Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim eşim hiç sorun çıkarmadı
sen kesin tavırlı ol eğer tedavi olmazsa hiçbir şeyin kendiliğnden olmayacağını anlaması lazım yaş geçtikçe herşey zorlaşıyor bebğin tutmama ihtimali falan artıyor sıkıştır
sen aynı durumda olsan ne olurdu eşin ne yapardı sor bakalım ona göre tedaviye başlayın gecikmeyin

canım bnm ilk denemem oyüzden bu siteylede yeni tanıştım çok yeniyim bildiğinz gibi eşim azospermi 20 mayısta edetimi bekliyorum tedaviye başlıcam inş bende sizler tanışmayı çok isterim burda çok motive oluyorum dışarda insanlar beni anlamadıkları için onlara basit geliyor neler hissettiğini bilemiyorlar kimseyle paylaşamayınca da derdimi çatlıyorum olmuyo sizleri bulmak çok güzel:)

ne güzel maşşallah dert ortagı olunca insanlar arkadşlıkta çıkarsız ve güzel oluyor ben yalovada oturuyorum ama bir ayagımda istanblda bende size katılmaktan mutluluk duyarım sizler nerde oturuyorsunuz??

ne güzel maşşallah dert ortagı olunca insanlar arkadşlıkta çıkarsız ve güzel oluyor ben yalovada oturuyorum ama bir ayagımda istanblda bende size katılmaktan mutluluk duyarım sizler nerde oturuyorsunuz??

ben ve cemrem istanbulda oturuyoruz cnmm.

Son düzenleme:

inş bu başlıcan tedavin sonu mutlu olsunn ve şişko göbişli olasın cnm
evet dışardan anlmayan çok kiiş var bazn ailen bile anlamıyo seni burda hepimiz aynı dert ortayız onun için rahat rahat içimizi döküp açılıyoruız yalovayı severim amcamların evi var orda pek sık gelemiyorum amcam isviçrede olduğu için ama sen gelirsen buralara inş tanışmak nasip olur birbirimizle

Bellimi olur fistigim belki biz ordayken gelirsiniz süper olur...
Iyi olmus bitanem afiyetle ye yarasin yegenlerime ve sana...
Insallah cekmez ya hamislerimizin cani..
Gerci Nurssenim Bursada hemen gider alirlar..
Görüsürüz bitanemmm...

günaydın canım gelırsen bıgun yalovaya muhakkak beklerım ben her ay ıstanbuldayım kayınvalıdemler orda transverden sonrada orda kalıcam ıns hastanelerımız aynı olsa tanısırdık hemencecık ama bruksele gıdıyorum ama bulusursanız sıze katılırım senın tedavı durumun nedır canım ? Kac yasındasın?

ben buradayım canım. yazdığını görünce bi selam vereyim dedim. canım benim, bitanem güzel haberlerini herbiyerden okumayı bekliyorum inşallahh.

canımm benimmmmmmmm çağrıma ses verdinnnnnnnnnn bitanesinnnnn
bekle cnm inşallah en kısa zamanda vericemmmmmmmmm..güzel haberlerrr
nasılsınnnnnnnnn bitanemmmmm

canımm benimmmmmmmm çağrıma ses verdinnnnnnnnnn bitanesinnnnn
bekle cnm inşallah en kısa zamanda vericemmmmmmmmm..güzel haberlerrr
nasılsınnnnnnnnn bitanemmmmm

inşallah 1 değil 3 güzel haber birden verirsin emi canımm iyiyim canım ben saolasın sen nasılsın keyfin çok iyi maşallahh hemde sende bitanesinnnnn cansınn sennnnn gülsünn bebeksin

Huhuuu nerdesinizzzzzz kızlarrrrrrrrrr

merhaba canım nasılsın. gerçi nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum.canı yürekten diliyorum hamileyim haberini vermeni.ne zaman belli olacak ,hergün giremiyorum ya en azından o gün girerim topiğe halayın ucundan tutmak istiyorum çünkü.

inşallah 1 değil 3 güzel haber birden verirsin emi canımm iyiyim canım ben saolasın sen nasılsın keyfin çok iyi maşallahh hemde sende bitanesinnnnn cansınn sennnnn gülsünn bebeksin

inşallah cnmmm
keyfimm iyi bugünnnnnn cnmm
3-4 gün öncesi karamsar ağlamaklı olan ben şimdi daha iyiim çok şükürrrrrrr..

inşallah cnmmm
keyfimm iyi bugünnnnnn cnmm
3-4 gün öncesi karamsar ağlamaklı olan ben şimdi daha iyiim çok şükürrrrrrr..

maşallah canım benim Allah keyfini, mutluluğunu bozmasın.. neden ağlamaklı oluyormuşsun bakayım sen. kızarım sana çok heeee mutlu ol çabuk. maşallah mis gibi kocan yanında, mutlusun, huzurlusun Allah taçlandırır inşallahh. karamsar olma ben seni mutlu, şen şakrak, bıdı bıdı seviyorum

merhaba cnm iyiyim çok şükürr sen nasılsın asıll ne kadar kaldı doğumaa..
benimde aklımdaydıı.
sağol cnm benimmmmmm cuma günü test günümmmm
inşallah güzel haber veririmm çekerizzzzz halayyyyy
posta kutun dolu cnm mesaj göndericektim sana

aminn cnm Rabbim kimsenin mutluğunu bozmasınn.seninde güzel haberlerini duyucam inşallahhhhh..sende mutluğuu tüm güzellikleri hakediyosun cnmmmm.Rabbim gönlüne göre versin.bitanemmmm
ahh cnm niyemi öyleyim kullandığım ilaçlar iğneler hormon alıyoruz onlar beni böyle yapıyo herhaldeee

kalp kalbe karşı desene bende seni merak ettim .posta kutusunu temizledim.başka arkadaşlarda merak etmişler poata kutusu dolu diye ulaşamamışlar telimde yok kimsede .doğumum Allah nasip ederse 16 mayıs perşembe günü olacak buradaki tüm arkadaşlarıma doğum öncesi dua etmek istiyorum .hamilenin duası kabul olur derler.tefriciye okuduğumuz arkadaşların isimleri var bende geçen seneden yeni arkadaşların birde tefriciyeye katılmıyan arkadaşlar mesaj kutuma isimlerini gönderirse duayı isimlerinle yaparım olmazsa rumuzalarınla etmeya calışıcam.inşAllah sana gerek kalmaz hamile olursun.

cnm yine denedim ama olmuyoooo gitmiyo mesajj anlamadımm..:44:
ay çok az kalmışş haftaya perşembeeeeee bebişin kollarında olucak inşallahhhhhhh
Rabbim sağ sağlimm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmm:26::26::26:
Allah razı olsun cnmm duaların içindeeeee..inşallah bizlerede nasip olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…