Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın Allahın selamı üzerimize olsun canların Allahımın yardımıyla ve sevdiklerimizin ,sizlerin dualarıyla dün transferimiz oldu,transferden çıkınca baya bi hast.kaldım o sırada rumuzu ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim (ilk tülay,cemrem,flz,cansudina ,bursa......)Allah hepinizden razı olsun hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi dinleniyorum ara ara gelişmeleri yazarım Allaha emanet olun (dün yazmadım hakkınızı helal edin )

Hay allah ne kadar güzel bir rüya ya.
Tavuklar benim bebeklerim,civcivler senin bebeklerin olsun inşallah olur mu tatlım.
Baktım baktım sen merak etme baya eskisine göre fark var.
Ayrıca sakalları bile gür çıkmaya başladı.Demekki eşim hastaymışta biz bilememişiz.:44:
Eşim ben büyüdüm adam oldum diyor.

sanada gunaydınlar olsun canıım hayırlı olsun transferın cok sevındım senın adına rabbıme sonsuz sukurler olsun canım benım rabbım ınsallah bır omur ayırmasın ınsallah sende can bulurlar 9 ay 10 gun gobusunde sonrada ,sag salım dogurup kucagına almayı nasıb etsın ınsallah , rabbım ınsallah o guzel dualarına tez vakıtte ıcabet eder bu topıktekı tum arkadaslarda pesın sıra gelır

Canlaar nasılsınız sızınde guzel haberlerınızı heycanla beklıyorum dualarım sızlerle rabbım ınsallah transferı olanlaraın ve olacakların embrıyolarına can verır sperm testı yapacaklarada ınsallah o hucreler kıpır kıpır spermlere doner guzel haberlerınızı takıp etmeye calısıcam . Hepınız allaha emanet olun

Çok geçmiş olsun bitanem.
Çok şükür bunuda atlattın rabbimin izni ile.
Allah razı olsun dualarınız için.
Rabbim o mercimeğine can versin ve bir ömür boyu sizleri hiç bırakmasın inşallah.
Anneciğini ve babacığını üzmezler umarım.

Elhamdülillah canım iyiyim.sizlerde daha iyisiniz umarım.
Evet 1 ay sonra istanbul maceraları bizi bekler.bakalım ne gibi süprizlerle karşılaşacağız.
Umarım dua ettiğin gibi o kıpır kıpırlardan bizede nasip olur inşallah.
Rabbime emanetsiniz.

Canım sana bir şey soracaktım.
Doktor önce hormon sonuçlarına bakıp ondan sonra mı sperm testi istiyor.
Yoksa hepsini bir mi yaptıracağız.

cnm hayırlı olsun 9 ay göbişinde dursun bebişlerin tatlım
inş hamiş haberini alırızzzzzzz
ay cnm benim ya aklına bende mi geldim inan ki duygulandım alahım razı olsun senden de güzelim
inş bende benim gibi bu topikteki arkadaşlarımda bu yolalra gelebilirizzz
dinlen cnm 12 gün geçmez şimdi sana yaaa:18:
güzelim sağolasın duan da benide dile getirdiğin için
transfer olalar mutlu olsun
benim gibi olanlar da inş hücre,sperm, hepsini tez zamand a görelimmmm
Canım sana bir şey soracaktım.
Doktor önce hormon sonuçlarına bakıp ondan sonra mı sperm testi istiyor.
Yoksa hepsini bir mi yaptıracağız.
cnm dr beye hepsini aynı anda gösterseniz daha ii olur dr öle onu yap geşl şunu yap demiyo cnm o size kalmış ister hepsini bir göster ister ayrı ayrı göster o size kalmış
cnm biz geçen dr. beye gitmeden yaptırdık testti de ama bi daha kine bezmi alemde yaptırıcaz sabah 11 e kadar kan verilebiliyo bezmi alemde
zaten öğlen saat 3 ile 4 arası çıkıyo bence siz sabah bezmi alemde hormon tahlili yaptırıp ordan da sperm vereceğiniz yere geçin cnm nasılssa sperm sonucu da öğleden sonra çıkıyo ikisini bir gösterirsinizz celallettin beye...

