sağol canım amin inşallahcanımm çok sevindim RABBİM kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş
maşallah valla okuyunca çok çok mutlu oldum
darısı hepimize
sağol canım amin.selam canlar nasılsınız?
hergeçen gün güzelhaberler alıyoruz tamamı gelir inşallah:)
nur.sen canım bebişinin kalpatışlarını duymuşsun Allah kucağın almayı nasip etsin canım.
enfal prgramında miniklerin bize de dua etmiş ALLAH RAZI olsun .
cemrem canımçok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Arkadaşlar ya pregnly neden bu kadar zor bulunuyor geçen hafta 30 u geçik eczacı dolaştım yok yok ,bi değil iki değil kaç tane lazım .
her gidişte yok doktor niye verdi bunu bulunmuyo vs diyorlar sizene diyesim geliyor ...Rabbim yardım etsin hepimize
gözdemmmm canm senin formda verdiğin numarayı aradım baya çıkmıyo eksik vss diyor.başka nerelere bildirebiliriz bu iğnenin bulunması ile ilgili isteklerimizi?
canım sağol inşallah canım Allahım sana da nasip etsin bu duygularıtülaycığım çok teşekkürler canım benim hep aklımdasın hep dua ediyorum .canım herşey hepimiz için daha güzel olacak inş.
evet canım çok haklısın bursada iş yerim berbattı şükürler olsun hepsi geçti ege üniv.de bitti şimdilik canım senin doğumun oldumu ,şimdiden hayırlı olsun Allah bebeğinizi size bağışlasın
bengusu canım bebim Allahım sizlerede nasip etsin bu aşamaları inş. sonu güzel olur
nursenciğim maşallah canım Allahım bebeğini sağsalim kuçağına almayı nasip etsin Allahım bizlerede nasip etsin,kalp atışları müthiş ya maşallah
amin canım inşallahAmin
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
kucağında onun kalbinin atışını dinlersin huzurla inşallah
amin arkadaşım sağolasınsabah sabah çok mutlu bir haberRabbim sağlıcakla,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Tebrik ederim.Rabbim bizlere de,tüm çocuk isteyenlere de versin.Hiçbir evi çocuksuz bırakmasın.amin
canım hem de nasıl güzel bir duygu
maşallah maşallahhhhhhhh
ne güzel bi duygudur o dimi tatlım
ayyy darısı bizlere de olsun inşallahhhh
canım kalp atışını duydun bundan sonra da kucağına aldığın günleri de görürüsün inşallahh
bak senin ki artık yavaş yavaş alışıyo kameraya kendini göstermeye başlamışşşşş
inşallah sizler de görürsünüz bebişlerinizin kesesini,kalp atışını,gelişiminiCanım ya senin adına çok mutlu oldum.
Nazlı bebişin seni üzmedi artık şükürler olsun.
Rabbim bundan sonra heyecanlı musmutlu aşamalar nasip eder inşallah.
Rabbime emanetsiniz.
aleyküm selam canım sen de bizlerden selam söyleselam kızlar az önce flzask ı aradım yazılarınızı söyledim çok mutlu oldu
herkesten allah razı olsun dedi
duruderyadenizi merak etmiş anlattım nurseni söyledim çok sevindi
transferden sonra dün biraz ağrısı olmuş halsizlik olmuş şimdi ii sayılır
annesinde olduğu için nette yokmuş evde o yüzden giremiyo topiğe
soran herkese selamı var kızlar
inş 12 gün sonra hamile haberini de alırızzzzz
çok şükür canım duyurdu RabbimCnm bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsun
ne mutlu inşlh kucağında olduğu günleride görürsün cnm....
