günaydın canım gelırsen bıgun yalovaya muhakkak beklerım ben her ay ıstanbuldayım kayınvalıdemler orda transverden sonrada orda kalıcam ıns hastanelerımız aynı olsa tanısırdık hemencecık ama bruksele gıdıyorum ama bulusursanız sıze katılırımsenın tedavı durumun nedır canım ? Kac yasındasın?
inş cnm buluşmak nasip olur da biz tedaviye başlamamızı allahım bilir ben 4 mayısta 31 yaşına girdimevliliğimin 3.cü ayında eşimin azosperm hasta. olduğunu öğrendik o günden bu güne ne bitkiseller varsa kullandık 1 tese 1 de micro tese ve 1 de varikosel ameliyatı oldu eşim sonuç heppp 0000 malesef
şimdi yaklaşık 3 buçuk aydan beri celallettin peruda eşim tedaviye başladı ve 3 ayın sonunda sperm testimizde hamdolsun ki 1 milyon hücre çıktıbundan sonra spermin çıkması için dua edip dr tavsiye ettiği bitkiselleri kulanmaya devam ediyoruz cnm inş bende o tüp bebbek tedavisi sürecine gelirim cnm benim...
daha once tup bebek yaptırmadın yanı neden kısa yolu deıl de uzun ve bu yorucu yolu sectın? Bende bısey daha ogrenmıs oldum bnm esıme amelıyata gerk kalmadı ılk testınde 4-5 tane sperm bulundu sonra bı kac kez daha test verdı yeterlı dedıler sımdı adetımı beklıyorum sızın artıysa ozamn bızımde artabılır oyle deılmı normal yollarla bıle hamıle kalabılırsın ozmn bu durumları ogrenmeden oncede hep dua ederdım rabbım sen doktor kapılarında gezdırme kendılıgımden kolayca her ınsan gıbı hamıle kalıyım ama bızımde ımtıhanımız buymus ıns kazanırız bu sınavı bebıslerımızede kavusuruz bız dıger ınsanlardan farkımız var daha kıymet bılırız dımı tatlım :):):)
selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
ben bugün damardan serumla iğnemi aldım geldimm
biraz baş dönmesi ve bulantı dışında bişey olmadı şükür
inş bu ilaçlar sayesinde kansızlığım zalaır tüp bebk zamanı gelincede sorun olmaz
bebişlerim gelmeden kendime dikkat etmem gerekir
bu cumartesi pazar sınavım varrrr bana dua edin kızlar belli bi yaştan sonra zor oluyo ama inş başarırımm:26:
ARUNA--------------------------------------------------
ASBELOVE----------------------------------------------5 listede eksik
ASKBEBEK----------------------------------------------
AYYUZLUM---------------------------------------------3 listede eksik
BAHAR85-----------------------------------------------
BAHAR247----------------------------------------------6 listede eksik
BANU_K------------------------------------------------
BENGUSUU---------------------------------------------2 listede eksik
BEYLEM------------------------------------------------5 listede eksik
BİRUMUT99---------------------------------------------
DENİZBULUT--------------------------------------------
ECRİN23------------------------------------------------7 listede eksik
ENFAL33------------------------------------------------
ESMA---------------------------------------------------1 listede eksik
GVNF---------------------------------------------------
HASRET-------------------------------------------------
HMTNZL------------------------------------------------
KADER60------------------------------------------------
KADER_NL-----------------------------------------------4 listede eksik
MAVİMENEKŞE-------------------------------------------
NİLDA015-----------------------------------------------2 listede eksik
NURSEN-------------------------------------------------
NURUSİMA81--------------------------------------------
SAGANAK-----------------------------------------------
SEDAECRİN---------------------------------------------1 listede eksik
SEVAL0817---------------------------------------------
SONSUZ------------------------------------------------
TULAY20------------------------------------------------
UMUT99-------------------------------------------------
YASEMENSU---------------------------------------------3 listede eksik
YMEL----------------------------------------------------
ZAMBAK06-----------------------------------------------
a.s cnmm..
inşallah cnm bu serumlar işe karar kansızlığınn gider...
oy oyy bebeişleri gelmedennnnnn dikkat ediyo kendineee cnm arkadaşımm
Allah zihin açıklığı versin cnmmmmm inşallah sınavların çok iyi geçerrrrrr güveniyorum sanaaaaaa
Arkadaşlarım öncelikle hepinizden özür dilemek istiyorum çoğunuz biliyorsunuz ki mart ayında bir düşük yaşadım bi süre giremedim kk.ya arkasından girdiğimde de yine benim hatam listede ismimi göremedim ve ne zamandan beri girmediğim için haklı olarak beni listeden çıkardığınızı düşündüm. Nolur kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin bahar bildirmese yine haberim olmayacaktı. Allah razı olsun bildirdi ve şu an eksiklerimi okuyorum birumut99-denizbulut-ecrin23 arkadaşlarımızın dualarını bitirdim enfal33 ve nurseni de okuyorum Allahım kabul ederse.
selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
inş bu ilaçlar sayesinde kansızlığım zalaır tüp bebk zamanı gelincede sorun olmaz
bu cumartesi pazar sınavım varrrr bana dua edin kızlar belli bi yaştan sonra zor oluyo ama inş başarırımm:26:
inş cnm olmuyoı be boşver bebişi kendine bak diyom bazen gene olmuyo onları düşünmeden
inş bari sıkıntı yaşamam o zamanlar olunca sağol güzelim bakalım bu sınav nasıl geçicek:26:
inş senden de cuma günühaberlerini alırızzzzzz kız bayadır halay çekmedik özledik çekek bariiiiii
tey tey teyyyy
sağol cnm inş seninde halayını çekmek nasp olur ne yapıcan herşey o melekler için katlanılmıyo mu sanki sonu kucağın dolsun da varsın ağrı olsun bealeyküm selam cemrem hastamısın Rabbim şifa versin haberim yoktu ,ayrıca sınavların başlamış onlardada Allahım kolaylıklar versin ,bizde evde kah hasta kah iyi neyiz nasılız bilmeden vakit doldurmaya çalışıyoruz pazartesi test günü iğnelerden oturamıyorum o kadar çok iğne ilaç gına geldi Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allaha emanet ol kendine dikkat et
iyi yapıyosun cnm bak ben kilolarımı bile veremedenn hamiş olacam belkide
sen ne güzel herşeyine dikkat ediyosunn
kilonda dikkatimi çekti vermişsinnnnnn
hadi bakalımmmmmmm çekeriz inşallahhhhhh halayımızııııııı topik şenlenir..
ben sonra durudenizderyaaaaa, cansunidaaaaa
cnm hoşgeldin inş o günleri daha mutlu haberler alarak unutursun güzelim
tecrübeli arkadaşlar transferden sonra ne zaman banyo yaptınız ,ayrıca belirtiye benzer neler oldu ,ve hep yattınızmı artık sıkılmaya başladım haaaaaaaaaaa
cnm ben 7. günümde yapmıştım banyomu ilk günler yapmaya korktum çünkü..
herkeste belirti olmuyoo ama ben hep arıyorummmm bi belirti..aslında aramamak lazımm küçük şeyin ne belirtisi olucak..
ama elde değilll..benim kasıklarımda hep batmalarım vardı ama 2 gündür daha arttı daha belirgin oldu onun haricinde
kabızlık yaşadım ilk 4-5 gün..başkada belirgin bişey yokkkkkk..
ilk 3 gün cnm istirahat et diyolar sonra günlük hayatına dönebilirsin.
ben 4. günden sonra öyle çok yatmıyodu dolaşıyodumda evde zaten jelim var 45 dk yürümeme lazımm..
ben dayanamadım banyo yaptım su soğuğa yakındı koktumartık iğneler ilaçlar...yanlarım ağrıyor hep sırt üstü yatıyorum yan taraflarıma yatamıyorum bendede batmalar oluyor .ilk günler geçiyordu da şimdi sıkılmaya başladım birde karamsarlık aldı beni aklıma herşey geliyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun .kabızlık için ben dupalak kullanıyorum yoksa hemen kabız olucam artık iğne yerlerimde açıyor basenlerimin üzerine zor oturuyorum .dediğin gibi belirti aramak çok erken zaten transferden sonra ilk 2 yada 3 günde tutarsa tutarmış.bukadar iğne ilaç sonra vücüttan nasıl çıkacak bilmem kyafetlerim falan olmuyor .ya bide bende çok gazsancısı oldu şu sıralar şükür yok birde 3.gün embiryosu transfer edildi bana sen 5.gün yazmışşın merkezler farklı farklımı yapıyor acaba tabi hastalara göredede uyğulama yapıyorlar aslında bunların hepsi boş Allahım taktir ettiyse ailemize gelecekler taktir etmediyse artık diğer maçlara bakacaz ALLAHA EMANET OL BOL BOL DUA ET HAYIRLI HABERLERLE BULUŞALIM
cnm bizde sperm hiç olmadığı için istesemde tüp bebek yapamıyorum hücreler inş gelişip sperme dönerde bende başlarım
hiç belli olmaz dualarımız hep hamile olma yönünde rabbim kabul etsin
ne güzel sperm bulunmuş sizde o zaman muhakkka sperm çıkışı oluyodur menide
bu tedavin hayılı olsun sana cnm
aleyküm selam canım geçmiş olsun hadi şifa olsun geçer inşallah kısa zamanda kansızlığınselamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
tecrübeli arkadaşlar transferden sonra ne zaman banyo yaptınız ,ayrıca belirtiye benzer neler oldu ,ve hep yattınızmı artık sıkılmaya başladım haaaaaaaaaaa
Tatlım tarnsferıme cok var tabı ama kafamı karıstıran bı soru var şımdı bnm hastanem teeee karsıda gayrettepede kayın valıdemde kartalda oturuyo ben transfer olunca ozel arabamız var ama ordan oraya 1 saat yol gıtmem sakıncalı olurmu sonra hadı oraya gıttım cok kalmak ıstemıyorum 3 4 gun sonra kalkıp yalovaya donsem olurmu bana bır yol cız nasıl yapıcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?