Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allaha emanetler Allahım günahsız tüm bebekleri korusun.şimdiden sevgisi sindi Allahım sen onları bize bağışla .canım benim inş.kazasız gelirler yuvamıza perşembe zcu nun doğumu var maşallah oğluşu geliyor dualarım onunla ve hepinizle

canım kardeşim günaydın nasılsın sınavların nasıl geçti iyileştin mi ,ne zaman ist.gidiyorsunuz senden hayırlı haberler bekliyorum gerçek isminle dua listemdesin hep dua ediyorum

flzciğim ekstra birşeyler yiyip içiyormusun ben eskisi gibi aynı sıradan şeyler yiyorum bi tavsiyen var mı

Ayy cnm bende sana soracaktım yediğin bişeyler varmı diyee..
bende herşeye aynı devam ediyorumm.
her sabah süt içmeye çalışıyorum biraz zor oluyo ama, iyi bi kahvaltı yapmaya çalışıyorum.
gün içinde mutlaka bi avuç ceviz yiyorum badem fındık üzüm..
protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama tedavi çnceside aynı şekilde yerdim..
öyle şaşkınımkii ne yapmam gertiğini bilmiyorum ..
cnm hamilelik takvimini hangi tarihi baz alarak yaptın senn

hamilelik hakkında hiçbi bilgim yok(çünkü hiçbirzaman hamile olamam diye düşünüyorudum) aynı sırdan günler gibi besleniyorum,bende ceviz falan yiyeyim sütü hiç sevmem ...hamilelik takvimi son adet tarihini yazdım oda muhtemel doğum şu tarih dedi bende onu profile yazdımsanki önden gidiyor biraz daha 13 günlük çiçeğim teyzesi

ye cnm ceviz çok yaralı ...süt ben öncedende hep içerdim ama şimdi zorlanıyorum iştahım çok açık değil..
eşim sürekli bişeyler yememi istiyo sürekli soruyoo
bende ona göre yaptım artık bi kaç günlük farktan bişey olmaz muayeneye gidince zaten çıkar haftasıı..
sen ne zaman gidiyosun ilk muayeneye ..
yerim çiçeğini bennnnnnnn

bugünkü sonuca göre çağıracaklarmış bizim doktorumuza öyle herşey sorulmuyor Allah ondan razı olsun Allahın izniyle vesile oldu.şimdi beni bugünkü sonuç telaşı aldı sonra bekleyip görücez :18:
bundan sonra beslenmemize dikkat edelim benim eşim beni bunaltma aşmasına geldi çoktan

Allahın selamı hepimizin üzerine olsun canlarım bu gün meleklerimin 13 .günü değerimiz 479 şükürler olsun RAHİM OLAN ALLAHIMA ,ALLAHIM bu duyguyu bizim gibi bebek özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerime nasip et

Aleyküm selam canım.
Hadi çok şükür canım.
Sonunda sende meleğini kucağına alanlardan olacaksın.
Rabbim sizleri tüm olumsuzluklardan bir ömür boyu korusun inşallah.
Darısı herkesin başına olsun

ohh çok şükür cnm değerin yükselmişşşşş..
AMİNNNNNNNN:26::26::26::26:

tülay teyzesini öpüyoruz ALLAHIM tülayımızdanda güzel haberler almayı nasip eyle bu mutluluğu onada tattır canım kardeşim benim
ohh çok şükür cnm değerin yükselmişşşşş..
AMİNNNNNNNN:26::26::26::26:

flz teyzesinide öpelim sende meleklerine ve kendine iyi bak

tülay teyzesini öpüyoruz ALLAHIM tülayımızdanda güzel haberler almayı nasip eyle bu mutluluğu onada tattır canım kardeşim benim

flz teyzesinide öpelim sende meleklerine ve kendine iyi bak

oyyyyy bende öperimmmmmmmm..miniğini..
sağol cnm sende iyi bakk meleğineee Allaha emanet olunn..
belli oldumu muayene günün yine soruyorum ama merak ediyorum..:18:

canım seninde başlayacağın tedavin bol bebişli olur inşallah.rabbim yüzü gülenlerden eylesin.
evet canım tedavime başlıyorum hayırlısıyla inşallah sonucu hayırlı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çok teşekkür ederim
başlıyorum canım şükürler olsun inşallah bu tedavi beni bebeğime kavuşturur
inşallah canım miyomlar sıkıntı yaratmaz tüm dualarımız bu yönde bebişim tutunsun ve kolay bir hamilelik geçireyim
darısı hepimizin başına olsun Rabbim kimsenin kucağını bol bırakmasın
hiç birimizi ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın

,flzaşkcığım nasılsın tatlım nihayet sonunda hamilelik takvimini yaptın gözümüz yollarda kalmıştı
kesesini görünce yapıcam demiştin ya bende keşke biran evvel yapsa diye düşünüyordum senelerdi bu günleri bekledik şimdi saniyelerin bile tadını çıkarma zamanı bence

,flzaşkcığım nasılsın tatlım nihayet sonunda hamilelik takvimini yaptın gözümüz yollarda kalmıştı
kesesini görünce yapıcam demiştin ya bende keşke biran evvel yapsa diye düşünüyordum
senelerdir bu günleri bekledik şimdi saniyelerin bile tadını çıkarma zamanı bence

iyiyim canımm çok şükürrr yatıyorummmm ..kalkıyorummm
evt cnm ya yapmıycaktım da baktım deryada yapmışş bende yapayım dedim.
dayanamadımm..şimdi aşağıda görünce bi tuhaf oluyorummmm
ayy düşünüyorumda hayal gibiydi bu takvimi yapmak öncedenn..:26:
inşallah sende diğer kızlarrrrr yapıcakkkkkkk gebelik takvimindennnnnn

Arkadaslar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum takıp edıyorum topıgı,dıleklerınıze ınsallah dıyorum amın dıyorum ama yazmak bir turlu ıcımden gelmedı cok caresızdım ıcımden hıcbırsey yazmak gelmıyordu sevındırıcı bı haberse sızınle sevınıyor dua edıyor uzucu bı haberse sadece aglamakla kalıyordum ama yıne dua edıyordum bır ara esı dogustan 47 xxy olanlar topıgıne yazmıstım sadece,benım esımde de 47xxy klınefelter sendromu var cunku,yurt dısında yasıyoruz ve 2 hafta once tedavi ıcın ıstanbula geldık ılk defa tedavi olacagız Allahın ıznıyle behcecı fulya tupbebek merkezınde tedavıye basladık ben suanda yumurta olusturma ıgnelerımın 8.gunundeyim bi sorun cıkmazda ıgneler bıttıkten sonra esım mıkro tese amelıyatı olacak kısmetse ve sperm bulunursa bendende yumurta toplanacak yoksa butun tedavi bosa gidecek ( bakıldıgı zaman hersey pamuk ıplıgıne baglı olasılıgı cok dusuk bı bılınmezlıkle bı umutla basladık ama rabbım ol dedıkten sonrada olmayacak sey yok sonucta...sadecık adlı arkadasında esınde bu nedenle sperm bulunmus ve sadece 1 yumurtayla suan hamıle bana cok umut oldu...size durumumu yazacagım ınsallah,ınsallah hersey yolunda gıder sperm bulunmazsa emre bey bı daha amelıyatı onermedıgını kendısının yapmadıgını soyledı o yuzden cok uzuluyorum olmazsa naparım dıye ne olur dua edın ınsallah butun ummedı muhammedı rabbım hepınızı bu dertle sınamasın bızıde bırlıkte..ne olur dualarınızı eksık etmeyın Allah hepimizin yuzunu guldursun tez vakıtte ınsallah..Allah razı olsun rabbım yakın zamanda derdımıze derman olsun bu mubarek aylara gırdıgımız su gunlerde...Derdi veren dermanınıda verir ınsallah...Hepımızın hakkında hayırlısı...

canım hiç korkma rabbime havale et herşeyi.
o ancak ol derse olacak.
ve ben inanıyorum ki eşinde sperm bulunacak ve meleğin göbüşünde can bulacak.
rabbim işlerinizi rast getirsin inşalllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…