canım inşallah herşey gönlünüzce olur spermler artık size de ceee derKızlar bu ayın sonunda celalettin hoca ile tedavimizin tam
4.cü ayını tamamlamış olacağız
Bugün uçak biletlerimizi aldım
28 mayıs salı sabah gidicez
29 mayıs çarşamba akşam dönücez
hormon tahlillerini ve sperm tahlilini orada yaptıracağız:18::18:
Yaz sezonu nedeniyle uçak fiyatları tavan yapmış:18::18:
Ama yapacak bişey yok inşlh emeklerimiz yer bulur
eşim kredi çekmişti bi miktar ayırmıştık bundan sonrası
için rabbim bize yardımcı olsun ve bi çıkış kapısı göstersin inşlh
gerçekten çok zor
Allahım sana da yaşatsın inşallah canım bu güzel duygularıcnm arkadasım ne güzel haber yavrunun kalp atısını duymuşsun nasıl bi duygudur kimbilir düşündükçe içim bir tuhaf oluyor ne diyim gözün aydın maşallah sübhanallahinş 9 ay sonra kucagına sağlıkla alırsın ve mis kokusunu doya doya içine çekersin rabbim sizi korusun inşallah aeol cnm
inşallah canım her aşaması güzel geçer hamileliğiminCanım benımm hadı masallah ınsallah bebısının testlerıde temız cıkar sag salım alırsın kucagına bebısını
maşallah canım güzel gelişmeler olmuş darısı spermlerin görünmesine inşallah.merhaba kızlar
dün tahlil sonuçlarımızı aldık
fsh 25 lerden 6,05e
lh 22 lerden 7,41 e
total testeron 3,59 çıktı
sonuçlar iyi
dinledim ya canım şükür AllahaCanim benimmmm bebisinin minik kalbinin sesini de dinlemissin MASALLAH BARIKALLAH...
Allahim insallah sag salim hic sorunsuz bebisini kucagina almayida nasip eder bitanem...
Cok mutluyum senin adina canim arkadasim...
canım hadi hayırlı olsun tedavinkızlar bugün tekrar tedaviye başladım ve her zmn ki gibi ilk sizinle paylaşmak istedim inş. bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun.folükül sayım 3, rahim kalınlığım iyimiş,sperm taşıma sıkıntımız var Allah yardımıcımız olsun inş. bu son tedavim olur hayırlısıyla alnımız akıyla çıkarız bu işin içinden bu sefer..(döllenme sıkıntısı yaşadık daha önceki tedavilerimde transfere hiç gidememiştik bu sefer dahada zoru başarıcaz merkezi değiştiğim için sperm taşıcaz)
Allah hepimize tedavi olma imkanı versin inş. dahada zorlarla karşılaşmadan bebeklerimize kavuşuruz inş.
canım şu anda büyük ihtimal hastanede dinleniyosun bebişlerin göbüşündeAllahın selamı hepimizin üzerine olsun canım kardeşlerim yarın 12.30 da transferimiz var .sizlerin duaları ile bu noktalara geldim Allahım devamınıda nasip eder inşallah herzamanki gibi dualarınızı bekliyorum sizleri Allaha emanet ediyorum gelişmelerden sizleri haberdar ederim.Hepinizden Allah razı olsun
Marhaba arkadaslar nasilsiniz varmi guzel haberler
Bizde hic denisiklik yok esim saracoglunun kurlerini kullaniyor 3asamaya gectik bugunn
Ama kizlar bize gonderdigi bal sekerlenmis..gercek bal zannetmistim ben...gercek bal sekerlesirmi
Nursencigim nasilsin canim nasil gidiyor hamilelik
selamun aleyküm arkadaşlar uzun zamandır giremedim nasılsınız inşallah hamile olduğunuz haberlerinizi duyarım ben 30 haftalık oldum Allahın izni ve dularımızla Allahım inşallah herkesin yüzüne gülecek sabır ve bu işin peşini bırakmadıkatan sonra inanıyorum ki Allahım herkesin gözlüne göre verecek bi gün inşallahhh
kızlar bugün tekrar tedaviye başladım ve her zmn ki gibi ilk sizinle paylaşmak istedim inş. bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun.folükül sayım 3, rahim kalınlığım iyimiş,sperm taşıma sıkıntımız var Allah yardımıcımız olsun inş. bu son tedavim olur hayırlısıyla alnımız akıyla çıkarız bu işin içinden bu sefer..(döllenme sıkıntısı yaşadık daha önceki tedavilerimde transfere hiç gidememiştik bu sefer dahada zoru başarıcaz merkezi değiştiğim için sperm taşıcaz)
Allah hepimize tedavi olma imkanı versin inş. dahada zorlarla karşılaşmadan bebeklerimize kavuşuruz inş.
