Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş cnm buluşmak nasip olur da biz tedaviye başlamamızı allahım bilir ben 4 mayısta 31 yaşına girdim evliliğimin 3.cü ayında eşimin azosperm hasta. olduğunu öğrendik o günden bu güne ne bitkiseller varsa kullandık 1 tese 1 de micro tese ve 1 de varikosel ameliyatı oldu eşim sonuç heppp 0000 malesef
şimdi yaklaşık 3 buçuk aydan beri celallettin peruda eşim tedaviye başladı ve 3 ayın sonunda sperm testimizde hamdolsun ki 1 milyon hücre çıktı bundan sonra spermin çıkması için dua edip dr tavsiye ettiği bitkiselleri kulanmaya devam ediyoruz cnm inş bende o tüp bebbek tedavisi sürecine gelirim cnm benim...

selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
ben bugün damardan serumla iğnemi aldım geldimm
biraz baş dönmesi ve bulantı dışında bişey olmadı şükür
inş bu ilaçlar sayesinde kansızlığım zalaır tüp bebk zamanı gelincede sorun olmaz
bebişlerim gelmeden kendime dikkat etmem gerekir
bu cumartesi pazar sınavım varrrr bana dua edin kızlar belli bi yaştan sonra zor oluyo ama inş başarırımm:26:

daha once tup bebek yaptırmadın yanı neden kısa yolu deıl de uzun ve bu yorucu yolu sectın? Bende bısey daha ogrenmıs oldum bnm esıme amelıyata gerk kalmadı ılk testınde 4-5 tane sperm bulundu sonra bı kac kez daha test verdı yeterlı dedıler sımdı adetımı beklıyorum sızın artıysa ozamn bızımde artabılır oyle deılmı normal yollarla bıle hamıle kalabılırsın ozmn bu durumları ogrenmeden oncede hep dua ederdım rabbım sen doktor kapılarında gezdırme kendılıgımden kolayca her ınsan gıbı hamıle kalıyım ama bızımde ımtıhanımız buymus ıns kazanırız bu sınavı bebıslerımızede kavusuruz bız dıger ınsanlardan farkımız var daha kıymet bılırız dımı tatlım :):):)

cnm bizde sperm hiç olmadığı için istesemde tüp bebek yapamıyorum hücreler inş gelişip sperme dönerde bende başlarım
hiç belli olmaz dualarımız hep hamile olma yönünde rabbim kabul etsin
ne güzel sperm bulunmuş sizde o zaman muhakkka sperm çıkışı oluyodur menide
bu tedavin hayılı olsun sana cnm

a.s cnmm..
inşallah cnm bu serumlar işe karar kansızlığınn gider...
oy oyy bebeişleri gelmedennnnnn dikkat ediyo kendineee cnm arkadaşımm
Allah zihin açıklığı versin cnmmmmm inşallah sınavların çok iyi geçerrrrrr güveniyorum sanaaaaaa

Arkadaşlarım öncelikle hepinizden özür dilemek istiyorum çoğunuz biliyorsunuz ki mart ayında bir düşük yaşadım bi süre giremedim kk.ya arkasından girdiğimde de yine benim hatam listede ismimi göremedim ve ne zamandan beri girmediğim için haklı olarak beni listeden çıkardığınızı düşündüm. Nolur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin bahar bildirmese yine haberim olmayacaktı. Allah razı olsun bildirdi ve şu an eksiklerimi okuyorum birumut99-denizbulut-ecrin23 arkadaşlarımızın dualarını bitirdim enfal33 ve nurseni de okuyorum Allahım kabul ederse.

