Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

adaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ne güzel haber böyle rabbime sükürler olsun canım mutlulugun daim olsun darısı bize insallah rabbim tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn .oh oh ben göbekde atarım simdi

canm benim yaşım 28 ..3. deneme olduğu için 2 tane koyulabiliyo
facede arkadaşında nurusimayla bizimle niye olmuyosunnnnnn arkadaşşşşşşş
sağol tatlımm ......

Son düzenleme:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şokkkkkkkkkkkkkkk oldummmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak bide sorun yapıyodun kendine başalsamm mı başlamasam mı diyeeeeeeeee kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
allahım tamam mına erdirsinnnnnnnnnnnnnnn eee halay başlayalımmmmmmmmmmm tey teyyyyyyyyyyyyyy
dualarım hepinizleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hamiş arkadaşları gönülden tebrik ederim Allah nazarlardan korusun en kısa zamanda bebişkolarını kucaklarına almayı nasip etsin aminnnnnnn

Bizim en son yıkama yapıldı ama yine birşey çıkmadı karar verdik merkezi değiştircez hayırlısıyla .. Bir kaç hafta dinlencez, konuyu bu aralar açmama kararı aldık, kafamızı dinlicez. Bu aralar sayfaya gelemeye bilirim, dualara yetişemem, sorun olmasın o yuzden baharcım beni çıkartabilirsin tatlım

Allah herkese sabır selamet versin 3 aylar bizler için hayırlara vesile olsun optummmmmmm kocamannnnnnn kızlar görüşürüz yine

haklısın cnm biraz ara verince ii oluyo
olsun değiştirin o zaman o merkezi cnm başka yerler başka drlar daha ii gelir inş sizeeee
herşey gönlünce olsun pek ara açma ama genede gel tmm mı
inş bu 3 aylar bizlere de hayır huzur ve güzellikler getirirrrrrrrrr.....

Son düzenleme:
cnm nasıslın eşin varikosel ameliyatından sonra sperm testi yaptınız mı cnm ne alemdesiniz güzelim merak ettim de:26:

durudenizderya canım gözün aydın Rabbim kucağına da almanı nasip etsin senelrdir çektiklerini bu haberle unuttun sanırım Rabbim hergününü böyle mutlu ve güzel geçirmeni bayram gibi geçirmeni nasip etsin inşallah halayımıda çekeyim geç kaldım sanırım

canım demek dondurulmuşlarla tedaviye başlıyorsun bende aynı şekilde bu ay başlıycam dondurulmuşlarla inşallah bizlerde hamişler kervanına katılırız

canlarım kusura bakmayın yine güzel haberi alınca daldım selam vermeyi unuttum nasılsınız bakalım.

öylemi demek sende de miyom var sanada çok geçmiş olsun canım .evet canım benimkide rahim dışında bende duymuştum ameliyat sonrası yapışıklık olduğunu daha sonra bu yapışıklık için ameliyat olanları duydum bende zaten doktoruma bunu söyledim ameliyatın iyi yönleri olduğu gibi birde kötü yönleri var bu seferde ameliyat yerinin iyileşmesini bekliycez aylarca sonrada tutup tutmamasıda muamma hem ben miyomla hamile kalmaya razıyım yeterki hamile kalayım dedim.şimdilik kabul etti ama bebiş tutunmazsa üzülmek yok dedi birde olumsuzluk olursa tekrar embriyo transfer etmem ameliyat olursun öyle transfer yaparız dedi.hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz biran evvel bebişlerimize kavuşuruz amin
amin canım Allah razı olsun inşallah bebişim bana sıkı sıkı tutunur dediğin doğru inşallah hakkımızda hayırlısıysa sonradan sorun olmayacaksa hamiş kalırım.amenna Rabbim ol desin her engel ortadan kalkar inşallah bizim içinde Rabbimin ol emri tecelli eder bebeğimiz olur dualarını için çok teşekkür ederim

Canimmmmmmmm tebrik ederim gözleriniz aydin olsun....
Masallah 10.gününde sende ögrenmissin Allahim nazarlardan korusun..
9 ayin sonunda sagsalim bebislerini kucagina almayi nasip etsin Yüce Rabbim...
Yeni evinizde bebislerini güle oynaya büyütürsün insallah canim arkadasim...

