günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
Bu haftada güzel haberlerrrrrrrr duymak dileğiyleeeeeeeee
iyi haftalarrrrrrrrr....
Bende artık hiç uyku yokkkk gece dön dur sabaha kadar ,sabahta erkenden kalk
evet uzun zamandır yoktum. belki de çoğunuz unutmuşsunuzdur beni ama eşim rahatsızlık geçirdi sonrasında az bi toparlandığı gibi tüpbebek tedavisine başladık.önce eşim mikrotese ameliyatına girdi.o gün ne çektim beklerken ama çok şükür 3 tane hareketli sperm çıktı.evet belki azdı ama bizim gibi tahlillerde hep sıfırı görenler için çok.şükürler olsun RABBİME.tedaviler ilaçlar falan filan derken transferden sonra doktorumuz eşime şansınız yüzde otuz demiş.veeeeeeeeeee RABBİM DİLERSE OLUYORRR şimdiii 8 haftalık hamileyim.size nasıl dua ettim anlatamam.Allah hepinize yaşatsın inşallah.
evet uzun zamandır yoktum. belki de çoğunuz unutmuşsunuzdur beni ama eşim rahatsızlık geçirdi sonrasında az bi toparlandığı gibi tüpbebek tedavisine başladık.önce eşim mikrotese ameliyatına girdi.o gün ne çektim beklerken ama çok şükür 3 tane hareketli sperm çıktı.evet belki azdı ama bizim gibi tahlillerde hep sıfırı görenler için çok.şükürler olsun RABBİME.tedaviler ilaçlar falan filan derken transferden sonra doktorumuz eşime şansınız yüzde otuz demiş.veeeeeeeeeee RABBİM DİLERSE OLUYORRR şimdiii 8 haftalık hamileyim.size nasıl dua ettim anlatamam.Allah hepinize yaşatsın inşallah.
inanamıyorummmmmmm biz seninle bu kadarmı uzun zaman konuşamadık,.çokkkk şükür bitanem çokkk şükür bebişin seninle çokkk mutlu oldum ya canım nasıl süpriz oldu ,rabbim seni de bebeğinide korusun inşallahhhh
dinlen canım senelerdir yaptığına sayarsın artık dinlenme zamanıiyiyim canımm çok şükürrr yatıyorummmm ..kalkıyorummm
evt cnm ya yapmıycaktım da baktım deryada yapmışş bende yapayım dedim.
dayanamadımm..şimdi aşağıda görünce bi tuhaf oluyorummmm
ayy düşünüyorumda hayal gibiydi bu takvimi yapmak öncedenn..:26:
inşallah sende diğer kızlarrrrr yapıcakkkkkkk gebelik takvimindennnnnn
canım benim tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonucuda güzel olurArkadaslar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum takıp edıyorum topıgı,dıleklerınıze ınsallah dıyorum amın dıyorum ama yazmak bir turlu ıcımden gelmedı cok caresızdım ıcımden hıcbırsey yazmak gelmıyordu sevındırıcı bı haberse sızınle sevınıyor dua edıyor uzucu bı haberse sadece aglamakla kalıyordum ama yıne dua edıyordum bır ara esı dogustan 47 xxy olanlar topıgıne yazmıstım sadece,benım esımde de 47xxy klınefelter sendromu var cunku,yurt dısında yasıyoruz ve 2 hafta once tedavi ıcın ıstanbula geldık ılk defa tedavi olacagız Allahın ıznıyle behcecı fulya tupbebek merkezınde tedavıye basladık ben suanda yumurta olusturma ıgnelerımın 8.gunundeyim bi sorun cıkmazda ıgneler bıttıkten sonra esım mıkro tese amelıyatı olacak kısmetse ve sperm bulunursa bendende yumurta toplanacak yoksa butun tedavi bosa gidecek( bakıldıgı zaman hersey pamuk ıplıgıne baglı olasılıgı cok dusuk bı bılınmezlıkle bı umutla basladık ama rabbım ol dedıkten sonrada olmayacak sey yok sonucta...sadecık adlı arkadasında esınde bu nedenle sperm bulunmus ve sadece 1 yumurtayla suan hamıle bana cok umut oldu...size durumumu yazacagım ınsallah,ınsallah hersey yolunda gıder sperm bulunmazsa emre bey bı daha amelıyatı onermedıgını kendısının yapmadıgını soyledı o yuzden cok uzuluyorum olmazsa naparım dıye ne olur dua edın ınsallah butun ummedı muhammedı rabbım hepınızı bu dertle sınamasın bızıde bırlıkte..ne olur dualarınızı eksık etmeyın Allah hepimizin yuzunu guldursun tez vakıtte ınsallah..Allah razı olsun rabbım yakın zamanda derdımıze derman olsun bu mubarek aylara gırdıgımız su gunlerde...Derdi veren dermanınıda verir ınsallah...Hepımızın hakkında hayırlısı...
