- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canımmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm ayyyyyyyyyy
ben çokkkkkkk heeycanlandım çokkkkkkkk şükür rabbimeeeeeeee
Değerinde iyi cnmmmmmmm.
Rabbim tamamına erdirsin sende benim gibi erken yapanlardansınnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyy
2 gün erken öğrenmiş oldukkkkkkkkkk:
Ayyyyyyyy aynı zmaanlarda doğururuz inşallah sorunsuz geçiririz cnm hamileleiklerimiziiiiiiiiiiiiiiiii
hayırrrrrrrrrrrrrrrr bu bi gerçekkkkkkkkkkkkk hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım kader arkadaşlarım uzun zamandr yazmıyodum ama sürekli gelişmeleri okuyodum bugün sırf flazk test yaptmı diye actm veee iki tane birden muhteşem haber aldım aglıyorm suan rabbim hayrlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin çokkkkkk sevindim cokkkk
Allah nasip ederse bu ay bende dondurulmuş spermlerle 2.tüp bebek tedavime başlıcam ve gercekten çok heyecanlı ve gergndim bu haberleriniz bana ilaç gibi geldi rabbim devamını nasip etsin çifter çifter olsunlar ve sımsıkı tutunsunlar inşallahhhh.darısıda bizlerin başına olsun ayyyy çok mutluyum
Canm hoşgeldin nasılsın
ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
sevgili hamiş arkadaşlarm o bekleme süreci çok zor geçiyo ya napcagımı hiç bilmiyorm ben naptınız ne yediniz ne içtiniz tavsiye ve uyarılarınızı bekliyorum.
hoşbulduk tatlım cok iyiyim şuanda çok mutluyum umutluyum bigün bizde bunu yazıp umut olabilirmiyiz bizim gbi bekleyenlere diye heyecanlanıyorum.içim kıpır kıpır oldu.sen nasılsın neler yapıosun.
İyiyim bnde cok şükür bebişimi büyütüyorum oglum oldu şu an 2 buçuk aylık darısı başına inş
canımm tedavideyken ben yememe dikkat ettim düzenli kahvaltılarımı yaptım.iyi beslendim.
sütümü içtim.kahveyi bıraktım.
vitaminlerimi düzenli kullandımm..
transfer sonrasıda ilk 3 gün istiriahat ettim sonrasında normal yaşantıya döndüm
ilk günler ananas yedim 3-4 gün ,,
günlük cevizimi ve fındığımı yedimm..rabbim ol dedi ve olduuu çok şükür herşey vesile aslındaaaaa
evet canım haklısın herşey vesile rabbim yeterki ol desin.canm tek embriyomuydu senin
yok cnm iki tane embriyo
Tarifi imkansz bi duygu cnm inş rabbim sana da tattırsınwalla benimm hamilelik biraz zor geçti kanama falan oldu hep yattım
kıyamm canm ya ama hepsine degdi dimi kucagına alınca buarada ilk anneler gününn olacak şimdiden kutlu olsun tatlım.hangi merkezdeydi tedavin memnunmusun yani hamileligin boyunca falan ilgilendilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?