Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar hoca diye konuşuyorsunuz bu hoca kim öğrenebilirmiyim acaba bu konuda bana yardımcı olursanın memnun olurum

Canım dua listesine bakarken farkettim benim bir tane eksik görünüyor Adet olduğumda kendiminki eksik kalmıştı sana okuyup haber veririm demiştim. Sanırsam unuttum yazmayı Benim eksiğim kalmadı canım okudum kendiminkini de .

merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza 4 yıllık evliyiz ve esim azospermi tese oldu 3 tup sperm donduruldu ve tup bebek yaptık ama tutmadı morfoloji kötu dendi bahcecide yaptım tup bebeği. sonra ankara kaan aaydosa gittik kaan bey proxeed ve klomen verdi onları kullanıyoruz ve ermiş aktardan aldıgımız macun cay ve keçi boynuzu özü kullanıyoruz ins. normal yolla cıkıs olur bir daha tup bebek denemeye korkuyorum allah bu forumdaki herkese sabır versin gercekten azospermi cok kötü insanı bunalıma sokuyor uzun ve zorlu bir surec hem maddi hem manevi cok yıprandık.

Hoşgeldin arkadaşım aramızaa..
ne güzelki ilk seferde sperm bulunmuş dondurulmuşş...
çok yıpratıcı tedaviler maalesef..inşallah kullandığınız kürler şifa olurda eşinde normal çıkış olur..:26::26::26:
maalesef kaç kere tüp bebek deneyen arkadaşlarımızz var.gerçekten maddi manevi yıpranıyoruz..sonu güzel olur inş.
.sabırla bekliyoruzz..Rabbim bizlerede nasip eder inş.
anne olmayıı

amin canım insallah ben özellikle cok yıprandım butun gun aklımdan cıkmıyor her an o duyguyu dusunuyorum bazen dşyorum kafayı yemessem iyidir ama herseyde vardır bir hayır diyorum ins.anne olucaz birgün

Ben biliyommmmm kilosunuuuuuu
söyle kızzzzz hadiiiiiiiiiiiiiiii
bende öğreneyimmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa:84::84::84:

merhaba cnm ne güzel sperm çıkışı olmuş cnm evet morfoloji de zordur
inş işe yarar kullandığınız ilaçlar evet tatlım gerçekten çok yıpranıyoruz hemde nasıl
yılalrca kullanılan ilaçlar bitkiseller hem maddi hemde manevi yıpratıyo
amin cnm sabrımızı yaradan arttırsın:26:

söyleyememmmmmm şimdiiii kendi yazsınnnnnnn
ama takdir ettim iyi vermiş..cnm arkadaşımm..
hadi bi tüyo vereyimm ..benim kilom kadarrr işteeeee belki daha azda olabilir..

söyleyememmmmmm şimdiiii kendi yazsınnnnnnn
ama takdir ettim iyi vermiş..cnm arkadaşımm..
hadi bi tüyo vereyimm ..benim kilom kadarrr işteeeee belki daha azda olabilir..

oooo aferin ona tebrik ederimmmmm
sen nasılsın güzelim diet nasıl gidiyo kızzzzzzzzzzz

amin canım insallah ben özellikle cok yıprandım butun gun aklımdan cıkmıyor her an o duyguyu dusunuyorum bazen dşyorum kafayı yemessem iyidir ama herseyde vardır bir hayır diyorum ins.anne olucaz birgün

cnm bi dönem bende öyleydim ianaılmaz takıyodum bu durumu ama zaman geçtikçe tabi yine aklımdan çıkmıyo ama
eskisi kadarr değilim..aynen öyle cnm herşeyde vardır bi hayır dua ediyoruz..
bizi çoktandır takip ediyomusun..
yani durumumuzu biliyomusun ..azospermi tablomuz var bi kaç gün önce bahar arkadaşımız paylaşmıştıı..

merhaba cnm ne güzel sperm çıkışı olmuş cnm evet morfoloji de zordur
inş işe yarar kullandığınız ilaçlar evet tatlım gerçekten çok yıpranıyoruz hemde nasıl
yılalrca kullanılan ilaçlar bitkiseller hem maddi hemde manevi yıpratıyo
amin cnm sabrımızı yaradan arttırsın:26:[/QUOTE]

amin canım umarım dogal yolla bir cıkısolsun diye bekliyoruz ins.emeklerimizin karsılıgını alırız

oooo aferin ona tebrik ederimmmmm
sen nasılsın güzelim diet nasıl gidiyo kızzzzzzzzzzz

iyiyim cnm ne olsunn..maç izliyoruzz
sen nasılsın ne yaptın bugünn..
ay diyet yapmıyorum aslında yine yiyorum herşeyi
ben zaten bişeyi sürekli devam edemiyorumkii..
bi aşırı kaçırıyosam bi gün dikkat ediyorumm öyle dengeliyorum yoksa
kimbilir kaç olurdummm:18::18:

evet canım tablonuzu gördüm ama cok sayfa oldugu için tam olarak hepsini okumadım ama ara ara bakıyorum okuyorum genelde

ne olsun cnm benim ki evdeydi gündüz
ahh deme bende aynıyım yapmaya çalışıyorum hç değilse spor yapıyım diyorum da bakalım aman ufff
sıkılıyorum bazen
evet canım tablonuzu gördüm ama cok sayfa oldugu için tam olarak hepsini okumadım ama ara ara bakıyorum okuyorum genelde

cnm inş normal yolla çıkış olur sende buraya yazarsınn

cnm nasılsınn napıyosunn
sen bugün ne yaptın bakimm.
bugün bişey yokmu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…