evet canım böğürtlen ..
sen nasılsın ikimiz aynı zamnalrda öğrendik hatırlıyomusun :)
nereye gitsek ne yapsak diye kıvranıyoduk.
şükür başladık siz de başladıdınz değil mi canım çok takip edemedim .
sanki gittik diyodun yanlış mı hatırladım
Selam Arkadaşlar; Ben bu gruba yeni katılıyorum.Öncelikle hepinize geçmiş olsun allahım şifanızı versin.Benim eşim küçük yaşta akciğer rahatsızlığı nedeni ile kemoterapi ve radyoterapi gördüğünden dolayı azosperm hastalığı teşhisi kondu.2 Defa mikrotese ameliyatı oldu fakat sonuç sertoly cell çıktı.Yani hiçbir canlı hücre çıkmadı.Bu şartlar altında sizin çocuğunuz olmaz dediler.Hani derler ya hekim kim başından geçendir diye sizin de başınızda bu hastalık olduğu için sizinle dertleşmek, yardımcı olmak ve sizinde aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun.
herkese hayırlı akşamlar flzaşk2003 canım 1 adet yasinde eşin ve senin için bende okuyabilirim okuduktan sonra yazarım,herkes 1 adet okumak zorunda değilse daha fazlada okuyabilirim şimdi yatsı namazından sonra okurum senin ve eşin adına dua ederim .Allahım kocaman bir aile olmayı nasip etsin A.E.OL
canım flzask2003 ve denizbulut isimli arkadaşlarımız kendileri için yasine başlamışlar
onlara yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız yasin alıyor
1 tane okusak bile faydadır arkadaşlarımıza
Hayırlı akşamlar cnmm..
Allah razı olsun .:26:
yok cnm illa 1 tane okumak zorunda değill..
eksiğim kalırsaa yazarım cnmm..
rabbim seninde yeni başlayacağın tedavinde hayırlısylaa güzel sonuçlar almayı nasip etsin..
sende Allaha emanet oll. cnmm.
Kizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...
arkadaşlar bende size 1er yasin i şerif okurum rabbim niyetlerimizi kabul etsin
hatta şimdi kalkıyımda okuyayım hadi allaha emanet kuzulaar
kızlar yasinlerinizi okudum haberiniz olsun..en kısa zamanda hamiş haberlerinizi almak nasib olsun inşallah..
ervae bizde 3 ay sonra gideceğiz tekrar, bu sürede nebido iğne ve geylani aktarla ermiş aktarın kürlerini kullanacak eşim ,biz ikisindende sipariş verdik siz nasıl yaptınız ikisi aynı zamandamı kullanıyorsunuz yoksa sadece birindenmi sipariş verdiniz,
iyim ben de çok şükür canım unutmadım evet takip ediyorum seni denk geldikçe
biz de bu pazartesi başladık hocanın verdiklerini kullanmaya onun dışında balık yumurtası yutuyor işte sabah akşam canımm ya zorlanıyor ama napsın
inşallah şifa olur hepimize birinden biri sebep olur,
size kişniş verdi mi hoca canım bize vermiş de nasıl yicek onu bilemedik tadı bi değişik
canım tedavine ilk adımı atıyorsunuz demek hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim girdiğin bu yolda kucağın dolu çıkmanı nasip etsinKizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...
canım bende sizin azo sebebinizi hatırlıyamamıştım iyi olmuş yazdığın ben sana belki umut olurum.benim eşimde kliniferter sendromundan dolayı azoluydu .azoluydu diyorum çünkü şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah eşimde tam bir ay önce mikrotese ameliyatında sperm bulundu.benim hiç umudum olmamasına karşın hep Rabbime tevekkül ettim hep dua ettim şükürler olsun Rabbim dualarımıza icabet etti.benim eşimde sperm bulundu ve şu anda dondurulmuş embriyolarımız beni bekliyor bende miyom çıktı ve ameliyat olmam lazım ameliyat çok pahallı birde riskli şu anda bitkisel kürler kullanıyorum belki biraz küçülür ve inşallah ameliyata gerek kalmadan bu sıkıntıdan kurtulurum diye umut ediyorum inşallah sonrasında embriyo transferim gerçekleşecek darısı başınıza olsun inşallah benimde hamile kalıp kucağıma almamı nasip etsin Rabbim amin. canım bu arada sormak istediğin birşey olursa ben herzaman yardımcı olabilirim tekrar geçmiş olsunBen sonradan araniza katildim hatirlamaman gayet normel... ben kendimi tanitiyim.. 23 yasindayim esim ise 26 ve bes ay once (2. Evlilik yil donumumuzden 1 gunce) esimin klinefelter hastasi oldugunu ogrendik...burdaki(avustralya) doktorlar mikro tesenin bize bi faydasi olmaz diye yapmiyorlar.. yani tek caremiz tr...