bizde seni çok özledik birtanem olsun bebişlerinle zaman geçir bizler seni bekleriz önce meleklerimiz biraz büyüsün evine geçince yine eskisi gibi topikte patlamalar yaşarız meleklerimizi öp yerime annesi Rabbim sizleri nazarlardan koruzun inşallahhepinizi çok özledim.tedavidekilerin rabbim yardımcsı olsun.hayırlarla sonlansın tedavileriniz.
hamişler sizde sağlıklı bir hamilelik geçirin inşallah.
bahar,flz,cemrem,vck,denizbulut,pıtırcık ve şu an gaz sancısı tutup ağlama krizine giren kızlarımdan dolayı isimlerini yazamadığım her zorgünümde dualarıyla destek olan,olmak isteyipte olamayan tüm can yoldaşlarım.Allah hepinizden razı olsun ve gönlünüzün muradını versin.
kızlaarımla evimize gidip düzen kurduğumuzda sizlerle daha çok vakit geçirmek için canatacağım.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun
şükürler olsun canım ne güzel bir haber bu çok ama çok sevindimKızlarrrrrrrrrrrr dün cansunidanın yumurtaları toplanmıştıı..4 tane
bugün haber gelmişşşşşşşşşşş ve 3 tanesi döllenmişşşşşşşşşşş çok şükürrrr...
yarın transfer olucakkkkkkkk hemde 2 tane Alllahın izniyleeeeeeeee çokkkkkkkk sevindimmmmm çokkk.
arkadaşım transfer aşamasınıda geldi çok şükür...şimdi konuştum sizlerede haber vermeme istedi..
ilk başta beni biraz korkuttu ama alacağı olsunnnnnnnnn
dua edelim arkadaşlar inşallah transfer aşamasını sorunsuz atlatıpppppppppppp hamiş haberlerini alırızzz....
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ....:26:
canım tekrar gözün aydın inanıyorum ki sonucuda güzel olacak sana umut olmak ve böyle güzellikler yaşadığını görmek beni çok mutlu ettievet nihayet transfer aşamasına gelebildim Allahıma şükür) çok sevinçliyim çokkk ) darısı diğer arkadaşlarımın başına inş. içim içime sığmıyo bugün inş. tarnferim de güzel geçer rahim tersliği vardı bende belkide anestezi alabilirim tranferde rabbim yardımcımız olsun...
gözün aydın canım darısı kanlı canlılarını görmene ve bebiş sahibi olmanaeşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu
birtanem gözün aydın çok güzel bir haber bu Rabbim tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin maşallah çok güzel haberler aldık bu ay inşallah bizlerde size güzel haberler veririz en yakın zamanda hamişler boş durmayın ayaklarınızı sürüyün ve bizede dua edin azodan kurtulanlar topiği açıcaz inşallah en yakın zamandaevet uzun zamandır yoktum. belki de çoğunuz unutmuşsunuzdur beni ama eşim rahatsızlık geçirdi sonrasında az bi toparlandığı gibi tüpbebek tedavisine başladık.önce eşim mikrotese ameliyatına girdi.o gün ne çektim beklerken ama çok şükür 3 tane hareketli sperm çıktı.evet belki azdı ama bizim gibi tahlillerde hep sıfırı görenler için çok.şükürler olsun RABBİME.tedaviler ilaçlar falan filan derken transferden sonra doktorumuz eşime şansınız yüzde otuz demiş.veeeeeeeeeee RABBİM DİLERSE OLUYORRR şimdiii 8 haftalık hamileyim.size nasıl dua ettim anlatamam.Allah hepinize yaşatsın inşallah.
