Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm çok geçmiş olsun inş sorunsuz geçer hamileliğin demek rahim büyümesinden oluyomuş:26:
desene senin bebiş iice kendine yer açıyo raht rahat
ay bi tanem ya allah razı olsun cnm benim tmm olur inş seninde halayını çekeriz bi hafta sonra

selam canim.nasilsin
dun yazdigin sonuclari okudum devlet hastanesinde yapilan test sonuclarina cok takilma bence.
baska yerlerde 1 2 sperm cikarken akdeniz uni bile 0 cikmisti. gecen yil ben dra bir iki tane bile bizim icin onemli demistim dr belli bir sayinin altindaysa 0 yazarlar demisti.
(anadolu hastanesini) biliyorsun degilmi birdahaki testi orda yaptirin derim. insaallah guzel sonuclar cikar.
birde esinin FSH bastan beri dusukmu yuksekmiydi?

eşin için 1 adet yasin okundu.rabbim hayırlısı ile güzel sonuçlar almak nasip eder inşallah.

Allahın selamı hepinizin hepimizin üzerine olsun kardeşlerim,öncelikle transferini olan NURSEN VE ENFAL kardeşlerimin transferleri hayırlı uğurlu olur hayırlı sonuçlar alırlar inşanlah,yangın tehlikesi atlatan TÜLAY kardeşim çok geçmiş olsun Rabbim sizleri korumuş,Allahım bir daha yaşatmasın.tedavideki tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun .

Benden haberlere gelecek olursak ege üniv. hast.beni nisan adetimin ilk günü bekliyormuş ben tahlilerimi falan hepsini hallettim tahlil sonuçlarım maşallah hepsi istenilen aralıkta şimdilk bir sorun görünmüyor ama trensferim henüz olmadı biraz daha zaman var yani mart adetine yetişmedi,fakat biz Ankarada bir doktorla görüştük boşu boşuna egeye git gel yapmayın bizde başlıyalım kısa sürede sonuç alırsınız dediler ,tabi bizim için egeye gidip gelmek çok sorun fakat hayırlısı neyse Allah onu vesile kılsın şifamıza ...Kardeşlerim Allah hepimizin YAR VE YARDIMCISI olsun mutluluklartın en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin

Canım alıntı yapamadım ama yazını okudum..Çok geçmiş olsun..Benimde bu zamanlarda, 14. haftalarda belim çok ağrıyodu..Oturup kalkamıyodum..Bide okul vardı..Sandalyeme minder falan götürmüştüm...Sonra yayılmaya başladı ağrısı..Dr magnezyum tablet verdi..Günde kaç defaydı unuttum pastil gibi emiyosun..Çok ii gelmişti Ağrılarım azalmıştı..Senin kide devam ederse magnezyumu hatırlat dr una...

cnm nasılsın yine denk geldik

slm canım .
1 tane yasin okudum.
Allah kabul etsin tatlım.hayırlı evlatlarla evini şenlendirsin RAbbim.amin.eksik kalırsa okurum yine ....

Cnm nasılsın ben bir tane Yasin de ablama okuttum eksik kalırsa söyle cnm Allah muradını versin ins

canım çok geçmiş olsun Rabbim evladını size bağışlasın
nursencim transferini kacinci gun yaptilar iki tanemi yerlrstirdiler. birde bursada tedavi goruyordun sanirim.
3.gün transferi canım evet zaten 2 embriyom oluşmuştu 2 sini de yerleştirdiler
evet canım bursada yaptırdım bu tedavim dahil diğer ikisini de.
senden de Allah razı olsun canım benim okudum 5 taneyi daha
inşallah canım Rabbim nasip eder hamiş haberimi vermeyi

Allah razı olsun canım senin de tedavin geç olsun güç olmasın
neresi hayırlıysa orasını nasip etsin Rabbim.

Tatlim merhaba nasilsin?
Canimcim senin icin 3tane Yasin okudum.
Rabbim kabul etsin niyetindekini tez vakitte sana nasip etsin..
Canim cok kotu griptim uzerinede malum hastalik oldu temizlenip ancak okuyabildim.
Tatlim daha eksigin varsa okuyabilirim..

Sus gönlüm!
Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus!... (Hz.Mevlana)

canım s.a özel mesaj kutuna msj gönderdim gelmedimi acaba ,burada yazayım bende eşin için yasin okuyabilirim başka okunacak sure varsa onuda okurum ne zamana kadar okunacak ve kaç adet okunacak yaz ben hemen okurum dua da ederim Allah hepimize şifalar versin A.E.OL

cemrem 1 YASIN sureside ben okurum ins, simdi.eksik kalmissa, guzel gonlune gore versin Allah im.
sağol güzelim tmm oldu senden 1 tane aldım a.e.o
cnm hakkına neresi hayırlıysa orası olsunevet dr mantıklı demiş ege uzak ankara yakınsa bence de orda deneyin
sonu olsun da cnm
slm canım .
1 tane yasin okudum.
Allah kabul etsin tatlım.hayırlı evlatlarla evini şenlendirsin RAbbim.amin.eksik kalırsa okurum yine ....
sağol güzelim benim
Cnm nasılsın ben bir tane Yasin de ablama okuttum eksik kalırsa söyle cnm Allah muradını versin ins
ah cnm ya ablandan da alah razı olsun sağol kat kat sevabınız olsun inş
yarenim cnm benim kız sende mi pkudun alalh razı olsun ne şanslıyım kimse yok diyodum herkesler okudu
hepiniz den alalh razı olsun dualarımız kat kat hepimizi bulsun güzelim sen nasıslın
eşin için 2 tane yasin okudum
Allah kabul etsin inşallah
sağol güzelim benim okuyan dillerini,z hep ii güzel şeyler desin yüz<ünüz hep gülsün inş hepimiz burda olalaımmmmmmmmm

tatlım yazdım biraz net ağır gidiyo gitti ama bi bak özeline stersen

sağol düşüncen için

Okumam mi canimcim ya Allahim kabul etsin insallahhh...
Namazdan sonra okunursa daha hayirli diye duymustum bende namazlardandan sonra okudum..
Senden de Allah razi olsun tatlimm..
Eksigin varsa daha okuyabilirim.
Ben biraz daha iyiyim tatlim yavas yavas iyilesiyorumm..
Insallah bu hafta tamamen atarim hastaligi üzerimden..
Sen nasilsin tatlim neler yapiyosun dersler nasil gidiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…