Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam enfall.inş dualar arşı alaya ulaşmıştır.allah senden razı olsun.duaların kat be kat sana dönsün inşallah.

kızlar bugün tekrar tedaviye başladım ve her zmn ki gibi ilk sizinle paylaşmak istedim inş. bu sefer herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun.folükül sayım 3, rahim kalınlığım iyimiş,sperm taşıma sıkıntımız var Allah yardımıcımız olsun inş. bu son tedavim olur hayırlısıyla alnımız akıyla çıkarız bu işin içinden bu sefer..(döllenme sıkıntısı yaşadık daha önceki tedavilerimde transfere hiç gidememiştik bu sefer dahada zoru başarıcaz merkezi değiştiğim için sperm taşıcaz)
Allah hepimize tedavi olma imkanı versin inş. dahada zorlarla karşılaşmadan bebeklerimize kavuşuruz inş.

Allahın selamı hepimizin üzerine olsun canım kardeşlerim yarın 12.30 da transferimiz var .sizlerin duaları ile bu noktalara geldim Allahım devamınıda nasip eder inşallah herzamanki gibi dualarınızı bekliyorum sizleri Allaha emanet ediyorum gelişmelerden sizleri haberdar ederim.Hepinizden Allah razı olsun

cansunida canım kardeşim Allahım kolaylıklar versin tedavin hayırlı uğurlu olsun inş.herşey yolunda gider başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya bir yerlerden başlamak lazım tabiki Allahım yolunuzu açık etsin ,buradaki arkadaşların duaları çok tesir ediyor Allah hepinizden razı olsun senden daha güzel haberler bekliyoruz

hayırlı olsun cnm ohooo spermler çıktı döllendi yerine bile yerleşiyor maşalllah darısı başımıza inş. topikce )
inş. hamileliğide yaşamak nasip olur ve sonra kucağında bebeğinin kokusunu çekmek nasip olur inş.

sağol cnm valla ben biyerlerden hep başlıyorumda sonun nasıl biteceğini bilemiyorum inş. bu sefer sonu güzel biter hakkımızdan hayırlısı olsun..inş. transferin güzel geçer cnm.

sağol cnm valla ben biyerlerden hep başlıyorumda sonun nasıl biteceğini bilemiyorum inş. bu sefer sonu güzel biter hakkımızdan hayırlısı olsun..inş. transferin güzel geçer cnm.

yeni tedavin hayırlı olsun.ummadığın kadar embriyolarınız olur ve 9 ay sonunda nur topçukların olsun inşallah.

cnm tedavin hayırlı olsun
inşlh bu sefer bebeğine kavuşursun allahım yar ve yardımcın olsun sende az mücadele vermedin dualarım seninle....

Tatlım çok sevinirim inşlh sizde o gün hastaneye gelirsiniz
ve tülayım sen hep birlikte oluruz tanışırız cnm
geçen sefer bursa5816 larda vardı ama karşılaşamadık
hepimiz mutlu haberlerle ayrılırız inşlh cnm...

saolasın cnm inşlh hayırlı haberlerle döneriz
cnm aslında hoca çağırmadı geçen ayda eşimin vücüdunda bişeyler çıktı
hocaya önümüzdeki ay yanınıza gelelim dedim oda tamam dedi
burda tahlilleri yaptırdık hoca istediğini alamadı
aslında benim gitmeme gerek yok ama
eşimide yalnız göndermeye gönlüm razı olmuyor
kendim soracam edicem anlıyacağım felan
pimpirikli olunca böyle oluyor
eşimde zaten anlamıyor o yüzden benimde gitmem lazım
biz henüz menegona başlamadık cnm
bakalım hoca bi ilerleme görbileckmi bilmiyorum
ooofff şimdiden heycan oldum daha 28 gün var bu zaman gçmekte bilmez şimdi...:18::18:

anladım canım.tabiki birlikte olmak daha iyi.bizde birlikte gitmiştik.çünkü heyecan ve korku insanın nutkunu durduryor.bide bizim çevremiz ailelerde dahil sorunumuzu bilmiyorlar.eşimin microtese ameliyatını bile.biz hep birlikte gideriz doktora.çevremde açıkcası sorun kimde muhabetine girmiyor doktora beraber gitmek bu yüzdende iyi oluyor.bende olmuyor deyip kestiriyorum.bide benim eşim birlikte olunca kendini sanki daha güvende his ediyor söylemesede.heyecan yapma canım insan daha kötü oluyor.günlerinide sayma bir bakmışsın gün gelmiş olsun.ben sadece istanbulu ilk defa göreceğim için heyecanlıydım.

kız biz denizbulutumla ayarladık bile.27 mayıs veya 28 mayısta sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
inş cnm kısmetse karşılaşırızzzzzz
cnm spermiyogram testti sabah verilirse öğlene çıkıyıo ama hormonlar 3 4 saat sonra falan çıkıyoda heryer aynımı çıkartıyo sonuçları bilmem cnm:26:
canım tedavin hayırlı olsun kızzzzzzz
bu sefer transferin gerçekleşecek allahın izniyle
sende yazıcan göbişime bebişlerim kondu diye inş cnm dualarımdasınnnn
allahım sevindirsin seni inşşş
hadi bebişlerini al göbişine de gel 12 gün sonrada yazarsın hamişim diyeeeeeeeee
inş cnm çok isterim kısmetse olurrrrrrrrr

Allah bozmasin bitanem miniginle hep mutlu olun insallaaaaaaahhhh....
Ayy cok buyuk surpriz olucak seni tek beklerken gobisinde torunlariyla orada olacaksin...
Cifte mutluluk yasatacaksin Allahin izniyle...
Offf bende eylulde gidicem kismetse daha cok vaaarrr..
Ama saglik olsun yeterki 3ay kadar kalicam insallahh...
Cok iyi etmissiniz bitanem miniklerimiz ve senin sayende dualar yerini bulacak Allahin izniyle...
Tekrardan Allah razi olsun bitanem...

Son düzenleme:

sende anaokulu ögretmenisin sanirim benim gibi??
bide yurtdisindami yasiyorsun??? ben almanyadayim
tüpbebeklerele ikizlerinmi var Allah bagislasin Insaallah hayirli evlatlar olurlar kucagina alman dilegi ile

Marhaba arkadaslar nasilsiniz varmi guzel haberler

Bizde hic denisiklik yok esim saracoglunun kurlerini kullaniyor 3asamaya gectik bugunn
Ama kizlar bize gonderdigi bal sekerlenmis..gercek bal zannetmistim ben...gercek bal sekerlesirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…