günaydın canım .kabul olmuştur yüregi ve yüzü güzel arkadasım. aa sasırdım normalde rüyaların dogru cıkar demek arkadasınla darıldın üzüldüm.rüyam gercekten entarasandı.ama aynı rüyanın içinde tavuk ve civ civ gördüm tabirine baktım bebek demekmiş dilerim rabbimden onlar senin bebeklerindir ve maglum olmuştur insallah hatırlıyormusun hurma poleni getirtmiş o gece ona baslamıştık rabbim hayırlısı ise bana bi ışık göster die dua etmiştim adetli oldugum için salavatlarla yatmıştım ve seni gördüm hayırlısı.
demek eniştede de degişikler var oh oh cook sevindim baktınmı enişteye senle sakalasmıştık aksamı bi bakıyım diyordun enişteye:)degişiklik varmı die bende kocişin yüzüne bakayım demiştim valla bizimki sigarayı bıraktı 1 aydır 5 kilo almış yanaklar tostik olmuş
herkese günaydın allahın selamı üzerimize olsun canların allahımın yardımıyla ve sevdiklerimizin ,sizlerin dualarıyla dün transferimiz oldu,transferden çıkınca baya bi hast.kaldım o sırada rumuzu ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim (ilk tülay,cemrem,flz,cansudina ,bursa......)allah hepinizden razı olsun hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi dinleniyorum ara ara gelişmeleri yazarım allaha emanet olun (dün yazmadım hakkınızı helal edin )
herkese günaydın Allahın selamı üzerimize olsun canların Allahımın yardımıyla ve sevdiklerimizin ,sizlerin dualarıyla dün transferimiz oldu,transferden çıkınca baya bi hast.kaldım o sırada rumuzu ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim (ilk tülay,cemrem,flz,cansudina ,bursa......)Allah hepinizden razı olsun hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi dinleniyorum ara ara gelişmeleri yazarım Allaha emanet olun (dün yazmadım hakkınızı helal edin )
Canlaar nasılsınız sızınde guzel haberlerınızı heycanla beklıyorum dualarım sızlerle rabbım ınsallah transferı olanlaraın ve olacakların embrıyolarına can verır sperm testı yapacaklarada ınsallah o hucreler kıpır kıpır spermlere doner guzel haberlerınızı takıp etmeye calısıcam . Hepınız allaha emanet olun
cnm hayırlı olsun 9 ay göbişinde dursun bebişlerin tatlımherkese günaydın Allahın selamı üzerimize olsun canların Allahımın yardımıyla ve sevdiklerimizin ,sizlerin dualarıyla dün transferimiz oldu,transferden çıkınca baya bi hast.kaldım o sırada rumuzu ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim (ilk tülay,cemrem,flz,cansudina ,bursa......)Allah hepinizden razı olsun hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi dinleniyorum ara ara gelişmeleri yazarım Allaha emanet olun (dün yazmadım hakkınızı helal edin )
güzelim sağolasın duan da benide dile getirdiğin içinCanlaar nasılsınız sızınde guzel haberlerınızı heycanla beklıyorum dualarım sızlerle rabbım ınsallah transferı olanlaraın ve olacakların embrıyolarına can verır sperm testı yapacaklarada ınsallah o hucreler kıpır kıpır spermlere doner guzel haberlerınızı takıp etmeye calısıcam . Hepınız allaha emanet olun
cnm dr beye hepsini aynı anda gösterseniz daha ii olur dr öle onu yap geşl şunu yap demiyo cnm o size kalmış ister hepsini bir göster ister ayrı ayrı göster o size kalmışCanım sana bir şey soracaktım.
Doktor önce hormon sonuçlarına bakıp ondan sonra mı sperm testi istiyor.
Yoksa hepsini bir mi yaptıracağız.
cnm dr beye hepsini aynı anda gösterseniz daha ii olur dr öle onu yap geşl şunu yap demiyo cnm o size kalmış ister hepsini bir göster ister ayrı ayrı göster o size kalmış
cnm biz geçen dr. beye gitmeden yaptırdık testti de ama bi daha kine bezmi alemde yaptırıcaz sabah 11 e kadar kan verilebiliyo bezmi alemde
zaten öğlen saat 3 ile 4 arası çıkıyo bence siz sabah bezmi alemde hormon tahlili yaptırıp ordan da sperm vereceğiniz yere geçin cnm nasılssa sperm sonucu da öğleden sonra çıkıyo ikisini bir gösterirsinizz celallettin beye...
