evet canım.ama bizi yalnız bırakmayın.arkamızdan bekliyoruz.fazla bekletmeyin.maşallah gözün aydınn canımmmm
oyyy bi hamişimiz daha olduuu
3 tane spermle hamile kaldın demek RABBİM ol dedikten sonra hiç bişey engel değil
ALLHIM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşş
canm benimde değerlerimm..
10. gün 160
13. gün 747 herkes ikiz diyo ama hayırlısı artık..
pazartesi kese görmeye gidiceğiz.. sağlıklı eli ayağı düzgün olsundaaaa
Rabbim eblatlarını sana bağışlasınnn kucağına almayıda nasip etsin.
flzask canım maşallah senin değerler çok güzel.kaç embriyo transfer edildi bilmiyorum ama bence üçüz İnşallah.
evet canım.ama bizi yalnız bırakmayın.arkamızdan bekliyoruz.fazla bekletmeyin.
flzask canım maşallah senin değerler çok güzel.kaç embriyo transfer edildi bilmiyorum ama bence üçüz İnşallah.
sağol cnm
2 tane 5 gün embriyosu transfer olduu..
geldimm tatlımmm bende seni özledim hepinizi özledimmmisafirim vardı tatlı annecik yiğenlerimizi görde bizede göster fotograflarını inş yumuş yumuş ellerinide severim hayata gözlerini açtıkları zamannn
canım bende seni tebrik ediyorum.pc yi açtığım gibi içime doğmuş gibi sana baktım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım tarihlerimizde çok yakın.benim de bugün 8+2 oldu.yani 5 gün sonra 9 olcak İnşallah.
inşallah tatlım Rabbim o günleri görmeyi nasip eder..:26:
sende gell arkamdannnnnn .inş..
amin canım.hamilelik takvimini yapmayaçalıştım ama bi türlü olmadı.sağol canım Allah razı olsun
inşallah canım Rabbim cümle evlat bekleyenlerle sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin
evet canım 3 gün var aramızda :)
bu arada canım sen de hamilelik takvimi yapsana
merhaba canım sanırım sizde de aynı dert var allah yardımcınız olsun
ama allaha şükür çok annemiz ve anne adaylarımız var...
darısı kalanların başına inş...
ben şimdi hazırladığım azosperm tablomuzu ekliycem ordan bakarsın
evet uzun zamandır yoktum. belki de çoğunuz unutmuşsunuzdur beni ama eşim rahatsızlık geçirdi sonrasında az bi toparlandığı gibi tüpbebek tedavisine başladık.önce eşim mikrotese ameliyatına girdi.o gün ne çektim beklerken ama çok şükür 3 tane hareketli sperm çıktı.evet belki azdı ama bizim gibi tahlillerde hep sıfırı görenler için çok.şükürler olsun RABBİME.tedaviler ilaçlar falan filan derken transferden sonra doktorumuz eşime şansınız yüzde otuz demiş.veeeeeeeeeee RABBİM DİLERSE OLUYORRR şimdiii 8 haftalık hamileyim.size nasıl dua ettim anlatamam.Allah hepinize yaşatsın inşallah.
eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu
Arakadaşlar hayırlı geceler herkese yarın regaip kandili şimdiden müb olsun herkesin
bu kandillde oruç tutmanın çok fazileti varmış. birbirimize dua edelim. yarın inş. sakalı şerif ziyaretimiz olacak. ismen dua isteyen herkes mesaj atabilir bana. atmasanızda tüm kulübe dua ettireceğim inş. öptümm dua ile dostlarım
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür haftya kontrolüm var bebeğin cinsiyetini inş.bu kez öğrenirim tamam kız erkek hiç farketmiyor ama çok merak ediyoruz.rabbim herkese nasip etsin eminim herkes hamiş olcak burada gerçekten çok umutluyum ben hamiş oldum o kadar umutsuzluk içinde rabbim size niye nasip etmesin bebeğimle biz hep dua ediyoruz burdaki teyzelerdi hamiş olsun bebeğime kardeşler gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?