pardon canım ben anlayamadım cok fazla bılgım yok arastıyorum ama tabı hep kendımle ılgılı olan kısımları ben 1 mılyon hucre dıyınce sperm zannettımhıc daha once hocaya gıtmeyı dusundunuzmu hucreler bulunmus allahın ıznıyle spermde bulur. En kısa surede tedavıye baslarsın canım ıns bende doktoruma soruyorum azcıkda olsa sperm cıktıysa ıcerde var ozmn kanallarmı tıkalı neden boyle dıyorum acıklayıcı konusmuyo bende anlamıyorum sızın bı bılgınız varmı?
3 ay sonra yaptrdığımız sperm testistnde sperm sayısı 00000 doktor üretim dahi yok dedi. cok üzgnüm şimdi ben anne olamayacak mıyım? :-((( ben de arkadaslarma hamileym aileme hamileyim haberi veremeyecek miyim? babam benim çocuğumu sevemeyecek mi?annem bu da benim kızın çocuğu diyemeyecek mi?** her gün okulda velilerimin senninde çocuğun vardır ile başlayan cümlelerine ne kadar dayanacağim?? :-((akrabaların seni gördüğün de direkt göbeğine bakıp var mı bişey demelerine ne kadar daha kaçak cevap verecem?en önemlisi benim canım kocam ne zaman baba olacak? içim çok dolu ağlayarak geldim ewe:-( ALLAHIM sabır ver nolur??
tecrübeli arkadaşlar transferden sonra ne zaman banyo yaptınız ,ayrıca belirtiye benzer neler oldu ,ve hep yattınızmı artık sıkılmaya başladım haaaaaaaaaaa
yok cnm hücrenin ne olduğu belli değil yani sperm olmadığı için onunla tüp bebek olmaz
yani anlıcan ne ölü ne de diri sperm yok bizde hiçde çıkmadı
inş çıkarsa zaten koşa koşa tüp bebek yapıcam da kısmet
benim bilgim yok cnm ben zaten hiç sperm görmedim ki sana yardımcı olaamm sor dr. bakalım ne dicek :26:
canlarımmmmmmmmm size aylar sonra güzel bi haberim varrrrrrrrr
kocişim iş bulduuuuuuuuuuuuu
bugün iş görüşmesi vardı şükürler olsun güzel geçmiş muhasebeci olarak başlıyor yarın
çok güzel bi ortam işverenler çok iyi çok sıcak insanlar diyor...
kocişimide çok sevmişler seni bırakmayız demişler...
diğer çalışanlarda uzun yıllardır aynı yerde devam ediyorlarmış zaten...
çok mutlu ben burda emekli bile olurum diye gülüyor
allahım inş sonuna kadar böyle sıkıntı çıkmadan devam eder...
inş bu haber güzel günlerin başlangıcıdır
bugün iş görüşmesi vardı şükürler olsun güzel geçmiş muhasebeci olarak başlıyor yarın
hg cnm) seni tekrar burda görmek çok güzel
görümcenden bekliyorum hamileleik haberini açıkcasıapar topar kaçmasından belliydi...rabbim işte bizi böyle sınıyor bizden sonrakiler çıkar doğurur bizde karşıdan iç çeke çeke bakarız (( offfffffffff
geçmiş bitmek bilmez tatlım sen geleeceğe bakoku oku miden bulanır
özledim kız seni... bende son zmnlarda yazmaya başladım sayılır en azından tedavideyken yazcak bişeyler buluyorum... inş. sende en kısa zmnda tedavine başlarsın cnm Allah yardımcınız olsun
evt yeni merkez belki uğurlu gelir birde böyle deniyelim bakalım nasibimizde varsa olur inş...ama varya sperm taşıma işlemi çok yorucu geldi bana açıkcası iki merkezle iletişim kurmaya çalışmak arada istenen evrakları yapmaya çalışmak yorucu bir işlemmiş bugün az kalsın kafayı yicekdim yine çok stresli bi gündü benim için....cumartesi nasip olursa spermi taşıcaz daha taşımadan bu kadar stres oldum ben( bi daha asla tüp bebek yapmammmmmmmmmm...
hoşgeldin tekrar dan aramıza şekerimmmm
sensiz olmuyo bak ne sen bizsiz ne de biz sensiz olamayızzzzzzzzzz
ohhh artık gel burda tırlat cnm hep beraber tırlatalım ayol,
inş cnm seninde bu zor zamanların geçecek bak görürsün o mutlu bebişli günlerin yakındır inşllhhhhh
canımmm hoşgeldinnn
tedaviye başladık inşş herşey çok güzel olur
celalettin bey çok bilgili bir doktor ona güveniyoruz
biliçsiz kullanılan bitkisellerin bile çok zararı olabiliyor biz uzun süre bitkisel kullandık bir umut işte ne duysan acaba işe yarar mı diye yapıyorsun
şuan yine bitkisel kullanıyoruz ama celalettin beyin verdiklerini 3 ay kullanacağız hayırlısı neyse o olsun
bol bol spermcikleri görürüz busefer inşş
canım görümcen hamileymiş neden kaçtığı ortaya çıktı işte
sen sıkma canını ne hali varsa görsün çocuğu yaparken size bişey sormadı şimdide uzak olsun sizden
inşş sizinde melekleriniz gelecek yakında Rabbim en iyi zamanda gönderecek yavrularını
Tekrar hoşgeldin topiğimize.
Bak yine bahar açtı topiğimiz.
Sensiz olmuyor be güzelim ya,sensiz topik bomboş.
Bir daha kaybolma bir yerlere sonra bozuşuruz ona göre haaa...