Canlaar nasılsınız sızınde guzel haberlerınızı heycanla beklıyorum dualarım sızlerle rabbım ınsallah transferı olanlaraın ve olacakların embrıyolarına can verır sperm testı yapacaklarada ınsallah o hucreler kıpır kıpır spermlere doner guzel haberlerınızı takıp etmeye calısıcam . Hepınız allaha emanet olun
inşallah canım Rabbim kabul etsin dualarımızısağol cnm inş. döllenicek sayıda yumurta ve spermimiz olur..
hamişimizin duası daha da güzel olur bebeğiyle)
inş. sende sağlıklı bi şekilde mutlu bir hamilelik geçirirsin...darısı başımıza
canım ben seni doğum yaptın diye aklımda kalmışbizde iyiyiz canım Allah nasip ederse iki hafta sonra kuçağimda Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımada nadip etsin
canım doğuma iki hafta kaldı .hayırlısıyla bir kuçağıma alsam sizlerede yaşatsın Allahım.
merhaba canım nasılsın .hakiki bal donar senin şekerlenmeden kast ettiğin kıtır kıtırmı yağ gibi olmalı işte o hakiki.hafif tüpürtülü olur.Allah şifa versin seninde gününü sayalım inşAllah.
canım hoşgeldin nasıl geçtin günlerin güzel vakit geçirdin miarkadaslar ben memleketten geldim gecmişi pek fazla okuyamadım dua listesine baslandı mı yeniden
nursenim bıcırıgı görmüşssün cok sevindim rabbim nazarlardan korusun rabbim tammamına erdirsin
flazk canım sen de tedaviye baslamışsın insallah rabbim hakkında hayırlısını eyler ve yüzünü güldürür canım insallah
cansuda ve deniz kızlar tedaviniz hayırlı olsun rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin
ve tedavide olan arkadaslarım ismini yazamadıgım tedavinizde su gibi berrak ve hızlı sonuçlarla karsılaştırsın yüce mevlam
cemrem enişte testi vermiş güzel sonuçlar almışsınız inan cok sevindim darısı bize canım insallah bidahaki testinize o yuvarlak hücrelerin sperm e dönüşür canım
tülaycım kontrolün varmış canım insallah kaan hocada duymak isteyipde duyamadıgın ne vaarsa rabbim bu hocadan o güzel hayırlı havadisleri alırsın canım ve bol bol spermler cıglıklarıyla dönersin canım bu arada tülaycım rüyamda seni gördüm cok dertliydin bir arkadasınla küsmüşsün ama pasta börek yapmıştın cocuklara cok degişik bir rüyaydıııııııı
herkese günaydın Allahın selamı üzerimize olsun canların Allahımın yardımıyla ve sevdiklerimizin ,sizlerin dualarıyla dün transferimiz oldu,transferden çıkınca baya bi hast.kaldım o sırada rumuzu ismi aklıma gelen herkese çok dua ettim (ilk tülay,cemrem,flz,cansudina ,bursa......)Allah hepinizden razı olsun hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.şimdi dinleniyorum ara ara gelişmeleri yazarım Allaha emanet olun (dün yazmadım hakkınızı helal edin )
inşallah canım Rabbim kabul etsin dualarımızı
amin canım inşallah tez zamanda sizlere de olsun hamişlik
canım ben seni doğum yaptın diye aklımda kalmış
demek daha 2 haftan var Allahım sağlıkla kurtarsın inşallah canım
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
canım hoşgeldin nasıl geçtin günlerin güzel vakit geçirdin mi
evet canım gördüm miniğimin kalbini çok şükür
canım hadi geçmiş olsun güzelce dinlen iyi bak bebişlerine.
arkadaşlar bu topiğe daha önce girmemiştim mayıs 20 si gibi tüp bebek tedavisine başlayacagım inş bnmde eşim azospermi bende bi sorun allaha şükür bi e2 im biraz yüksek çıktı onun için bu ay doğum kntrll kullanıyorum bu rahatsızlıkta başarı oranları nelerdir ilk denemem olucak 1 senelik evliyim yaşımda 22. brüksel tüp bebek merkezinde başlıcam allah nasip ederse bnm gittigim hastanede olan varmı diğer tüp bebekle ilgili topiklerde hep 3. deneme 5. denee diye görünce korkmaya başladım ilk denemesinde tutanlar varmı bana yardıcı olun korkularımdan kurtulmak istiyorum...:26: şimdiden teşekkürler...
hepinize bol bebişler...
kizlar özelden msj yazmak icin 100 mesajmi olmasi gerek bazi arkadaslar özelden yazmis ama cvp veremiyorum kusura bakmayin yeni üyeyim 100 msj olmadigi icin cvp vermeye yetkim yok henüzgünlük 20 30 yazayim en iyisi :)
arkadaşlar bu topiğe daha önce girmemiştim mayıs 20 si gibi tüp bebek tedavisine başlayacagım inş bnmde eşim azospermi bende bi sorun allaha şükür bi e2 im biraz yüksek çıktı onun için bu ay doğum kntrll kullanıyorum bu rahatsızlıkta başarı oranları nelerdir ilk denemem olucak 1 senelik evliyim yaşımda 22. brüksel tüp bebek merkezinde başlıcam allah nasip ederse bnm gittigim hastanede olan varmı diğer tüp bebekle ilgili topiklerde hep 3. deneme 5. denee diye görünce korkmaya başladım ilk denemesinde tutanlar varmı bana yardıcı olun korkularımdan kurtulmak istiyorum...:26: şimdiden teşekkürler...
hepinize bol bebişler...
merhaba canım.öncelikle allahın dediği olur.hiçbirşey kafana takma canım.önce sperm çıksın.stres yapma hiçbirşeye nacizane fikrim.sperm çıksında 1.olmaz 2 de olur.önemli olan sperm olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?