Son düzenleme:

Anladım canım.teşekkür ederim bilgilerin için.
Bakalım artık biz sabah hastanede oluruz.
Tahlilleri zaten o hastanede yaptırırız.
Ama sperm testini ister mi bilemiyorum artık.
İnşallah ister ya.
Aslında benim demek istediğim şu:
Hormon sonuçları iyi çıkarsa ona göremi sperm testi istiyor acaba.Yoksa hepsini baştan mı istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

ben iyiyim cnm saolasın sen nasılsın bebişin nasıl
duaların için allah razı olsun cnm mükafatıyla sana geri dönsün bizde umutla bekliyoruz bakalım
inşlh yüzü gülenlerden oluruz bizlerde....

sağol cnm inş. döllenicek sayıda yumurta ve spermimiz olur..
hamişimizin duası daha da güzel olur bebeğiyle)
inş. sende sağlıklı bi şekilde mutlu bir hamilelik geçirirsin...darısı başımıza
inşallah canım Rabbim kabul etsin dualarımızı
amin canım inşallah tez zamanda sizlere de olsun hamişlik
canım ben seni doğum yaptın diye aklımda kalmış
demek daha 2 haftan var Allahım sağlıkla kurtarsın inşallah canım
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
canım hoşgeldin nasıl geçtin günlerin güzel vakit geçirdin mi
evet canım gördüm miniğimin kalbini çok şükür

canım hadi geçmiş olsun güzelce dinlen iyi bak bebişlerine.

Amin canım hepimiz inşAllah

canım trasferin hayırlı olsun ,hamileyim haberlerini Allalım inşAllahbu 12 gün geçmiyor ama inan 9 ay çabuk geçiyor. dokuz ayı gün gün sayman dileğiyle.

arkadaşlar bu topiğe daha önce girmemiştim mayıs 20 si gibi tüp bebek tedavisine başlayacagım inş bnmde eşim azospermi bende bi sorun allaha şükür bi e2 im biraz yüksek çıktı onun için bu ay doğum kntrll kullanıyorum bu rahatsızlıkta başarı oranları nelerdir ilk denemem olucak 1 senelik evliyim yaşımda 22. brüksel tüp bebek merkezinde başlıcam allah nasip ederse bnm gittigim hastanede olan varmı diğer tüp bebekle ilgili topiklerde hep 3. deneme 5. denee diye görünce korkmaya başladım ilk denemesinde tutanlar varmı bana yardıcı olun korkularımdan kurtulmak istiyorum...:26: şimdiden teşekkürler...

hepinize bol bebişler...

Son düzenleme:

merhaba canım.öncelikle allahın dediği olur.hiçbirşey kafana takma canım.önce sperm çıksın.stres yapma hiçbirşeye nacizane fikrim.sperm çıksında 1.olmaz 2 de olur.önemli olan sperm olması.

Tülay-----ervae ye alacak.
ervae-----gamze ye alacak.
gamze----gegonya ya alacak.
gegonya--ese44 e alacak.
ese44-----tülay a alacak.

Evet arkadaşlarım kura sonucu böyle.
Özelden birbirinize adreslerinizi gönderin.
En kısa zamanda hediyeleri ulaştıralım ve sonra burada paylaşırız.

