ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
bende iki tane istyorm doktorm olmaz diyo nasıl oldu senin yaşın genc bildgm kadaryla nurusimayla facete arkadasz resmini gördüm [buarada gayet güzelsin].bunun şartı neye göreymiş acaba ısrar etsem olmazmı acaba 25 yaşındaym ben
ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
Hamiş arkadaşları gönülden tebrik ederimAllah nazarlardan korusun en kısa zamanda bebişkolarını kucaklarına almayı nasip etsin aminnnnnnn
Bizim en son yıkama yapıldı ama yine birşey çıkmadıkarar verdik merkezi değiştircez hayırlısıyla .. Bir kaç hafta dinlencez, konuyu bu aralar açmama kararı aldık, kafamızı dinlicez. Bu aralar sayfaya gelemeye bilirim, dualara yetişemem, sorun olmasın o yuzden baharcım beni çıkartabilirsin tatlım
Allah herkese sabır selamet versin 3 aylar bizler için hayırlara vesile olsun optummmmmmm kocamannnnnnn kızlar görüşürüz yine
Allah nasip ederse bu ay bende dondurulmuş spermlerle 2.tüp bebek tedavime başlıcam ve gercekten çok heyecanlı ve gergndim bu haberleriniz bana ilaç gibi geldi rabbim devamını nasip etsin çifter çifter olsunlar ve sımsıkı tutunsunlar inşallahhhh.darısıda bizlerin başına olsun ayyyy çok mutluyum
öylemi demek sende de miyom var sanada çok geçmiş olsun canım .evet canım benimkide rahim dışında bende duymuştum ameliyat sonrası yapışıklık olduğunu daha sonra bu yapışıklık için ameliyat olanları duydum bende zaten doktoruma bunu söyledim ameliyatın iyi yönleri olduğu gibi birde kötü yönleri var bu seferde ameliyat yerinin iyileşmesini bekliycez aylarca sonrada tutup tutmamasıda muamma hem ben miyomla hamile kalmaya razıyım yeterki hamile kalayım dedim.şimdilik kabul etti ama bebiş tutunmazsa üzülmek yok dedi birde olumsuzluk olursa tekrar embriyo transfer etmem ameliyat olursun öyle transfer yaparız dedi.hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz biran evvel bebişlerimize kavuşuruz amincanım miyom bendede var doktora gittim tüp bebek yaptırcaksan ameliyat olma dedi ameliyat sonunda rahimde yapışıklık olur dedi yani seninkide benim gibi rahim dışında galiba içinde olunca sakıncalı olurmuş fakat rahim dışındakiler pek zararlı olmaz dediler bilmiyorum inşallah öyle olur bende hangi doktora inanacağımı şaşırdım ama inanmaktan başka çaremiz yok inşallah seninde hamiş haberini alırız canım..
amin canım Allah razı olsun inşallah bebişim bana sıkı sıkı tutunur dediğin doğru inşallah hakkımızda hayırlısıysa sonradan sorun olmayacaksa hamiş kalırım.amenna Rabbim ol desin her engel ortadan kalkar inşallah bizim içinde Rabbimin ol emri tecelli eder bebeğimiz olur dualarını için çok teşekkür ederimNurusima canım allah hakkında hayırlısını versin,bu olumsuzluktan, güzel bir sebeple çıkarsın inşallah.miyomla hamile kalan çok insan var.allah ol dedikten sonra değil miyom,azo bile etkili olmaz.:))
güzel düşünelim güzel olsun inş.bu zaman zarfında da kendine çok iyi bakkı miyonların dahada küçülsün.
canlarım kusura bakmayın yine güzel haberi alınca daldım selam vermeyi unuttum nasılsınız bakalım.
ii geceler şekerim
sen ayın kaçında başlıyosun
hadi sıra sana da yaklaşıyo böle güzel haberler senden de alallım tadlum
canım malum kırmızı kart yemeyi bekliyorum tedavi sonrası günlerim şaştı
evet canım sıra bana geliyor hakkımda hayırlısı olsun inşallah canım bende güzel haberler veririm size darısı sizin başınıza olsun
canım bu arada eşin ne zaman test yapacak seninde halayını çekelim tatlım
selam kizlar
ben 3 gundur memleketimdeydim aksam geldik. mecburen bir yolculuk oldu, degilse yola cikmicaktim.
aklim sizdeydi, cok sukur
FLZASK VE DURUDENIZDERYA masaallah hamilesiniz gecmisi okumadim ama halaylari gorunce cok sevindim RABBIM tamamina
erdirsin ve yavrularimizi korusun,amin. darisi bizim kizlara ins,:119::119::119::119::119:
Beklemiyordum tabikide hatta geçen ay geç olunca bile mutlu olmuştumyaaaa daha önce böle kırmızı kartı beklemiyıordun dimi
hakkında hep muytluk olsun inş seninde halayını çekeriz şekerrr
ahh bize daha uzun yollar var daha hücre gelişecek sperm olucakta
hee daha önce bu bile yoktu hamdolsun
inş burdak herkeslerde sperm çıkışı olur ve bu topik hamişlerle dolarrrrrr taşarrrrrrrrrr
cnm aslında biz bu ayın 28 de gidecektik hatta denizbulut ve tülaylada tanışacaktım ama
malesef kaynım yurt dışına gidecek biletleri aldı 15 gün yok dükkan da benimkine kaldı kıpırdayamaz
anlıcan bizim tekrar testtimiz haziranın ortalarında olacak hakkıma hayırlısı olsun.....:26::26:
kızzz yarın sınavım var dua et bana ne olur geçiyim heee
selam kizlar
ben 3 gundur memleketimdeydim aksam geldik. mecburen bir yolculuk oldu, degilse yola cikmicaktim.
aklim sizdeydi, cok sukur
FLZASK VE DURUDENIZDERYA masaallah hamilesiniz gecmisi okumadim ama halaylari gorunce cok sevindim RABBIM tamamina
erdirsin ve yavrularimizi korusun,amin. darisi bizim kizlara ins,:119::119::119::119::119:
hoşgeldin cnm evet ya bi kaç günde 2 hamiş çıktı topikten
evet darısı bizlereeeeeeeeeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebiş nasıl sen nasılsın bulantı aşerme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?