inş cnm olmuyoı be boşver bebişi kendine bak diyom bazen gene olmuyo onları düşünmeden
inş bari sıkıntı yaşamam o zamanlar olunca sağol güzelim bakalım bu sınav nasıl geçicek:26:
inş senden de cuma günü haberlerini alırızzzzzz kız bayadır halay çekmedik özledik çekek bariiiiii
tey tey teyyyy

cnm hoşgeldin inş o günleri daha mutlu haberler alarak unutursun güzelim

aleyküm selam cemrem hastamısın Rabbim şifa versin haberim yoktu ,ayrıca sınavların başlamış onlardada Allahım kolaylıklar versin ,bizde evde kah hasta kah iyi neyiz nasılız bilmeden vakit doldurmaya çalışıyoruz pazartesi test günü iğnelerden oturamıyorum o kadar çok iğne ilaç gına geldi Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allaha emanet ol kendine dikkat et

tecrübeli arkadaşlar transferden sonra ne zaman banyo yaptınız ,ayrıca belirtiye benzer neler oldu ,ve hep yattınızmı artık sıkılmaya başladım haaaaaaaaaaa

iyi yapıyosun cnm bak ben kilolarımı bile veremedenn hamiş olacam belkide
sen ne güzel herşeyine dikkat ediyosunn
kilonda dikkatimi çekti vermişsinnnnnn
hadi bakalımmmmmmm çekeriz inşallahhhhhh halayımızııııııı topik şenlenir..
ben sonra durudenizderyaaaaa, cansunidaaaaa

sağol cnm inş seninde halayını çekmek nasp olur ne yapıcan herşey o melekler için katlanılmıyo mu sanki sonu kucağın dolsun da varsın ağrı olsun be

evet cnm gerçekten verdim kilo da bakalım iğneler aldırmasın da
hadi inş halaylar peş peşe gelirrrrrrrrrrrrr

tecrübeli arkadaşlar transferden sonra ne zaman banyo yaptınız ,ayrıca belirtiye benzer neler oldu ,ve hep yattınızmı artık sıkılmaya başladım haaaaaaaaaaa

cnm ben 7. günümde yapmıştım banyomu ilk günler yapmaya korktum çünkü..
herkeste belirti olmuyoo ama ben hep arıyorummmm bi belirti..aslında aramamak lazımm küçük şeyin ne belirtisi olucak..
ama elde değilll..benim kasıklarımda hep batmalarım vardı ama 2 gündür daha arttı daha belirgin oldu onun haricinde
kabızlık yaşadım ilk 4-5 gün..başkada belirgin bişey yokkkkkk..
ilk 3 gün cnm istirahat et diyolar sonra günlük hayatına dönebilirsin.
ben 4. günden sonra öyle çok yatmıyodu dolaşıyodumda evde zaten jelim var 45 dk yürümeme lazımm..

ben dayanamadım banyo yaptım su soğuğa yakındı koktum artık iğneler ilaçlar...yanlarım ağrıyor hep sırt üstü yatıyorum yan taraflarıma yatamıyorum bendede batmalar oluyor .ilk günler geçiyordu da şimdi sıkılmaya başladım birde karamsarlık aldı beni aklıma herşey geliyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun .kabızlık için ben dupalak kullanıyorum yoksa hemen kabız olucam artık iğne yerlerimde açıyor basenlerimin üzerine zor oturuyorum .dediğin gibi belirti aramak çok erken zaten transferden sonra ilk 2 yada 3 günde tutarsa tutarmış.bukadar iğne ilaç sonra vücüttan nasıl çıkacak bilmem kyafetlerim falan olmuyor .ya bide bende çok gazsancısı oldu şu sıralar şükür yok birde 3.gün embiryosu transfer edildi bana sen 5.gün yazmışşın merkezler farklı farklımı yapıyor acaba tabi hastalara göredede uyğulama yapıyorlar aslında bunların hepsi boş Allahım taktir ettiyse ailemize gelecekler taktir etmediyse artık diğer maçlara bakacaz ALLAHA EMANET OL BOL BOL DUA ET HAYIRLI HABERLERLE BULUŞALIM

