Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız ben seni yerim ya deliii
olurmu rahatsızlık sen burdaysan hepimiz seviniriz
aaaa sen hamişliğin üstünden aylar geçmeden alıngan oldun heee
dur bari bi kaç ay sonra alınganlığın başlasın kızzzz

yok cnm ne alınganlığı alınmadımki ben size alınmam hiç bi zaman..

yok cnm ne alınganlığı alınmadımki ben size alınmam hiç bi zaman..
biliyorum güzelim sen öle bi insan değilsin heee olursa da merak etme ben kırılmam
hadi git ne kendini nede ebbişlerini aç bırakma
ayyy enişteyi de doyur yazık kızadam bu gün çalışacak evde enerji alsın bari

ne ev temizliği ya yorma kendini bırak pislik götürsün
enişte yapsın ya da senelerin acısını çıkar hep senmi yapcan
cidden dikkat et kendine canım

yok cnm ben öyle kendimi yormuyorum
eşim yaptırmıyo zaten ben sadece ona gösteriyorumm..neyi nasıl yapıcak diye..
şimdilik eşimle idare ediyoruz ..ilerde kadın tutarımm..artık..
eşim alışkın değil böyle iş yapmaya filan biraz zorlansada yapıyoruz beraber..
inşallah içine sinen bi ev bulursun cnmm

aslında sizi çok güçlü buluyorum
sen filiz bahar topicteki tüm arkadaşlar yazsamda çoğu zaman okuyorum
acaba sizin yerinizde olsam ki olup olmadığımı bilmiyorum henüz ne kadar sabredebilirdim
cidden Allah dağına göre duman veriyor
sabrınızın sonu iyi olur inşallah
flzask bunun en güzel örneği oldu benim için
sıra sizde inşallah

ha iyi o zaman canım eniştede bahaneyle öğrenir işte
inşallah canım bakıyoruz nasipse olur
hadi sen karnını doyur aç kalma halsizleşirsin konuşuruz yine

bişeyler atıştırdım cnm..ben koçişin kalkmasını bekliyorum..
o hazırlıyo kahvaltıyı artıkkkkkkk
karnınıda doyurur..

sağol cnm aslında çoğu zaman bizde dğılıyoruz hemde darmaduman ama öle yada böle toparlanıyoruz başka çare olmayınca elde
sabrın sonu selametir inş cnm evet flzaskcım allahım tamammına erdirsin onu bebişini kucağına aldığı günü de görsün
sıra hepimizin olsun

amin canım amin

bana müsade canım yarın kaynanamın günü var malum kendiside hasta
ben yapıcam hazırlıkları
alışverişe filanda gitmem lazım
öptüm şimdilik

hadi kızlarrrr görüşürüzzzzzzzzzzzzzz

amin canım amin

bana müsade canım yarın kaynanamın günü var malum kendiside hasta
ben yapıcam hazırlıkları
alışverişe filanda gitmem lazım
öptüm şimdilik

tmm cnm kolay gelsin sana sende kendine dikkat et olur mu a.e.o

Merhaba arkadaslar. Uzun zaman oldu buraya girmeyeli, ben 15 yillik evliyim. Cocugumuz olmadi, 2 kez timur gurganda 2 kez hakan yaralida 4 kez tup bebek denedik ama olmadi esimde sperm bulunamadi, olmayinca olmuyor önce Rabbim istemeli. Cok uzulduk cok acilar cektik. Sonra esimle evlat edinmeye karar verdik. Aralik ayinda 9 gunlubi erkek bebek aldik, yuce Rabbime milyonlarca kez sukrediyoruz esimle bize bu bebegi kuzeyimi verdigi icin. Cok seviyoruz deli oluyoruz oglum icin. Suan 6.5 aylik oldu Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin, paylaşmak istedim sevgiler

herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun ATAMA BİZE BIRAKTIKLARINA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ İZİNDE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

