bak bak unutmamışta kaçamak cevabıııııııııı
cnm bu sefer böyle olsun istedim ama geçen seferki gibi değil bu sefer çok rahat bi tedavi dönemi geçirdim..
dayanamadım şimdi yazayım dedim.süpriz olsun dedim... aslında trasnfer olsun sonuçumu alıp öyle yazacaktım ama dayanamadımm
sağoll cnm inş bu sefer Rabbim banada nasip eder...
17 yumoş oldu cnmm..12 sine işlem yapıldı 10 embriyom oldu..şuanda öylee..ben şoktayımm maaşallahh..
hiç 10 tane görmemiştim. geçen sefer 5 tane döllenmişti. bu sefer 10
işte yarın sabah bakalım 2 tane bana transfer olsa dondurulmuş kalırmı bilmiyorumm..
herkes kalır diyo ama bilmiyorumm. hayırlısı ...
eşiminde 3 tüp varmış orda 1 tüp yetti bizee çok şükür..:26::26::26::26::26:
Benimm HALA UMUDUMM VARRRRRRRRRRR..
canım tam bilmiyorum amakizlarrr nohut kürü yapan yokmu?
canım tam bilmiyorum ama
8 kaşık nohut kaynamış 2,5 bardak suya atıyorsun 510 dakika kaynatıyorsun
diye biliyorum sen internetten araştır istersen
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin inşallahhh..:26::26::26:
sagol canim netten baktimda nasil yapildigi yaziyor ama ne kadar süre kullanildigi yazmiyor
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.
sağol cevabın ve yardımlarınız için eşininde seninde hakkın ödenmez arkadaşım ,biz 2 ay 1500lük kullanacağız yani 11 kutu pregnyl 33 iğne yapıyor doğrumu anlamışım.
benim komşularımda benim çocuğum olmadığını bildikleri halde 42 yaşındaki 16 ve 24 yaşında iki evlada sahip komşuma kız ayşe yap bi tane daha demezlermi nasıl gıcık ,sinir oluyorum 40 yaşlarında 2 tn yetişkin evladı var benim hiç yok tedaviler gördüğümüde biliyorlar ama bu kızın yanında dikkat edelim demiolar hiç( o an benim yüzüm nasıl renk atıyor kalbim nasıl daralıyor sinir oluyorum onlara...
buda yetmez gibi eşinde sorun varmı diolar, sizine ya sorun kimdeyse kimde eşimde varmı dicem, ne kadar gerizeklaı insanlar tahmin edebiliolarsa etsinler ama bana soru sormasınlar bu konuda yumurtam yok diyorum daha eşimin b.k..nu eşiolar...
canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Aman canım boşver.ben buraya yazdım rahatladım.Ağladım açıldım.Bugün daha iyiyim.
O arkadaşta cevap yazmış özür dilerim ben öyle demek istemedim diye.hiç cevap yazmadım yazmayacağımda...
Eşimde tese oldu olgunlaşmamış bulundu.
Bence en güzel tedavi doktor kontrolünde olmalı.
Hadi bakalım kapta gel bebişlerini.
Bu sefer rabbimizin izini olucak sen merak etme artık.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.
Dua et de bizlerde o aşamalara gelelim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
canımmmmm sen naptın gizli gizli işlermi yaptınnnnnnn
oyyy oyyyyy maşallah ne güzel 10 tane embriyon oluşmuşşşşş
Allahım süpriz oldu bu bizee senden hiç beklemiyordumm
banada demiştimn ama ben bukadar çabuk olacağını tahmin etmemiştimm
Allahım can versin onlara Rabbim 12 gün sonra mutlu haberini almayı nasip etsin flazkımmmmmmmm
senin miniklerin adını buldumm süpriz yumurtalar diyeceğim ben onlaraaaa
BENİM HALA UMUDUM VAR)
flz çok sevindim inş. bu sefer umutların yeşerir, Allah daha fazla aratmadan versin inş.
dakikam fazla olmadığından arıyamıyorumda kusura bakma böyle önemli özel gününe denk geldi işte...
dualarımdasın cnmhep aklımdasın...maşallah bebişlerine bu sefer olucak inş. öptüm cnm...
cnm hayırlısıyla bebişlerin 9 ay seninle olsun güzelimmmmmmmmmm
flzciğim tedavin hayırlı ve bebekli bir şekilde sonuçlansın inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun Allaha emanet ol.
cnm valla harbiden büyük sürpriz olducnm inşallah bu sefer yavruların sıkı sıkı tutunur ve 9 ay hiç bırakmazlar seni ve sende kocaman hamileyim yazarsın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dularım seninle
Hayır haftada 1500x2 vermiş doktor size anladığım kadarı ile...(genede sorun eczacınıza e reçetede vardır dozunuz)
siz 1500 lük iğnenin bir su bir tozunu kullanacaksınız mesela p.tesi cuma günleri birer kere...
Benim anlattığım 5000x2 şeklinde kullananlar 5000 liği bulamazlarsa 1500 bu aralar bulunuyor fiyatıda aynı alıp içindeki 3 taneyi bir 5000 yerine kullanabilir şeklindeydi...
Evet haftada 2 kere kullanacağız anladım canım sağol eczacımızlada konuştuk oda 1 kutu 1500lüğün içinde 3 tane iğne var dedi, şimdi biz 2 ay 1500lük kullanacağız ,eğer 2 ay sonra doktor 5000liğe geçirirse 5000 lik bulamazsak dediğin gibi 3nü karıştırıp kullanacağız .Ben sana izninle bir şey daha soracağım hoca eşime dostinex de verdi prolaktin için,eczacı tam bir şey söyleyemedi ,doktorunuza sorun dedi siz nasıl kullanılacağını biliyormusunuz ?
aynen canım aynı şey benim başımdada var kadın taktı bana merdivende bile karşılaşsak yokmu bişey daha diye soruyu bıktırdı artık sanane diye bağırasım geliyo görünce artık aralarına bile katılmak istemiyorum hep bebek doğum lafı açıyolar o kadar içim acıyo ki anlatamam apartmanda 2 kişi yeni doğum yaptı şimdi herkes bana soruyo sen neden yapmıyosun diye kaç kere söyledim oysa istiyoruz ama olmuyo diye çok anlayışsızlar allaha havale ediyorum hepsini inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?