canlarım kusura bakmayın yine güzel haberi alınca daldım selam vermeyi unuttum nasılsınız bakalım.

ii geceler şekerim
sen ayın kaçında başlıyosun
hadi sıra sana da yaklaşıyo böle güzel haberler senden de alallım tadlum

ii geceler şekerim
sen ayın kaçında başlıyosun
hadi sıra sana da yaklaşıyo böle güzel haberler senden de alallım tadlum

canım malum kırmızı kart yemeyi bekliyorum tedavi sonrası günlerim şaştı
evet canım sıra bana geliyor hakkımda hayırlısı olsun inşallah canım bende güzel haberler veririm size darısı sizin başınıza olsun
canım bu arada eşin ne zaman test yapacak seninde halayını çekelim tatlım

yaaaa daha önce böle kırmızı kartı beklemiyıordun dimi
hakkında hep muytluk olsun inş seninde halayını çekeriz şekerrr
ahh bize daha uzun yollar var daha hücre gelişecek sperm olucakta
hee daha önce bu bile yoktu hamdolsun
inş burdak herkeslerde sperm çıkışı olur ve bu topik hamişlerle dolarrrrrr taşarrrrrrrrrr
cnm aslında biz bu ayın 28 de gidecektik hatta denizbulut ve tülaylada tanışacaktım ama
malesef kaynım yurt dışına gidecek biletleri aldı 15 gün yok dükkan da benimkine kaldı kıpırdayamaz
anlıcan bizim tekrar testtimiz haziranın ortalarında olacak hakkıma hayırlısı olsun.....:26::26:
kızzz yarın sınavım var dua et bana ne olur geçiyim heee

selam kizlar
ben 3 gundur memleketimdeydim aksam geldik. mecburen bir yolculuk oldu, degilse yola cikmicaktim.
aklim sizdeydi, cok sukur

FLZASK VE DURUDENIZDERYA masaallah hamilesiniz gecmisi okumadim ama halaylari gorunce cok sevindim RABBIM tamamina
erdirsin ve yavrularimizi korusun,amin. darisi bizim kizlara ins,:119::119::119::119::119:

hoşgeldin cnm evet ya bi kaç günde 2 hamiş çıktı topikten
evet darısı bizlereeeeeeeeeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebiş nasıl sen nasılsın bulantı aşerme var mı

Beklemiyordum tabikide hatta geçen ay geç olunca bile mutlu olmuştum
şimdi gelsin diye dualar ediyorum inşallah bu sene son adetim olur hakkımda hayırlısı olsun
böyle güzel haberler alınca bizede umut oluyor bizde heyecanlanıyoruz
kaç gündür flzaşkın mutluluğunu yaşıyorduk bugünde durudenizderyanın
inşallah önümüzdeki ayda ben size müjdeli haber vericem ayağımıda sürürüm artık arkamdan siz gelirsiniz
o hücrelerde gelişecek Allah'ın izniyle biliyorsun benim eşimde o yollardan geçti şimdi şükürler olsun bebişlerimiz bizi bekliyor darısı başınıza olsun her zaman dualarımdasınız sizleri biran olsun unutmuyorum evet belki fazla topiğe uğramıyorum ama inan hep aklımda ve dualarımdasınızhakkınızda hayırlısı olsun olsun biray geç olsun ama sonucu güzel olsun inşallah
tamam canım senin için özel dua edicem Rabbim muvaffak etsin önce okul sınavını sonra hayat sınavını geçersin inşallah
bebişine kavuşursun amin

aleyküm selam tatlım hoşgeldin şükürler olsun müjdeli haberler aldık inşallah canım Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin sizlerede sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almanızı nasip etsin inşallah

hoşgeldin cnm evet ya bi kaç günde 2 hamiş çıktı topikten
evet darısı bizlereeeeeeeeeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebiş nasıl sen nasılsın bulantı aşerme var mı

hosbulduk tatlim...ben inaniyorum ALLAH cc samimi yapilan dualari geri cevirmez ins sizde anne olacaksiniz.
bulantilarim gecti sayilir 5.aya girdik cok sukur. asermem olmadi birtek ruyamda birsey gormus ama yiyememistim.

bu arada yarin basliyacak oilan ucaylarimizi tabrik ediyorum. (allahim recep ve sabani bize bereketli kil ve ramazana kavustur amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…