evet uzun zamandır yoktum. belki de çoğunuz unutmuşsunuzdur beni ama eşim rahatsızlık geçirdi sonrasında az bi toparlandığı gibi tüpbebek tedavisine başladık.önce eşim mikrotese ameliyatına girdi.o gün ne çektim beklerken ama çok şükür 3 tane hareketli sperm çıktı.evet belki azdı ama bizim gibi tahlillerde hep sıfırı görenler için çok.şükürler olsun RABBİME.tedaviler ilaçlar falan filan derken transferden sonra doktorumuz eşime şansınız yüzde otuz demiş.veeeeeeeeeee RABBİM DİLERSE OLUYORRR şimdiii 8 haftalık hamileyim.size nasıl dua ettim anlatamam.Allah hepinize yaşatsın inşallah.[/QUO}
Merhaba arkadaşım.seni hatırlıyoruz tabi.buaralar güzel süprizler arka arkaya alıyoruz.şükürler olsun umarım hep böyle devam eder.allah utandırmasın inşallah.bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun,sağlıklı sihatlı kucağına almayı rabbim nasip etsin.
hayırlı olsun bebişine kazasız belasız kavuş haberimiz geç oldu bizde sana dua ederdik ama bebişinteyzeleri olarak seni affettik
ayyyyyyyyy cnmmmm hatırlamaz olurmuyum daha bugünn profiline baktımm..o kadar sevindimkiiiiiiiiiii
baharcım mesaj attı topikte hamiş var diyeeeeeeeee o kadar heyecanla açtımki topiği diyorum kimki hamiş acaba..
hayırlı olsun cnmm..hemde 8 haftalık olmuşş bileeeeee....
Rabbim tamamına erdirsin.cnmmmmmmmmmm,:26::26:
evet canım ben de seni tebrik ediyorum.çook çooook öpüyorum.RABBİM bağışlasın inşallah kucağına almayı nasip etsin.eşim izin vermiyo ki bilsayarı kullanım.akşam acele acele o görmeden haberi yazdım. eksik bile yazmışım bazı şeyleri. biz ikiz bekliyoruz güzel teyzeleri.artık üçümüze dua edersin.bizde sana ve bütün arkadaşlara dua etmeye devam ediyoruz.
birtanem gözün aydın çok güzel bir haber bu Rabbim tamamına erdirsin kucağına almanı nasip etsin maşallah çok güzel haberler aldık bu ay inşallah bizlerde size güzel haberler veririz en yakın zamanda hamişler boş durmayın ayaklarınızı sürüyün ve bizede dua edin azodan kurtulanlar topiği açıcaz inşallah en yakın zamanda[/QUO İnşallah canım inşallah.pc de problem var o nedenle cevap yazarken problem yaşıyorum.inanıyorum ki o topiği açacaz hayırlısıyla.ben hep acaba bi gün bu haberi verebilecemiyim diye hep düşünürdüm.dualarınız sayesinde RABBİM nasip etti.İnşallah sizde güzel haberi vereceksiniz canım.hep beraber dua etmeye devam edicez.
çok sağol canımm.darısı İnşallah başınıza
canımmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel haberlerle geldinnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmmmmmmmmm
rabbim nasip ettikten sonra 1 spermle bile oluyor işte...