sağol denizbulut inş. bu sefer kavuşurum bebeğime...evt mücadele veriyorum durmadan inş. karşılığını en iyi şekilde alırız.cnm tedavin hayırlı olsun
inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun allahım yar ve yardımcın olsun sende az mücadele vermedin dualarım seninle....
canım tedavin hayırlı olsun kızzzzzzz
bu sefer transferin gerçekleşecek allahın izniyle
sende yazıcan göbişime bebişlerim kondu diye inş cnm dualarımdasınnnn
sağol cemrem şu transfere bi geçsem gözüm açık gitmem heralde) inşallah ya olsun artık...
Canim yeni tedavine baslamissin hayirli ugurlu olsun sonu bebisli olsun insallahh...
Insallah bu kez hersey umdugundan daha iyi ve hayirli gecer ve bebislerini alirsin gobusune...
Insallah slklntlsiz sekilde spermlerinizide tasirsiniz ve yeni merkeziniz yeni mutluluklari getirir...
Allahim yardimciniz olsun canim...
bizde iyiyiz canım Allah nasip ederse iki hafta sonra kuçağimda Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımada nadip etsincanım maşallah embriyolarınıza inşallah bölünmeye devam edip kavuşursunuz bebişlerinle.
inşallah sperm çıkar canım.
canım geçmiş olsun iyi bak kendine.
sağol canım çok şükür Allaha nasip etti bana da
inşallah kucağıma da almayı nasip eder Rabbim sağlıklı bir şekilde.
sen de iyisindir inşallah canım bebişin nasıl?
canım doğuma iki hafta kaldı .hayırlısıyla bir kuçağıma alsam sizlerede yaşatsın Allahım.tülaycığım çok teşekkürler canım benim hep aklımdasın hep dua ediyorum .canım herşey hepimiz için daha güzel olacak inş.
evet canım çok haklısın bursada iş yerim berbattı şükürler olsun hepsi geçti ege üniv.de bitti şimdilik canım senin doğumun oldumu ,şimdiden hayırlı olsun Allah bebeğinizi size bağışlasın
bengusu canım bebim Allahım sizlerede nasip etsin bu aşamaları inş. sonu güzel olur
nursenciğim maşallah canım Allahım bebeğini sağsalim kuçağına almayı nasip etsin Allahım bizlerede nasip etsin,kalp atışları müthiş ya maşallah
Marhaba arkadaslar nasilsiniz varmi guzel haberler
Bizde hic denisiklik yok esim saracoglunun kurlerini kullaniyor 3asamaya gectik bugunn
Ama kizlar bize gonderdigi bal sekerlenmis..gercek bal zannetmistim ben...gercek bal sekerlesirmi
sağol canım amin inşallah
Allahım sizlere de nasip etsin
sağol canım amin.
canım sağol inşallah canım Allahım sana da nasip etsin bu duyguları
amin canım inşallah
ahh çok sağol canım inşallah görürüm o günleri hepimiz görürüz inşallah.
amin arkadaşım sağolasın
Rabbim bütün isteyen müslüman kardeşlerime hayırlı evlatlar versin inşallah.
canım hem de nasıl güzel bir duygu
Allahım tez vakitte sizlere de göstersin inşallah
inşallah canım inşallah o günleri de gösterir Rabbim
demi ya naz yaptı baştan yaramaz şimdi alıştı artık göstereyim bari kendimi yavaş yavaş dedi :)
inşallah sizler de görürsünüz bebişlerinizin kesesini,kalp atışını,gelişimini
amin canım inşallah cümlemize
aleyküm selam canım sen de bizlerden selam söyle
inşallah o da hamiş haberi alır bundan sonra bu son tedavisi olur onun da.
