- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
sağol cnm inş hep neşeli olalaım
artık gülmek istiyoruz bebişlerimizle o da olacak inş
alışırsın tabii cnm ne yapıcan inş şifa olur
Evet cimbom lu da çok futbol aşığı değildir
ben daha beterim ondaninş biz kazanırızzzzzzzzzzz
Evettttttttttt bende olayım artık 60 lılardaaaaaaaaaaaa
olacak umarım:26:
Helal olsun cimbomumaaaaaaaaaaaaaaaa
atttık beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:::::::)))))))
abooooo benim adam sevinçden ne dediğini bilemio küfrederek sevinio deli
benim eşimde annesine gitti kardeşiyle maç izliycekmiş az önce bağırma sesleri geliyordu demek gol atmışlar gerçi eşim fenerli kardeşi gs likızz hangi takımlı seninkii ..cimbommu izlemiyomuu..
Bi gol atttıııı ne güzel olduuuuuu
Evt cnm ya sizsiz emirgana giddim ama inş bi dahakine hep beraber giderizzzzzzzz
Cnm aslında 72 çok değill..ben bi kaç hafta önce 70 tim nerdeysee..
Yani aman amanda kilolu değilsinn..65 bile olsann bende bi olsam süper olucakk.
Cemremde olsa bideeeee 52:
Evt cnm ya bende onu düşünüyorummböyle tedaviye başlamıyayım geçen eylülde bile 64 tüm şimdi..zaten belli kaç olduğumm..
Evt cnm yaa herkes tedavide kilo almayabiliyo ben en transferden sonra çok almıştım.neyseki birazının verdim..
65 olsam iyidir..zaten dediğin giib yazda geldii..
oooooooooo enişte vermiş çoşkuyu deseneeeeeeeeeeeee
Ben benim herifi bile kaldırdım maç skorunu söylemek için ya
adam uyuyo ben bakıyom
yandık adam uyandı inş başka şeylere de uyanmazzzzz
aşkolsun tatlım biz kiloluyumuyuzşu kilo tablosunu nasıl yapıonuz bende yapıcam
şu kilo tablosunu nasıl yapıonuz bende yapıcam
kiz sorma benimkide havalarda uçuyor, zipliyor durmuyor, daha yeni ameliyat oldu yavrusum acisini bile unuttu
OO dayaktan kurtuldun kızzzzkız benimkisi bi ara uyuyordu göbeğinin üzerinden kumandayı almamla uyandı ne desin allah maçı kaçırıodum kaçırsaydım seni döverdim dio)))) maçın başlamasıyla adam cin gibi oldu...fanatik nede olsa bakamasaydı üzülürdü...
senin adam uyandıysa tmm dır size iyi sabahlamalar))
şu kilo tablosunu nasıl yapıonuz bende yapıcam
cnm nasılsınn napıyosunn
sen bugün ne yaptın bakimm.
bugün bişey yokmu bana
Kızlar ya ben sizlerle yazışmayı ne çok özlemişim meğer depresyona girmiştim sanırım sadece okuyup çıkıyordum sizsiz kalmam vücuda zararmış meğerse
Kızlar ya ben sizlerle yazışmayı ne çok özlemişim meğer depresyona girmiştim sanırım sadece okuyup çıkıyordum sizsiz kalmam vücuda zararmış meğerse
aşkolsun tatlım biz kiloluyumuyuznazar etme ne olur ye seninde olur
kız benimkisi bi ara uyuyordu göbeğinin üzerinden kumandayı almamla uyandı ne desin allah maçı kaçırıodum kaçırsaydım seni döverdim dio)))) maçın başlamasıyla adam cin gibi oldu...fanatik nede olsa bakamasaydı üzülürdü...
senin adam uyandıysa tmm dır size iyi sabahlamalar))
he valla dayaktan kurtuldumOO dayaktan kurtuldun kızzzz
BENİM EŞİM FANATİK DEĞİLDİR AKLINA gelirse bakar ben severim ama maç seyretmeyi
aman cnm sus sus duymasın sabahlar olamz yokkkkkkk almıyım ben böyle iim
yok kız görmedim nereye yazdın daha bugün gözlerime bakdırdım amakızz sana yazdımm görmedinmiiiiiiii .
söylemiyom bende kilo çizelgesini.
kızlarrrrrrrr ya bu akşam ne kadar neşeliyiz valla gülmekten bi hal oldummmmmm
hep neşeli olalımm..inşallahhhhh
benim eşimde annesine gitti kardeşiyle maç izliycekmiş az önce bağırma sesleri geliyordu demek gol atmışlar gerçi eşim fenerli kardeşi gs li
Canım sizin canınız sağolsun hava güzeldi tadını çıkarmışsınız ne güzel bizde eşimle o gün gidecektik eşim rahatsızlanınca gidemedik
eğer rahatsızlanmasaydı ne güzel birbirimizi de görürdük hayırlısı artık birtürlü kısmet olmadı 2 senedir gitmek
hamiş olunca gidicez söz vermiştiniz bunu unutmadım haberiniz olsun
Kilom aslında belki çok fazla değil ama ben bu kiloyla hamile kalmak istemem birde biliyorum ki spor yaptığım zaman kilo veririm ona güveniyorum herhalde
bizim bir tanıdığımız 1 ayda tüpbebek yapmak için tam 25 kilo verdi spro ve diyet yaparak aslında bu şekilde kilo vermek sağlıklı değil ama azmetmek bence çok önemli
ben kendisiyle spora gitmiyordum bir hedefim yoktu ama şimdi şükürler olsun mucizem gerçekleşti mercimeklerim beni bekliyorlar bende onlar için sağlıklı olmalıyım
çok kolay cnm çizelgeyi yağınca şifreni ve kilonu falan ordaki kutucuklara yazıyosun
sonra next yazısını tıklıyosun
en alttaki yazıyı senin profiline kopyalıyosun
sonra da değişikliği kaydet tuşuna bas bitti güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?