Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamun aleyküm arkadaşlar uzun zamandır giremedim nasılsınız inşallah hamile olduğunuz haberlerinizi duyarım ben 30 haftalık oldum Allahın izni ve dularımızla Allahım inşallah herkesin yüzüne gülecek sabır ve bu işin peşini bırakmadıkatan sonra inanıyorum ki Allahım herkesin gözlüne göre verecek bi gün inşallahhh

canımm çok sevindim RABBİM kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş
maşallah valla okuyunca çok çok mutlu oldum
darısı hepimize
sağol canım amin inşallah
Allahım sizlere de nasip etsin
sağol canım amin.
canım sağol inşallah canım Allahım sana da nasip etsin bu duyguları
Amin
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
kucağında onun kalbinin atışını dinlersin huzurla inşallah
amin canım inşallah
ahh çok sağol canım inşallah görürüm o günleri hepimiz görürüz inşallah.
sabah sabah çok mutlu bir haber Rabbim sağlıcakla,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Tebrik ederim.Rabbim bizlere de,tüm çocuk isteyenlere de versin.Hiçbir evi çocuksuz bırakmasın.amin
amin arkadaşım sağolasın
Rabbim bütün isteyen müslüman kardeşlerime hayırlı evlatlar versin inşallah.
canım hem de nasıl güzel bir duygu
Allahım tez vakitte sizlere de göstersin inşallah
inşallah canım inşallah o günleri de gösterir Rabbim
demi ya naz yaptı baştan yaramaz şimdi alıştı artık göstereyim bari kendimi yavaş yavaş dedi :)
Canım ya senin adına çok mutlu oldum.
Nazlı bebişin seni üzmedi artık şükürler olsun.
Rabbim bundan sonra heyecanlı musmutlu aşamalar nasip eder inşallah.
Rabbime emanetsiniz.
inşallah sizler de görürsünüz bebişlerinizin kesesini,kalp atışını,gelişimini
amin canım inşallah cümlemize
aleyküm selam canım sen de bizlerden selam söyle
inşallah o da hamiş haberi alır bundan sonra bu son tedavisi olur onun da.
Cnm bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsun
ne mutlu inşlh kucağında olduğu günleride görürsün cnm....
çok şükür canım duyurdu Rabbim
inşallah canım inşallah darısı sizlere olur inşallah
canım inşallah herşey gönlünüzce olur spermler artık size de ceee der
Allahım sana da yaşatsın inşallah canım bu güzel duyguları
çok güzel bir duygu canım şüphesiz
amin canım inşallah kokusunu duyduğum günler de gelir görürüm.
Canım benımm hadı masallah ınsallah bebısının testlerıde temız cıkar sag salım alırsın kucagına bebısını
inşallah canım her aşaması güzel geçer hamileliğimin
merhaba kızlar
dün tahlil sonuçlarımızı aldık
fsh 25 lerden 6,05e
lh 22 lerden 7,41 e
total testeron 3,59 çıktı
sonuçlar iyi
maşallah canım güzel gelişmeler olmuş darısı spermlerin görünmesine inşallah.
Canim benimmmm bebisinin minik kalbinin sesini de dinlemissin MASALLAH BARIKALLAH...
Allahim insallah sag salim hic sorunsuz bebisini kucagina almayida nasip eder bitanem...
Cok mutluyum senin adina canim arkadasim...
dinledim ya canım şükür Allaha
amin canım Rabbim sizlere de tattırsın bu hisleri
canım hadi hayırlı olsun tedavin
Allahım sonuna kadar hayırlarla karşılaştırsın yüzünüz hep gülsün inşallah
sen de hamişler arasına katılırsın inşallah.
canım şu anda büyük ihtimal hastanede dinleniyosun bebişlerin göbüşünde
Rabbim ayırmasın inşallah hamile haberlerini almak ümidi ve duasıyla.
Marhaba arkadaslar nasilsiniz varmi guzel haberler

Bizde hic denisiklik yok esim saracoglunun kurlerini kullaniyor 3asamaya gectik bugunn
Ama kizlar bize gonderdigi bal sekerlenmis..gercek bal zannetmistim ben...gercek bal sekerlesirmi

