canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.
aynen canım aynı şey benim başımdada var kadın taktı bana merdivende bile karşılaşsak yokmu bişey daha diye soruyu bıktırdı artık sanane diye bağırasım geliyo görünce artık aralarına bile katılmak istemiyorum hep bebek doğum lafı açıyolar o kadar içim acıyo ki anlatamam apartmanda 2 kişi yeni doğum yaptı şimdi herkes bana soruyo sen neden yapmıyosun diye kaç kere söyledim oysa istiyoruz ama olmuyo diye çok anlayışsızlar allaha havale ediyorum hepsini inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür..
flzaşk canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur sana güzel bir anneler günü hediyesi olur inşallah
Slm fistigim nasilsin bakiyorum da bombayi patlatmissin...
Insallah yarin senin icin yepyeni bir hayatin baslangici olur....
Veeee miniklerin seni asla ve asla birakmazlar bu zorlu yolda sonuna kadar annelerinle beraber devam ederler...
Dualarim seninle canim arkadasim Allahim her daim isini yolunda götürür insallah...Amin...
Allah hayırlı etsin,yardımcın olsun cnm...bizler bu uğurda uğraşan,emek veren güçlü kadınlarız valla...:)
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin inşallahhh..:26::26::26:
eşim iki haftadır 2500x2 pregnyl kullanıyordu dün kan verdi yarın alacağız celalettin hocaya göndereceğiz
inşallah sonuçlarımız iyi olur
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin inşallahhh..:26::26::26:
Yok... bizde prolaktin problemi yoktu dolayısıyla bu ilacı kullanmadık...Hocaya sormak lazım en doğrusu; e-reçetede yok mu bu ilaç reçeteye dozaj girmiş olması gerekir...
canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.
cnm bugün muhakkak bi sonuç çıkmıştır seni merak ettim yaaa:18::18:
ne oldu güzelim inş eşinde sperm bulunmuştur:26::26:
ayyy cnm...hadi Allah yardımcınız olsun...umarım herşey yolunda gider...bol bol bol sperm bulunsun inşallah...sonra da minişleriniz oluşsun,alın gelin onları...:)
Allah yardımcınız olsun inş. yarın hastaneden sevinerek ayrılırsınız...bol spermli ve yumoşlu günler diliyorum size...
FLZASK canim masaallah ya surpriz oldu cok sevindim.
ins senin yavrucuk(lar) da sana ceeee biz geldik anneee diyecekler.
RABBIMyar ve yardimciniz olsun.O na sigin ve gerisini dusunmee.
DURUDENIZDERYA yarin buyukgun sizin icinde duaciyiz canim 1 YASIN okumustum ben size.ins guzel haberlerini bekliyoruz.
eşim iki haftadır 2500x2 pregnyl kullanıyordu dün kan verdi yarın alacağız celalettin hocaya göndereceğiz
inşallah sonuçlarımız iyi olur
canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunurhepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?