Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok cnm hücrenin ne olduğu belli değil yani sperm olmadığı için onunla tüp bebek olmaz
yani anlıcan ne ölü ne de diri sperm yok bizde hiçde çıkmadı
inş çıkarsa zaten koşa koşa tüp bebek yapıcam da kısmet
benim bilgim yok cnm ben zaten hiç sperm görmedim ki sana yardımcı olaamm sor dr. bakalım ne dicek :26:

3 ay sonra yaptrdığımız sperm testistnde sperm sayısı 00000 doktor üretim dahi yok dedi. cok üzgnüm şimdi ben anne olamayacak mıyım? :-((( ben de arkadaslarma hamileym aileme hamileyim haberi veremeyecek miyim? babam benim çocuğumu sevemeyecek mi?annem bu da benim kızın çocuğu diyemeyecek mi?** her gün okulda velilerimin senninde çocuğun vardır ile başlayan cümlelerine ne kadar dayanacağim?? :-((akrabaların seni gördüğün de direkt göbeğine bakıp var mı bişey demelerine ne kadar daha kaçak cevap verecem?en önemlisi benim canım kocam ne zaman baba olacak? içim çok dolu ağlayarak geldim ewe:-( ALLAHIM sabır ver nolur??

canım karamsar olma bende o yollardan geçtim her sperm testinde canlı yada cansız sperm hücresne rastlanmadı yazıyordu hergünüm ağlamakla geçti hiç anne olamayacağım sandım ama şuan hamileyim inanıyorum sende ve herkes anne olacak ben çok şükür bu duyguyu yaşıyorum doktorların sen baba olamazsın dediği kocam baba adayı.önemli olan doktorunu bulmak.istanbulda bir doktor bize sizin çocuğunuz olmaz dedi uğraşmayın dedi diğer doktor sayesinde bu mutluluğu yaşıyoruz canım böyle ümitsiz olma lütfen

tecrübeli arkadaşlar transferden sonra ne zaman banyo yaptınız ,ayrıca belirtiye benzer neler oldu ,ve hep yattınızmı artık sıkılmaya başladım haaaaaaaaaaa

ben neredeyse 1 hafta sonra ve ılık suyla duş aldım devamlı yatmadım yatsamda sabit durmadım devamlı yatakta döndüm hareket ettim .benim pek belirtim olmadı ama adet olacakmışım gibi bir durum yaşadım sanki adet olcam gibi karnım ağrıdı ve kanamada oldu ben bebeğin gittiğini sandım tahlil sonucuna kadar.

canım üzülme allahın izniyle çıkar sizdede rabbim hz zekeriyya ya çok yaşlıyken ve eşi kısırken cocuk bağışlamıs ve ayetınde diyorki ben ol derim ve o olur. bize çok imkansızmış gelen şeyler bence sadece duaya bakıyor sadece ufak bir mucize bekliyor olucak inş üzülme derdi veren rabbim dermanınıda biyerde gizlemiştir senin onu bulmanı bekliyordur bulucaksın inş:)

canlarımmmmmmmmm size aylar sonra güzel bi haberim varrrrrrrrr
kocişim iş bulduuuuuuuuuuuuu
bugün iş görüşmesi vardı şükürler olsun güzel geçmiş muhasebeci olarak başlıyor yarın
çok güzel bi ortam işverenler çok iyi çok sıcak insanlar diyor...
kocişimide çok sevmişler seni bırakmayız demişler...
diğer çalışanlarda uzun yıllardır aynı yerde devam ediyorlarmış zaten...
çok mutlu ben burda emekli bile olurum diye gülüyor
allahım inş sonuna kadar böyle sıkıntı çıkmadan devam eder...
inş bu haber güzel günlerin başlangıcıdır

canımmmmmmmmmm benimmmmmmm çokk sevindim inan telefonu kapattığımdan beri sürekliii gözlerim doluyooo..
sevinçtennnnnnnn o kadar mutlu oldumkiiii..kocişimde çokkk sevindiiiiiiiii
Rabbim sonunda dualarımızı kabul etti bundan sonra herşeyyyyyyyy çokkkkkkkk güzel olucak bitanemmmmmm

