Selam canım az kaldı hadı rabbım sag salım operasyonunu hayırla tamamlamanı nasıb etsın ınsallah gerısıde goz acıp kapayıncaya kadar cabuk gecerde bebısıne kavusursun dualarla guzel haberlerını beklıyorum yarın ınsallah butun arkadaslarada dualar edılecek rabbım hıc bırımızı evlat kokusundan mahrum etmesın koca yureklı ozel anne adayları
cnm gene mi bu komşular ya bu insanlar ne istiyo bizde beeeeebenim komşularımda benim çocuğum olmadığını bildikleri halde 42 yaşındaki 16 ve 24 yaşında iki evlada sahip komşuma kız ayşe yap bi tane daha demezlermi nasıl gıcık ,sinir oluyorum 40 yaşlarında 2 tn yetişkin evladı var benim hiç yok tedaviler gördüğümüde biliyorlar ama bu kızın yanında dikkat edelim demiolar hiç( o an benim yüzüm nasıl renk atıyor kalbim nasıl daralıyor sinir oluyorum onlara...
buda yetmez gibi eşinde sorun varmı diolar, sizine ya sorun kimdeyse kimde eşimde varmı dicem, ne kadar gerizeklaı insanlar tahmin edebiliolarsa etsinler ama bana soru sormasınlar bu konuda yumurtam yok diyorum daha eşimin b.k..nu eşiolar...
canlar nasilsiniz bisey sorucam nohut kürü nasil yapiliyor ve kac ay yapiliyor yapan arkadaslar varsa anlatabilirmisiniz
arkadaşlar çok yazdım bu gece çenem düştü ama anlattım,rahatladım benim gibi insanlar da var diye...sordum ama cvp alamadım eşimi yeni bir microtese ameliyatına nasıl hazırlamalıyım..bildiğiniz şeyler var mı,beslenme yönlü..ben bi tek keçiboynuzu kürünü biliyorum o kadar...sizlerin var mı bildiği değişik şeyler...?
Kızlaaarr ben cok heycanlıyııım bugun mınıklerımle programımızı yapıcaz gece sabaha kadar kabuslar gordum mınıklerım kacıyodu hıc bırı okumuyodu aglıyolardı ayyy sabahın 5 den berı ayaktayım dua edın guzel gecsın ben daha cok heycanlıyım haftalardır calısıyoruz ama cok heycanlılarrr allahım yuzumuzun akıyla cıkmayı nasıb etsın ınsallah
ah canım ya boyun fıtığından senin de çektiğindualarımız seninle cnm benim inş pazar günü güzel haberler gelicek senden rabbim hayırlarla getirsin sana bebiğini inş
ii sayılır cnm n eolsun ya dersler evet bayağı yoğun durmaksızın çalışıyorum bu arada boyun fıtığım yüzünden elime de ağrı geçti dr. gittim emg çekilcek dedi bugün çekildim sonuç pazartesi çıkacak bakalım ne diyecek dr.benden böle seni sormalı kızzz bebişin nasıl sen nasıslın başladı mı hamilelik bulantıları aşermeler
hoşgeldin arkadaşım inşallah sen de benim gibi 3.denemende pozitif sonucunu alırsınslm canlar...ben ara ara takip ediyorum bu topiği...aslında tamamen bu topiğe aitim..çünkü azospermiz biz de...ama sayfalar çok ilerlemiş..hepsini baştan okuyamam...ama daha sık takip etmeye çalşıcam vakit buldukça...biz 2 negatif tüp bebek denemesi yaptık ,3.yü yapıcaz allah nasip ederse...ama önce tayin bekliyoruz,yazın taşınma işlemleri falan bitsin en kısa sürede başlıcaz...ege üniv.de yapmıştık 2 denemeyi de.eşim de ordad oldu teseyi..çok şükü 2 denememize de yetti....hatta son kalan paça hala ege'de...3.ye yetedebilir,yetmeyedebilir dedi embriyolog...biz büyük ihtmalle ankara'da yaptırcaz artık...kalan parçayı nasıl alırız,eşim tekrar microtese olucakitekrar buluncak mı bilemiyorum,umarım bulunur...aslında şöyle düşünürsen insan kafayı yer...ama ALLAH ÇOK BÜYÜK,sabrını da veriyo arkadaşlar...şimdi bizi tekrar microtese bekliyo ya (tabii önce iyi bir merkez buluncak ve amliyat günü vs..),NELER TAVSİYE EDERSİNİZ ,oO GÜNE KADAR EŞİME NASIL BAKAYIM,NELER YESİN,NELER YAPMALIYIM ?.burası çok tecrübeli bi topik,lütfen yardımcı olun,fikirlerinizi bekliyorum kaderdaşlarım...
