kızlar bugün tekrar tedaviye başladım ve her zmn ki gibi ilk sizinle paylaşmak istedim inş. bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun.folükül sayım 3, rahim kalınlığım iyimiş,sperm taşıma sıkıntımız var Allah yardımıcımız olsun inş. bu son tedavim olur hayırlısıyla alnımız akıyla çıkarız bu işin içinden bu sefer..(döllenme sıkıntısı yaşadık daha önceki tedavilerimde transfere hiç gidememiştik bu sefer dahada zoru başarıcaz merkezi değiştiğim için sperm taşıcaz)
Allah hepimize tedavi olma imkanı versin inş. dahada zorlarla karşılaşmadan bebeklerimize kavuşuruz inş.
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun canım kardeşlerim yarın 12.30 da transferimiz var .sizlerin duaları ile bu noktalara geldim Allahım devamınıda nasip eder inşallah herzamanki gibi dualarınızı bekliyorum sizleri Allaha emanet ediyorum gelişmelerden sizleri haberdar ederim.Hepinizden Allah razı olsun
cansunida canım kardeşim Allahım kolaylıklar versin tedavin hayırlı uğurlu olsun inş.herşey yolunda gider başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya bir yerlerden başlamak lazım tabiki Allahım yolunuzu açık etsin ,buradaki arkadaşların duaları çok tesir ediyor Allah hepinizden razı olsun senden daha güzel haberler bekliyoruz
sağol cnm valla ben biyerlerden hep başlıyorumda sonun nasıl biteceğini bilemiyorum inş. bu sefer sonu güzel biter hakkımızdan hayırlısı olsun..inş. transferin güzel geçer cnm.
kızlar bugün tekrar tedaviye başladım ve her zmn ki gibi ilk sizinle paylaşmak istedim inş. Bu sefer herşey yolunda gider allah yardımcımız olsun.folükül sayım 3, rahim kalınlığım iyimiş,sperm taşıma sıkıntımız var allah yardımıcımız olsun inş. Bu son tedavim olur hayırlısıyla alnımız akıyla çıkarız bu işin içinden bu sefer..(döllenme sıkıntısı yaşadık daha önceki tedavilerimde transfere hiç gidememiştik bu sefer dahada zoru başarıcaz merkezi değiştiğim için sperm taşıcaz)
allah hepimize tedavi olma imkanı versin inş. Dahada zorlarla karşılaşmadan bebeklerimize kavuşuruz inş.
hayırlı haberlerle dönmek nasip olur inşallah.siz kendinizmi gitmek istiyorsunuz yoksa hocamı çağırıyor.sizdede elegonlar vardı değilmi canım.bizim 5 ayımız bitti ne durumdayız bilmiyorum canım.hocaya eşim mail attı bizi neden aktara yönlendirmediniz diye ama 4 gündür daha cevap gelmedi.menegona başladınızmı canım siz.bize menegona acele etmeyin yaza görüşelim demiş.hormonlar gayet iyi demiş.hayırlısı olsun inşallah.çok sıkıntılı ve zor durumdayım.bugün anne olbilmeyi okadar arzuladımki....üzgünüm yorgunum acizim.çok değil rabbimden 1 kız 1oğlum olsun istiyorum.ne olur duamı kabul et allahım.
anladım canım.tabiki birlikte olmak daha iyi.bizde birlikte gitmiştik.çünkü heyecan ve korku insanın nutkunu durduryor.bide bizim çevremiz ailelerde dahil sorunumuzu bilmiyorlar.eşimin microtese ameliyatını bile.biz hep birlikte gideriz doktora.çevremde açıkcası sorun kimde muhabetine girmiyor doktora beraber gitmek bu yüzdende iyi oluyor.bende olmuyor deyip kestiriyorum.bide benim eşim birlikte olunca kendini sanki daha güvende his ediyor söylemesede.heyecan yapma canım insan daha kötü oluyor.günlerinide sayma bir bakmışsın gün gelmiş olsun.ben sadece istanbulu ilk defa göreceğim için heyecanlıydım.saolasın cnm inşlh hayırlı haberlerle döneriz
cnm aslında hoca çağırmadı geçen ayda eşimin vücüdunda bişeyler çıktı
hocaya önümüzdeki ay yanınıza gelelim dedim oda tamam dedi
burda tahlilleri yaptırdık hoca istediğini alamadı
aslında benim gitmeme gerek yok ama
eşimide yalnız göndermeye gönlüm razı olmuyor
kendim soracam edicem anlıyacağım felan
pimpirikli olunca böyle oluyor
eşimde zaten anlamıyor o yüzden benimde gitmem lazım
biz henüz menegona başlamadık cnm
bakalım hoca bi ilerleme görbileckmi bilmiyorum
ooofff şimdiden heycan oldum daha 28 gün var bu zaman gçmekte bilmez şimdi...:18::18:
inş cnm kısmetse karşılaşırızzzzzzkız biz denizbulutumla ayarladık bile.27 mayıs veya 28 mayısta sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
cnm spermiyogram testti sabah verilirse öğlene çıkıyıo ama hormonlar 3 4 saat sonra falan çıkıyoda heryer aynımı çıkartıyo sonuçları bilmem cnm:26:hayırlı aksamlar arkadaslar 13ünde celalettin hocaya kontrole gideceğiz inşallah ama ilk defa gideceğiz...daha önce gidip spermiogram yaptıran canlarım 1 günde çıkıyor mu sonuçlar biter mi işimiz acaba,çok ters denk geldi yoğun bakım kursuna gidiyorum devamsızlık hakkım yok 1 gün anca izin alabileceğim....
