Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
Bu haftada güzel haberlerrrrrrrr duymak dileğiyleeeeeeeee
iyi haftalarrrrrrrrr....

Bende artık hiç uyku yokkkk gece dön dur sabaha kadar ,sabahta erkenden kalk

inanamıyorummmmmmm biz seninle bu kadarmı uzun zaman konuşamadık,.çokkkk şükür bitanem çokkk şükür bebişin seninle çokkk mutlu oldum ya canım nasıl süpriz oldu ,rabbim seni de bebeğinide korusun inşallahhhh

canımmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel haberlerle geldinnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmmmm
rabbim nasip ettikten sonra 1 spermle bile oluyor işte...
çok çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn
canım tablo için gerekli olan bilgileri yazda senide ekleyelim tabloya diğer arkadaşlarımıza umut olsun
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyy cnmmmm hatırlamaz olurmuyum daha bugünn profiline baktımm..o kadar sevindimkiiiiiiiiiii
baharcım mesaj attı topikte hamiş var diyeeeeeeeee o kadar heyecanla açtımki topiği diyorum kimki hamiş acaba..
hayırlı olsun cnmm..hemde 8 haftalık olmuşş bileeeeee....
Rabbim tamamına erdirsin.cnmmmmmmmmmm,:26::26:

Evt cnm ya oldu epey bi zaman konuşmayalı..çokk şükürrrrrrr geldik bu aşamalarada...Aminn cnmm.Rabbim tamamına erdirir inş.
darısı sizlerin başına bitanemmmmmm..
topiğimiz maaşallahhhhhhh çok bereketli bu ay gerçektennnnnnnn

dinlen canım senelerdir yaptığına sayarsın artık dinlenme zamanı
ay canımya tabiki tuhaf olursun senelerdir hayalini kuruyordur şu takvimi yapmanın
inşallah bundan sonra hep güzel şeyler yaşarsın Rabbim kesesini görmeni kalp atışlarını duymanı ve 9 ay sonrada kucağına almanı nasip etsin inşallah
canım benim tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonucuda güzel olur
dualarımız seninle biliyorsun benim eşimde kliniferterliydi şükürler olsun eşimde sperm bulundu
sen Rabbime tevekkül et dualarımız seninle inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürecek inan ve güzel günlerin hayalini kur
bizde seni çok özledik birtanem olsun bebişlerinle zaman geçir bizler seni bekleriz önce meleklerimiz biraz büyüsün evine geçince yine eskisi gibi topikte patlamalar yaşarız meleklerimizi öp yerime annesi Rabbim sizleri nazarlardan koruzun inşallah
şükürler olsun canım ne güzel bir haber bu çok ama çok sevindim
sana şakamı yaptı olsun arkasından güzel haber vermiş bu seferlik affet
canım tekrar gözün aydın inanıyorum ki sonucuda güzel olacak sana umut olmak ve böyle güzellikler yaşadığını görmek beni çok mutlu etti
inşallah bize vereceğin çok güzel haberlerin olacak biz artık hamiş haberleri almaya alıştık daha aşağısı kurtarmıyor haberin olsun bu arada halayımıda çekeyim hakettin
eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu
gözün aydın canım darısı kanlı canlılarını görmene ve bebiş sahibi olmana
birtanem gözün aydın çok güzel bir haber bu Rabbim tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin maşallah çok güzel haberler aldık bu ay inşallah bizlerde size güzel haberler veririz en yakın zamanda hamişler boş durmayın ayaklarınızı sürüyün ve bizede dua edin azodan kurtulanlar topiği açıcaz inşallah en yakın zamanda

Umutçum merhaba,
seninde gözün aydın,
ölü sperm varise bu demektir ki sperm üretimi var bu harika bir haber.rabbim seninde mucizeni versin inşallah.
kaç aylık bir tedavi sonrası bu sonuç çıktı acaba?

