Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyim ben de çok şükür canım unutmadım evet takip ediyorum seni denk geldikçe
biz de bu pazartesi başladık hocanın verdiklerini kullanmaya onun dışında balık yumurtası yutuyor işte sabah akşam canımm ya zorlanıyor ama napsın
inşallah şifa olur hepimize birinden biri sebep olur,
size kişniş verdi mi hoca canım bize vermiş de nasıl yicek onu bilemedik tadı bi değişik

A.s arkadaşım;
sana bu konuda en çok bahar85 arkadaşımızın yardımı olabilir,çünki onun eşide kemoterapi sonucu azosperm olmuş.
sonradan ilaç ve kür tedavileri ile sayıları yükselmiş..yazını görünce eminim sana cevap verecektir..
yanlış hatırlamıyorsam pıtırcıklar tese sonucunda pataloji sonuçları sertoly cell..
ama çok şükür onlarda son yapılan testte spermin son evreleri görüldü..
oda yardımcı olabilir..
bu arada bizim azosperm tablomuz varr istersen bir kontrol ett.birçok hamile olan varr,bebeğini kucağına alan var...
ben o llistedeki hamileleri görüncee umut doluyorumm..rabbim ol diyince oluveriyor..
allah yar ve yardımcın olsun..

Hayırlı akşamlar cnmm..
Allah razı olsun .:26:
yok cnm illa 1 tane okumak zorunda değill..
eksiğim kalırsaa yazarım cnmm..
rabbim seninde yeni başlayacağın tedavinde hayırlısylaa güzel sonuçlar almayı nasip etsin..
sende Allaha emanet oll. cnmm.

s.a.canım senin ve eşin için 1 adet yasini şerif okuyacağım listene beni de ekle ,Allah nasip ederse şimdi yatsı namazımı kılıp okuyacağım Allahın izniyle okunmuş bilin kızlar ALLAHIM hayırlısı ile bebeklerinizi kuçaklarınıza Almayı nasip etsin..... yemekte masaya eşimle birlikte oturuyoruz diyer sandalyeler hep boş ,Allahım şu masadaki diğer sandalyeleri çoçukarımızla doldur kocaman bir aile olalım diye dua ediyorum hep,inş.hepimiz kocama aileler olalım evlerimiz şenlensin,bayramlarımız şenlensin

kızlar yasinlerinizi okudum haberiniz olsun..en kısa zamanda hamiş haberlerinizi almak nasib olsun inşallah..

canım flzask2003 ve denizbulut isimli arkadaşlarımız kendileri için yasine başlamışlar
onlara yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız yasin alıyor
1 tane okusak bile faydadır arkadaşlarımıza

bende bi yasin okudum adını bilmesemde dua ettim Allah kabul etsin tedavileri olumlu olur inşallah

Allah razı olsun kardeşim ama biz devlet hastlerinde çok zaman kaybettik olacak işimizide oldurmadılar hep bi engel çıktı şimdiye kadar çoktan transferim olacaktı kaldı,Hayırlısı artık ALLAHIM bir yol gösterir inş.Allahım tedavinizde maddi manevi yanınızda olsun hayılı sonuçlar güzel haberler bekliyoruz

Kizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...

Hoşgeldinn arkadaşımmm..
Rabbim kalbine göre versin..inşallah olumlu sonuçlarla ayrılırsın burdan:26::26::26:

arkadaşlar bende size 1er yasin i şerif okurum rabbim niyetlerimizi kabul etsin
hatta şimdi kalkıyımda okuyayım hadi allaha emanet kuzulaar

sağoll canımm benimm.. Allah razı olsun ..

kızlar yasinlerinizi okudum haberiniz olsun..en kısa zamanda hamiş haberlerinizi almak nasib olsun inşallah..

Allah razı olsun kuzummmmm
Aminnnn inş..hamiş haberi vermek bizlerede nasip olur.
ama ,ilk önce senden alıcağız o haberi inş..
sonraa bizzzzz

slm canım ,biz ermiş aktardan aldık sadece birini kullanıyoruz.geylaniden almadık hoca birini alın dedi sadece.

yok canım bize kişniş vermedi.şifa niyetine yiyecek artık Allah yardımcıları olsun .

Ey Rabbim !
Bu Cuma gecesi ve salih ,veli kullarının hürmetine,
şu an kimin ne sıkıntısı varsa ruhsal ve bedensel
onlara Şafi ismin ile şifa ol.
Göğüslerini genişlett..işlerini ise kolaylaştır.
Ya Fettah. biliyoruzki sen kimseye taşıyamayacağıdan fazla yük vermezsin.
Bizler bu yolda seni vekil -yardımcı kıldık.
Biliyoruzki bu duayı sen istediğin için sana sunabiliyoruz.
öyle ise duamızda icabet et ya Mucib AMİN..

Kizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...
canım tedavine ilk adımı atıyorsunuz demek hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim girdiğin bu yolda kucağın dolu çıkmanı nasip etsindualrımız seninle inşallah herşey gönlünce olsun aklına bile gelmeyecek kadar çok sperm çıkar eşinde ve bebişin cennetten kucağına gelir amin
canım bende sizin azo sebebinizi hatırlıyamamıştım iyi olmuş yazdığın ben sana belki umut olurum.benim eşimde kliniferter sendromundan dolayı azoluydu .azoluydu diyorum çünkü şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah eşimde tam bir ay önce mikrotese ameliyatında sperm bulundu.benim hiç umudum olmamasına karşın hep Rabbime tevekkül ettim hep dua ettim şükürler olsun Rabbim dualarımıza icabet etti.benim eşimde sperm bulundu ve şu anda dondurulmuş embriyolarımız beni bekliyor bende miyom çıktı ve ameliyat olmam lazım ameliyat çok pahallı birde riskli şu anda bitkisel kürler kullanıyorum belki biraz küçülür ve inşallah ameliyata gerek kalmadan bu sıkıntıdan kurtulurum diye umut ediyorum inşallah sonrasında embriyo transferim gerçekleşecek darısı başınıza olsun inşallah benimde hamile kalıp kucağıma almamı nasip etsin Rabbim amin. canım bu arada sormak istediğin birşey olursa ben herzaman yardımcı olabilirim tekrar geçmiş olsun

aleyküm selam canım hoşgeldin ve inşallah kucağın bebişli şekilde ayrılman dileyiğleRabbim eşine şifa sanada sabır versin canım burda bahar arkadaşımız var eşi kemoterapi sonrası azosperm oldu ve şükürler olsun onlar azoyu yenenlerden oldu henüz bebişi yok ama dondurulmuş embriyoları var birgün oda sende ve isteyen herkes inşallah Rabbimin izniyle bebişlerine kavuşur.

arkadaşlar bende size 1er yasin i şerif okurum rabbim niyetlerimizi kabul etsin
hatta şimdi kalkıyımda okuyayım hadi allaha emanet kuzulaar

arkadaşlarsize birer yasinde ben okuycam yazın.rabbim yardımcınız olsun

kızlar çok saolun hepinizden allah bin kere razı olsun
ettiğiniz dualar sizlere en hayırlısı ile geri dönsün inşlh amin...

denizbulut flzaşk canlarım bende size yasin okurum inşallah Rabbim gönlünüzün muradını versin

Cervan hanım birazcık siz araştırsaydınız pregnyl in alfa, ovitrelle nin beta hcg olduğunu bilirdiniz ikisinin farkını artık araştırın biraz zahmet olacak....

kızlar sprem testi nerde nasıl yaptırılıyor doktor eşimden istedi bi kağıt yazdı biz başka hastaneye gitcez ..ilk adım olarak hastanenin hangi bölümüne gidicez ve sprem hastanede mi veriliyor .ordaysa neresinde..ilk defa başımıza gelio lütfen bi cevap:44:

rabbımın ıznıyle kurtulacaksın ınsallah hepımızın ayrı ayrı ımtıhanları var demekkı daha vaktı zamanı gelmemıs canım ,ınsallah sıfa bulucaksın haklısın marankı bıraz tuzlu sen daha ıyısını bılırsın ben mıyomla ılgılı konusmasını duyunca aklıma hemen sen geldın , saracogluda ıyı gercı nerden sıfa gelecek bellı olmaz ınsallah en kısa zamanda atlatırsın hasretın sona erer . Benım hala aynı lekelenme devam edıyor ınsallah vır sıkıntı olmaz ben zaten atlattım o korkuyu doktor kanama olmazsa problem yok dedı ıcım rahatladı ,
patavatsız kısıler le basa cıkmak pek mumkun olmuyo napıyım bende canım benım derdım bana yetıyor bıde kımsenın lafını cekemem rabbımde bana bır cene vermıs cok sukur lafım cebımde Aslında boyle bırı degıldım ama canım yanınca ıster ıstemez oluyorsun zamanında cok uzuldum zaman bazı seylerı ogretıyor Kıs senın kım oldugunu bılmezmıyım ask olsuuuun zaten varya nurusıma ısmını gorur gormez vck nıckınımı degıstırdı dedım ıcımden bır baktım hakkatten senmıssın Allaha emanet ol canım ınsallah o mıyomlar gıder yerıne bebıslerın gelır

Flazsk ve denızbulut sıze bırer yasın okudum rabbım kabul etsın ınsallah en kısa zamanda sıpermcıklerı gorursunuz sonra bebıslerınız once gobısınıze sonra kucagınıza almayı rabbım nasıb eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…