Nursencigim nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik

merhaba canım iyiyim hamdolsun canım iyi gidiyo hamilelik de şükür
Rabbim kötü şeyler yaşatmasın
sen nasılsın canım neler yapıyosun
iyi bal şekerlenir diye biliyorum canım
inşallah şifa olur eşine kullandıkları canım.

aleyküm selam canım hoşgeldin
adını hatırladım ama hamile olduğunu unutmuşum yazmış mıydın daha önceden hamileyim diye
tedaviyle mi hamile kaldın

Merhaba hanımlar,
Hamile haberleri ve transfer haberlerinizi okudum çok sevindim bahar yine bereketiyle geldi inşallah bir daha ki yıla kadar anne sayımız kat kat artar :) uzun zaman olmuş girmeyeli ama hep dualarımdasınız inşAllah
bu sınavı kazanacağız Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .şifamızı bulalım en yakın zamanda Rabbim yardım et..... Bizde eşim iğnelere devam ediyor haziranda tahlile gidecek ve biz yine bekleyeceğiz...
sevgiyle kalın ......

Canim yeni tedavine baslamissin hayirli ugurlu olsun sonu bebisli olsun insallahh...
Insallah bu kez hersey umdugundan daha iyi ve hayirli gecer ve bebislerini alirsin gobusune...
Insallah slklntlsiz sekilde spermlerinizide tasirsiniz ve yeni merkeziniz yeni mutluluklari getirir...
Allahim yardimciniz olsun canim...

cnm tedavin hayırlı olsun
inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun allahım yar ve yardımcın olsun sende az mücadele vermedin dualarım seninle....
sağol denizbulut inş. bu sefer kavuşurum bebeğime...evt mücadele veriyorum durmadan inş. karşılığını en iyi şekilde alırız.
sende istanbula gitmek için gün sayıyormuşsun o günler su gibi gelip geçsin ve güzel haberlerle dönün inş.

sağol cnm şu döllenmeyi görebilsem bi nasip olsainş. Allahın izniyle geriside gelir inş....
yeni merkezimden umutluyum zor bir hastayız merkezim iyi bi yer diye düşünüyorum daha öncekileri hep üniverstede yaptırmıştım bu sefer özel olunca streside az oluyor en çokda bunun rahatlığı var şuan için bende...sperm taşıma işlemini cumartesi yada pazar gerçekleştiricez bakalım nasıl taşınıyormuş ben gitmicem eşim götüricek ama en azından taşıma hakkında sizlerde bilgi edinirsiniz başarısız denemelr yaşıyanların başka merkezleride tercih edebilmesi(spermin taşınması) güzel bişey olmalı.

sağol cnm inş. döllenicek sayıda yumurta ve spermimiz olur..
hamişimizin duası daha da güzel olur bebeğiyle)
inş. sende sağlıklı bi şekilde mutlu bir hamilelik geçirirsin...darısı başımıza

kizlar özelden msj yazmak icin 100 mesajmi olmasi gerek bazi arkadaslar özelden yazmis ama cvp veremiyorum kusura bakmayin yeni üyeyim 100 msj olmadigi icin cvp vermeye yetkim yok henüz günlük 20 30 yazayim en iyisi :)

bizde iyiyiz canım Allah nasip ederse iki hafta sonra kuçağimda Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımada nadip etsin
canım doğuma iki hafta kaldı .hayırlısıyla bir kuçağıma alsam sizlerede yaşatsın Allahım.
Marhaba arkadaslar nasilsiniz varmi guzel haberler

Bizde hic denisiklik yok esim saracoglunun kurlerini kullaniyor 3asamaya gectik bugunn
Ama kizlar bize gonderdigi bal sekerlenmis..gercek bal zannetmistim ben...gercek bal sekerlesirmi

merhaba canım nasılsın .hakiki bal donar senin şekerlenmeden kast ettiğin kıtır kıtırmı yağ gibi olmalı işte o hakiki.hafif tüpürtülü olur.Allah şifa versin seninde gününü sayalım inşAllah.