İlginiz ve alakanız için Rabbim Razı Olsun hepinizden.
Hepinizi ççoookk seviyorum.

merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza
tedavin bebişli olur inşallah
Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak elbet
benim de 3. denememde oldu elhamdülillah
sabır ve dua çok önemli bu süreçte Allah yardımcınız olsun.

merhaba canım.öncelikle allahın dediği olur.hiçbirşey kafana takma canım.önce sperm çıksın.stres yapma hiçbirşeye nacizane fikrim.sperm çıksında 1.olmaz 2 de olur.önemli olan sperm olması.

amelıyata gerek kalmadan sperm bulundu cnm ama tabı 10 tane fln herlde tabı onemlı olan kalıtelılermı ıns oyledır rabbım hayırlısını nasıp etsın ıns hepımıze sızlerın hamıs olduklarınızı gorunce dahada umutlanıyorum :)

selam canlarımmmmmmmmmm kaçak arkadaşınız geldi
kusura bakmayın uzunnnn bi zamandır topiğe girip sizlerle sohbet edemedim ama sizi çok özledimmmmmmmm
bu ayrılık tak etti artık canıma ve yeniden döndüm aranızaaaaaaaaaa
offff öylede olmuyor böylede bari canlarımla biarada olayım tırlatırsamda böyle tırlatayım dedim
evet canlar 14 nisanda beri topiğe girip okuyamadım hiç 80 sayfam var en kısa zamanda okuycam hepsini...
ama önce biraz dertleşelimmmmmmm
canlar biliyorsunuz benim küçük görümcem nişanlısına kaçmıştı bisürü sorun oldu biçoğunu biliyorsunuz zaten...
eşim 1 kere konyaya gidip dönmek zorunda kaldı...
neyseki sorunu çözdü gidince...
tam artık rahatladık herşey yoluna girdi derken yeni bi haber daha aldık...
21 martta kaçmıştı 19 nisanda öğrendik ki hatun hamile
bide o gün aramışlar eşimin anasınıfına giden bi yiğeni var ablasının kızı ona söyletmişler...
kuzum "dayı teyzemin bebişi olacakmış 2 haftalıkmış" demiş...
2 haftalık bebek belli olur mu hiç hamileliği öğrenince zaten 4 haftalık oluyor...
bakar mısınız haftasını bile öğretmişler aman eşim yanlış anlamasın diye...
oysa herşey ortada zaten 1 hafta 10 gündür falan kanaması oluyordu...
sonra hamile olduğu ortaya çıktı kanamanın sebebide tabiki düşük tehlikesi varmış ondan oluyormuş kanaması...
meğer "neden kaçtınız" diye sorulduğunda "sizin bilmediğiniz şeyler var" denmesinin sebebi bebişmiş
yazık canım kocişim ben okuldan gelmeden öğrenmiş bana ancak akşam 10 da söyleyebildi...
2 gün sürekli ağladım gözlerim şişti hasta oldum ağlamaktan...
benim ağlamam kendimeydi içim burkuldu acım dağlandı...
biz evlendiğimizde görümcem 15 yaşındaydı aradan 5 sene geçti bebişi yaptı evlendi ben hala yanıyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olur inş...
neyse o zor dönemi tam 23 nisan haftasına girdiğim için atlattım...
kuzularımla çooooooooook güzel bi bayram geçirdik
fotoları ekledim faceye oradaki arkadaşlar gördüler zaten...
kuzularım çok tatlıydı herkes çok beğendi gösterilerimizi
ama bizim dertler biter mi görümce hanımın gene sorunu oldu kocişim pazartesi günü konyaya gitti tekrar...
kaç gündür yalnızım şimdi yolda gece gelicek...
öyle işte canlar damat bey 8 mayısta gidiyor askere asıl problemler ondan sonra başlayacak galiba...
allah beterinden korusun ama gerçekten bunaldım bu sıkıntılar...
olan eşim ve bana oluyor valla herkes halinden memnun...
öyle işte sizden ayrıyken yine sıkıntılar tam gaz devam etti anlayacağınız
kendimi biraz dinlenmeye alayım dedim ama olmuyor en iyisi sizin yanınızda olmak
bundan sonra her fırsat bulduğumda yine eskisi gibi burda olucam...
ben şimdi geçmişi okuyamaya başlayayım bakalım nezaman bitiririm
hepinizi seviyorum canlarrrrrrr iyi ki varsınızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…