ya ben sana dedim ya utancımdan birkaç gün giremem diye ama yinede dayanamadımselam şeker nerde kaldınn bakimmmm
Beni yanlız bıraktın seni seni..
ya ben sana dedim ya utancımdan birkaç gün giremem diye ama yinede dayanamadım
ya ben sana dedim ya utancımdan birkaç gün giremem diye ama yinede dayanamadım
kızz allah sizi ne etmesin emiiiiii
nursenin mesaj sayısını ne zannettiniz yaaaaaaaaaa
yerim ben sizi beeeeeeeeeeeee
gülmekten yazamıyorum he ona göre kızmayın banaaaaaaaaa
gel gel utanma hepimiz yapabiliriz böyle hatalarrrrrrrrrrrr
Evt cnm ya yapabiliriz böyle hatalarr.
sizde geçen sene donsuz geceleri yanlış anlamıştınız yaa o zamanda ne gülmüştüm hatta yarenede söyledim akşam
dervişin fikri neyse zikride o olurmuş ne yapalımkızz allah sizi ne etmesin emiiiiii
Nursenin mesaj sayısını ne zannettiniz yaaaaaaaaaa
yerim ben sizi beeeeeeeeeeeee
gülmekten yazamıyorum he ona göre kızmayın banaaaaaaaaa
Gel gel utanma hepimiz yapabiliriz böyle hatalarrrrrrrrrrrr
geldim geldim canım anca beraber kanca beraber birbirimize destek olalım değilmiiyi vaptın valla gelmeklee beni tek bırakmadınn
Kızlar maşallah kilolar gidiyor
Flzaşk canım dondurmalar yiyorsun ohh ne güzel bensiz yemeyin bari kilo alırsakta verirsekte birlikte yola devam ederdik
dervişin fikri neyse zikride o olurmuş ne yapalım
Ay flzaşkcığım aradaı söyledi nasıl utandım anlatamam
bundan böyle cevap yazmadan önce bekliycem herkes yazsın ben sonra yazarım sazan gibi atlamamak lazım
yok şekerim ben size kızarmıyım ama gerçekten çok utandım
geldim geldim canım anca beraber kanca beraber birbirimize destek olalım değilmi
aynen bende o günü hiççç unutmuyorum bide kulakları çınlasın istiyorumbebeğimin bana yazdığı şeyi deeee
Teşekkür ederim canım, Allah hepimizin tedavisini hayırlı etsin hepimize şifa versin inşallah. Selin arkadaşın tanıştığı kişi ben değilim ama bizde kocaelinde yaşıyoruz canımcnm tedaviniz hayırlı olsun.Allah gönlünüze göre versin inş. sana özel msj atmıştım ama senin özel msj hakkın yokmuş.
inan cnm bende unutamıyorum o günüüüüü halada gülüyorum
bizimkide bakıyo bana neye gülüyo diyeeeee
bencede kilolar gitsin fit olalım değilmievt cnm ya gidiyoooooo kilocuklarr gitsinler amannnnn
Yok cnm sensiz yemeyizz anca beraberr kanca beraber
Bu arada hiç söylemiyosun senn ne durumdaa kilolarr
Söylemek istemzsen bişey demem
oh maşallah neşen eksik olmasın inşallah bir ay sonrada kendin için mutluluktan gülücükler saçacaksın birtanemolur böyle vakalarrrrr cemrem kahakahadan çatlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Olur cnm haklısın bazen bende yapıyorum onu
nasılsın nasıl gidiyo bitkiseller
benim ki uykuya daldı bileeeeee
bencede kilolar gitsin fit olalım değilmi
tamam tatlım bensiz yemeyin gerçi bensiz emirgana gittiniz ama neyse
Benim kilom aynı halen 72deyim ama her gören kilo verdin diyor
tartılmak istemiyorum artık nedense havalar düzelir düzelmez spora başlıycam inşallah
daha yeni yeni ağrılarım geçmeye başladı artık bir hedefim ve umudum var şükürler olsun
bebeişlerim için zayıflamam lazım daha sağlıklı olmam lazım kendi kilom üstüne birde hamilelik kilosu almama lazım
aslında tedavide kilo almadım bunada şükür inşallah bundan sonra kilo vericem hep beraber zayıflarız
Canım inş güzel haberini alacağız mevlana yüzünüzü güldürsun
sağol cnm inş hep neşeli olalaımoh maşallah neşen eksik olmasın inşallah bir ay sonrada kendin için mutluluktan gülücükler saçacaksın birtanem
biz bugün seni güldürdük 1 ay sonrada sen bizi güldür anlaştık mı?
Bitkiseller iyi gidiyor tatlım alıştım artık inşallah işe yarar rabbim şifa versin şu miyomdan kurtulur bebişime kavuşurum inşallah
kızz hangi takımlı seninkii ..cimbommu izlemiyomuu..
bi gol atttıııı ne güzel olduuuuuu
evt cnm ya sizsiz emirgana giddim ama inş bi dahakine hep beraber giderizzzzzzzz
cnm aslında 72 çok değill..ben bi kaç hafta önce 70 tim nerdeysee..
yani aman amanda kilolu değilsinn..65 bile olsann bende bi olsam süper olucakk.
cemremde olsa bideeeee 52:
evt cnm ya bende onu düşünüyorummböyle tedaviye başlamıyayım geçen eylülde bile 64 tüm şimdi..zaten belli kaç olduğumm..
evt cnm yaa herkes tedavide kilo almayabiliyo ben en transferden sonra çok almıştım.neyseki birazının verdim..
65 olsam iyidir..zaten dediğin giib yazda geldii..
Teşekkür ederim canım, Allah hepimizin tedavisini hayırlı etsin hepimize şifa versin inşallah. Selin arkadaşın tanıştığı kişi ben değilim ama bizde kocaelinde yaşıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?