arkadaslar ben memleketten geldim gecmişi pek fazla okuyamadım dua listesine baslandı mı yeniden
nursenim bıcırıgı görmüşssün cok sevindim rabbim nazarlardan korusun rabbim tammamına erdirsin
flazk canım sen de tedaviye baslamışsın insallah rabbim hakkında hayırlısını eyler ve yüzünü güldürür canım insallah
cansuda ve deniz kızlar tedaviniz hayırlı olsun rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin
ve tedavide olan arkadaslarım ismini yazamadıgım tedavinizde su gibi berrak ve hızlı sonuçlarla karsılaştırsın yüce mevlam
cemrem enişte testi vermiş güzel sonuçlar almışsınız inan cok sevindim darısı bize canım insallah bidahaki testinize o yuvarlak hücrelerin sperm e dönüşür canım
tülaycım kontrolün varmış canım insallah kaan hocada duymak isteyipde duyamadıgın ne vaarsa rabbim bu hocadan o güzel hayırlı havadisleri alırsın canım ve bol bol spermler cıglıklarıyla dönersin canım bu arada tülaycım rüyamda seni gördüm cok dertliydin bir arkadasınla küsmüşsün ama pasta börek yapmıştın cocuklara cok degişik bir rüyaydıııııııı

Allah iyilik versin canim
Sagol canim bende iyiyim ayni hersey
Insallah sifa olur canim cok sagol

merhaba canım nasılsın .hakiki bal donar senin şekerlenmeden kast ettiğin kıtır kıtırmı yağ gibi olmalı işte o hakiki.hafif tüpürtülü olur.Allah şifa versin seninde gününü sayalım inşAllah.[/QUOTE]

Merhaba canim iyiyim sen nasilsin ne kadar kaldi dogumuna yoksa yaptinmi
Bu baya bi burtulu canim bilgi icin cok sagol....sayarmiyizki canim
Insallah rabbim nasipeder.. Rabbim herkese nasip etsin

sende anaokulu ögretmenisin sanirim benim gibi??
Bide yurtdisindami yasiyorsun??? Ben almanyadayim
tüpbebeklerele ikizlerinmi var allah bagislasin ınsaallah hayirli evlatlar olurlar kucagina alman dilegi ile

canım ben cocuk lara yonelık dın egıtım hocasıyım 4 ve 9 yas grubu cocuklara ıslamı egıtım ve kultur derslerı verıyorum , belcıkada yasıyorum 2 bucuk yıl oldu buraya gelelı canım .ahhh canıım benım cok ıstedım ama malesef bebeklerım yok sadece 1 tanecık bebegım var rabbım nasıb ederse ınsallah , sag salım dogurup kollarıma almayı nasıb etsın . Almanyaya cok gelıp gıdıyoruz koln sankı kucuk ıstanbul ıstanbulu nezaman ozlesem hafta sonları kacıyoruz kolne , sen ne yapıyorsun kac yıldır ordasın senın esının problemı ne ne zamandan berı tedavı goruyorsun rabbım ınsallah sanada hayırlı saglık lı evlatlar verır

Merhaba kader arkadaşım.
Hoşgeldin.yeni listeye henüz başlanmadı.
Allah razı olsun canım benim o güzel duaların için.Daha kontrole 1 ay var ama,eşimde oluşan bazı değişikler ile bu tedaviden olumlu sonuç alacağımızın kanaatindeyiz inşallah.
Rüyan da baya enterasanmış hani.evet bir arakadaşa darılmıştım o doğru.pasta börek işine gelince acaba mevlüdümüz kabül olmuşmudur demek geliyor içimden.hayırlısı bakalım.

günaydın canım .kabul olmuştur yüregi ve yüzü güzel arkadasım. aa sasırdım normalde rüyaların dogru cıkar demek arkadasınla darıldın üzüldüm.rüyam gercekten entarasandı.ama aynı rüyanın içinde tavuk ve civ civ gördüm tabirine baktım bebek demekmiş dilerim rabbimden onlar senin bebeklerindir ve maglum olmuştur insallah hatırlıyormusun hurma poleni getirtmiş o gece ona baslamıştık rabbim hayırlısı ise bana bi ışık göster die dua etmiştim adetli oldugum için salavatlarla yatmıştım ve seni gördüm hayırlısı.
demek eniştede de degişikler var oh oh cook sevindim baktınmı enişteye senle sakalasmıştık aksamı bi bakıyım diyordun enişteye:)degişiklik varmı die bende kocişin yüzüne bakayım demiştim valla bizimki sigarayı bıraktı 1 aydır 5 kilo almış yanaklar tostik olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…