şükürler olsun kardeşim işe girmiş Allah şahit çok ama çok sevindim burada yazmam doğrumu bilmiyorum ama eşine hayırlı bir rızık kapısı açılması için çok dua ettin çünkü yazdıklarından çok etkileniyordum ALLAH SİZLERİNDEN SABRININ KARŞILIĞINI VERDİ .aferin herzaman eşinin yanında oldun şimdi sevinin inş.buradan bebişinin haberinide vereceksin canım benim

sizinle burda olmakda çok güzel canım
bende bi işler karıştırdığından emindim ama bukadarını beklemiyordum şok oldum bianda :26:
hakkında hayırlısı artık bugün eşi askere gidiyor kendiside annemin yanına gidecekmiş durmayacakmış orda...
öyle işte kocası gelene kadar bebeği 7-8 aylık olacak sonra daha iyi anlayacak yaptı hatayı...
geçmişi ogün okumuştum zaten canım benim midem bulanmadı
ama sonrasında fırsat bulup giremedim…
bende seni özledim tatlımmmmmmmm
saol canım inş hayırlısıyla bende en kısa zamanda tekrar başlarım tedaviye
inş canım inşşşşşşşşş yeni merkez yeni bi başlangıç olacak hayırlısıyla kavuşacaksın meleğine
canım kolay değildir tabi ama ne yapacaksın el mahkum…
inş her şey yolunda gidiyordur
canımmmm etme şöyle laflar büyük konuşma lütfennnn

hoş bulduk pamuk şekerimmmmmmmmm
gerçektende sizsiz olmuyorrrrrrrrrr
kafaya koydum tatlımmmmmm bundan sonra sizin yanınızda tırlatcam çekeceksiniz artık beni
aminnnnnnnnn bitanem aminnnnnnnnnnn

hoş bulduk canım inş her şey dilediğiniz gibi olur
diğer arkadaşlardan aldığımız güzel haberleri sizden de alırız inşşşşşşşş
amin canım inş bize uzak ama iyi mutlu olur bundan sonra oda bizde rahat ederiz…
amin canım eşim yarın işe başlayacak inş sonrasında bizde tedavimiz için bi karar alabiliriz

canım benimmmmmmmmmm
yok yok bundan sonra kaybolmam hiçbiyere
canım olayın dışında kalamıyorsun doğal olarak sonuçta kardeş atılmıyor...
ama inş bundan sonra oda bizde rahatlarız çünkü kendi derdimiz bize yeterken katmarlendi resmen...
hele son 1 ayda çektiğimi allah bilir çok bunalmıştım...
o güzel dualarınız sayesinde sonunda bugün güzel bi haber aldık inş devamıda gelir hayırlısıyla
allah hepinizden razı olsunnnnnnnn

NE GÜZEL Bİ HABER BU CNM ÇOK SEVİNDİM YAAAAAAAAAAA
ohh bak güzel günler kapılarını aralamaya başladı artık sizin için bi bakmışsın bebişinde süpriz yapar sana geliveriri cnm benim şirinim bundan sonra karamsarlığa son gelsin mutluluk gitsin sıkıntılarrrrrrrrrrrrrr

siyahbeyaz canım kardeşim üzülme demiyeceğim çünkü insanın elinde değil ağla boşal rahatla ama sonra şunu düşün doktorlar bize neler neler dedi benim eşimİ izmirde doktor azarlamış hor görmüş arabayla izmirden bursaya gelen kadar hem ağladık hem tartıştık umutlarımızı bitirmişti doktor Allah onu bildiği gibi yapsın sonra farklı farKLI daha farklı doktorlara gitti şükürler olsun birsürü sperm bulundu lütfen sakinleşince bunları düşün öğretmenim .bu işin sırrı SABIR AZİM DUA VE TEVEKKÜL inş.bizlerde dua ederiz bu günleri aşarsınız ALLAHA EMANET OL

