Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bi hamiş daha varrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırrrrrrrrrrrrrrrr bu bi gerçekkkkkkkkkkkkk hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

flz teyzesini bebişlerim gitmemiş beni terketmemiş allahım herkese bu mutluluğu nasip etsin dularıyla bana destek veren canım kardeşlerim allahım hepinizden yerle gök arası kadar razı olsun.

canım kader arkadaşlarım uzun zamandr yazmıyodum ama sürekli gelişmeleri okuyodum bugün sırf flazk test yaptmı diye actm veee iki tane birden muhteşem haber aldım aglıyorm suan rabbim hayrlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin çokkkkkk sevindim cokkkk

canımmmmmmmmm benimm benim içinmi girdinnnnnnnnn ama ben dayanamayıp çarşamba yaptım testimi..
deryada bugün yapmışşşşşşşş alsana 2 süperrrrrrrrrr haberrrrrrr..
inşallah rabbimden dileyimmmmmmmmmm sizlerinde bu haberiiiiiii yazmanızzzzzzzzz dualarımdasınızzzzz

Allah nasip ederse bu ay bende dondurulmuş spermlerle 2.tüp bebek tedavime başlıcam ve gercekten çok heyecanlı ve gergndim bu haberleriniz bana ilaç gibi geldi rabbim devamını nasip etsin çifter çifter olsunlar ve sımsıkı tutunsunlar inşallahhhh.darısıda bizlerin başına olsun ayyyy çok mutluyum

başla cnm başla tedavineeee..
benimde eşimden alınan parçalardan çıkan spermlerle denedik çok şükür 10 embriyomm..oluştu.
inşallah seninde bir sürü kaliteli embriyoların olurrrrrrrrrr sende hamileyimmmmmmm diyee yazarımm..
size umut olsunnnnnnnnnnn

canımm gözünaydın ne güzel bir haber verdin bizlere filizimden sonra sendende bu güzel haberi aldık şükürler olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam

sevgili hamiş arkadaşlarm o bekleme süreci çok zor geçiyo ya napcagımı hiç bilmiyorm ben naptınız ne yediniz ne içtiniz tavsiye ve uyarılarınızı bekliyorum.

sevgili hamiş arkadaşlarm o bekleme süreci çok zor geçiyo ya napcagımı hiç bilmiyorm ben naptınız ne yediniz ne içtiniz tavsiye ve uyarılarınızı bekliyorum.

canımm tedavideyken ben yememe dikkat ettim düzenli kahvaltılarımı yaptım.iyi beslendim.
sütümü içtim.kahveyi bıraktım.
vitaminlerimi düzenli kullandımm..
transfer sonrasıda ilk 3 gün istiriahat ettim sonrasında normal yaşantıya döndüm
ilk günler ananas yedim 3-4 gün ,,
günlük cevizimi ve fındığımı yedimm..rabbim ol dedi ve olduuu çok şükür herşey vesile aslındaaaaa

hoşbulduk tatlım cok iyiyim şuanda çok mutluyum umutluyum bigün bizde bunu yazıp umut olabilirmiyiz bizim gbi bekleyenlere diye heyecanlanıyorum.içim kıpır kıpır oldu.sen nasılsın neler yapıosun.

İyiyim bnde cok şükür bebişimi büyütüyorum oglum oldu şu an 2 buçuk aylık darısı başına inş

İyiyim bnde cok şükür bebişimi büyütüyorum oglum oldu şu an 2 buçuk aylık darısı başına inş

ayyyy maşallahhh kuzumaaa büyümüş ya ben hamile oldugunu biliyodum aslında şimdi hatrladımmm.nekadar güzel ya Allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin nasıl bi duygu bukadar ugraşın sonunda kavuşmak canım ama eminim ki hayalinden cok daha müthiş bi duygudur rabbim hepimize nasip etsin nasıl gecti gebeligin zorlandınmı.

evet canım haklısın herşey vesile rabbim yeterki ol desin.canm tek embriyomuydu senin

Tarifi imkansz bi duygu cnm inş rabbim sana da tattırsınwalla benimm hamilelik biraz zor geçti kanama falan oldu hep yattım

Tarifi imkansz bi duygu cnm inş rabbim sana da tattırsınwalla benimm hamilelik biraz zor geçti kanama falan oldu hep yattım

kıyamm canm ya ama hepsine degdi dimi kucagına alınca buarada ilk anneler gününn olacak şimdiden kutlu olsun tatlım.hangi merkezdeydi tedavin memnunmusun yani hamileligin boyunca falan ilgilendilermi

kıyamm canm ya ama hepsine degdi dimi kucagına alınca buarada ilk anneler gününn olacak şimdiden kutlu olsun tatlım.hangi merkezdeydi tedavin memnunmusun yani hamileligin boyunca falan ilgilendilermi

çok teşekkür ederim canıminşallah rabbim sana da anne olmayı nasib etsinben de umut tüp bebekte yaptırdım amahamile kaldıktan sonra kontrole başka bi doktora gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…