canım inşallah rüyalarının tersi çıkıp çok güzel olacak programınızKızlaaarr ben cok heycanlıyııım bugun mınıklerımle programımızı yapıcaz gece sabaha kadar kabuslar gordum mınıklerım kacıyodu hıc bırı okumuyodu aglıyolardı ayyy sabahın 5 den berı ayaktayım dua edın guzel gecsın ben daha cok heycanlıyım haftalardır calısıyoruz ama cok heycanlılarrr allahım yuzumuzun akıyla cıkmayı nasıb etsın ınsallah
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin inşallahhh..:26::26::26:
ah canım ya boyun fıtığından senin de çektiğin
Allah şifalar versin canım inşallah iyi çıkar sonucun
ben de iyiyim canım hamdolsun bulantım oluyo canım
sabahları zorla birşeyler yemeye çalışıyorum gün içinde de devam ediyo
dün de canım bir haşlama patates istedi ki sorma :) yedim de rahatladım
hoşgeldin arkadaşım inşallah sen de benim gibi 3.denemende pozitif sonucunu alırsın
canım o zamana kadar nohut kürü yapabilirsin en az 2 ay yapılmalı bu kür diye biliyorum
bundan başka keçiboynuzu kürü var daha başka da arkadaşlar söylerler.
canım inşallah rüyalarının tersi çıkıp çok güzel olacak programınız
Allah kabul etsin dualarınızı inşallah.
vay vay vayyyyy
demek transferin olacak yarın
sana sormuştum da yakın demi tedavin diye kaçamak cevap vermiştin seni seniiiiiiiiii
hayırlı olsun bakalım canım tedavin inşallah bu sefer pozitif sonucu alırsın
e bari biraz anlatırsın heralde kaç tane yumoşun oldu,kaçı döllendi falan,dondurulan embriyon oldu mu?
bak bak unutmamışta kaçamak cevabıııııııııı
cnm bu sefer böyle olsun istedim ama geçen seferki gibi değil bu sefer çok rahat bi tedavi dönemi geçirdim..
dayanamadım şimdi yazayım dedim.süpriz olsun dedim... aslında trasnfer olsun sonuçumu alıp öyle yazacaktım ama dayanamadımm
sağoll cnm inş bu sefer Rabbim banada nasip eder...
17 yumoş oldu cnmm..12 sine işlem yapıldı 10 embriyom oldu..şuanda öylee..ben şoktayımm maaşallahh..
hiç 10 tane görmemiştim. geçen sefer 5 tane döllenmişti. bu sefer 10
işte yarın sabah bakalım 2 tane bana transfer olsa dondurulmuş kalırmı bilmiyorumm..
herkes kalır diyo ama bilmiyorumm. hayırlısı ...
eşiminde 3 tüp varmış orda 1 tüp yetti bizee çok şükür..:26::26::26::26::26:
Benimm HALA UMUDUMM VARRRRRRRRRRR..
