cnm çok geçmiş olsun inş sorunsuz geçer hamileliğin demek rahim büyümesinden oluyomuş:26:selam arkadaslar
gecen iki gun karnim agridi nerdeyse dayanamiyordum.bebegime birsey olacak diye cok korktum. ilk gun esim gelince acile gittik.dr bebek gayet iyi sorun gorunmuyor dinlen dedi.oyle deyince butun agrimi unuttum.sonra birgun daha devam etti,simdi cok sukur iyiyim.
netten baktimda rahmin buyumesiyle olabilrmis boyle agrilar.
hafif grip ve bogaz agrim var ins artmaz.:18:
kimsecikler yok gezmelerdeyiz herhalde ohhh
ENFALcim nasilsin hamilelik belirtileri basladimi,?
ay bi tanem ya allah razı olsun cnmcanım daha okuyabilirim nasıl olsa bi işim yok koca gün yatıyorum :) 5 tane daha okuyabilirim canım daha vakit var nasılsa
canım nasıl arkadaşmış onlar patavatsızlarsöylencek laf mı senin çocuğun olmıcak demek
o nerden bilebilir ki ay nasıl sinir oldum
bence de söyleme hamileliğini asıl onlar kıskanır seni bol bol dua oku(ihlas,felak,nas) kendin ve bebişin için
böyle insanların şerlerinden Allaha sığın
hiç de canını sıkma sonuna kadar sen haklısın canım üzülmekte,kırılmakta ama
değmez böyle beş para etmez insanlar için üzülmeye
eşin için 1 adet yasin okundu.rabbim hayırlısı ile güzel sonuçlar almak nasip eder inşallah.
Canım alıntı yapamadım ama yazını okudum..Çok geçmiş olsun..Benimde bu zamanlarda, 14. haftalarda belim çok ağrıyodu..Oturup kalkamıyodum..Bide okul vardı..Sandalyeme minder falan götürmüştüm...Sonra yayılmaya başladı ağrısı..Dr magnezyum tablet verdi..Günde kaç defaydı unuttum pastil gibi emiyosun..Çok ii gelmişti Ağrılarım azalmıştı..Senin kide devam ederse magnezyumu hatırlat dr una...
canım çok geçmiş olsun Rabbim evladını size bağışlasınselam arkadaslar
gecen iki gun karnim agridi nerdeyse dayanamiyordum.bebegime birsey olacak diye cok korktum. ilk gun esim gelince acile gittik.dr bebek gayet iyi sorun gorunmuyor dinlen dedi.oyle deyince butun agrimi unuttum.sonra birgun daha devam etti,simdi cok sukur iyiyim.
netten baktimda rahmin buyumesiyle olabilrmis boyle agrilar.
hafif grip ve bogaz agrim var ins artmaz.:18:
kimsecikler yok gezmelerdeyiz herhalde ohhh
ENFALcim nasilsin hamilelik belirtileri basladimi,?
3.gün transferi canım evet zaten 2 embriyom oluşmuştu 2 sini de yerleştirdilernursencim transferini kacinci gun yaptilar iki tanemi yerlrstirdiler. birde bursada tedavi goruyordun sanirim.
senden de Allah razı olsun canım benim okudum 5 taneyi dahacnm çok geçmiş olsun inş sorunsuz geçer hamileliğin demek rahim büyümesinden oluyomuş:26:
desene senin bebiş iice kendine yer açıyo raht rahat
ay bi tanem ya allah razı olsun cnmbenim tmm olur inş seninde halayını çekeriz bi hafta sonra
Allahın selamı hepinizin hepimizin üzerine olsun kardeşlerim,öncelikle transferini olan NURSEN VE ENFAL kardeşlerimin transferleri hayırlı uğurlu olur hayırlı sonuçlar alırlar inşanlah,yangın tehlikesi atlatan TÜLAY kardeşim çok geçmiş olsun Rabbim sizleri korumuş,Allahım bir daha yaşatmasın.tedavideki tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun .
