Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm arkadaşım alcağım vardı senden onu aldım hatırlarsan...dene dene dediniz denedim inş. denediğime değer bu kadarına bile şükür diyorum cnm sen taze annesin nede olsa senin ve arakadaaşların dualarını bekliyorum bu aşamaaya gelmeden önce iyki arkadaşlarımdan dua istemişim...

seni seniiiiiiiii
inşallah değicekkkkkkkk inşallah..:26::26::26:
dualarım seninle transferin olmasını çok istiyodummmmm..
çok şükür olucak yarınnnnnnn

burda hz. zekeriyanın duasını okumamızı söylemişti bende onu ezberlemiştim zaten kısaydıda yumurta toplamada onu ve yasini ezbere bildiğim kadarını okudum... inş. arkadaşlarımda bu aşamalara kadar gelebilirler ve yumurtalarım döllenir diye dua etmiştim...

seni seniiiiiiiii
inşallah değicekkkkkkkk inşallah..:26::26::26:
dualarım seninle transferin olmasını çok istiyodummmmm..
çok şükür olucak yarınnnnnnn

transferim ilk defa olucak Allahın izniyle.. cnm hamilelik takvimin hayırlı olsun durudenizderyada yapmış darısı bizlere inş..iykide yapmışsın takvimini en azından yiğenimizin ne zmn doğucağını biliriz

CN GÖZÜN AYDIN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM
İNŞLH BEBİŞLERİN ALLAHIN İZNİYLE SANA TUTUNURLAR ÖNCE GÖBÜŞÜNDE SONRADA KUCAĞINDA GÖR İNŞLH...
BU SEFER EMEKLERİN YER BULSUN İNŞLH...

arkadaşım Allah yardımcınız olsun herşey gönlünüzce olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
canım hoşgeldin merak ediyodum seni uzun zamandır yoktun
inşallah tez vakitte evinize gelmek nasip olur canım

gözün aydın canım ailene kavuşmuşsun
mutlu haberi de vermişsindir ailene kimbilir nasıl sevinmişlerdir
geçmiş olsun bu arada canım hava değişiminden olmuştur iyi bak kendine ve bebişine canım.

CN GÖZÜN AYDIN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM
İNŞLH BEBİŞLERİN ALLAHIN İZNİYLE SANA TUTUNURLAR ÖNCE GÖBÜŞÜNDE SONRADA KUCAĞINDA GÖR İNŞLH...
BU SEFER EMEKLERİN YER BULSUN İNŞLH...

sağol cnm inş. emeklerim yer bulur dediğin gibi çok emek verdim inş. bundan sonra bi sorun çıkmaz çıkarsada nasip kısmet diyip önüme bakıcam üzüle üzüle...inş.sizlerde en kısa zmnda bu aşamalara gelirsiniz Allah yardımcımız olsun hepimizin..

canım nasıl sevindim tatlım anlatamam
şükür Allaha nasip etti bu günleri görmeni canım
inşallah yarın da transferin güzel şekilde olur ve
Rabbim bebeklerini rahmine tutundurur
dualarım seninle canım Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah.

sağol cnm inş. tranferimde güzel geçer tranferim kelimesini kullanmak nasip oldu banada sonunda önceden döllenmedi kelimesini yazardım hep...tranferde ne sorunlar yaşıcam onu tahmin bile edemiyorum anestezinden seslerim kısıldı rahim terslğinden dolayı anestezi verebiliriz dediler anestezi seslerime zarar veriyor bakalım yarın neler yaşıcam zor ama güzel bir gün olucak benim için..inş. embriyoların döllenmelerinde bi sorun çıkmaz yarına kadar ondan bile korkuyorum döllenmeleri durdu falan derler diye...

inşallah cnmmmmm sende yapacaksınnnnnnnn hamilelik takvimindennnnnn..:26::26:
ayağımı sürüdüm bak ben derya ..hamiş sen transfer aşamalarına geldinn..
çokk bereketliiiii bu ay topiğimizzzzz
sırada nurusima varrrrrrrrrr...
gördünmü ne zaman doğacak yiğenin kış bebeği olucakkk

canım şükürler olsun miniciklerin oluşmuş ,pazar günü ve pazartesi sabah yasin ve fetih okudum senin niyetine dua ettin teransfer günüde söyle okuyalım.canım birde haşır suresini son ayetleri ,güllü yasinlerde lev enzelna diye de geciyor onu bol bol oku özellikle şu ayeti çok okuyun kızlar hepimiz için gecerli

''hüvallahül halıkul bariül musavvirü lehül esmaül hüsna yüsebbihu lehu ma fissemavati vel ard.ve hüvel azizül hakim''anlamı yaratan var eden varlıklara şekil veren Allahtır.engüzel isimler onundur .göklerde ve yerde buluna herşey onu tesbih eder .o çok güçlüdür,hikmet sahibidir.

transfer yarın mı haaaaaaa tamam hadi hayırlısı inşallah .hiçbi sorun yaşamazsız inşallah transferinde sonrasıda güzel geçsin Allahım maddi manevi yardımcın olsun .dualarımız seninle

hayırlısı inşallah Allahım bu rüyayı bitirmesin bende kese görmek için can atıyorum sanki o zaman gerçek olduğuna inanacagım.
bende ilaclara iğnelere hala devam ediyorum ama korkuyorum bebeğe birşey yapar diyede .Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:18:

eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu
canım benim ne güzelll darısı canlısnı görmeye inşallahhhhh :-*

dualarımız seninle tatlımmmm çok sevindimm hayırlısıtlaaaa olurrrr hamileyim diyeee yazılarınızı okuruzzzzzz :-* inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…