Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evttttttt attıkkkkkkkk 3-1

abooooo benim adam sevinçden ne dediğini bilemio küfrederek sevinio deli

oooooooooo enişte vermiş çoşkuyu deseneeeeeeeeeeeee

Ben benim herifi bile kaldırdım maç skorunu söylemek için ya
adam uyuyo ben bakıyom
yandık adam uyandı inş başka şeylere de uyanmazzzzz

benim eşimde annesine gitti kardeşiyle maç izliycekmiş az önce bağırma sesleri geliyordu demek gol atmışlar gerçi eşim fenerli kardeşi gs li
Canım sizin canınız sağolsun hava güzeldi tadını çıkarmışsınız ne güzel bizde eşimle o gün gidecektik eşim rahatsızlanınca gidemedik
eğer rahatsızlanmasaydı ne güzel birbirimizi de görürdük hayırlısı artık birtürlü kısmet olmadı 2 senedir gitmek
hamiş olunca gidicez söz vermiştiniz bunu unutmadım haberiniz olsun
Kilom aslında belki çok fazla değil ama ben bu kiloyla hamile kalmak istemem birde biliyorum ki spor yaptığım zaman kilo veririm ona güveniyorum herhalde
bizim bir tanıdığımız 1 ayda tüpbebek yapmak için tam 25 kilo verdi spro ve diyet yaparak aslında bu şekilde kilo vermek sağlıklı değil ama azmetmek bence çok önemli
ben kendisiyle spora gitmiyordum bir hedefim yoktu ama şimdi şükürler olsun mucizem gerçekleşti mercimeklerim beni bekliyorlar bende onlar için sağlıklı olmalıyım

oooooooooo enişte vermiş çoşkuyu deseneeeeeeeeeeeee

Ben benim herifi bile kaldırdım maç skorunu söylemek için ya
adam uyuyo ben bakıyom
yandık adam uyandı inş başka şeylere de uyanmazzzzz

kız benimkisi bi ara uyuyordu göbeğinin üzerinden kumandayı almamla uyandı ne desin allah maçı kaçırıodum kaçırsaydım seni döverdim dio )))) maçın başlamasıyla adam cin gibi oldu...fanatik nede olsa bakamasaydı üzülürdü...
senin adam uyandıysa tmm dır size iyi sabahlamalar ))

Son düzenleme:
şu kilo tablosunu nasıl yapıonuz bende yapıcam

çok kolay cnm çizelgeyi yağınca şifreni ve kilonu falan ordaki kutucuklara yazıyosun
sonra next yazısını tıklıyosun
en alttaki yazıyı senin profiline kopyalıyosun
sonra da değişikliği kaydet tuşuna bas bitti güle güle kullan

kiz sorma benimkide havalarda uçuyor, zipliyor durmuyor, daha yeni ameliyat oldu yavrusum acisini bile unuttu

acı kırağı patlıcanımı çalarmış ) dana ne istion kız adamın iyleymiş turp gibi olmuş zıpladığına göre hehhee

Kızlar ya ben sizlerle yazışmayı ne çok özlemişim meğer depresyona girmiştim sanırım sadece okuyup çıkıyordum sizsiz kalmam vücuda zararmış meğerse

OO dayaktan kurtuldun kızzzz
BENİM EŞİM FANATİK DEĞİLDİR AKLINA gelirse bakar ben severim ama maç seyretmeyi
aman cnm sus sus duymasın sabahlar olamz yokkkkkkk almıyım ben böyle iim

Kızlar ya ben sizlerle yazışmayı ne çok özlemişim meğer depresyona girmiştim sanırım sadece okuyup çıkıyordum sizsiz kalmam vücuda zararmış meğerse

aferin anlamışsın hıhhh
buna şükür zararın neresinden dönersen kardır
bi daha böyle depresyon mepresyon yutmayız ona göre nurusima hanımcımmmm

aşkolsun tatlım biz kiloluyumuyuznazar etme ne olur ye seninde olur

kızlarrrrrrrr ya bu akşam ne kadar neşeliyiz valla gülmekten bi hal oldummmmmm
hep neşeli olalımm..inşallahhhhh

OO dayaktan kurtuldun kızzzz
BENİM EŞİM FANATİK DEĞİLDİR AKLINA gelirse bakar ben severim ama maç seyretmeyi
aman cnm sus sus duymasın sabahlar olamz yokkkkkkk almıyım ben böyle iim
he valla dayaktan kurtuldum

kızz sana yazdımm görmedinmiiiiiiii .
söylemiyom bende kilo çizelgesini.
yok kız görmedim nereye yazdın daha bugün gözlerime bakdırdım ama görmedim inan.
kızlarrrrrrrr ya bu akşam ne kadar neşeliyiz valla gülmekten bi hal oldummmmmm
hep neşeli olalımm..inşallahhhhh

amin cnm Allah neşemizi arttırsın...

inşallah cnm hamiş olalımda giderizz koca göbüşlerimizleeeee bebişleri gezdirmeye
Evt cnm çok şükür seni bekleyen 6 tane bebeğin varrrr:26::26::26::26:
bundan sonrada inş tüm engelleri aşığ onları göbüşüne alıcaksın :26:

cnm çizelgeyi nereye yapıcam önce onu söyle hemende next e bas dion bide oldu bitttiye getirion benim kilom oldu bittiye gelicek kilomu hahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…