Benden haberlere gelecek olursak ege üniv. hast.beni nisan adetimin ilk günü bekliyormuş ben tahlilerimi falan hepsini hallettim tahlil sonuçlarım maşallah hepsi istenilen aralıkta şimdilk bir sorun görünmüyor ama trensferim henüz olmadı biraz daha zaman var yani mart adetine yetişmedi,fakat biz Ankarada bir doktorla görüştük boşu boşuna egeye git gel yapmayın bizde başlıyalım kısa sürede sonuç alırsınız dediler ,tabi bizim için egeye gidip gelmek çok sorun fakat hayırlısı neyse Allah onu vesile kılsın şifamıza ...Kardeşlerim Allah hepimizin YAR VE YARDIMCISI olsun mutluluklartın en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin
sağol güzelim tmm oldu senden 1 tane aldım a.e.ocemrem1 YASIN sureside ben okurum ins, simdi.eksik kalmissa, guzel gonlune gore versin Allah im.
cnm hakkına neresi hayırlıysa orası olsunevet dr mantıklı demiş ege uzak ankara yakınsa bence de orda deneyinAllahın selamı hepinizin hepimizin üzerine olsun kardeşlerim,öncelikle transferini olan NURSEN VE ENFAL kardeşlerimin transferleri hayırlı uğurlu olur hayırlı sonuçlar alırlar inşanlah,yangın tehlikesi atlatan TÜLAY kardeşim çok geçmiş olsun Rabbim sizleri korumuş,Allahım bir daha yaşatmasın.tedavideki tüm kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun .
Benden haberlere gelecek olursak ege üniv. hast.beni nisan adetimin ilk günü bekliyormuş ben tahlilerimi falan hepsini hallettim tahlil sonuçlarım maşallah hepsi istenilen aralıkta şimdilk bir sorun görünmüyor ama trensferim henüz olmadı biraz daha zaman var yani mart adetine yetişmedi,fakat biz Ankarada bir doktorla görüştük boşu boşuna egeye git gel yapmayın bizde başlıyalım kısa sürede sonuç alırsınız dediler ,tabi bizim için egeye gidip gelmek çok sorun fakat hayırlısı neyse Allah onu vesile kılsın şifamıza ...Kardeşlerim Allah hepimizin YAR VE YARDIMCISI olsun mutluluklartın en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin
sağol güzelim benimslm canım .
1 tane yasin okudum.
Allah kabul etsin tatlım.hayırlı evlatlarla evini şenlendirsin RAbbim.amin.eksik kalırsa okurum yine ....
ah cnm ya ablandan da alah razı olsun sağol kat kat sevabınız olsun inşCnm nasılsın ben bir tane Yasin de ablama okuttum eksik kalırsa söyle cnm Allah muradını versin ins
yarenim cnm benim kız sende mi pkudun alalh razı olsun ne şanslıyım kimse yok diyodum herkesler okuduTatlim merhaba nasilsin?
Canimcim senin icin 3tane Yasin okudum.
Rabbim kabul etsin niyetindekini tez vakitte sana nasip etsin..
Canim cok kotu griptim uzerinede malum hastalik oldu temizlenip ancak okuyabildim.
Tatlim daha eksigin varsa okuyabilirim..
sağol güzelim benim okuyan dillerini,z hep ii güzel şeyler desin yüz<ünüz hep gülsün inş hepimiz burdaeşin için 2 tane yasin okudum
Allah kabul etsin inşallah
canım s.a özel mesaj kutuna msj gönderdim gelmedimi acaba ,burada yazayım bende eşin için yasin okuyabilirim başka okunacak sure varsa onuda okurum ne zamana kadar okunacak ve kaç adet okunacak yaz ben hemen okurum dua da ederim Allah hepimize şifalar versin A.E.OL
sağol güzelim tmm oldu senden 1 tane aldım a.e.o
cnm hakkına neresi hayırlıysa orası olsunevet dr mantıklı demiş ege uzak ankara yakınsa bence de orda deneyin
sonuolsun da cnm
sağol güzelim benim
ah cnm ya ablandan da alah razı olsun sağol kat kat sevabınız olsun inş
yarenim cnm benim kız sende mi pkudun alalh razı olsun ne şanslıyım kimse yok diyodum herkesler okudu
hepiniz den alalh razı olsun dualarımız kat kat hepimizi bulsun güzelim sen nasıslın
sağol güzelim benim okuyan dillerini,z hep ii güzel şeyler desin yüz<ünüz hep gülsün inş hepimiz burdaolalaımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?