Baharım sen nasılsın kuzum.
seninde yakında güzel süprizini alacakmışız gibi bir his var içimde.
rabbim seninde o güzel kalbinin hürmetine tez zamanda mercimeğini versin inşallah.

hayırlı olsun bebişine kazasız belasız kavuş haberimiz geç oldu bizde sana dua ederdik ama bebişin teyzeleri olarak seni affettik

canım çok teşekkür ederim.maşallah sende güzel haberi almışsın.flzask nurslcim de hamile.çok güzel süpriz oldu.İnşallah hep böyle devam eder.ALLAH hayırlısıyla kucaklara almayı da nasip etsin.evet geç oldu ama inanın hep dua ettim size.hep aklımdan siz geçiyordunuz.güzel haberi aldıktan snra içimde buruk bi sevinç vardı.şimdi hastaneye kontrole gittiğimde ordaki tedaviye başlayanları görünce içim bi tuhaf oluyo.ancak biz birbirimizi anlarız.ALLAH teker teker hamiş haberi almayı nasip etsin inşallah.

cnm tebrik ederim inan tüylerim diken diken oldu birde ikiz haa maşallah Nazar Nazar
işte rabbim ol dedimi 3 spermede can verip ikiz evlatla mükafatlandırıyor
herkeyin başı nasip kısmet acaba bizde nasibinde evlat olanlardanmıyız acaba
çok üzülüyorum zaman hem su gibi akıyor bazende hiç geçmiyor eksik yanım hep kanıyor
duaların için allah razı olsun halada eksik etme üzerimizden dualarını cnm
durumunuz gerçekten bir mucize cnm allah cc. ol dedimi 3 spermle ikiz evlat veriyor maşallah.....

evet canım seni çok iyi anlıyorum.dualar oldukça hiçbirşey imkansız değil.hep dua istedim ve hep dua ettim.sizinde dualarınız var tabi.transfer sırasında da HZ.Zekeriya nın duasını okudum.İnşallah hepiniz o güzel haberi alacaksınız inanıyorum.ama bana dua etmeye devam edin.doğuma kadar çok ihtiyacım var dualarınıza.

Umutçum merhaba,
seninde gözün aydın,
ölü sperm varise bu demektir ki sperm üretimi var bu harika bir haber.rabbim seninde mucizeni versin inşallah.
kaç aylık bir tedavi sonrası bu sonuç çıktı acaba?
sagol canım benim geçen yıl nisan ayında tese de hiç sperm bulunamamıştı daha sonra igne tedavisi gördü ve işde bir sene sonra ölü çıktı

Son düzenleme:
umutcum çok sevindim canım maşallah
arkasından da canlı canlı spermleri görürsünüz inşallah canım

canım hoşgeldin bayağıdır yoktun buralarda
maşallah sen de güzel haberlerle gelenlerden oldun
çok sevindim canım senin adına Rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah
güzel bir hamilelik geçirmen nasip olur
bir de ikizmiş maşallah canım Allahım hayırlı ömürler versin yavrularına
benim de 2 gün sonra 9 haftalık olacak kısmetse
inşallah bebeğimi kucağıma da almamı nasip eder Rabbim bana ve diğer hamiş bütün anne adaylarına inşallah.

canımmm ne güzel bir haber buu Maşallah
döllenme olmuşş RABBİM nazlı yumoşları sıkıca tutundursun inşş
bu aylarda ne güzel haberler alıyoruz yaaa ALLAHIM dahada artırsın inşş

canımm gözün aydınn ALLAHA binlerce şükür
RABBİM 9 ay karnında sonrada bir ömür boyu yanında sağlıklı hayırlı evlar etsin miniklerini inşş
hamilee halayınıda çekeceğizzzzz

canımmm gözün aydınnn sperm bulunmuşş RABBİM canlılarınıda göstersin inşş
demekki üretim var bu mübarek aylarda RABBİM dualarımızı kabul etsin inşş
darısı başımıza

maşallah gözün aydınn canımmmm
oyyy bi hamişimiz daha olduuu
3 tane spermle hamile kaldın demek RABBİM ol dedikten sonra hiç bişey engel değil
ALLHIM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…