mercimeğinn nasıll cnm yerim ben onuuuuu
yaaa ben unutmam öyle işte
maşallah yumoşlarına canım bence de dondurulan olur
sonra onlar kardeş gelirler inşallah ablalarına abilerine
hadi bakalım bundan sonra 12 gün geri sayım başlayacak inşallah
inşallah da sen de hamileyim yazacaksın canımmmm
iyidir heralde teyzesiii
içerde napıyo artık bilmiyorum
büyüyodur inşallah
seninkiler de olsun inşallah biz de onları yeriz
bakalım yarınn neler olucakk heyecanlıyımmm:18::18::18:
inşallah cnm bu sene daha çokk hamişimizz olsunnnn..inş
ne zaman bi dahaki kontroll..cnmm
ama o artık mercimeklikten çıkmıştırr..büyüdü artıkkk
eşin microtese oldu mu cnm? kusura bakma bu topiktekileri hiç tanımıyorum,kim ne aşamada bilmiyorum gerçekten,dediğim gibi sayfalar çok ilerlemiş...okusam da yetiştiremem...ondan soruyorum yanlış anlama cnm... insanlar gerçekten anlamıyo...ben 2.denememi bu ocakta yaptırdım,2-3 gün sonra eve döndük...komşular güya bana geçmiş olsuna geldiler..yok biir kahve istiyo,biri yeşil çay istiyo,neymiş kahve sevmiyomuş falan.yok biri ayağına terlik istiyo,biri diyo neymiş oda karanlıkmış,perdeyi açıversene..ben yatıcam güya bi de benden bunları istediler,bi de açar gibi gittiler,bi ihtiyacın var mı demediler...bunlar benim sık görüştüklerimdi apartmanda...işlerine gelince benden istemeyi biliyolardı ama zamanında,,,yok çocuğuma ingilizce çalıştır,yok bana çarşıdan bunu alıver bilmem ne...!kudurdum,deli oldum...suratımı astım,içlerinden biri anladı...konuşmaya geldi sonra,ben de bir bir yüzüne çarptım yaptıklarını,demez mi "ben senin çocuğun düşsün diye yapmadım" !yok bi de yapsaydın !başına gelmediyse bile insan biraz tahmin eder 4o yaşında insansın be kadın!oof of tülaycım anlat anlat bitmez ! benim o anlattığım arkadaş 1 numara arkadaştır evet!ama tedaviye ilk başladığımda başka bi yakın arkadaşım (eşli görüştüğümüz) bana ne yorumlar yaptı..yok iğneler çok kilo aldırırmış da,yok biz bu tedavi yüzünden madden sıkışırmışız da ben artık alışveriş yapamazmışım da ne manyak,pis yorumlar...beni pazaın ortasında ağlattı pislik ! güya o da yakın arkadşımdı! yaaaa her arkadaş aynı değil yani...bunlara bakarsak biz daha çoook üzeriz kendimizi cnm...onun için kapat evinin kapısını herkes dışarda kalsın...sokma seni üzenleri ne yüreğine ne evine !
arkadaşlar çok yazdım bu gece çenem düştü ama anlattım,rahatladım benim gibi insanlar da var diye...sordum ama cvp alamadım eşimi yeni bir microtese ameliyatına nasıl hazırlamalıyım..bildiğiniz şeyler var mı,beslenme yönlü..ben bi tek keçiboynuzu kürünü biliyorum o kadar...sizlerin var mı bildiği değişik şeyler...?
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
Aman canım boşver.ben buraya yazdım rahatladım.Ağladım açıldım.Bugün daha iyiyim.
O arkadaşta cevap yazmış özür dilerim ben öyle demek istemedim diye.hiç cevap yazmadım yazmayacağımda...
Eşimde tese oldu olgunlaşmamış bulundu.
Bence en güzel tedavi doktor kontrolünde olmalı.
Hadi bakalım kapta gel bebişlerini.
Bu sefer rabbimizin izini olucak sen merak etme artık.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.
Dua et de bizlerde o aşamalara gelelim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
inşallah cnmm Allah razı olsun.
siz hep aklımdasınız sizin olmadığı bi duam yok cnmm..
her aşamada sizlerede dua ediyorum Allahım arkadaşlarımada nasip et diye..
ve inanıyorum bigün olucakkkk
canımmmmm sen naptın gizli gizli işlermi yaptınnnnnnnGünaydınn kızlarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?