çok çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn
canım tablo için gerekli olan bilgileri yazda senide ekleyelim tabloya diğer arkadaşlarımıza umut olsun
darısı hepimizin başınaaaaaaaaaa
canım benim en kısa zamanda güzel haberini alacaz.bundan eminim.o kadar dualar yasinler boşa gider mi hiç.canım bilgilerimi vereyim tabi.benin yaşım 28 eşim29.6 yıllık evliyiz.tek taraflı inmemiş testisten azolu ve ilk mikro teseydi 3tane hareketli 4de hareketsiz sperm bulundu.diyarbakır venividi tüpbebek merkezi veeeeeeee ikiz bekliyoruz İNŞALLAH.
cnm tebrik ederim inan tüylerim diken diken oldu birde ikiz haa maşallah Nazar Nazar
işte rabbim ol dedimi 3 spermede can verip ikiz evlatla mükafatlandırıyor
herkeyin başı nasip kısmet acaba bizde nasibinde evlat olanlardanmıyız acaba
çok üzülüyorum zaman hem su gibi akıyor bazende hiç geçmiyor eksik yanım hep kanıyor
duaların için allah razı olsun halada eksik etme üzerimizden dualarını cnm
durumunuz gerçekten bir mucize cnm allah cc. ol dedimi 3 spermle ikiz evlat veriyor maşallah.....
ayyyyyyyyy cnmmmm hatırlamaz olurmuyum daha bugünn profiline baktımm..o kadar sevindimkiiiiiiiiiii
baharcım mesaj attı topikte hamiş var diyeeeeeeeee o kadar heyecanla açtımki topiği diyorum kimki hamiş acaba..
hayırlı olsun cnmm..hemde 8 haftalık olmuşş bileeeeee....
Rabbim tamamına erdirsin.cnmmmmmmmmmm,:26::26:
evet canım ben de seni tebrik ediyorum.çook çooook öpüyorum.RABBİM bağışlasın inşallah kucağına almayı nasip etsin.eşim izin vermiyo ki bilsayarı kullanım.akşam acele acele o görmeden haberi yazdım. eksik bile yazmışım bazı şeyleri. biz ikiz bekliyoruz güzel teyzeleri.artık üçümüze dua edersin.bizde sana ve bütün arkadaşlara dua etmeye devam ediyoruz.
ayyyyyyyyyy cnmmmm ikizmiiiii..
hemen söyle değerlerin kaç çıktıııııı
sagol canım benim geçen yıl nisan ayında tese de hiç sperm bulunamamıştı daha sonra igne tedavisi gördü ve işde bir sene sonra ölü çıktıUmutçum merhaba,
seninde gözün aydın,
ölü sperm varise bu demektir ki sperm üretimi var bu harika bir haber.rabbim seninde mucizeni versin inşallah.
kaç aylık bir tedavi sonrası bu sonuç çıktı acaba?
umutcum çok sevindim canım maşallaheşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu
Kızlarrrrrrrrrrrr dün cansunidanın yumurtaları toplanmıştıı..4 tane
bugün haber gelmişşşşşşşşşşş ve 3 tanesi döllenmişşşşşşşşşşş çok şükürrrr...
yarın transfer olucakkkkkkkk hemde 2 tane Alllahın izniyleeeeeeeee çokkkkkkkk sevindimmmmm çokkk.
arkadaşım transfer aşamasınıda geldi çok şükür...şimdi konuştum sizlerede haber vermeme istedi..
ilk başta beni biraz korkuttu ama alacağı olsunnnnnnnnn
dua edelim arkadaşlar inşallah transfer aşamasını sorunsuz atlatıpppppppppppp hamiş haberlerini alırızzz....
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ....:26:
evet nihayet transfer aşamasına gelebildim Allahıma şükür) çok sevinçliyim çokkk ) darısı diğer arkadaşlarımın başına inş. içim içime sığmıyo bugün inş. tarnferim de güzel geçer rahim tersliği vardı bende belkide anestezi alabilirim tranferde rabbim yardımcımız olsun...
eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?