çok şükür canım duyurdu Rabbim
inşallah canım inşallah darısı sizlere olur inşallah
canım inşallah herşey gönlünüzce olur spermler artık size de ceee der
Allahım sana da yaşatsın inşallah canım bu güzel duyguları
çok güzel bir duygu canım şüphesiz
amin canım inşallah kokusunu duyduğum günler de gelir görürüm.
inşallah canım her aşaması güzel geçer hamileliğimin
maşallah canım güzel gelişmeler olmuş darısı spermlerin görünmesine inşallah.
dinledim ya canım şükür Allaha
amin canım Rabbim sizlere de tattırsın bu hisleri
canım hadi hayırlı olsun tedavin
Allahım sonuna kadar hayırlarla karşılaştırsın yüzünüz hep gülsün inşallah
sen de hamişler arasına katılırsın inşallah.
canım şu anda büyük ihtimal hastanede dinleniyosun bebişlerin göbüşünde
Rabbim ayırmasın inşallah hamile haberlerini almak ümidi ve duasıyla.
merhaba canım iyiyim hamdolsun canım iyi gidiyo hamilelik de şükür
Rabbim kötü şeyler yaşatmasın
sen nasılsın canım neler yapıyosun
iyi bal şekerlenir diye biliyorum canım
inşallah şifa olur eşine kullandıkları canım.
sende anaokulu ögretmenisin sanirim benim gibi??
Bide yurtdisindami yasiyorsun??? Ben almanyadayim
tüpbebeklerele ikizlerinmi var allah bagislasin ınsaallah hayirli evlatlar olurlar kucagina alman dilegi ile
hayırlı akşamlar dostlarım
arkadaslar ben memleketten geldim gecmişi pek fazla okuyamadım dua listesine baslandı mı yeniden
nursenim bıcırıgı görmüşssün cok sevindim rabbim nazarlardan korusun rabbim tammamına erdirsin
flazk canım sen de tedaviye baslamışsın insallah rabbim hakkında hayırlısını eyler ve yüzünü güldürür canım insallah
cansuda ve deniz kızlar tedaviniz hayırlı olsun rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin
ve tedavide olan arkadaslarım ismini yazamadıgım tedavinizde su gibi berrak ve hızlı sonuçlarla karsılaştırsın yüce mevlam
cemrem enişte testi vermiş güzel sonuçlar almışsınız inan cok sevindim darısı bize canım insallah bidahaki testinize o yuvarlak hücrelerin sperm e dönüşür canım
tülaycım kontrolün varmış canım insallah kaan hocada duymak isteyipde duyamadıgın ne vaarsa rabbim bu hocadan o güzel hayırlı havadisleri alırsın canım ve bol bol spermler cıglıklarıyla dönersin canım bu arada tülaycım rüyamda seni gördüm cok dertliydin bir arkadasınla küsmüşsün ama pasta börek yapmıştın cocuklara cok degişik bir rüyaydıııııııı
Merhaba kader arkadaşım.
Hoşgeldin.yeni listeye henüz başlanmadı.
Allah razı olsun canım benim o güzel duaların için.Daha kontrole 1 ay var ama,eşimde oluşan bazı değişikler ile bu tedaviden olumlu sonuç alacağımızın kanaatindeyiz inşallah.
Rüyan da baya enterasanmış hani.evet bir arakadaşa darılmıştım o doğru.pasta börek işine gelince acaba mevlüdümüz kabül olmuşmudur demek geliyor içimden.hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?