Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

BENİM HALA UMUDUM VAR )
flz çok sevindim inş. bu sefer umutların yeşerir, Allah daha fazla aratmadan versin inş.
dakikam fazla olmadığından arıyamıyorumda kusura bakma böyle önemli özel gününe denk geldi işte...
dualarımdasın cnm hep aklımdasın...maşallah bebişlerine bu sefer olucak inş. öptüm cnm...

cnm hayırlısıyla bebişlerin 9 ay seninle olsun güzelimmmmmmmmmm

flzciğim tedavin hayırlı ve bebekli bir şekilde sonuçlansın inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun Allaha emanet ol.

canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.

canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.

inş cnm eşinde sperm bulunur senin de opun olur sende hamişler kervanına katılırısn
dualarım seninle cnm hayırlı haberlerle gel......

sağol cevabın ve yardımlarınız için eşininde seninde hakkın ödenmez arkadaşım ,biz 2 ay 1500lük kullanacağız yani 11 kutu pregnyl 33 iğne yapıyor doğrumu anlamışım.

Hayır haftada 1500x2 vermiş doktor size anladığım kadarı ile...(genede sorun eczacınıza e reçetede vardır dozunuz)
siz 1500 lük iğnenin bir su bir tozunu kullanacaksınız mesela p.tesi cuma günleri birer kere...

Benim anlattığım 5000x2 şeklinde kullananlar 5000 liği bulamazlarsa 1500 bu aralar bulunuyor fiyatıda aynı alıp içindeki 3 taneyi bir 5000 yerine kullanabilir şeklindeydi...

aynen canım aynı şey benim başımdada var kadın taktı bana merdivende bile karşılaşsak yokmu bişey daha diye soruyu bıktırdı artık sanane diye bağırasım geliyo görünce artık aralarına bile katılmak istemiyorum hep bebek doğum lafı açıyolar o kadar içim acıyo ki anlatamam apartmanda 2 kişi yeni doğum yaptı şimdi herkes bana soruyo sen neden yapmıyosun diye kaç kere söyledim oysa istiyoruz ama olmuyo diye çok anlayışsızlar allaha havale ediyorum hepsini inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür..

cnm inşallah herşey sorunsuz gecer ve Rabbim herseyi gönlüne göre verir kalabalık kocaman bir aile olmanız dileğiyle inşallah Allah yardımcınız olsun

cnm valla harbiden büyük sürpriz oldu cnm inşallah bu sefer yavruların sıkı sıkı tutunur ve 9 ay hiç bırakmazlar seni ve sende kocaman hamileyim yazarsın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın dularım seninle

cnm hayırlısıyla bebişlerin 9 ay seninle olsun güzelimmmmmmmmmm

flzciğim tedavin hayırlı ve bebekli bir şekilde sonuçlansın inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun Allaha emanet ol.

sağolun canlarımm benimmmmm güzel yürekli arkadaşlarımmmmm..
sizleri seviyorumm iyiki varsınızzzz..
inşallah hamileyimmmmm diye yazabilirim...bu sefer bebişlerim sıkı sıkı tutunurlar..
bana ettiğiniz dualar misliyle size dönsün inşallah canlarımm sizlerinde bu aşamalara geldiğini görücem inşallah..
dualarımmmm hepimizleeeeeee..:26::26::26::26::26:
nasibimde varsaa bende yaşayıycam bu güzel duyguyu bebişim beni bulucak er geçç.Rabbim inş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimizeeeee:26::26::26::26::26:

nasılsınız kızlar bu aralar pek takip edemiyorum kayınvalidem geldi dua listesi nasıl gidiyo takip edemedim benide artık ekleyebilisiniz baharcım kızlar benim adetim önceden çok düzenliydi 8 gün olurdum ama 3 aydır hem düzeni değişti hem bu ay çok çok az oldum cuma günü gidicem doktora insallah sorun çıkmaz benden sizler nasılsınız tedaviye başlayan arkadaşlar olmuş allah hepsinin yardımcısı olsun insallah mevlam güldürür

Evet haftada 2 kere kullanacağız anladım canım sağol eczacımızlada konuştuk oda 1 kutu 1500lüğün içinde 3 tane iğne var dedi, şimdi biz 2 ay 1500lük kullanacağız ,eğer 2 ay sonra doktor 5000liğe geçirirse 5000 lik bulamazsak dediğin gibi 3nü karıştırıp kullanacağız .Ben sana izninle bir şey daha soracağım hoca eşime dostinex de verdi prolaktin için,eczacı tam bir şey söyleyemedi ,doktorunuza sorun dedi siz nasıl kullanılacağını biliyormusunuz ?

Slm fistigim nasilsin bakiyorum da bombayi patlatmissin...
Insallah yarin senin icin yepyeni bir hayatin baslangici olur....
Veeee miniklerin seni asla ve asla birakmazlar bu zorlu yolda sonuna kadar annelerinle beraber devam ederler...
Dualarim seninle canim arkadasim Allahim her daim isini yolunda götürür insallah...Amin...

flzaşk canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur sana güzel bir anneler günü hediyesi olur inşallah

Yok... bizde prolaktin problemi yoktu dolayısıyla bu ilacı kullanmadık...Hocaya sormak lazım en doğrusu; e-reçetede yok mu bu ilaç reçeteye dozaj girmiş olması gerekir...

aynen aynen aynen...o kafaları alıp birbirine tokuşturcaksın bakalım bi daha sorabiliyolar mı ! insanı zorla CADI yapıyolar...!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…