flzciğim ekstra birşeyler yiyip içiyormusun ben eskisi gibi aynı sıradan şeyler yiyorum bi tavsiyen var mı
Ayy cnm bende sana soracaktım yediğin bişeyler varmı diyee..
bende herşeye aynı devam ediyorumm.
her sabah süt içmeye çalışıyorum biraz zor oluyo ama, iyi bi kahvaltı yapmaya çalışıyorum.
gün içinde mutlaka bi avuç ceviz yiyorum badem fındık üzüm..
protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama tedavi çnceside aynı şekilde yerdim..
öyle şaşkınımkii ne yapmam gertiğini bilmiyorum ..
cnm hamilelik takvimini hangi tarihi baz alarak yaptın senn
hamilelik hakkında hiçbi bilgim yok(çünkü hiçbirzaman hamile olamam diye düşünüyorudum) aynı sırdan günler gibi besleniyorum,bende ceviz falan yiyeyim sütü hiç sevmem ...hamilelik takvimi son adet tarihini yazdım oda muhtemel doğum şu tarih dedi bende onu profile yazdımsanki önden gidiyor biraz daha 13 günlük çiçeğim teyzesi
ye cnm ceviz çok yaralı ...süt ben öncedende hep içerdim ama şimdi zorlanıyorum iştahım çok açık değil..
eşim sürekli bişeyler yememi istiyo sürekli soruyoo
bende ona göre yaptım artık bi kaç günlük farktan bişey olmaz muayeneye gidince zaten çıkar haftasıı..
sen ne zaman gidiyosun ilk muayeneye ..
yerim çiçeğini bennnnnnnn
günaydın kızlar keyifler nasılll
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun canlarım bu gün meleklerimin 13 .günü değerimiz 479şükürler olsun RAHİM OLAN ALLAHIMA ,ALLAHIM bu duyguyu bizim gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime nasip et
Allahın selamı hepimizin üzerine olsun canlarım bu gün meleklerimin 13 .günü değerimiz 479şükürler olsun RAHİM OLAN ALLAHIMA ,ALLAHIM bu duyguyu bizim gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime nasip et
tülay teyzesini öpüyoruz ALLAHIM tülayımızdanda güzel haberler almayı nasip eyle bu mutluluğu onada tattır canım kardeşim benimAleyküm selam canım.
Hadi çok şükür canım.
Sonunda sende meleğini kucağına alanlardan olacaksın.
Rabbim sizleri tüm olumsuzluklardan bir ömür boyu korusun inşallah.
Darısı herkesin başına olsun
ohh çok şükür cnm değerin yükselmişşşşş..
AMİNNNNNNNN:26::26::26::26:
tülay teyzesini öpüyoruz ALLAHIM tülayımızdanda güzel haberler almayı nasip eyle bu mutluluğu onada tattır canım kardeşim benim
flz teyzesinide öpelimsende meleklerine ve kendine iyi bak
evet canım tedavime başlıyorum hayırlısıyla inşallah sonucu hayırlı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok teşekkür ederimcanım seninde başlayacağın tedavin bol bebişli olur inşallah.rabbim yüzü gülenlerden eylesin.
başlıyorum canım şükürler olsun inşallah bu tedavi beni bebeğime kavuştururFlzask ve durudenizderya, hamis haberinizle coooooooook mutlu oldum. Rabbim tamamina erdirsin ve saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Cansunida canim insallah sendende güzel haberler alacagiz ve halayin sonu gelmeyecek topikte..
Benden haber vereyim bayadir girmiyordum. Yeni bi gelisme yok. Kürlere devam ediyoruz. Kürleri kullanirken ückere sperm testi verdik ve hep immotil sperm görüldü. Bir hareketlendiremedik sunlari.emre bakirciogluna mail yazdim geri dönüs yapmadi.
Iste böyle benden haberler....
Baharcigim Esin is bulmus onada cok sevindim. Rabbim hayirli bol kazanc nasip etsin.
nurusima yakinda sende baslayacakmissin insallah miyomlar sorun olmaz ve bebegine kavusursun bu sefer.
Gecen sene ramazan bereketi topigimizede yansimisti sanirim yine öyle olacak.
,flzaşkcığım nasılsın tatlım nihayet sonunda hamilelik takvimini yaptın gözümüz yollarda kalmıştı
kesesini görünce yapıcam demiştin ya bende keşke biran evvel yapsa diye düşünüyordum senelerdi bu günleri bekledik şimdi saniyelerin bile tadını çıkarma zamanı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?