herkese günaydınlar hayırlı pazarlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,canlarım hepiniz iyisinizdir inşallah biz bol bol uyuyoruz babamızın hep ek görevi çıkıyor emniyetci olunca meçburrrbenimde haftaya raporum bitiyor işe gitmem gerekiyor ama hiç gitmek istemiyorum işim ağır bebişime birşey olur diye korkuyorum ayrıca geç kalmak süper birşey sizlerle yazışmak dertleşmek ,dertleşmek demişken benim 2 eltim var birisinin 10 yıl sonra tedaviyle oğlu oldu birisinin olmadı evlatlık aldı neyse eşim benim heberimi abiylerine sevinçle söylemiş nasıl davrandılar biliyormusunuz hiç duymazdan geldiler hayırlı olsun böyle böyleymiş falan diye aramadılar yani hiç önemsemediler ama memlekete gittiğimde her fırsatta çoçuğumun olmadığını hatırlatıp duruyorlardı sanki kendi başlarından geçmemiş bende aptal aptal aynılarını sizde yaşadınız niye benim başıma kalkıp duruyorsunuz demiyordum ağlıyordum Allahım gönüllerine göre versin Allah nasip eder çoçuk sahibi olursam evlerine götürmeyeceğim zaten doğumuma falanda gelmezler eminim şimdi içleri içlerini yiyordur kaç aylık cinsiyeti ne falan fistan hiç birini söylemiyeceğim zaten aramıyorlarda eşleri eşime sorar artık sanki arasalar ahyırlı olsun çok sevindik deseler dillerimi eskir Allahıma havale ediyorum bende onların mutlu günlerinde hiç aramayacağım Allah gönüllerine göre versin.......ha birde bi komşum var her gün ben işe giderken yada gelirken merdivenlerde beni yakalar bi şekilde lafı çoçuğa getirir bana lafını sokar ortadan kaybolur şuna yakalanmadan evime girsem derim hepneyse şimdi epeyidir işe gitmiyorum araştırmış duymuş galiba hiç yoluma çıkmıyor dün gördü görmezden geldi iğneden geliyordum iyi akşamlar dedim duymazdan geldi ....insanlar neden kalplerini böyle kirletiyorlar hiç anlamıyorum sevinçimi paylaşsa ne olur sanki kalpler arasındaki farkı böylelikle görebiliyorum ALLAHIM herkesin kalbine göre versin ...ayyyyyyy çok yazdım yine çoştum

canımmm allah yardımcın olsun nasıl insanlar var senın cevrende oyle ımtıhanın gercekten dahada zormus ama bak feraha erdın artık takma hıc bırını sen mutlu olmaya bak eden kendıne eder :)

canımmm allah yardımcın olsun nasıl insanlar var senın cevrende oyle ımtıhanın gercekten dahada zormus ama bak feraha erdın artık takma hıc bırını sen mutlu olmaya bak eden kendıne eder :)

Allah razı olsun canım ,onlar laf dedikçe ben hep içime attım ağladım Allahım ben cevap vermiyorum hakkımı onlardan sen al diye dua ettim şükürler olsun Allah mazlumun yanında çok ahımı aldılar aramazlarsa aramasınlar Allahım bana bu günleri gösterdi ya aslında hiç umrumda değil .Allahım bu mutluluğu hepinize nasip etsin aslında bunları anlatmamdaki maksadım Allaha havale edin en güzel cevabı o veriyor .Allaha emanet ol sarlivacığım Allahım en yakın zamanda yüzünü güldürsün

canım insallah bu gün kontrolün var insallah iyi gecer gülüm korkma yigenimize hiç bir sey olmaz onan annesi ne güçlükleri astı yavrusumu asamıyacak.ayrıca canım kanama normal gebeliklerde de yasanıyo bir problem olcagını sanmıyorum öpüldün canım

canım bos ver sen milletin lafını sıkma canını artık tek degilsin iki kişisin .rabbim onların kalbine göre verir.biz güzel annemizin üzülmesini istemeyiz saglıcakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…