canım tedavin hayırlı olsun kızzzzzzzkızlar bugün tekrar tedaviye başladım ve her zmn ki gibi ilk sizinle paylaşmak istedim inş. bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun.folükül sayım 3, rahim kalınlığım iyimiş,sperm taşıma sıkıntımız var Allah yardımıcımız olsun inş. bu son tedavim olur hayırlısıyla alnımız akıyla çıkarız bu işin içinden bu sefer..(döllenme sıkıntısı yaşadık daha önceki tedavilerimde transfere hiç gidememiştik bu sefer dahada zoru başarıcaz merkezi değiştiğim için sperm taşıcaz)
Allah hepimize tedavi olma imkanı versin inş. dahada zorlarla karşılaşmadan bebeklerimize kavuşuruz inş.
allahım sevindirsin seni inşşşAllahın selamı hepimizin üzerine olsun canım kardeşlerim yarın 12.30 da transferimiz var .sizlerin duaları ile bu noktalara geldim Allahım devamınıda nasip eder inşallah herzamanki gibi dualarınızı bekliyorum sizleri Allaha emanet ediyorum gelişmelerden sizleri haberdar ederim.Hepinizden Allah razı olsun
inş cnm çok isterim kısmetse olurrrrrrrrrTatlım çok sevinirim inşlh sizde o gün hastaneye gelirsiniz
ve tülayım sen hep birlikte oluruz tanışırız cnm
geçen sefer bursa5816 larda vardı ama karşılaşamadık
hepimiz mutlu haberlerle ayrılırız inşlh cnm...
ıyıyım canım yegenınde cok ıyı teyzesııı hıc uzermı annesını keyfımız yerınde cok sukur , evet canım cok sukur ınsallah sag salım gıderı cumartesı gıdıyorum aksam annemlerde olucam cok sabırsızlandım zaman durdu sankı , bıde hamıs haberımı verıcem yaa heycanım ıkı katEvet canım gurbetlık cok ama coook zorr ..
Evet canım hemde seve seve dua ettık canı gonulden rabım ınsallah en kısa zamanda ıcabet edıcek dualarımıza o mınık meleklerın allah c.c arasında perde yok oyuzden ben en cok cocuklardan dua ısterım oyle canı gonulden yapıyolarkı o tertemıs saf pak kalplerıyle , o gunahsız yavruların elbette kabul olucak duaları allahın ıznı ıle ....
Herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben cok cok cok ıyıyım cok sukur bebıste ıyı teyzelerı dun bıraz heycanlıydık bıraz sıtreslı bırazda yorulduk ama bugun cOk ıyıyız cok sukur , gelelım dune kızlar dun umdugumdan daha guzel gectı masallah benım mınıkler muhtesemdı ben bıle etkılendım , zaten sıtreslı baslamıstım gece boyu hep kabus gormustum programın kotu gectıgı ıle ılgılı , ama tam tersı oldu benım mınıkler benı bıle sasırttı , alnımızın akıyla cıktık. programın etkısınde kalanlar hala mesaj atıp tebrık edıyolar burda ılk defa boyle bır program oldu ama cok guzeldı kızlar , kızlarım yasın suresını ezbere okudular tebareke amme hepsı ezbere okundu esmaul husna ılahı sıır ler 40 yas sıırını ezberletmıstım onu okudular sonra bır dua yaptılar o mınıklerın sesı sankı arsı alaya ulastı hepınızın ısmı okundu o an cok duygulandım hocamıza ve ısmı okunan bu ablalalra teyzelere hayırlı eVlatlar ver allahım dedıler onları yavrusuz bırakma herkes agladı , ben program sonunda hamıle oldugumu acıkladım herkes cok sevındı performanslları harıkaydı oyle olgundularkı sankı karsımızdakıler 4, 5, 6 yas gurubu degılde 25 , 30 yasındalarmıs gıbı davrandılar ıste boyle dunden berı ucuyorum havalarda yorgunlugum bıle unuttum benden bu kadar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?