Canım eşinin ailesinde olan her olay ister istemez size de yansıyor elbet.her ne kadar uğraşmıyacağım desende dahi yine gelir size döner.
Gerçekten çok enterasan bir görümcen varmış.
Rabbim kimseye böyle görümce vermesin inşallah.
Eltim hamile olunca bende senin gibi ağlamıştım.
Canım az kaldı bütün olumsuzluklar bitecek size mutluluk olarak geri dönecek.
Her şey gönlünce olsun Allaha emanet ol canım.
3 ay sonra yaptrdığımız sperm testistnde sperm sayısı 00000 doktor üretim dahi yok dedi. cok üzgnüm şimdi ben anne olamayacak mıyım? :-((( ben de arkadaslarma hamileym aileme hamileyim haberi veremeyecek miyim? babam benim çocuğumu sevemeyecek mi?annem bu da benim kızın çocuğu diyemeyecek mi?** her gün okulda velilerimin senninde çocuğun vardır ile başlayan cümlelerine ne kadar dayanacağim?? :-((akrabaların seni gördüğün de direkt göbeğine bakıp var mı bişey demelerine ne kadar daha kaçak cevap verecem?en önemlisi benim canım kocam ne zaman baba olacak? içim çok dolu ağlayarak geldim ewe:-( ALLAHIM sabır ver nolur??
canımmmmmmmmmm benimmmmmmm çokk sevindim inan telefonu kapattığımdan beri sürekliii gözlerim doluyooo..
sevinçtennnnnnnn o kadar mutlu oldumkiiii..kocişimde çokkk sevindiiiiiiiii
Rabbim sonunda dualarımızı kabul etti bundan sonra herşeyyyyyyyy çokkkkkkkk güzel olucak bitanemmmmmm
Kocişim iş bulduuuuuuuuuuuuu
Bugün iş görüşmesi vardı şükürler olsun güzel geçmiş muhasebeci olarak başlıyor yarın
Kocişimide çok sevmişler seni bırakmayız demişler...
Diğer çalışanlarda uzun yıllardır aynı yerde devam ediyorlarmış zaten...
Allahım inş sonuna kadar böyle sıkıntı çıkmadan devam eder...
Inş bu haber güzel günlerin başlangıcıdır
Baharcığı s.a canım hoş geldin sen yazmayınca çok merak ediyordum şükür geri döndün Allahım yüzünü güldürecek canım biraz daha sabret lütfen sen güçlü bir kadınsın Allahım şu cuma günü hürmetine eşine hayırlı bir rızık kapısı yuvanada hayırlı nesiller nasip etsin ,hayırlısı ile anne olmanı salih ve saliha çoçuklar yetiştirmeni nasip etsin .canım benim bizde gün sayıyoruz Allahdan sadece hayırlısını istiyorum karnımdakiler bizim için hayırlı ise onları bize bağışlasın en doğrusunu o bilir ...duaların için Allah razı olsun ,Allahım dualarını kabul etsin misliyle tesiri sizlerede olsun inşallah .baharcığım görümcen konusundada ne desen haklısın Allahım sizi onların elinden kurtarsın. herşeyi unutacağın mutluluklar nasip etsin mutlulukların en güzeliğle sevinmeyi nasip etsin Rabbim canım kardeşim
şükürler olsun kardeşim işe girmiş Allah şahit çok ama çok sevindim burada yazmam doğrumu bilmiyorum ama eşine hayırlı bir rızık kapısı açılması için çok dua ettin çünkü yazdıklarından çok etkileniyordum ALLAH SİZLERİNDEN SABRININ KARŞILIĞINI VERDİ .aferin herzaman eşinin yanında oldun şimdi sevinin inş.buradan bebişinin haberinide vereceksin canım benim
NE GÜZEL Bİ HABER BU CNM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAAAAA
ohh bak güzel günler kapılarını aralamaya başladı artık sizin için bi bakmışsın bebişinde süpriz yapar sana geliveriri cnm benim şirinimbundan sonra karamsarlığa son gelsin mutluluk gitsin sıkıntılarrrrrrrrrrrrrr
kalp kalbe karşı desene bende seni merak ettim .posta kutusunu temizledim.başka arkadaşlarda merak etmişler poata kutusu dolu diye ulaşamamışlar telimde yok kimsede .doğumum Allah nasip ederse 16 mayıs perşembe günü olacak buradaki tüm arkadaşlarıma doğum öncesi dua etmek istiyorum .hamilenin duası kabul olur derler.tefriciye okuduğumuz arkadaşların isimleri var bende geçen seneden yeni arkadaşların birde tefriciyeye katılmıyan arkadaşlar mesaj kutuma isimlerini gönderirse duayıisimlerinle yaparım olmazsa rumuzalarınla etmeya calışıcam.inşAllah sana gerek kalmaz hamile olursun.
cnm inanki çok sevindimçok duygulandım
aylarca çok sıkıntılar çektiniz
çok badireler atlattınız
sizin için bundan sonrası hep mutluluk olsun inşlh
çünkü herşeyin en güzelini fazlası ile hak ediyorsun
inşlh bunun arkasından da hamişlik haberinle seviniriz tatlım.....
bahar çok sevindim cnm eşin iş bulmuş)) hayırlı olsun inş. eşin burdan yeni işini severek, emekli olur
bu haber yüzümü güldürdü tamda kocama bağırıp çağırmışken hafta içide kahveye gitmeye başladı beni sinir edio şu arkadaşlarıda zırtpırt arıyolar kahveye(
ee artık seni burlarda görürüz gari)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?