canım sizin de tedaviniz hayırlı olsun sonu bol spermli ve bebişli olsun inşallahmrb kızlar günümüzün hayırlı geçmesini diliyorum,geçen hafta söylemiştim eşim celaleddin beye gitti dün geldi size ondan bahsedeyim yapmam gereken eksik bişey varsa siz de söyleyin lütfen,dediğim gibi eşimin fshyüksek ıh düşük çıkmış celalleddin bey g5 macun,böğürtlen kökü, kişniş ve panax kullanmasını söylemiş birde havuç suyuna zeytinyağı döküp iç akşamları demiş şalgam suyu da olabilir demiş işte bakalım 3 ay kullancaz bunları inş. birinden biri sebep olsun hepimize,biz gitmeden önce çakşır kökü suyu ve nohut kürü uyguluyorduk,çakşıra gerek yok içme demiş nohuta devam edebilrsin kendin bilrsin demiş.muayene sonucu bizim gibi olan varmı kızlar bir de böğürtlen kökünü nasıl yapıcam ha bide bu g5 macunu nerde saklıcam dün dolaba koymuştum bozulurmuki die ama sertleşmiş siz nasıl yapıosunuz
herkese hayırlı günler olsunnnnnnnnnn
kızlar eşime yasin okumak istediğimde yetişmez diye arkadaşlarıma yazayım bana yardım ederler dedim
ve topiğe yazdım sonra bikaç sayfa bakıpta fazla kimse topikte olmayınca kendimce dedim ki
aaa bu aralar topiğe giren yok benim yasinler kaldı dedim:26::26:BENİ UTANDIRDINIZ KIZLARR
veeeeeeee sonra sizler bana ben okurum deyip bana yardım ettiniz sizin sayenizde yasinlerimi tamamladım
hepinizden allah binlerce kez razı olsun o benim için dua eden dilleriniz hep güzellikler söylesin
ne muradlarınız varsa tez zamanda nasip etsin hemde çifter çifter:13::13:
inşllhhhhhhhhh hepinizi çokkkkkkk seviyorrrrrrrr veeeeeeeeee
eczaneden aldık.evet pahalı 250 tl cik.
sağol canım sizin de tedaviniz hayırlı olsun sonu bol spermli ve bebişli olsun inşallah
böğürtlen kökünü yalnız eşin içecekse paketin yarısını 3 litre kaynayan suya atıyosun
hiç yıkamıyosun böğürtlen kökünü ve kısık ateşte yarım saat kaynatıyosun altını kapatıp
soğuyunca süzüyosun çöpleri dibe çöküyo zaten bir de süzerken un elediğimiz elekten geçirirsen
tortu falan geçmez hiç aldığın kaba
ben cam kavanozlara doldurup buzdolabında muhafaza ediyordum
macunu da oda sıcaklığında saklıyorduk dediğin gibi buzdolabında olmaz taş gibi olur yenmez
hiç bir şeycik olmaz merak etme aylarca saklamıcaksınız ya
Allah şifalar versin eşine canım
çok sağol canım dediğiniz gibi yaparım,bir de balık yumurtası almış eşim( bizim gibi olan biri kullanmış olumlu netice görmüş de ) sizden de kullananlar varmı balık yumurtası
sağol canım sizin de tedaviniz hayırlı olsun sonu bol spermli ve bebişli olsun inşallah
böğürtlen kökünü yalnız eşin içecekse paketin yarısını 3 litre kaynayan suya atıyosun
hiç yıkamıyosun böğürtlen kökünü ve kısık ateşte yarım saat kaynatıyosun altını kapatıp
soğuyunca süzüyosun çöpleri dibe çöküyo zaten bir de süzerken un elediğimiz elekten geçirirsen
tortu falan geçmez hiç aldığın kaba
ben cam kavanozlara doldurup buzdolabında muhafaza ediyordum
macunu da oda sıcaklığında saklıyorduk dediğin gibi buzdolabında olmaz taş gibi olur yenmez
hiç bir şeycik olmaz merak etme aylarca saklamıcaksınız ya
Allah şifalar versin eşine canım
çok sağol canım dediğiniz gibi yaparım,bir de balık yumurtası almış eşim( bizim gibi olan biri kullanmış olumlu netice görmüş de ) sizden de kullananlar varmı balık yumurtası
biizim komuşunun damadıda balık yumurtası havyar yiyerek spermleri artmış
bizede sürekli tavsiye etti ama bi üzerine olmadım yapmadım doğru olabilir belki artık
ne yapacağımızı şaşrdık rabbim bizi daha kötü şeylerle sınamasın inşlh insan çok yoruluyor.......
biizim komuşunun damadıda balık yumurtası havyar yiyerek spermleri artmış
bizede sürekli tavsiye etti ama bi üzerine olmadım yapmadım doğru olabilir belki artık
ne yapacağımızı şaşrdık rabbim bizi daha kötü şeylerle sınamasın inşlh insan çok yoruluyor.......[/QUO
işe yarayacağına inanıyorum bende çok duydum yemesi biraz sıkıntılı olucak galiba ama o yiyen arkadaş da tuzla limonla bi şekilde yemiş bir yıl boyunca olumlu sonuç almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?