aleyküm selam canım hoşgeldin ve inşallah kucağın bebişli şekilde ayrılman dileyiğleSelam Arkadaşlar; Ben bu gruba yeni katılıyorum.Öncelikle hepinize geçmiş olsun allahım şifanızı versin.Benim eşim küçük yaşta akciğer rahatsızlığı nedeni ile kemoterapi ve radyoterapi gördüğünden dolayı azosperm hastalığı teşhisi kondu.2 Defa mikrotese ameliyatı oldu fakat sonuç sertoly cell çıktı.Yani hiçbir canlı hücre çıkmadı.Bu şartlar altında sizin çocuğunuz olmaz dediler.Hani derler ya hekim kim başından geçendir diye sizin de başınızda bu hastalık olduğu için sizinle dertleşmek, yardımcı olmak ve sizinde aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun.
cnmmmmm tatlım yasinlere başlamışsınn
hadi inş tmmlandıktan sonra o dondurulanlardan bol bol sperm çıkar ve sana yüklenir 12 gün sonra
önce nursen sonra enfal33 olmak üzere ardından da senin halayını çekeriz güzelim
Cnm bende 1 tane alırım biliyorsun daha okunacaksa alırım cnm sorun yok hadi umutla ve dualarla bekliyoruz kızzzzzzz
Cnm ben sana cvp yzmıştım bence de emre bey dicem gene çünkşi kaan beye gidip ameliyat olanlar da hep aynı sonuç çıktı bi kaç kere bizde kaan beyde tedavi gördük hiç olumlu sonuç alamadık onun için bende emmre bey diyoeum he emre beyde eşim ameliyatta oldu bizim sonuç 0 çıktı ama bana sorarsan emre bey dalında diğer dr.lardan daha ehli....
Cnm genelde dr. Bey 3 ay kullanın sonra testtleri yapıp bana bildirin diyo herhalde sizede aynısını demiştir
kafan takılırsa macunlar bitmeye yakın arayıp sorun dr beye....
Tatlım benim yasininden ende sebebleniyim cnm 1 tane okurum
kalan olursa gene okurum
inş sonuçların bol spermli çıkar cnm
test günün mutlu haberlerini duyurur bize inşşllhhhhhhhh......
arkadaşlar bende size 1er yasin i şerif okurum rabbim niyetlerimizi kabul etsin
hatta şimdi kalkıyımda okuyayım hadi allaha emanet kuzulaar
s.a.canım senin ve eşin için 1 adet yasini şerif okuyacağım listene beni de ekle ,allah nasip ederse şimdi yatsı namazımı kılıp okuyacağım allahın izniyle okunmuş bilin kızlar allahım hayırlısı ile bebeklerinizi kuçaklarınıza almayı nasip etsin..... Yemekte masaya eşimle birlikte oturuyoruz diyer sandalyeler hep boş ,allahım şu masadaki diğer sandalyeleri çoçukarımızla doldur kocaman bir aile olalım diye dua ediyorum hep,inş.hepimiz kocama aileler olalım evlerimiz şenlensin,bayramlarımız şenlensin
kızlar yasinlerinizi okudum haberiniz olsun..en kısa zamanda hamiş haberlerinizi almak nasib olsun inşallah..
arkadaşlarsize birer yasinde ben okuycam yazın.rabbim yardımcınız olsun
bende iyi olmaya çalışıyorum birtanem rabbime şükürler olsun bana mucizeler yaşattı inşallah yine rabbimin izniyle bu sıkıntıdan da kurtulucam buna inanıyorum .evet canım marankinin sitesini de takip ettim onunda kürleri var ama şimdilik ermiş hoca ve ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanıyorum zaten midemde de yer kalmıyor inan kürlerden dolayı bazen yemek bile yiyemiyorum inşallah şifa olurlar.canım marankinin tedavisi çok pahallı eşim için daha önce kendisiyle iletişime geçmiştim ama çok pahallı geldiği için gidememiştik.kendisine vereceğim parayla ameliyat olurumsanada çok geçmiş olsun canım kendini üzme benimde bildiğim kadarıyla rahmin büyümeye başlıyor ve bebek daha bir sağlam tutunuyor inşallah rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eğlesin.canım bu arada patavatsız kişilere ağızlarının payını vermişsin böylelerini susturmak en güzeli hem sende rahat etmiş olursun bir daha bu şekilde seninle konuşma hakkını kendilerinde bulamazlar bu arada benim kim olduğumu biliyorsun değilmi şekerim ben eski vck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?