Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım.ama bizi yalnız bırakmayın.arkamızdan bekliyoruz.fazla bekletmeyin.

Son düzenleme:

inşallah tatlım Rabbim o günleri görmeyi nasip eder..:26:
sende gell arkamdannnnnn .inş..

canım bende seni tebrik ediyorum.pc yi açtığım gibi içime doğmuş gibi sana baktım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım tarihlerimizde çok yakın.benim de bugün 8+2 oldu.yani 5 gün sonra 9 olcak İnşallah.

sağol canım Allah razı olsun
inşallah canım Rabbim cümle evlat bekleyenlerle sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin
evet canım 3 gün var aramızda :)
bu arada canım sen de hamilelik takvimi yapsana

Son düzenleme:
inşallah tatlım Rabbim o günleri görmeyi nasip eder..:26:
sende gell arkamdannnnnn .inş..

ayyyyyy tatlımmmmm inş ogunlerı gorebılcekmıyım mutlu haberı aldıgım andan ıtıbaren resmen hayatım değişicek inş 5 gun kaldı sonra ıstanbul yollarında surunurcem ınss o surunmek baka ucmak gelıcek ucmakkk

sağol canım Allah razı olsun
inşallah canım Rabbim cümle evlat bekleyenlerle sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin
evet canım 3 gün var aramızda :)
bu arada canım sen de hamilelik takvimi yapsana
amin canım.hamilelik takvimini yapmayaçalıştım ama bi türlü olmadı.

tesekkurler canım hamile olanlar var cok sevindim

canım çok çok çok sevindim daha önce gördüm ama yazamadım işler yoğun bizim bu ara taşınma olayları var Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım....

Arakadaşlar hayırlı geceler herkese yarın regaip kandili şimdiden müb olsun herkesin
bu kandillde oruç tutmanın çok fazileti varmış. birbirimize dua edelim. yarın inş. sakalı şerif ziyaretimiz olacak. ismen dua isteyen herkes mesaj atabilir bana. atmasanızda tüm kulübe dua ettireceğim inş. öptümm dua ile dostlarım

gözünaydın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu

darısı hareketlilere inşallah

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.
Bizler için dua etmeyi unutmayın.

Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib geceninizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller CANLARIMMMM..

Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun.
rabbim razı olsun.
benim ismimi biliyorsun zaten. tülay

bu mubarek ragaip kandilinde günahlarımız af ola
dualarımız kabul muratlarımız gerçek olsun
hepimizin ragaip kandili mubarek ve bereketli olsun inşlh.. dualarda buluşmak dileği ile herkese iyi kandiller....

günaydın canım regaip kandilin mubarek olsun
nasılsın tatlım nasıl gidiyor
1 sen 1 ben topiğin bekçisiyiz maşallah
hiç boş bırakmıyoruz bizde olmasak topik boş kalacak...

canım ne güzel bebeginin cinsiyetini göreceksin emi ayyyyyyyyyy cok güzel bir duygudur eminim.rabbim nazarlardan korusun yigenimiz bize duamı ediyor rabbim insallah kabul eder dualarımızı

canım 1 hafta falan önce seni gördüm rüyamda yazamadım ama ikizlerin olyormuş bebeklerinin gözleri yesil cok güzellerdi bilemiyorum annelerinin gözleri yesilmi ama galiba ikiside kızdı oy oy rabbim hayırlısını nasip etsin canım ama sunu söyleyim ben hayatımda böyle güzel cocuk görmedim rabbim hayırlısını nasip etsin nazarlardan korusun rabbim

canım spermler kendini göstermiş ne güzel haber bu rabbim devamınıda kıpır sürü halinde sprmler gösterir insallah darı bize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…