iyi yapmışsın cnmm sen yapmakla hastanede bana ertesi gün ayakta ılık bi duş alabilirsiniz demişti ..
benimde gün geçtikçe kalçalarım dahada ağrıyo bide yumurta toplamadan itibaren kullanıyorum iğneleri kalçalarım morardı zaten..
o karamsarlık oluyodu cnm ilk başlarda ama şimdi kalmadıı
.seninde geçicektir..dupalac bende aldım ama banamısın demedii..
normalde öyle kabız olan birisi değilim ama aksilik ilk 4-5 gün hep kabızlık yaşadım çok zor geçti..
evt ilk 48 saat önemliymiş ben sat tutuyodum 48 saat olunca dedim tuttuysa tutmuştur..
ben öyle çok kilo almadım eve geldim zayıflamışım bile çünkü hiç iştahım yoktu ilk günler karnım şişti davul gibi bide üstüne gaz yemek yemek ne mümkün iştah filan kalmamıştı..çok zor bu gaz sancısı.
cnm benim geçen sefer umutta yine doktorum 5. gün embriyo olsun istemişti bu seferde öyle istedi..
o embriyoların gelişiminegöre karar veriyolar herhalde..3-5 fark etmiyo cnm gerçekten dediğin gibi Rabbim verirse herşekilde olur..gerisi boşş.sağol cnmm.
elim karnımda hep dua ediyorumm..:26:

Son düzenleme:

pardon canım ben anlayamadım cok fazla bılgım yok arastıyorum ama tabı hep kendımle ılgılı olan kısımları ben 1 mılyon hucre dıyınce sperm zannettımhıc daha once hocaya gıtmeyı dusundunuzmu hucreler bulunmus allahın ıznıyle spermde bulur. En kısa surede tedavıye baslarsın canım ıns bende doktoruma soruyorum azcıkda olsa sperm cıktıysa ıcerde var ozmn kanallarmı tıkalı neden boyle dıyorum acıklayıcı konusmuyo bende anlamıyorum sızın bı bılgınız varmı?

Tatlım tarnsferıme cok var tabı ama kafamı karıstıran bı soru var şımdı bnm hastanem teeee karsıda gayrettepede kayın valıdemde kartalda oturuyo ben transfer olunca ozel arabamız var ama ordan oraya 1 saat yol gıtmem sakıncalı olurmu sonra hadı oraya gıttım cok kalmak ıstemıyorum 3 4 gun sonra kalkıp yalovaya donsem olurmu bana bır yol cız nasıl yapıcam bılmıyorum

aleyküm selam canım geçmiş olsun hadi şifa olsun geçer inşallah kısa zamanda kansızlığın
hafta sonu için de Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin başarıyla geçersin inşallah sınavlarını

ben 6 gün sonra yıkanmıştım canım ılık suyla ama hemşire 2 gün sonra duş alabilirsin demiştim
ben ne olur ne olmaz diye bekledim
belirti olarak da diğerlerinden farklı hissettim kasık ağrılarım oldu ilk günlerde daha sonraki günler azalarak ara ara oldu
kimi de hiç belirti yaşamıyo kişiden kişiye değişen birşey bu işte
ben genelde yattım canım bilhassa ilk günler ama namazlarımı da normal bir şekilde kılmaya devam ettim hep ilk gün de dahil elhamdülillah
napcan canım sıkılıyosun ama mecburen günün dolana kadar bekliceksin inşallah sonu mutlu olsun canım hayırlısıyla

cnm ben transfer günü hemşireye sormuştum 45dk veya 1 satlik bi yola gitsem çıkışta bi sorun olurmu hayır olmaz demişti.
ben umuttan yani koşuyolundan anneme maltepeye giddim tabi benim yerim biraz daha yakındı seninki karşıdaymışş..
ama 1 saatten bişey olmaz cnm bana öyle demişlerdi.ama sen ogün yinede sorarsın ordaki doktoruna yada hemşireye..
kendi arabanızda varmış yatarak gidersin arkada.. ilk 48 saat önemliymiş.tutunması acısından bide ilk 3 gün istrihat diyolar sen yine 4 veya 5. gün yola çıksan olur cnm kartaldan yalova yakın zatenn ..bi sorun olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…