bitanemmmmmm benimmmmmmmm kıyamam ben sana
gözlerin dolmasın üzme damadımı
allaha şükürler olsun sonunda bi çıkış kapısı bulduk inş devamıda gelir
allah hepinizden razı olsun derdime ortak oldunuz herzaman
inş önce senin sonra durudenizderyanın sonra cansunidanın güzel haberini alıcaz
inş yakında bende tedaviye başlarrrrrrrr sizlere yetişirimmmmmmmm
allah bu topiktki tüm arkadaşlarıma nasip etsin o günleri görmeyi

cnm inanki çok sevindim çok duygulandım
aylarca çok sıkıntılar çektiniz
çok badireler atlattınız
sizin için bundan sonrası hep mutluluk olsun inşlh
çünkü herşeyin en güzelini fazlası ile hak ediyorsun
inşlh bunun arkasından da hamişlik haberinle seviniriz tatlım.....

bahar çok sevindim cnm eşin iş bulmuş )) hayırlı olsun inş. eşin burdan yeni işini severek, emekli olur
bu haber yüzümü güldürdü tamda kocama bağırıp çağırmışken hafta içide kahveye gitmeye başladı beni sinir edio şu arkadaşlarıda zırtpırt arıyolar kahveye (
ee artık seni burlarda görürüz gari )

canım şükürler olsun 10 ay sonra güzel bi haber alabildik
dualarınız kabul oldu allah hepinizden razı olsun...
güzel duaların için çok saol canım aminnnnnnnnnn inş rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmeyi
inş hayırlısıyla halayını çekicez bikaç gün sonra
o güzel gönlünün muradını versin rabbim inş...

canım sizinle yazışırken kociş geldi konuşma yemek faslı derken geç cevap verebildim...
allah razı olsun canım benimmmmm şükürler olsun bu günümüzeeeeeee
çok büyük sıkıntılar çektik bu 10 ayda allah kimseye göstermesin...
işsizlik çok zormuş acı bişekilde terübe edinmiş olduk inş bidaha böyle sıkıntıya düşmeyiz...
hepinizzzzzzz bitanesinizzzzzzzz çok seviyorum sizi

bizde çok sevindik canımmmm hele kocişimmmmmm
inş canım hayırlısıyla size hamile haberimi verdiğim günlerde gelir inşşşşşşşşşşş
yok yokkkkkkk artık üzülmek ağlamak sızlamak yokkkkkkkkk umutla beklemek varrrrrrrrrrrrr

Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende buradaki arkadaşların listesi vardı sana yolladım olmayanlarıda sen eklersin duaların için şimdiden Allah razı olsun
Allah dualarımızı kabul etsin amin

denizbuluttttttt yaaaa allah kimseye göstermesin bu işsizliği aylarca neler çektik biliyorsunuz...
onun için mutluluğumuz tavan yapmış durumda inş bundan sonra hep güzel haberler veririm size
canım arkadaşım çok saol
sizlerde hakettiğiniz güzelliklere en kısa zamanda kavuşursunuz inşşşşşş

gözünaydın

inşallah eşin için iyi olur güzel haberlerin devamı gelir hamile haberinide alırız burada
bulunduğunuz yerde mi iş buldu?

saol tatlım sonunda bugünüde gördük
canım ortamı çok beğenmiş bi sorun olmazsa ben burda uzun seneler çalışırım diyor hala
antalyaya gitmektende vazgeçti gibi başvurular bu ay sonu başlıyordu sanırım...
ozamana kadar kesin bi karar veririz artık...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
bak sen enişteye ne işi varmış kahvede
bulunduğumuz ilçede de erkekler akşamları hep dışarıda...
dün akşam 3 öğretmen arkadaşım bizdeydi eşleri evde çocuk bakıyor...
bizim kocalar hep dışarıda diyorlarrr...
bende benimkinide kandırmaya çalışıyorlar ama ben izin vermiyorum dedim
gerçekten buralı arkadaşları var akşamları arayıp dışarı çağırıyorlar çok sinir oluyorum...
neyseki kocişim bi işi olmadıktan sonra beni bırakıp çıkmaz dışarıya...
sende taviz verme tatlımmmm
canım ben kesin dönüşü perşembe günü yapmıştım ama sonra giremedimmmmmm
bundan sonra fırsat buldukça burdayım benden kaçış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…